VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Por tRadomsko
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
06.02.2015 / 21:24

Řidičák a rozšíření.

Řidičák a rozšíření.

Dobrý večer .
Kluci chci se zeptat. Mám za sebou úspěšně zatím C , ale chci pokračovat dál E a profesák , ale takovou částku nedám dohromady a nutně co nejrychleji potřebuju změnit práci a chci někde začít.
Proto se chci zeptat jestli nevíte přímo o nějaký firmě u které by to bylo možné udělat za úpis. Nebo zatím alespoň nějakou práci na dodávce.
Ideálně někde ve středních čechách. Berou,Benešov atd... Nebo i Praha.
Díky moc,
Ivi.

Zakladatel: (-deaktivovaný profil-)  

Splinter
07.02.2015 / 09:25
Já jsem řešil podobný problém a prostě jsem si vypsal firmy z kraje a obvolával jednu po druhé a naštěstí jsem trefil hned na první dobrou.

(-deaktivovaný profil-)
07.02.2015 / 09:31
A která to byla jestli se můžu zeptat ? -)

Splinter
07.02.2015 / 11:40
LV Trans Valašské Meziříčí,ale to je pro tebe daleko.

(-deaktivovaný profil-)
07.02.2015 / 12:09
To trošičku :) A ty si tam normálně zavolal že chceš jezdit a jestli by ti zaplatily papíry ?

Splinter
07.02.2015 / 13:54
To ne.Já peníze měl svoje.Mě šlo u urychlení autoškoly.Žádal jsem o navrácení řidičáku.

kamionak 22
07.02.2015 / 14:15
Zkus ty vydriduchy z OK TRANSU ale priprav se na to pokud se upises tak se doma mockrat nrukazes pocitej 5 tydnu venku a pak vikend doma

kamionak 22
07.02.2015 / 14:15
Zkus ty vydriduchy z OK TRANSU ale priprav se na to pokud se upises tak se doma mockrat nrukazes pocitej 5 tydnu venku a pak vikend doma

kamionak 22
07.02.2015 / 14:19
Je lepsi mit svoje prachy... Uz jenom pak prachy do zacatku... Nebo jdi jezdit s dodavkou pokud budes jezdit tak ze bzdes spat 2 hidiny denne max tak si zachvilku vydelas na Ecko.. Je to mensi zlo jak upis pokud se upises tal ses jejich otrok a budou s tebou zametat..

(-deaktivovaný profil-)
07.02.2015 / 15:35
Ok trans právě nechci ... prý to snad dělá i CS Cargo .. Nebo kamarád mi říkal že ted už to dělá hodně firem , tak já neivm.

kamionak 22
07.02.2015 / 20:52
jako narovinu udelat si upis je docela nelogicky krok protoze oni to mo cdobre spocitany ze se jim upises na 5 let a pet let maji jistyho ridice. a vi ze snim muzou orat jak se jim chce a on bude muset drzet hubu a krok.. budes jezdit vyjeby prace... zatim co ridic co tam prisel nirmalni cestou tak uz vi ze staci par podrazu a prijdou o nej tak si to vynahrazuji na upisarich... druha stranka veci je jit na naves bez praxe..... ja sem sel do firmi kde me vzali bez praxe dostal sem auto a jed a zauc se sam jak umis... a prvni mesic bylo docela o hubu hlavne couvani a hlavne vedet co jak a kam nalozit aby si nemela prelozeny napravy.. je uz to sice 3 roky ale oni se zacviky moc neresi a to sem sel v 19 letech hned na naves a celkem zahul ale naucis se tak sam a vybojujes si cestu... nez upis tak bych sel na Cecko vyjezdil si praxi a pak na naves a zvyknes si v klidku na velky auto osahas si to a proste nejak se snim obeznamis nez jit hned na soupravu prijit do firmi oni ti daji papiry klice a let stim do francie.. jako ja... sice spani ve spackach je docela za moc je to pro holky a nebo pro hubeny kluky aby se tam clovek nejak naskladal tmel sem tu cest v tom tyden jezdit a nebylo to strasny az na to spani je to takovy pohodicka....

(-deaktivovaný profil-)
07.02.2015 / 22:55
Já bych klidně někam šla na samotný Céčko , jenže tady jde spíš o to že nemám ten profesák...A bez toho nikde jezdit nemůžu...

mateo
07.02.2015 / 23:31
Ivicap,prosim co Te na teto praci tak pritahuje?

MarekN
08.02.2015 / 00:39
Asi to samy co kazdyho,kdo to dela.

mateo
08.02.2015 / 02:20
Aha tak ted uz mi to je jasny

kamionak 22
08.02.2015 / 09:31
Hlavne prachy.. Protoze pro nic jenyho to ani delat nejde

kolotoč111
08.02.2015 / 09:52
To ivicap, ještě je možnost přes pracák stačí mít jenom příslib od nějaký firmy (nastupovat k nim nemusíš) no a pracák ti to všecko zaplatí ,ale trošku to trvá (min.14 dní musíš bejt zaregistrovaná pak požádat o rekvalifikaci a už jenom čekáš až se rozjede kurz 1-2 měsíce) E a profesák můžeš dělat současně

(-deaktivovaný profil-)
08.02.2015 / 10:22
Přitahuje mě ta svoboda , volant ... Peníze jsou až potom :)
No ale že by se mi kvůli tomu chtělo na pracák , kde nebudu mít tu chvíli žádný peníze ... No nevim... JJeště to promyslim :-)

D/r/iver
08.02.2015 / 10:47
lvicap
Možná to bude znít sprostě,někdo v tom bude určitě hledat skrytý dvojsmysl,ale bez toho profesáku si moc nevrzneš ani se solem,i když by se dalo i se solem jezdit s autem těžším,než celý kamion.Ten úpis za profesák nebývá tak strašný,jak tu někdo popisoval,většinou půl roku,to se dá ještě skousnout,bude potom i nějaká praxe,ovšem záleží,jaký rozsah se tě týká,jestli těch 280h,tak potěš koště,to je skoro 2 měsíce,přepočítané na pracovní čas.
A ze snu o svobodě tě asi vyléčí první turnus,hlavně pokud bude tzv gumový=natahovací.A o nějaké svobodě na p+p parkovištích,kde jsi za plotem,jako zvěř v oboře,se taky moc mluvit nedá.
Ale nechci ti to zošklivit hned na začátku,každý svého štěstí strůjcem,kdo nezkusí,neuvěří.
Takže přeji hodně zdaru a hlavně pevné nervy.

(-deaktivovaný profil-)
08.02.2015 / 10:59
No mě se už naštěstí týká jen těch 140h ... což není zase až tak hrozný ... Ano to vím no že bez profesáku si nevrznu no ... :( Jenže tady je to že já na něj nemám ty peníze no ...

D/r/iver
08.02.2015 / 11:49
Tak už mě napadá jediné,sednout na net a hledat v blízkém a vzdálenějším okolí firmu,která je ochotná za kratší nebo delší úpis nechat udělat E+KK a potom na to vlítnout.Nevím,jestli to ještě dělá ICOM,Jihlava nebo Humpolec není z Prahy tak daleko a je tam i dobré spojení,pokud nemáš vlastní povoz,dokonce tam prý mají nějakou poměrně levnou ubytovnu poblíž.Za chvíli bude jaro,tak se to rozjede a je lepší začínat jezdit na jaře,než na podzim nebo v zimě.

kamionak 22
08.02.2015 / 12:03
Svoboda jaka prosimte? Ze te honi jak nadmutou kozu... Jezdis id pondeli do patku zavrenej v biude zeres konzervy chcijes na kolo a najedes 12 000 km a oni ti poslou 42 000 kc tak to mi znechuti dalsi mesic za tak maly penize .. Jezdim s custernou takze nevizim zpatecky nic nalozim jedu bapr do nemecka tam slozim a poprazdnu domu nalozit neco druhyho... S plachtou bych nejezdil ani za 60 000 a kdyz nahodou jednou za rok zustanu Na vukent tak mi za den daji 50 euro a mysli si jak jsou stedri

D/r/iver
08.02.2015 / 12:31
kamionak 22
Neříkám,že by jsi měl šéfovi líbat ruce,ale když si to tady pročteš,tak zjistíš,že na to,že máš víkendy volno,máš slušnou výplatu a co by jiní dali za dietu 50€/den,mají 34 a jsou rádi,když ji dostanou,když stojí víkend venku.A taky bud rád,že nemusíš vozit zpátečky,přejíždět,čekat atd a ještě mezitím třeba jet někam vypláchout cisternu.A někdo musí na 100€,které ty vlastně vyležíš,najezdit 1600km nebo i víc a to máš min 2 dny jízdy po 10h,pokud se daří.A spousta šoférů musí jezdit minimálně každou druhou sobotu.
Takže asi tak nějak to vidím já.

Splinter
08.02.2015 / 13:48
U koho jezdis kamionak22?

fishhunter2
08.02.2015 / 14:08
Stačí se na pracáku zaregistrovat jako zájemce o zaměstnání (pozor ne uchazeč),mít příslib od nějakého zaměstnavatele,vyhledej si akreditovanou autoškolu ( v Praze třeba VT centrum) a pracák ti schválí rekvalifikaci.Pokud jseš pouze zájemce,tzn, nechceš podporu,můžeš dále pracovat a zároveň dělat rekvalifikaci.Zavolej na VT centrum (tam jsem to dělal já),a poradí ti jak na to.Dělal jsem to taky při zaměstnání.
Hodně štěstí

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp