ALIMAX Liberec
Nevìte někdo, jak to teď vypadá u ALIMAX u?
08.04.2012 / 22:04
stale stejne 10 procent z fakturace
11.04.2012 / 22:09
Včera jsem jednoho ALIMAXáka potkal v Maďarsku :-) To jsem docela čuměl :-)
22.04.2012 / 11:36
a co víkendy,jsou doma???
petr 5610
(-neregistrovaný-)
22.04.2012 / 18:03
v sobotu rano doma v nedeli vecer ven
23.04.2012 / 11:44
v sobotu rano doma v nedeli vecer ven???To je docela na prd,dneska tam jdu na pohovor,tak sem zvědavej.Nevíte někdo kolik se tam dá REALNĚ vydělat???
petr 5610
(-neregistrovaný-)
23.04.2012 / 13:24
jsou 2 skupiny Aa B.A-kolem 30,B-do 25.zaklaad a zbytek v hotovosti cash.bez diet.
23.04.2012 / 18:27
tak to mám za sebou a nemám z toho dobrej pocit.Petře 5610 asi vím jak to myslíš,skupina ,,A" co jezdí na magnet a skupina ,,B" co ne.Bylo mi to tam řečený ale prej nikoho nenutěj,to známe!Jinak je to taková takový to běžný jako všude jinde,jen nevím kvůli těm víkendům?V sobotu příjezd a v neděli odjezd,to je na prdlačku.Říkal mi že se to ,,stává" dvakrát do roka ale nějak se mi tomu nechce věřit.Tak nevím
26.04.2012 / 08:52
na magnet jezdi asi vsichni hlavne po Háčku.Ačko-jezdi pro ocean log.,Běčko pro cechofracht.lepsi a horsi prace.to co jsem psal o sobote a nedeli,tak to je tak na 80 proc.nekdy se stane ,ze prijedes v patek v noci,v lepsim pripade.jinak litas skoro jen v noci.kdyz byli kolecka,tak Háčko 3x do tydne,ted nevim.skoro vsichni stary utekli
Honza 1991
(-neregistrovaný-)
06.05.2012 / 17:25
Cechofracht? tak to si to uzijte...
06.05.2012 / 19:58
Kontejnery a chlaďáky jsou pro piloty a ne pro normální lidi :)
18.03.2013 / 17:54
Alimax hodně špatný !!!! Poslední půlrok se nedostaneš nad 18tis čistého.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozor noví řidič má fix plat 15 tis čistého mínus nadspotřeba, telefon a dálnice !!!!!!!!!!Srážky za naftu a dálnice. Jezdí se na magnet a to bez vyjímky, všichni !!!! Pokuta je zde zásadní problém řidiče ( AETR ) firma nepřidá ani cent !!! Servis jen nutný, co opravdu upadne a na autorizovaný zapomeň.U Alimaxu se dokonce prořezávají i přední gumy !!!! Co si pan majitel koupyl motorku a snaží se o dakar, tak průměrný plat v Alimaxu je 16tis čistého. Víkendy taky poslední dobou jezdí. Myčka neexistuje, jen na dvoře a to v sobotu, samozřejmě zadarmo !!! Je to jeden velký průchoďák !!!! Myslím si že je to firma před krachem . Ja vím, je to jak z hororu, ale bohužel, taková jsou fakta o Alimaxu :(
18.03.2013 / 19:13
takhle to tam fungovalo i dríve,pouze plat byl o něco vyšsí.nějaký patek jsem tam odjezdil.Pan Černý měl se synkama vždy velké nároky a s Kudrnovským se stále předháněli,kdo si koupí lepší auto(osobní),za 2 mega mercedes,pro synky terenní motorky,provoz něco stojí,tak kde to vzít?No šofikum přece,ne?Nedáš magnet?Nestihneš naložit konťas,víkend v Hamburgu zadax.Diety-podepíšeš-ale nadostaneš.On je vyinkasuje a z nich,potom vyplácí co vyděláš nad základ.Než k Alimaxu nebo Kudrnovský to radši na pracák.
21.03.2013 / 14:07
Zdravím Vás kolegové a kolegyně,nechám vám tady úryvek z sms zprávy ,kterů mi odeslal kolega který jezdí u Alimaxu.jJe to den stará sms.
Napsal mi takový bláboly...zjednodušeně napsáno...pokud budeš jezdit na magnet jak si bude přat Machač tak budeš brát 27.hrubeho to je 25.800 čistého...a to cca minimalne 1000.km mesicne...to jsem mohl být u Nadoka a měl bych vic a pravidelne..
Snad to hovoří za vše a nikdo z vás neudělá takovou blbost ,aby do téhle krachující firmy vkročil.
!!
22.03.2013 / 18:36
Musím reagovat !!! Tyhle částky nejsou dávno pravda. Co takhle mluvím s klukama, tak max je do 20tis čitého a když má někdo přes 20tis tak to je opravdu vyjímka. Vedení firmy pan Černý se s klukama o tom ani nebaví a říká, že on za to nemůže :) Je to jen výsměch !!!!
zabiják
(-neregistrovaný-)
29.03.2013 / 17:08
a to ten dakar chce jet vedení znova i se synkama táta na motorce syn na motorce a druhej autem samozřejmě všichni závodně
:)
29.03.2013 / 19:29
dost by mě zajímalo,jestli tam ještě jezdí-DRUPI-
siky
(-neregistrovaný-)
29.03.2013 / 19:46
Drupi porad jezdi
siky
(-neregistrovaný-)
29.03.2013 / 19:53
ale ted se to tam dost zmenilo
30.03.2013 / 09:11
urcite k lepsimu ha ha,a bracha je vul,ze tam jeste jezdi
01.04.2013 / 07:04
petr5610
Drupi tam samozřějmě jezdí :) Petrě jinak jak jde autoskiering? letos dobrá sezona :)
01.04.2013 / 18:42
hanusvl-ten náš vůl tam asi umře.Jinak s tím skieringem to letos celkem šlo,ja mám soupravu,tak zvednu nápravu a vyjedu skoro vše.Jinak ať se daří Petr
26.06.2013 / 16:03
alimax ax jen co jsem slyšel tak vyplaty na několikrát,jinak nevím,kluci co tam jsou dlouho tak dost nadavaj prej i Renda chce odejít,tak to už je mazec je tam už aspon 13 roku.hmmmmmmmmmmm................
26.06.2013 / 16:48
salatek a drupi jsou posledni ze starejch co tam jeste zustali,dost se jim divim
pavouk
(-neregistrovaný-)
24.08.2013 / 17:12
V nedávné době, jsem byl na ALIMAXU na pohovoru. Zde mi bylo řečeno základ asi 25 000kč + zbytek podle ujetých km, na magnet se nejezdí a AETR se dodržuje. Na základě zpráv na tomto fóru teď však váhám, zda kývnout na nabídku nebo ne. Poradí mi někdo, kdo firmu zná. Děkuji za radu, pavouk.
24.08.2013 / 19:18
pavouk: kdo ti to proboha řekl?
Kdo nastoupí, tak ma max 18000 čistého a to sakum prásk se vším !!! Dny strávené v Hamburgu zadarmo, víkendy doma, to jo, ale ve fabrice to vyděláš taky za 8 hodin denně. Jen blázen by tam šel !!!
Dušan
(-neregistrovaný-)
09.09.2013 / 20:32
Alimax nemá budoucnost. Jízda na magnet plat na dvakrát. Auta starý a odlítaný. Víkendy doma z 99%. Plat záleží na tom pod kým jezdíte. Každému vyhovuje něco. Zkuste a uvidíte.
ex Alimaxak
(-neregistrovaný-)
04.10.2013 / 08:51
Otázka času, kdy to tam bude zkončí. Porušuje se, co se dá AETR, výplatní termíny. Jednání s lidmi je katastrofální.
venca
(-neregistrovaný-)
04.10.2013 / 22:30
kontejnerová doprava je v čechách vůbec polední roky nějaká divná? funguje to nějaký firmě vlastně?
Petr
(-neregistrovaný-)
16.10.2013 / 13:45
lidem kterým se tato práce nelíbí, těm doporučuji odejít za lepším. Je pravda, že věčně nespokojeni jsou lidi zadlužení s exekucemi a šoféři, kteří provolají ze služebního telefonu půl výplaty. Je tady spousta a to je většina řidičů, kteří remcají, že už v patek nikam nejedou, pak si na parkovištích stěžují, že nemaj peníze, že je firma neplatí. Jsou tady lidi, kteří maji náklady na bydlení přes 20tisíc, k tomu jednu dvě exekuce a pak se dostávají do problémů. Za své problémy jsou zotpovědni především oni, nikdo jejich dluhy neudělal. Plat se tady pohybuje kolem 30 tis, víkendy z 95% doma. Auta jsou sice starší, ale jak se zastaví na tour, tak to řeší servis a ne řidič, tem pod tím neleze. Ani by to v dnešní době nešlo. Každý b chtěl nové auto a to to nejlepší a v plné výbavě, plat kolem 40tis a nejlépe ve čtvrtek přijet domů a odjíždět v pondělí ráno, ale musím je zklamat v dnešní době to fakt nejde. Je volný trh, tak si může svůj sen každý plnit po svém a u jakého dopravce chce.
26.11.2013 / 15:02
KOUKÁM, JAK SE NĚKDO DOTKNE ŘIDIČŮ, JE TO ŠPATNĚ. JAK ŘIDIČ NEKRADE A NEPODVÁDÍ JE TO TAKY ŠPATNĚ. PROSTĚ AŤ JE ŘIDIČ SLUŠNÝ NEBO NE, JAK NEDRŽÍ BASU S OSTATNÍMI, TAK MU TO DÁTE SEŽRAT.
26.11.2013 / 15:05
Co to má být???
zabiják
(-neregistrovaný-)
14.12.2013 / 17:19
no Alimax nebrat ted vylejzá najevo dvojí fakturace samozřejmě ve prospěch vedení výplata se dobírá se spožděním i 30 dnů což je standart se slovy nemám ,ale bmw už přistáli dvě na dvorku ale není, při dotazu na nějaký doplatek otřesné odpovědi typu jak se vůbec můžu ptát ,ale prý se chystá převrat tak sem zvědavej jestli pak i kancelářský zvladnou i jezdit :)
Zabiják
(-neregistrovaný-)
14.12.2013 / 17:24
A šéf je maximální podrazák stěží věřit i blbej pozdrav
vavra
(-neregistrovaný-)
14.12.2013 / 21:07
tak tady je někdo naštvanej. to zase nebyla výplata? teď před vánocema?
zabiják
(-neregistrovaný-)
26.12.2013 / 17:26
no na vánoce nebude nikdy dakar nás čeká :D
Nestranný
(-neregistrovaný-)
23.01.2014 / 13:26
Jak na to tak koukám, hulákaj přesně Ty, který popisuje Petr. Jak já vím, že to tady funguje, ty co odvadí svou práci, nejsou s nima zbytečný problémy, nerakví auta a mají rozumnou spotřebu, vydělají jsi peníze a jsou spokojený, nemají potřebu to hulákat na fórech. Funguje to jako všude v kapitalistickým systému, vyděláš šéfovi, vyděláš si sám! Niíkdo nepodniká proto, aby z toho neměl jisté benefity! A všechny tyhle řeči okolo jsou zbytečný..kdo má rozum, tyhle bláboly si max přečte a zakroutí hlavou, víc to neřeší...
Zabiják
(-neregistrovaný-)
30.03.2014 / 09:17
ono je to přesně vidět starý už odešli a zůstalo tam pár nadšenců ono nejvíc to tu chválí ten kterej už to má jako poslední štaci protože mu nic jiného nezbývá co udělal ve firmě vedle ,ale je to krásné poslouchat jak se v tom plácaj a debatovat o tom proč tam pracovat asi nemá stačí se podívat kolik lidí tam skončilo za poslední rok .A třešnička na dortu že majitel chodí lanařit lidi vedle přesněji jednoho aby se vrátil že dostane po rendovi scanii odpověd byla jasná "si upadl na hlavu " už nevěděj ano komu to dát když je tam až na vyjímky každej levej jak šavle :PS :afričan jí nedostane "šéfovi slova přece ji tomu debilovy nedám " jo jednání je tam poměrně slušné :D :D :D
sergej
(-neregistrovaný-)
30.03.2014 / 19:51
Hadate se o autě, přitom je to odlitana šlupka žadna pecka to už není. To by mne víc zajímali vyplatní termíny a diety které se podepisují a nevyplací. Sám to ale nezvrátím a raději se nebudu ani angažovat. Praci mam najitou a až přijde ten spravný čas, tak jim to vrátím a seknu s majitelem i kličema.
Aleš Černý
(-neregistrovaný-)
01.04.2014 / 15:51
Dobrý den,
2 roky jsem to vydržel, ale nakonec musím přece jen reagovat na nesmysly, které se tu objevují.
1) MZDY - do roku 2013 se opravdu mzda vyplácela na dvakrát, jeden týden základ, druhý zbytek. Ovšem nikdy to nepřesáhlo daný měsíc, někdy byly třeba 16.tého , někdy i 30.tého , ale nikdy to nedošlo do dalšího měsíce. Přišlo k nám několik lidí, kteří byli bez výplat až 6 měsíců z předchozích zaměstnání, což se u nás nikdy nestalo. Pokaždé tito řidiči dostali „půjčku na start“ , kterou kolikrát ani nevrátili a odešli. Od ledna 2014 chodí mzda celá na účet a to dle dohody z vánoční besídky DO 25. dne v měsíci ( odesláno z účtu firmy = 1 den na převod ). Aktuálně se pohybuje v rozmezí 25 000,- - 35 000,- CZK dle různých parametrů , jako je spotřeba , údržba , poškození vozidla a jiné. Kdo má 6 000,- exekuce , provolané 2 000,- nad limit a 8 000,- zálohy během měsíce, nemůže dobírat 30 000,- , pokud by si tito lidé sečetli CELKOVOU výši výplaty, dostali by se na úplně jiná čísla, než zde uvádějí.
2) PRACOVNÍ DOBA – víkendy jsou z 90% doma , pokud ne , ať už z jakýchkoliv důvodů , jsou řádně placeny v rozmezí 1 200,- - 2 500,- CZK dle okolností. Pokud je možnost, řidiči se stahují domů se svými kolegy a víkendy ve voze trávit nemusí, pro některé posíláme i zvlášť osobní vůz. Pokud řidič čeká v týdnu na práci, má také placené čekání.
3) AETR – dodržujeme !
4) ANONYM – je tu spousta lidí, které ani neznám, někteří tu NIKDY nepracovali a přesto píšou, jak kdyby nás znali 20 let. Každý se pod svůj názor podepište a můžeme ho řešit. Pokud se mnou někdo bude chtít „švihnout“ , stejně musí nakonec přijít , přes fórum to prostě nepůjde. Na anonymní názory nelze reagovat.
5) DAKAR – nikdo z řidičů se nemusí obávat, že by musel platit za závody v africe, ty si platíme sami a NIKDO z řidičů to na výplatě NIKDY nepocítil , ať na výši , nebo termínu , jsou to akce soukromé.
6) PŮVODNÍ ŘIDIČI – jak je zde uvedeno, opravdu většina původních řidičů odešla, ale už nikdo neuvádí proč. Většina z důvodu přísnějších podmínek , hlídání PHM ,tras apod. , protože tady už lze máloco odcizit. Poslední várka „původních“ řidičů odešla nedávno, když se přišlo na aféru s kradením mýtného a prodejem pneumatik. Kdyby to neprasklo, věřím, že tu vesele parazitují dál. Jsou lidi, kterých je škoda, jak
Aleš Černý
(-neregistrovaný-)
01.04.2014 / 15:51
, jako třeba zmíněný „Renda“ , ale ten má pro odchod svoje důvody a co řeknete na parkovišti, je zbytečné rozebírat, sami se dobře znáte.
7) VOZIDLA – nikdo tady neřekl, že „afričan“ je debil, jestli máte osobní problémy, vyřešte si to s ním osobně a nevymýšlejte falešné pomluvy na fóru, o Scanii ještě rozhodnuto není a žádné podobné komentáře u toho nebyly. Pana Valčiše nikdo zpět nelanařil , pouze se zeptal , kdo dostane to auto a na to mu bylo řečeno „nastěhuj se“ .
8) VOZOVÝ PARK – se stále obnovuje , viz. minulý týden a bude se obnovovat i nadále. Problém nastává, když někteří řidiči svým výkonem vozidlo zničí za 2 roky do podoby vraku, to se pak těžko dohání, ale to je vaše vizitka !
9) Na závěr bych uvedl, že jako nejlepší příklad stačí pohled na osobní vozidla našich stálých řidičů, to o příjmech něco napovídá. Kdo neustále jen střídá práci a během 5ti leté kariéry obejde 8 dopravců, se nemůže divit, zřejmě bude chyba na vaší straně.
V případě nutkání toto vyvracet , se prosím PODEPIŠTE , stejně jako já , nemá cenu se skrývat , polovinu anonymů lze v pohodě dohledat, děláte si akorát ostudu.
S pozdravem
Aleš Černý ml.
Jednatel
AC ALIMAX s.r.o.
Rich
(-neregistrovaný-)
01.04.2014 / 16:51
Pane Cerny,nikdy jsem u vas nepracoval,ale jste jeden z mala,co tu pise na ferovku.Nekteri ridici si musi uvedomit,ze kdyz chci brat dobrou vyplatu,tak taky musim poradne pracovat a nekecat jen na parkovisti.
Sergej
(-neregistrovaný-)
01.04.2014 / 22:29
Jsem podepsaný. Až přijdu, tak to poznáte. Ty lži si nechte pro jiný náhradní šofery. A ty keci o okradání mýta od ex zaměstnancu taky. Myslím, že dál u Vás pracují, protože by jste jezdii sami. Jo ja zapoměl, Vy to neumíte. další věc servisi, to myslíte jako tu kůlnu na dvoře? prořezane přední gumy atd??? To je ono, to je ten servis??? Dělate si z lidí prdel? Plat na dvakrát po dohodě? Zase si dělate prdel??? To myslíte tu dohodu, jak jste nam oznamil, že to tak bude?? To je podle Vás dohoda. Jděte do prdele Vy šašci! Plat a víkendý, co lžete??? Diety se jen podepisují, proč to nenapíšete jste banda a taky na Vás dojde.
Aleš Černý
(-neregistrovaný-)
02.04.2014 / 10:04
Dobrý den,
Žádný podpis nevidím, nikdo jménem sergej u nás nepracuje. Co se týče mýta, tak už ho nikdo dál nekrade, protože se to hlídá, takže ty lidi tu dál pracují, ale už jsme si to vysvětlili a srovnali. Pro Vaši informaci, jezdit umím, ale vzhledem k pracovní vytíženosti na to nemám čas, bohužel, protože mě to celkem bavilo, když jsem ještě mohl.
Kůlna na dvoře funguje poměrně dobře, neviděl jsem, že by si musel na autě někdo dělat sám, jako v jiných firmách, o všechno se vám stará dílna. Prořezané přední gumy jsem tu viděl zhruba dvakrát maximálně, po dohodě s řidičem, že mu to na 14 dní stačí, než přijdou nové - ALE TO JENOM PROTO, ŽE SE TU PNEU VE VELKÉM KRADLO !!! Asi nemáte ani tušení, co taková guma stojí a kolik práce to dá všechno to ukradené dokoupit a obout na auta, opět vaše vizitka. 50% času v servisu se stráví tím, že někdo něco poškodí a NEUMÍ TO ANI NAHLÁSIT, nebo to tají, nebo na to přijdeme o víkendu sami, např. když nejsou někteří schopní si ani přetáhnout kola po servise a padají náboje.
Ano, myslím přesně tu dohodu, protože jsem se během roku několikrát ptal VŠECH kluků, jestli to pro ně bude lepší najednou na účet a 95% souhlasilo, takže opravdu to stačilo už pouze oznámit, nebylo třeba o tom ZBYTEČNĚ ZNOVU diskutovat, besídka je také pro vaši zábavu, takže by to byla škoda času, který si můžete propít na účet firmy, pro sebe to neděláme.
Plat a víkendy jsou tak jak jsem napsal, pokud se Vám zdá, že to tak není, tak se musíte nejdřív podepsat a pak Vám mohu říct, co je za problém, ale podmínky máte všichni stejné a je na Vás, co umíte, už dlouho jsem neslyšel, že by někdo nadával na výši mzdy.
Nevím čeho jsme banda, ale když je tu 40 řidičů, je jasné, že nebudou spokojeni naprosto všichni, s tím se počítá, ale ze zkušenosti vím, že ti spokojení nesedí u internetu na fóru, ale snaží se vydělat si peníze, zkuste nad tím přemýšlet.
A hlavně po třetí prosím, podepiště se, když chcete o něčem debatovat, lépe se to řeší osobně na place, než na fóru, je to přinejmenším trapné a VYHROŽOVÁNÍM, že Váš příchod poznám, děláte ze sebe toho \\\"šaška\\\" jak říkáte.
Aleš Černý ml.
Petr Vašíček
(-neregistrovaný-)
04.04.2014 / 10:48
Že vám to pánové za to stojí každý má právo jít tam kam chce tak proč to řešit na blbým fóru
Andílek
(-neregistrovaný-)
11.04.2014 / 10:21
Tak chlapci,tyto keci a flámy co tu putují,to je děs to číst. kdo u Alimaxu jezdil a ma takovéto názory,tak si svou práci asi neodváděl tak jak by měl.Tím to musíme dát za pravdu p.A.Černému....z 90% jest pravda co tu píše,auta se davají postupně dohromady,ale když přijdou piloti,2měsíce tu huntuje auto co se dá,a zničí co se da,tak se nedivte že auta vypadají tak jak vypadají...Je vidět,co funguje všude,a to zavist mezi řidiči,on má lepší auto jak já atd...Sam kdybych měl dat na keci všech co tu píší na foru,v životě bych sem nešel...ale když máte zajem vy,má zajem i p.Černý.
platové podmínky jsou přesně dle toho co tu napsal...kdo chce dělat,dělá a kdo nechce a flaka se,tak at se nedivý,ale vše vám při osobním pohovoru řekne p.Černý narovinu,a nematla vam med kolem huby...AETR se tu začal dodržovat,dřív nebo později by na to stejně došlo...
Graclik
(-neregistrovaný-)
10.05.2014 / 21:46
Dobrý den všem.
Jezdím u alimaxu od října a jediné co můžu napsat jsem spokojenej. Za celou tu dobu pouze dva víkendy venku, výplata mi nešla pod 25tis.
Dotáhl jsem do firmy i kamaráda a ten si taky nestěžuje.
Vždy tu i jinde brečí jen ti co neumějí dělat věci pořádně, ale chtějí mít vše něj.....
Tak hodně kilometrů přeje Graclik
11.05.2014 / 19:44
No, jestli to takhle funguje, a jelikož jsem zodpovědný, tak bych to tam i já zkusil... Ale začínám, sakra.
Sysel
(-neregistrovaný-)
11.05.2014 / 22:58
:) :) :) :)
13.05.2014 / 23:32
Tak na srazu Truck may day ve Vratislavicích byl člověk z Alimaxu, nějak jsem ho nezastihl, ale měl hezkého actrose s lakovaným (možná polep) starším mercedesem a nevypadalo, že by se měl špatně.
19.05.2014 / 17:51
Dobrý den,
Co se týče "začátečníků" , tak se tomu nebráníme, několikrát jsem riskoval a vzal kluky s opravdu ještě "teplým ŘP" a musím říct, že až na vyjímky jsem dobře udělal, kdo má k té práci vztah, nemusí být nutně profesionál a mít odjeto 15 let, dokonce někteří nováččci spustu kluků zastíní.
Na Truck may day jsme ukázali pár aut a hlavně jsme se jeli bavit, kdo chtěl, mohl jet, vstupné jsem hradil a celou dobu jsem tam s klukama byl, je potřeba si občas odpočinout :).
Jo a ten Actros je polepený, ale speciálním tiskem, takže to z dálky nejde poznat, dobrá práce reklamní agentury.
A nechci se opakovat, ale pořád říkám ( jak píše pan "Miras" ), že kdo dělá práci jen trochu dobře, tak se u nás taky dobře má, ty pomluvy, které tu kolují jsou opravdu k smíchu.
Aleš Černý
19.05.2014 / 18:33
Často je těžko hned říct jak to doopravdy je. Kdo má pravdu a kdo lže, se někdy ukáže až časem.
Třeba můj ředitel vždy tvrdil, že je všechno v pořádku a že nikomu nic nedluží. Aby svému názoru dodal patřičnou vážnost, tak navíc vyhrožoval, že už nikdy práci v oboru neseženu a že mě zničí.
Po letech já práci mám a on platí. Nevím, jestli jsme oba spokojeni, ale to vyhrožování nemuselo být.
Nejdůležitější je dát to rychle rozsoudit, aby se to nezvrhlo ve zbytečné osočování z obou stran.
19.05.2014 / 18:41
Dobrý den,
Můžete to nějak konkretizovat ? Týká se to naší firmy ?
Děkuji
19.05.2014 / 19:09
Alimax - jestli to byla otázka na mne, tak doufám, že to nevyznělo, jako že se to týká konkrétně vaší firmy.
Vaší firmu vůbec neznám, takže tento spor nemůžu ani nechci soudit.
Byl to jen příměr pro případy, které bohužel nejsou ojedinělé.
Když se dva nemůžou dohodnout, kdo má pravdu, často nezbývá, než to dát rozsoudit.
Bohužel se v podobné situaci ocitlo i několik mých kolegů z jiných dopravních firem.
Zatím jsem neslyšel, že by některý zaměstnanec soud prohrál.
Na druhou stranu jsou fóra plné různých stěžovatelů na všechno, kteří nikdy žalobu nepodají.
Možná jsou to jen pomlouvači, kteří se snaží firmy pošpinit, ale u soudu by neuspěli.
Vyzvídání jmen a předkládání různých „důkazů“ přes fórum nic neřeší.
Neseriózních firem je hodně, stejně jako neseriózních řidičů.
Kdo z vás dvou je seriózní, se tady asi nevyřeší.
myslim
(-neregistrovaný-)
19.05.2014 / 19:16
Jsem si jist, že spousta věcí co zde byla řečena je z doslechu od řidičů, jak a co vykladají po parkovištích. Slovo Alimax zde bylo vysloveno jen jednou a pana majitele to nejak nastartovalo. O tom aute s nalepkami... Cizím peřím se to chlubí, však ten vuz je koupen jako ojetina a žadna slava teda.
19.05.2014 / 19:29
Nechápu pana "Myslim" , že slovo ALIMAX tu bylo vysloveno jednou a mě to hned nastartovalo, toto je naše vlákno, tudíž se tu bavíme o naší firmě, nebyl Váš příspěvek určen jinam ?
K tomu autu - bylo koupené jako ojeté, ale čistě bílé, polep byl náš návrh a nechali jsme si ho zpracovat od reklamní firmy, takže se chlubíme vlastním peřím - nehledě na to, že firma, která to dělala, měla po celou dobu truck may day na tom autě reklamu ( velká plachta za kabinou ). Pokud se Vám nelíbí, samozřejmě je to otázka vkusu, všem se líbit nemusí.
XXXX
(-neregistrovaný-)
20.05.2014 / 13:22
Aleši. Alimax Kyby jste místo polepů radši udělali tankování, aby jedno auto netankovalo 30 minut a kdyny místo těchto hovadin, byla nafta na dvoře už v pátek a ne v sobotu ! To je si myslím důležitější než polep na starou kraksnu.
20.05.2014 / 17:56
Spousta věcí je důležitějších než polep, ale taky se z tý práce nemusíme všichni jenom "posrat" a chce to občas si i udělat radost ... neříkám, že to je pro každýho, někoho to nezajímá, jinýho jo, ale proč to neudělat, když někdo chce. Pokud tím udělám šoférovi radost :) ....
Nafta - jezdí podle toho, jak je schopen dodavatel nás zavézt , někdy přijede v pátek , někdy v pondělí , někdy v úterý , jak jim vychází kapacity , vždycky je klasický nedělní závoz , ten je stabilní a druhý prostě podle nich , to nikdo není schopen ovlivnit , alespoň né úplně.
A 30 minut to netrvá , hlavní problém jsou debatní kroužky u čutory , kdyby každej natankoval a zmizel , trvá všechno půlku , ale to už já neovlivním ...
A fakt by jste se chlapi mohli podepisovat , tohle je strašný ty anonymy :-/
Aleš
27.08.2014 / 19:26
pane Alimax a kdybych chtěl na autě taky "polep" třeba s kytičkami - bylo by to možné?? :-D
28.08.2014 / 16:02
Jasně, není problém, pro "jinak" orientované jedince máme pochopení, nemusíte se bát ......
26.02.2015 / 07:46
Celosvětoví trend je zvyšování platů u řidičů MKD. Alimax v čele s chytrolínem Alešem juniorem má opačnou tendenci.
Protože EURO vůči koruně posílilo a tento rádobi dopravce by musel svím řidičum přidat, tak koumáci udělali jako by nějaké tabulky, kdy řidič nejde přes 30tis.
Hlavním problém je spotřeba, kdy slibují že jak se budeme vejít do spotřeb, tak máme 1.50kč/km. jinak 0.50kč/km. Zapoměli ale dodat, že ten kdo se vešel, tak mu tento limit ponížili a tak se nevejde nikdo, krom kamarádů.
Kde jsem byl, je tohle ta nejhorší firma, co znám, jen papírování je na sekretářku a hovadin co se tady vymýšlí je nepochopytelné.
S Pozdravem Váš řidič.
27.02.2015 / 07:07
Předpokládám, že si to rádoby podnikatelé oddůvodní. Nic - méně je to ohrane a z jejich tlami trapné. Ale na každého jednou dojde.
(-deaktivovaný profil-)
27.02.2015 / 19:17
Byl jsem tam kdys na osobním pohovoru a docela jsem koukal :-)) No jo Liberec, je jiný kraj.
18.03.2015 / 15:48
Zřejmě slušnej oddíl..
23.03.2015 / 11:01
Dobrý den,
Vážený pane ekonome, trochu upřesním Váš příspěvek.
Celosvětový trend zvyšování platů jsem nikde nezaznamenal a u naší přímé konkurence už vůbec ne.
Jediná doprava zabývající se kontejnery, která zvyšuje platy jsem my.
K tomu EURu : Kurz EUR má samozřejmě nějaký vliv na provoz firmy, ale Vy jako ekonom musíte vědět, že to má největší vliv při směně EUR na CZK.
V dnešní době ale směn provádíme minimum, protože máme velký podíl EUR plateb, tudíž EUR přijde a EUR odejde – kde tady hraje roli kurz ?
V EUR se platí leasingy, veškeré mýto, PHM v zahraničí, trajekty, tunely a jiné,.
Nehledě na to, že všechny tyto vstupní náklady mám tedy logicky dražší.
Mimo jiné kurz takto vysoko je už rok a půl, takže nevidím přímou souvislost s přechodem na jiný systém výpočtu.
Tabulky : ano, máme zavedeny nové tabulky, které jsou primárně určeny pro ZVÝŠENÍ PLATŮ.
Je to velmi jednoduché, kdo ten systém pochopil, má lepší výplatu, kdo ne, bohužel nemá.
Jen pro příklad :
21 pracovních dní = 21 000,- + 12 000 km x 1.5,-/km = hrubá mzda 39 000,- ( dobrý řidič )
S čistým svědomím Vám garantuji, že na kontejnerech nemá nikdo lepší mzdy a s dobrou spotřebou překonáváte mzdy i na „chlaďáku“.
Normy jsou velmi spravedlivé, jezdilo na to několik lidí na různých autech kvůli výkonu, podle kterých se určil střed a pokud má někdo problém, může si vyměnit auto, někteří tady mají za rok už 4. auto a stále to žere jak tank – asi nemá cenu vysvětlovat, že to autem nebude – nikomu se nic neponížilo.
Papírování je základní jako všude jinde, pokud neumíte vypsat stazku a CMR ( nic víc se po vás nechce ), budete mít problém všude.
Jestli Vám připadá doprava fungující od roku 1991 jako „pseudo“ , tak mě zaráží, že nemáte svých alespoň 150 souprav, což už by pseudo asi nebylo.
Za chytrolína děkuji, zatím všichni říkali, že jsem idiot, tak snad se to konečně zlomilo :)
A opět se ještě vrátím k těm jménům. Vy jste náš řidič ? Pochybuji …….
Podepsat se neumíte, ale co mám info od kluků, tak sem většinou píší ti, co byli nějakým způsobem odejiti pro velmi špatné výsledky a vybíjí si tu vztek, trapné.
Máme 52 aut a z toho tady má problém cca 8 lidí, to je dobrá vizitka firmy, tak si nedělejte z
23.03.2015 / 11:03
bytečně ostudu, lehce prostudujte češtinu a věnujte se sám sobě.
Pokud máte odvahu napsat jméno, naprosto přesně tady vylíčím Váš příběh, pokud se nebojíte ostudy před kolegy.
Chytrolín pseudodopravce
Aleš Junior
23.03.2015 / 11:12
Alimax Ales,dobre jsi to napsal,kazdy kdo tu nadava,ma sanci si udelat svoji dopravu a ukazat,co v nem je.A nejlepsi jsou tu keci,jak je kazdy dopravce zlodej,tunelar atd.Kdo to pise,tak ten nema ani trochu potuchy,co to vsechno obnasi.
(-deaktivovaný profil-)
23.03.2015 / 11:54
Každá mince má vždy dvě strany. Ta jedna může být vidět hned a ta druhá strana mince je skrytá, dokud se mince neotočí. Takže když řekneš orel, máš stejně tak pravdu. Jak když minci otočíš a řekneš např. panna. Ale musíš minci nejdříve otočit. Ale ještě než tu minci otočíš, už předpokládáš, že tam je něco, co je jiné. Ale pravda to nemusí být.
23.03.2015 / 14:34
To zavání kvantovou mechanikou :)
23.03.2015 / 21:37
Paragán: ted uz smichy neusnu :D :D
23.03.2015 / 22:45
No a pak ze jsme vsichni blbci
11.04.2015 / 23:04
Takže bych to skloubil opět je to výplata podle xichtu ? proto vaši zaměstnanci si stěžují po parkovištích po hamburgu že výplata stěží 25 :) .Ono to spíš je zřejmě vidět dobře kolik vám za poslední roky odešlo kvalitních lidí .
12.04.2015 / 09:22
Já se teda majitele nebo jak ho nazvali chytrolína nechci zastávat ale někdy se divím že někteří dokážou vůbec najít vykládky po evropě,to co dnes jezdí je děs,to neplatí na každého ale je toho čím dál víc.
15.04.2015 / 09:21
Zdarec pánové řidiči.U této firmy jezdím 6tým rokem a kdybych byl až tak moc nespokojený,tak už tu asi dávno nejezdím.Pravdou je,že jsem zřejmě špatný řidič,protože podle nových tabulek jsem klesl o zhruba 5 tisíc díky spotřebám..V dnešní drahé době se halt na spotřebu koukat musí ať se nám to líbí nebo ne.Zároveň by se ale mělo přihlížet kudyma se dnes v rámci ušetření pěněz za mýto jezdí a na co se jezdí.Pravdou je,že kdysi se do této firmy jen tak každý nedostal,což také o něčem svědčí.Můj názor je ,že Aleš ml.to má vymyšlené celkem slušně.Jen ty brouky pochytat a doladit k jak bych řekl spokojenosti většiny lidí u této firmy.S každým novým zavedením systému vznikají určité nedostatky k doladění.Pravdou také je že od této firmy odcházím,protože mé finanční nároky jsou momentálně vyšší,než mi firma nabízí.V žádném případě,ale neodcházím ve zlém a až se má finanční situace vylepší,tak se třeba i vrátím.Pokud bude zájem i z druhé strany.Jinak z předchozích komentářů musím říci,že v opravách techniky,komunikace s nadřízenými se to tu opravdu zlepšilo.Snad sem tímto komentářem nikoho nepohoršil ani nijak nevyvýšil.Prostě to je můj názor
24.04.2015 / 11:33
Dobrý den přeji,
Tak zase pár reakcí :
1) Řidiči si stěžují od přírody, to tak prostě je, i spokojený řidič si na pumpě stěžuje, protože bohužel by mezi ostatní nezapadl, je to smutné, ale je to tak, od kluků vím kolikrát, co kde o firmě říkaly ještě dříve, než se to sem dostane „odjinud“ , protože kdyby na pumpě pochválil firmu, pak aby se bál „odpřažené“ točny, pomoc na cestě ani náhodou a jiné „podpory“ ze strany kolegů – to JE ZE ZKUŠENOSTI NA FIRMĚ , hodně smutné !!
A když si stěžují, proč tady stále jsou ? Asi právě proto, že si stěžovat musí, jak píšu v úvodu, občas se chce zamyslet.
2) Lidí odešlo hodně, to ano, ale o kvalitě můžeme velmi dlouho debatovat, to že tady někdo byl více let, se automaticky nerovná, že byl kvalitní, poslední dobou naopak noví řidiči přináší nové poznatky, nové nápady a snaha dělat práci dobře je nesrovnatelně lepší. Pomáhají tím i nám k zlepšování se a vzájemnému lepšímu výdělku.
3) Mzda není podle xichtu ale podle výsledků, akorát ty výsledky mají vesměs stále stejní lidé, tudíž to pak svádí k tomu na to nahlížet jako na xicht, ale není to tak. Třeba v Březnu dva vaši nejmenovaní kolegové ( vy se taky neumíte pojmenovat ), kteří tady rozhodně nemají ten xicht pochopili o co jde a oba dva shodně 38 000,- čistého – takže stačí dělat práci dobře, né mít dobrý xicht, kdo pochopil je spokojen a to velmi, kdo nepochopil, má bohužel smůlu, jsme firma, né červený kříž.
4) Výplata stěží 25 000 ? Dobrý vtip, pobavil jsem se :-D :-D :-D
5) To co dnes občas jezdí, nepotřebuje komentář, při nástupu je každý super profík, vyježděný, nic nepotřebuje, všechno umí, všude byl a potom …………………………….. radši se nebudu vyjadřovat, ale pod 35 000,- jít nemůže !!! Pánové, zameťte si občas před svým prahem a neotírejte si hubu jen a jen o firmu.
6) MAGNUM 440 , ahoj , vím kdo jsi , zveřejňovat nebudu – je to jednoduché, nafta stojí nesmysl a ceny za přepravy jsou naprosto směšné v dnešní době, kdy „dementní“ konkurence za každou cenu, jen aby to urvali, podlézají ceny pod hranici rentability, ale bohužel když to v CZ jde, nenaděláme nic. Výplata ti neklesla, to bych se hádal, ale zůstala nezvýšená, na rozdíl od jiných, kteří dokázali z
24.04.2015 / 11:34
a 3 měsíce snížit spotřebu až o 5 lt./100 km , najednou , to je divný a předtím to nešlo. Tvoje spotřeby jsou intergalakticky strašný a já to dotovat nebudu, auto v mínusu nám nevydělá ani jednomu, jednoduché počty. Co se týče spravedlnosti těch norem, to už jsem tady psal nedávno a nechci se opakovat zbytečně, je to spravedlivé a když z 50ti lidí to 39 umí, proč to neumí zbytek ? Jezdíte jinudy ? Jiné trasy ? jiné váhy ? jiná auta ? NE … Máte všechno naprosto stejný a dokonce jsem vyhodil spoustu peněz za „chip“ aby vám to pomohlo a výsledek – nic, vyhozené peníze, tak mi teda řekni, co mám ještě udělat ? Jezdit do práce MHD , abych mohl dotovat spotřebu ? Opravdu ne, všichni si chceme vydělat, i já.
7) Vymyšlené to mám doufám dobře, ale to ukáže čas, stále se vyvíjíme a učíme se nové věci.
Hezký víkend
Aleš ml.
30.04.2015 / 22:25
no jistě vše je pravda proto se tam každej hrne, auta jezdí tam a zpět každý tomu plně rozumí. vyloženě za chvíli jen nalepit sluníčka na kabiny a bude hotovo podle nastupujících lidí by to bylo vhodné :D:D :D :D malá shell plná vašich aut a dohady kdo kdy přijel za kolik jezdí spotřeba jen radost pohledět :D
01.05.2015 / 14:49
Vás to asi hodně štve, že se nám daří postupně zvedat co :-D
(-deaktivovaný profil-)
02.05.2015 / 16:51
Mne to neštve, protože každý kdo ví, jak to ve skutečnosti je. Ti nemá co závidět. Právě to pochopení, že dnešní době není nikdo vítězem. Je to jen kulisa a za ní může být velké divadlo, ale každá malá scéna má své kritiky a to jen proto, že každý, vidí jen to zjevné. Osobně ti přeji co nejvíc úspěchu a věřím, že s tvojí rostoucí firmou, porostou i ti, kteří sedí za volantem a právě oni jsou tou silou, která tě staví tam, kde jsi. Dispečeři, technici, účetní atd. Bez nich máš jen prázdné auta a židle, neměl bych zapomínat, že právě ti, kteří pro tebe pracují. Jsou Alimax
(-deaktivovaný profil-)
02.05.2015 / 17:33
No já snad k vám půjdu ☺
03.05.2015 / 17:45
Má poslední odpověď byla mířená na pana "pupik".
Otakar : velmi dobře napsáno, myslím, že k tomu nemám co dodat, jednou to jde lépe, jednou hůře, to je normální, nejde být 30 let v kuse na vrcholu.
Když se daří, všichni to tady pocítí, já moc dobře vím, že neuřídím 50 aut sám a k tomu si to neodvodím dispečersky - svých lidí si vážím a oni to vědí !!!
Ti co sem píšou ty s..čky jsou k smíchu, protože z 80% tady jednou byli a odešli, nebo odejiti byli a jakýkoliv náš posun je budí ze sna, bohužel, taková už česká povaha je.
Některé vezmu zpátky rád, někteří mají dveře zavřené a tady vidím akorát tu hrstku plivačů a co si budeme povídat, kdo šíří ty pomluvy se většinou dozvím, ale nemá cenu se tady dohadovat :)
Za sebe doufám, že růst vydrží co nejdéle a děláme pro to fakt hodně - uvidíme, jednou to zas dolů půjde, tomu se nevyhneme, ale snad to nebude zbytečně brzo.
Aleš ml.
04.05.2015 / 18:14
Zdravím jezdí se u alimaxu také vnitro?
05.05.2015 / 11:15
Dobrý den,
Aktuálně jezdíme pouze meznárodní přepravy.
06.05.2015 / 22:12
Nerad se do toho tady pletu, ale proč si majitelé nesednou za volant na tyden, nebo dva a ukážou všem ostatním, jak se to má dělat ? Májí vůbec řidičák na tak velký stroj?
07.05.2015 / 11:10
Dobrý den,
Ano, mám řidičák na vše co tady provozujeme a v počátcích firmy jsem střídal kluky při dovolených.
Od 18ti jsem jezdil ve dvojkách ( kvůli zákonu - mezinárodka až od 21 let )
Od 21 jsem jezdil vše co jezdíme, zkusil jsem i plachtu ( Holandsko , Norsko )
Kontejnery HBG , BHV , Bremen , bohužel jinam jsem se nepodíval.
Teď už z časových důvodů jezdit nemohu, ale bavilo mě to.
Co se týče výsledků ježdění, na to že jsem byl naprostý amatér a začátečník, tak jsem se vešel nad průměr firmy, jak ve spotřebě, tak v dojezdových časech ( třeba protože nepiju 368 kafí za 4.5 jízdy, jako většina a nechodím pak 700x na WC, protože sem přelitej kafem ).
Vozidla - Renault Magnum manuál, Magnum automat , Actros spojka , DAF XF105 manuál.
A pokud se to nezapomíná, tak to možná zvládnu i dnes :) :)
Aleš ml.
15.01.2016 / 21:29
Alimax: Dobrý den chci se zeptat odkud vyjíždějí vaše auta,máte taky nějaký auta na Metranzu v Uhřiněvsi?
16.01.2016 / 01:54
368 kafí za 4,5 hodiny je snad smrtelná dávka a nejde to ani zvládnout a o tom WC ani nemluvím.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
22.04.2016 / 00:31
Teda pánové jde to asi skvěle minulý týden jsem potkal nějakého zoufalce od vás a tankoval do nádrže naftu za svoje ,prý mu to zvedne výplatu :-) :-) :-) :-) :-),prostě kvalitka .
11.06.2016 / 18:34
Zdravím tu všechny p.cernyho osobně neznám a alimax jen ze silnice sám se za 14 let prosel peklem i dobrým co jse týče magnetů druhých karet koleček rentgenu pojistek kancelářských sponek niti a podobných sraček nadělal sjet z lodi v regiu na breneru vyhodit šutr proletět rakusaky a Mnichov a znova u Kolína jsi pod auto lehnout škoda slov teď už jen v klidu na 561 ale to je každý ho dobra vůle já to dělal jen pro lovaky jinak s černým sem mluvil pí telefonu kvůli rachota cca 14 dnů zpět vcelku v pohodě chci zpět na lednici pokud dá to co slíbí po telefonu a řekne mě si ano mužem spolupracovat v naprosté spokojenosti tehle keců co tu jsou jsem už četl to by pak člověk nemohl jezdit nikde protože tohle debilní fórum je jen jak každý krade neplatí ale všichni nejsou stejný můj názor je ten jaky si to kdo udělá takový to má ze Šindeláře civaka i hanzalika jsem vše dostal a nic dobrého tu nikdy nebylo a med u nich nebyl ani u jednoho každý se tu schovává za niki přezdívky psr kluků je fér co píší pod svým jménem jinak zbytek sracu to sami podnikatele hele koukněte se na nás řidiče co jsme za hajzli nikdo nikoho nepodrzi jen každý čumí jak ve svůj prospěch ublížit kolegovi kolegialita vymrela generaci chlapů co jezdila za komára. Já už několik let říkám jak na tuhle práci seru jen kvůli lidem co tuhle práci dělají ale bohužel je to srdcovka takže kolama dolů Žďárec všem srdcarum
11.06.2016 / 19:02
Zdravím tu všechny p.cernyho osobně neznám a alimax jen ze silnice sám se za 14 let prosel peklem i dobrým co jse týče magnetů druhých karet koleček rentgenu pojistek kancelářských sponek niti a podobných sraček nadělal sjet z lodi v regiu na breneru vyhodit šutr proletět rakusaky a Mnichov a znova u Kolína jsi pod auto lehnout škoda slov teď už jen v klidu na 561 ale to je každý ho dobra vůle já to dělal jen pro lovaky jinak s černým sem mluvil pí telefonu kvůli rachota cca 14 dnů zpět vcelku v pohodě chci zpět na lednici pokud dá to co slíbí po telefonu a řekne mě si ano mužem spolupracovat v naprosté spokojenosti tehle keců co tu jsou jsem už četl to by pak člověk nemohl jezdit nikde protože tohle debilní fórum je jen jak každý krade neplatí ale všichni nejsou stejný můj názor je ten jaky si to kdo udělá takový to má ze Šindeláře civaka i hanzalika jsem vše dostal a nic dobrého tu nikdy nebylo a med u nich nebyl ani u jednoho každý se tu schovává za niki přezdívky psr kluků je fér co píší pod svým jménem jinak zbytek sracu to sami podnikatele hele koukněte se na nás řidiče co jsme za hajzli nikdo nikoho nepodrzi jen každý čumí jak ve svůj prospěch ublížit kolegovi kolegialita vymrela generaci chlapů co jezdila za komára. Já už několik let říkám jak na tuhle práci seru jen kvůli lidem co tuhle práci dělají ale bohužel je to srdcovka takže kolama dolů Žďárec všem srdcarum
27.06.2016 / 09:21
ahoj chci se zeptat jestli u teto firmy se dodrzuje aetr, a jak je to s mytem a pumpou, nekde jsem zaslechl ze si plati sami
26.10.2016 / 19:33
Zdravím kolegové, pan Černý mi slíbil práci na frigu, byl jsem u něj na pohovoru, domluvili jsme se, že práce bude a že koupí nový tahač. Nevadí mi s čím jezdím, jezdil jsem Turecko s Volvem, najeto cca 1500000 km. Práce byla domluvena na polovinu srpna, do dnes se mi neozval. Tak nevím co si mám myslet. Každý si udělejte názor sám. P.Černý mi sám řekl, že nemá rád řidiče, kteří si domluví schůzku a potom se ani neozvou. Jinak majitel na mě udělal dobrý dojem, je to chlap, který ví o čem mluví, čekal jsem, že práce klapne. Přesto mu přeji hodně dobrých šoférů a km v pohodě.
14.11.2016 / 18:25
Zdravím,také,má zkušenost je v podstatě uplně stejná jako u Maleho turka.Takže asi mají hodně práce a řidičů že se neozvou ale proč tedy inzerujou?
16.12.2016 / 11:03
Dobrý den,
Kluci mě upozornili na nové příspěvky tady na fóru a trochu koukám.
V první řadě se omlouvám všem, komu jsem se neozval, ale letos to byl takový masakr, že jsem nebyl schopen hlídat kdo kdy volal. Na chlaďáky se hlásilo opravdu hodně lidí a navíc nějaké obsadili kluci od nás, kteří odešli třeba z plachet na chlaďák, tím zabrali nějaká místa, která měla být volná.
Ukládat si každé číslo je skoro nemožné a kdo mi nepsal na facebook, tak jsem ho nedokázal zpětně dohledat.
Aktuálně je plno +2 chlapi čekají na plachtě až dorazí technika.
V příštím roce budeme kupovat už jen cca 7 souprav a zaměříme se více na kvalitu práce a její pilování.
Tady podle přezdívek nepoznám, kdo je kdo, ale 100% vím, že tady jsou kluci, kteří čekali na auto až přijde a nastoupili, přesně jak tady uvádíte, takže i to mě asi trochu zmátlo.
V případě, že jsem se vám neozval, se ještě jednou omlouvám.
I přesto, že je jasné, že už práci máte, není problém zavolat ( 777 735 179 ) a snad už trochu ve větším klidu dokážeme něco domluvit.
Děkuji, hezký den
18.04.2017 / 11:51
Tak pánové začněte už ty lidi platit ať nemusejí běhat s nabídkami po okrese včetně sklopek ????????
19.04.2017 / 23:17
Pánové koukněte se na rejstřík a budete vědět všechno i o této firmě... máte tam jednatele , exekuce, a další...
17.03.2018 / 17:35
Hoši tak tady to sou pěkný sračky,,ty vaše blbý keci o naftě ,dálnici,magnety atd.to zas alimax nevzal nějakýho čorkaře tak jen pomlouvá sračky,,