Chlastame az padame
Tak uz vim o cem je jezdeni. Travil jsem prvni vikend za volantem nekde venku na parkovisti. Hned se sebehli vsichni cesi tam a ackoliv si toho moc nepamatuju z dechu jsem poznal ze sem se fakt musel nechutne vozrat a striskal jsem se jak dobytek ze sotva rano uvidim na cestu. tTakze presne vim co to je bejt ridicem a s volantem to nema co delat. Ridic tvrdej chleba ma a tech lahvacu a tvrdyho chlastu to si ani neumite predstavit a az se vratim domu, tak se dobrovolne vzdam ridicaku a pudu delat zase do pekarny.
PS: dokonce sem se dovedel proc na me vsichni blikaj
04.03.2012 / 23:03
Není co dodat.
(-deaktivovaný profil-)
04.03.2012 / 23:10
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
04.03.2012 / 23:12
Tak dobre priznavam.s Me se ten vikend libil a vzadnym pripade se volantu nepustim. Spokojeny? jen sem zvedavej jak rano vstanu
MojeRec
(-neregistrovaný-)
06.03.2012 / 12:31
JoJo, zlatý weekendy na parkovištích. Člověk aspoň nachvíli zapomene, jak mizernej ten život je.
09.03.2012 / 13:43
jj to je pravda a zrovna nám jeden další začíná!!!!!!tenhle trávíme na Babberichu tak čau na moc se neopíte zásoby doplněny
09.03.2012 / 13:51
jinak konečně pořádný téma škoda že to tady těm domácím pánům a dámám nic neříká asi nevědí jak to opravdu chodí ještě hoďku a parkuju!!!!!
09.03.2012 / 15:11
To Daniela:Tak ne každej se musí hned na parkovišti zlejt,že?
09.03.2012 / 17:19
no ono je někdy potřeba vypláchnout si mozek neříkám pokaždé ale po celém týdením stresu to někdy přijde vhod taktéž záleží jaká se sejde parta
23.03.2012 / 18:41
pro j.makrela.._jses vul co tam mame jineho delat nez chlastat uvedom si,ze kdyz zastavis nekde na parkadu tak tam nikoho neznas.Funguje to uplne stejne jako v hospode proc se nase zeny divi,ze v te putice vydrzime tak dlouho jednoduse proto,ze kdyz mas pod kuzi ztracis zabrany jses komunikativni a na chvili zapomenes na vsechny prusery stresy..deprese apod. z tveho prispevku je znat,ze jsi pouhy zelenac...vrat se k tem rohlikum a neser se mezi chlapy,ktery umej neco co by normalni clovek tezko zvladl. my kamionaci jsme z jine planety a tam jsi se ty nenarodil. zdravi te violeta ....blbecku
25.03.2012 / 11:24
pro Violeta. Ty jsi nějakej chytrej,nejseš náhodou posranej. Chovej se jako běloch.
atom
(-neregistrovaný-)
30.03.2012 / 13:16
Jděte všichni do prdele! jste paka vylízaný v dřevácích a s kasírkou na řetězu.
17.04.2012 / 22:55
Dobrý téma, asi zrušim profil... Pro Violeta jestli ty jseš kamioňák, tak leda opravdu s řetězem kol krku, kasírtaškou na řetězu a máš asi i kravský dřeváky ( dobrej postřeh Atome). Já se narodil a žiju na Zemi, na zemi mam i nohy a těma co přemejšlí jako Ty pohrdam.
mira
(-neregistrovaný-)
28.04.2012 / 21:02
pro Violeta: Právě kvůli takovým jako ty máme takovou pověst jakou máme. Lidi jako ty nemaji za volantem co dělat. Psychotesty jsi asi uplatil nee. Ja jezdim 5 let, nic na tom neni, nevim co si o sobe myslis. Zkus ty jit bouchat noc co noc do pekarny, nevydrzis ani půl smeny, chudáku. Az si to prectes, predpokladam ze u toho vypijes flasku vodky. Jestli nezvladas stres bez toho abys musel chlastat, tak proste nemas za volantem co dělat, a jeste jsi tak hloupy, ze to tu veřejně píšeš.
01.05.2012 / 11:42
Chlast je o ničem. Správnej řidič nepije, nekouří a chodí si po ránu zaběhat :)
12.06.2012 / 07:49
Ještě mam jeden postřeh a snad jsem si nesplet dveře, u jedny rakouský firmy je CZ pobočka a v ní cca 50 řidičů. Šéf na ně docela trpěl, tak jezdili výhradně GB a FR, základnu proto měli v LUXU. Bohužel, o víkendech se vetšina CZ řidičů i přes ostrej zákaz na zakladně uměla akorát opít a výsledek byl, poničený zařízení jako je WC, sprchy, kuchyňka včetně televize a pračky. Negramotný chování některých řidičů při tom opravdu nemělo meze. Šéf proto nechal nainstalovat kamery, ale ty "rabování" pod vlivem alkoholu nezabránily. Nadto se některym jedincům "ztrácela" nafta a europalety. Byli tam i borci kterym mesíčně zmizelo 800 litrů nafty a 60 europalet. Dnes je pobočka zpět v rakousku a jezdí lokální štěky. Co si o tom myslíte???? Smutnej fakt, kterej můžu říct vcelku bez zábran, je ten, že když mi tohle onen šéf vyprávěl, poprvý v životě jsem se styděl že jsem čech a vůbec se nedivim že máme v evropě takový jméno a pověst.
12.06.2012 / 10:59
Já jsem slyšel že podobný systém mají Hanzalíci na tom jejich parkovišti. Prý tam přes víkend chlastali a pak dělali bordel. Ale bylo to i tím že tam jezdilo hodně Poláků...
Vašek
(-neregistrovaný-)
16.09.2012 / 23:49
Znáte někdo kamiońáka Jirku který si říká KARNEVAL?
Vaček
(-neregistrovaný-)
18.09.2012 / 01:03
Už vím víc.Jmenuje se Jiří Březík je ze Zlína a říká si Karneval. Zná ho nekdo?
13.04.2013 / 16:42
KDO MAŽE TEN JEDE!!