VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Mostki ZOO
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
11.12.2014 / 11:39

Jak se oblékají řidiči kamionu

Jak se oblékají řidiči kamionu

Tak pánové, tepláky, šusťákovku, bílé ponožky, pantofle a hurá do světa. Nebo ne? :-)

Zakladatel: paragán 

D/r/iver
11.12.2014 / 17:48
Místo pantoflí chlupaté dřeváky,doplnil bych tričko,na kterém má jídelníček za poslední týden a šrajtoflu na řetězu..

xafrox
11.12.2014 / 20:08
No, už jsem na nějaké to oblečení se značkou tahače koukal :-), máte tip na nějaký shop kde mají dobrý výběr? Co jsem koukal tak toho oblečení nikde moc není. Samozřejmě hledám něco hlavně praktického :-), ne designové kousky.

miki13
11.12.2014 / 20:37
xafrox, sem si koukal http://www.trucksamolepky.eu/ ? Maji tam všechno možný včetně oblečení.

xafrox
11.12.2014 / 20:59
miki13

Tam jsem nekoukal, díky :-).

D/r/iver
11.12.2014 / 21:14
xafrox
Většina výrobců nákladních vozidel dává oblečení s logem k novému autu,teplou bundu,vestu,tričko a čepici..hodně věci se dá koupit i v truck shopech na pumpách nebo autohofech,ale D, F nebo E je pro tebe asi dost od ruky.Dobrý výběr býval na tzv portugalské stezce P Barbezieux,tam je pro řidiče hodně velký obchod nebo Castets,tam je sice malý,ale bohatě zásobený..

xafrox
11.12.2014 / 21:18
A nechávají dopravci tyto věci řidičům? Pokud je toho tolik po cestách tak nemá cenu to nakupovat přes internet. Jaké tam mají ceny? není příliš předražené?

D/r/iver
11.12.2014 / 21:38
xafrox
Podle toho,co považuješ za předražené a k ceně na netu musíš připočítat ještě poštu nebo kurýra...ale ještě jsem si vzpomenul Polsko,tam bývají dobré a hlavně levné věci na těj jejich burzách a rinkoch..Záleží,kam to máš blíž,taky v Rusku bývalo dost levné,ale to je taky daleko,leda by jsi znal někoho,kdo tam pravidelně jezdí a nechat si dovézt,ale to by mohlo špatně dopadnout kvůli číslování,tuším každý výrobce má svoje,takže nejlepší je vyzkoušet a potom teprve koupit.

cucik
12.12.2014 / 01:42
Nepotřebuju mít jména hloupých na všech sloupých jak se to říká,,oblíknu se v hrabáku a jestli mám tričko nebo čepici s logem ještě neznamená že jsem těžkej trucker,asi tak.

mateo
12.12.2014 / 09:06
Paragan,kde jsi vyfotil drivera/rejpala?

xafrox
12.12.2014 / 09:08
No, ale nikdo neříká, že když máš čepici a mikinu s logem, že jsi težkej trucker :-D, mně se to prostě líbí :-).

paragán
12.12.2014 / 11:29
mateo: Na tý fotce, to jsem já :)

(-deaktivovaný profil-)
12.12.2014 / 17:00
kraťasy,tričko,mikina a gumáky :-))

RobKo
20.09.2017 / 11:20
Do zimy nejradši svetr :) Dcera mi jednou koupila jeden tady http://www.s-fashion.cz/21-panske-svetry ale už by ho asi nepoznala. :D Za tu dobu už nevypadá moc čerstvě...

greenhorn
22.09.2017 / 13:36
Poznávací znaky kamioňáka: tetování, náušnice, klíče od traku na dlouhý mašli, pantofle či křusky nebo pracovní boty.... co ještě?

mateo
22.09.2017 / 18:53
To je fesak ten tekczek

AKM...
03.11.2018 / 18:24
Co máš proti teplákům jsou pohodlné , dobře se v nich jezdí a jsou i módní? Nejdůležitější je aby si se při řízení cítil pohodlně a je jen na tobě v čem se cítíš pohodlně. Dlouhé štreky řídím bos na krátké a rozvozy obuv s měkou podrážkou. Na zimu to chce nepromokavou bundu a vyšší boty nejlépe též nad kotníky a nejlépe též nepropouštějící vodu. Vhodné spodní prádlo tak aby dobře odvádělo pot a nepařila se ti "prdel"
Když jdeš tzv do města tak by si měl mít sebou vhodné oblečení na převlečení nejlépe nemačkavé nebo to u než to nevadí.
Jinak i mě se líbí tzv. kamioňácké oblečení třeba to co vidíme ve filmech o kamioňácích apod. škoda že u nás se některé věci dají špatně sehnat.

jozin
03.11.2018 / 20:25
češi vseobecne patri mezi nejhure oblecene lidi.Staci kouknout treba na trajektu do GB a od pohledu se pozna ze to je ,,nasinec,,bud ma na sobe debilni vestu Schmitz treba co dostal k navesu pred dvaceti llety,nebo jeste horsi teplaky,triko vygajdane pres pupek ledvinku a igelitku z Lidlu,do sprchy.pokud se tada myje,a nerazi heslo-tam bych nikdy nevlezl,umeju se na hofu(neumyje,bo to stoji tri e)To uz rumuni jsou proti nam manekyni co se tyka oblekani.

AKM...
03.11.2018 / 21:06
Nechápu co máš a někteří další proti teplákům?

radvan
03.11.2018 / 21:51
Lepší tepláky jak rifle(džíny). Tmavý rumuni si budou vždy hrát na big bosse a oblékat se jak na beach party. K tomu si dají bríle půlksichtovky při zatažené obloze nebo ve 23h. A co že má někdo vestu schmitz. Tak ji dostal na práci tak ji nosí no. V nejlepším případě by nás měla vybavit firma. To i když by bylo zdarma tak by někteří nenosili protože je to napíč firma a nebudu nosit její loga ale přesto v ní budu dál zaměstnaný. Nasra. .chodím tak jak se cítím nejlíp jsem v práci ne ve svém volnu a mám někde jak se na mě dívá někdo úplně cizí koho už nikdy neuvidím. A dám si i ledvinku. Nebudu nosit vše po kapsách. Ale toto vše v čistém stavu samozřejmě. Vy spíš narážíte narážíte na špinavce kterých je ale i mezi jinými taky plno.

kvas.
03.11.2018 / 22:06
Tož než si dat rifle, včem bych asik zdechl, tak nosím tepláky. To je pro mňa nejpohodlnější. A každému to može byt u řitě.

Trailor
03.11.2018 / 22:17
Hlavně, že je oblečení typu montérky zadarmo co... Jezdit v těchto propagačních oděvech je hrůza . Znám ale takové řidiče, co jezdí i v reflexní vestě. Na to už není co dodat . Mají to ale zadarmo ..... tak šetří svoje teplákové bundy. Jestli jezdí někdo bez obuvi, tak je to jeho věc, ale BOZP platí pro každého. Nedovedu si představit, jak při šetření nehody a řešení odškodnění vysvětluje, že na pracovišti pracoval bos...

Kolomaznik!
03.11.2018 / 22:22
Čus Trailoraku jak se máš..

(-deaktivovaný profil-)
03.11.2018 / 22:48
Nekolikrat v lete sem jel uz i docela nahy, bez fusekli i slip. Jednou ve fr. na riviere me predjizdel nejakej typek v kabriu a mel koule s perem podchyceny kovovym krouzkem, jel vedle mne a honil si ho, tak me napadlo ze to muze byt docela dobrej napad. Nikdo na me stejne nevidel, jen kdyz me predjizdel autobus, tak byla docela prca, smali se a ja jim maval

jozin
04.11.2018 / 11:42
Tak jasne kazdy jak si chodi jak chce prece.Ze ta ledvinka a sandale s cernyma fuskama uvnitr je nase domena je kazdemu jasne davno.polaka ani nemce jsem nikdy vtom nevidel.Teplaky jsou fajn,pokud nemaji vytahane kolena,jsou vyprane vice nez dva krat za rok a hlavne ten chlap nema dveste kilo,na nem pak ale vypada vse priserne tak to je jedno.Ja jsem silny rocnik 70,jak se zpiva nekde,a ta nase generace neni zrovna ukazka modnich stylu jak pozoruji,mladsi rocniky za volantem se oblekaji podstatne lepe nez my stari chuji uz.

MarekN
05.11.2018 / 18:28
Mam nejaky stary rifle a mikiny. Jinak rano,kdyz vstanu,tak nekdy ridim jen v trenkach. Nechce se mi oblikat a auto topi dobre.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp