VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
AGIP Brodce, R10
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
01.11.2014 / 19:10

Proč řídím tahač

Proč řídím tahač

Chtěl bych se Vás zeptat proč jste se rozhodli právě pro řízení těchto monster. Koníček (co Vás na řízení nejvíce baví),peníze, a další...

Díky všem z odpovědi.

Zakladatel: xafrox 

presovcan
01.11.2014 / 19:44
Nazdar,cestovanie a este aj platene,bavi ma soferovat je jedno ci osobak alebo tahac.peniaze tiez sa daju dobre zarobit.

(-deaktivovaný profil-)
22.06.2015 / 12:52
To je tak. Celý život jsem šustil nějakýma papírama a psal a veřejně projednával různý koncepce a záměry, do kterých mluvil s prominutím každej kdo měl v pr..li díru. A já to zase upravoval a měnil. Říká se tomu participace dneska. Dělal jsem to jako zaměstnanec, potom jako úředník a nakonec 15 let jako OSVČ sám na sebe. Nikdy jsem na tom nezbohatl a ke konci už nastala docela tíseň, spíše nás živila žena než já. Řešil jsem, jak to zase rozjet, víc nabízet služby, koho obepíšu, kam se půjdu představit a tak. A najednou mi došlo, že už nechci. Že už toho mám dost, nebaví mne to a budu se násilím k něčemu nutit. A proč já bych se měl nutit, když se žena večer v posteli do ničeho nenutí, ani kvůli mně, a já vycházím nasucho... Prachy musím vydělat, ale chybět doma večer stejně nikomu nebudu :-(.
Jako malej kluk jsem chtěl být napřed kosmonautem, potom popelářem a nakonec tirákem. Tak jsem zkusil to třetí. Auta mám rád a řídím celej život. Začínám. Těším se, ale přehnaný představy nemám. Uvidím. Dám za čas vědět.
Ať vám to dobře jede :-)

GothicAngel.cz
22.06.2015 / 20:50
protože jsem blbej a idiot a musel sem se k tomu vrátit ( finance ) a tím přišel o iluze z dřívějších dob ano to bilo krásné řemeslo plné radosti zážitků a srandy ale dnes stres stres stres a nervy v prdely

D/r/iver
22.06.2015 / 21:44
GothicAngel
Dovolil bych si to ještě doplnit,že ty taky(FVP=furt v prdeli)..Dobrý dolet.

GothicAngel.cz
22.06.2015 / 22:25
už ne na tohle už mám nároky a přesto vlak nejede

D/r/iver
22.06.2015 / 23:21
Tak možná ty osobně už ne,ale skromný odhad,tak 75% účastníků soutěže o titul FVP se stabilně drží na předních místech,bohužel konkurence je velká.A určitě to zažil asi každý,ze 2 týdnů jsou 3 a na konci třetího,místo domů jedeš někam na kraj světa,protože zrovna jsi byl ve špatný čas na špatném místě,poblíž nakládky,kterou dispo muselo vzít,je tam super cena..A z domluvených 10 dní doma jsou najednou jenom 3,protože nějaký AA dostal kopřivku,když ho poslali do Paříže,tak nemůže jet a zase jsi nejblíž a po ruce.(nebrat doslova a osobně,mluvím,teda píšu,všeobecně)
Naštěstí už jsem z tohohle ringlšpílu včas vyskočil a už ani nelituju.Peníze mám stejné,za 1/3 hodin,co na lkw.
A už jdu chrnět,tak dobrou noc všem,co můžou jít taky spát.

sokulus
29.08.2015 / 09:43
Proc? Proto ze nic jiného neumim,a zrat je třeba.......

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp