Jen pro zajímavost dám internety, které používám v zemích ,které jsem jezdil :-)
ČR: MOBIL.CZ internet zadarmo, při dobití min. 200Kč se dobije automaticky FUP na 200Mb po vyčerpání stále jede jen pomaleji. Nebo si připlatit 1GB za 300 Kč :-) pořízení sim ZDARMA v každé trafice
D: Medionmobile neboli ADLITALK: dobití přes kupony v obchodním řetězci ALDI 5€ - 10€ - 30€, Internet FUP 5GB za 15€ se dá :-) je to Internet Flatrate XXL, je tam více možností i menší FUP, dal jsem zde to nejvetší ,který mi naprosto vyhovuje, po celém německu jsem neměl jediný problém :-). Když dojde FUP a je tam kredit na kartě, tak i bez FUP se do administrace na jejich stránkách dostanete a můžete si internet zase v pohodě aktivovat :-) Pořízení sim 12€ kredit tam je myslím jen 3€ :) takže šup dobít
F: Sfr.fr cena internetu 30€ za FUP 4GB stačí, nejlevnější co jsem našel :-) levnější možná už jenom na paušál :-) Pořízení SIM 10€ s kreditem 10€ takže gratis. Dobijení přes kupón v obchodě SFR.
GB: Three, operátor fungující na O2 Nejvyšší internet FUP 10GB za 15£, rychlost stabilní, na dálnicich občas při jízdě vypadne :-) ale jinak frčí jak má, dobíjení možno přes online kartu nebo paypal. Dá se objednat SIMKA na určené místo (doveze to i tam kde zrovna děláte pauzu když si to vypočítáte, doba doručení do 24 hod) nebo si ji koupit v autorizovaném obchodě tam kde zrovna jste :-) možno zjistit zde:
http://www.three.co.uk/Support/Store_locator cena sim 10£ s kreditem 5£ takže simka za 5£.
Toto je zatím vše kde jsem potřeboval internet :-) Good Luck a mnoho ujetých KM bez nehod.