VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Parkoviště u Kauflandu
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
11.03.2015 / 21:55

žádné lehká holka ale řidička

žádné lehká holka ale řidička

zdravím všechny s koly pod zadkem,
ráda bych znala váš názor:

lítám sice jen se sprinterem, a bohužel se mi dost často stává, že si mě někteří řidiči pletou s lehkou holkou a otravují mě, za kolik půjdu. Neoblíkám se absolutně vyzývavě, jsem slušná ženská, která čeká na svojeho manžela, který taky jezdí.Strašně nás to oba baví, a časem chceme jít oba na C, a mrzí mě že někteří jsou nechutní nadrženci a nechápou mě, ba někteří mi dokonce nevěří a ještě mě přemlouvaj..copak není nějaké jasné znamení, že jsem Driver a ne B*tch?
Tuto praci zbožnuji, ale tohle mi to dosti protiví :(
pro poctivou ženušku je to dosti urážka :P

Zakladatel: rozalita 

spogit
11.03.2015 / 23:09
Tak nejak me to donutilo se nad timto vubec zamyslet jestli se to vubec da provest ve svete ve kterem zijeme. No je jasny ze asi obleceni a vyhnuti se ocniho kontaktu udela sve. Ale debily proste potkavame vsichni v kazdodenim zivote jen na nas reaguji individualne. Nekdy proste lituju ze ten ridicak opravdu dneska daji kazdemu a nazajima je ani jestli maji dodelanou materskou skolku.

mateo
11.03.2015 / 23:16
Rozalita,bez do toho,kdyz te to bavi a na nic nehled!

spogit
11.03.2015 / 23:27
Ale je fakt ze tuhle praci delat moja tak me z toho normalne bez kecu hrabne. Me staci kdyz po ni kazdy tlemi i kdyz je nekdy se mnou a nekde zastavime. To si ani nedovedu predstavit beze me. Fakt vas obdivuju ale je fajn kdyz delate co vas bavi. A jestli neco najdete ve dvojce tak si myslim ze bude po problemu

rozalita
11.03.2015 / 23:28
re spogit: to abych se i v lete varila ve svetrech, jen proto, aby me nejaky tupec zas nelezl do auta :-! je to děs tohle..vždycky si při takové situaci nevidím do papule, ale v poslední době se zas začinam obavát, aby se třebas nevratili, když zrovna čekam na nakladku nebot, když je pošlu někam, tak se většina z nich ještě urazí..ale s takovyma prasatama asi nejde jednat slušně..celkem mě to tady pobavilo, jak tady skoro všichni pišou, že by na "to" v životě nevlezli a přitom já mám na to díky těmto zkušenostem zcela jiný názor..

spogit
11.03.2015 / 23:32
Tezko rict uz jsme to tady resili mockrat. Jestli ze vsech ridicu jen 30 procent toto vyhledava je to vazne velka sance ze nekoho takoveho nekde potkas pri zastaveni. Tim chci rict ze takovy nejsou vsichni ale porad je to dost a nikdo s tim nic neudela.

mateo
11.03.2015 / 23:32
No ja myslim,ze to s tema hrdinama nebude tak horky

spogit
11.03.2015 / 23:36
Ale jak rikas poslat do hazlu hned. Zadny prominte a nezlobte se to neni jak to vypada... Ano ego je svina tak se urazi ale to by ses jich nezbavila tim tuplem

rozalita
11.03.2015 / 23:39
tak v čechách se mi to stava na té naší neštastné rudné a temer v cele francii díky tem jejich "pojizdnych vozech lasky" ale už i v nemecku nemec otravoval.. snad se nam postesti a časem budeme jezdit na C spolu..na dodavce bude tezko nejaky blazen platit 2 ridice ..

spogit
11.03.2015 / 23:47
Jasny normalne C nebo spis C,E to je uplne bezna praxe u hodne paru co tak mam moznost potkat. Dokud nejsou deti a mas partnera se kterym nejaka ponorka nehrozi tak idealni stav

(-deaktivovaný profil-)
11.03.2015 / 23:49
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
rozalita
11.03.2015 / 23:59
re inscripta: no, jezdim už skoro přes 2 roky a musím, přiznat, že s policií, mám spíš lepší zkušenosti protože s úsměvem jde s nimi podle mě vše klidněji jak v čr tak v eu..nedostatcne hyg zazemi? jde o to jen vychytat spravne mista a v dnesni dobe, jsou skoro všude sprchy rozdelene a tim že zen jezdí tak málo tk jsou temer nedotcene..paletak by mi problem nedelal, nebot tahat palety jsem byla zvykla ze skladu..kurtovani? na to potrebujes spis zrucnost než sílu..a blbeččci co tvrdí že žena za volant nepatří, ti u mě patří do stejně složky jako ti deme*ti co otravuji s vyhoněním..takže ano, vadí mi jen tohle :)

spogit
12.03.2015 / 00:02
No kdyz to clovek rozepise takto je toho dost k zamysleni... Nerikam ze je to tak spravne ja problem se zenou za volantem nemam kdyz ji potkam. Ale asi toho musi opravdu zvladnout vic nez chlapi kdyz uz se na to daji

(-deaktivovaný profil-)
12.03.2015 / 00:09
spogit
12.03.2015 / 00:16
Taky preju hodne stesti at to zvladas a jak rikam jak budete spolu uvidis ze to bude v tomto smeru zase o neco lepsi :)

cucik
12.03.2015 / 09:50
Tak já bych to částečně připisovali tomu že spoustu chlapů jezdí unii a jsou už nadržení,je fakt když se vám začne líbit němka tak je načase jet domů a nedej bože když se vám zalíbí němec tak akutně do garáže a to fofrem.)))))))))))))))

mateo
12.03.2015 / 15:29
Rozalita,tak jeste uvazuju,co tak zmena povolani!Jen tam,kde jsou same zenske,kdyz ti vadi,ze se na tebe ridici divaji(I kdyz to je divny,ze tohle zenske vadi)

(-deaktivovaný profil-)
12.03.2015 / 17:56
Rozalita nenech si to od nikoho zkazit. Děláš to co máš ráda a baví tě a to je přece to nej.

(-deaktivovaný profil-)
12.03.2015 / 17:57
Rozalita nenech si to od nikoho zkazit. Děláš to co máš ráda a baví tě a to je přece to nej.

D/r/iver
12.03.2015 / 19:07
cucik
Ono to asi nebude o ježdění unie a následkem toho nadrženosti.Znám maníka,co bydlí v Brně,z Brna jsme vyjížděli a už na 9+ sháněl,kde by smočil a na vzpomenuté Rudné vlezl i na tu mrnavou,tlustou,odbarvenou cikorku.
A myslím,že ani když bude jezdit ve dvojce s mužem nebo druhem,podobným poznámkám a návrhům to nezabrání,nebudou se pohybovat pořád spolu,za ručičku,aby všichni viděli,že patří k sobě.Možná by potom padl i návrh na přečíslení.(4M,2P,1R)

crazymouse3
13.03.2015 / 14:19
ty asi musíš být kus

mateo
13.03.2015 / 14:35
To by chtelo fotku,at muzeme posoudit

Radka
13.03.2015 / 22:32
Inscripta: Jsem ráda že máme stejný názor na to hygienické zázemí :-) Nějak jsem měla pocit že mě nikdo nikdy nechápe. Jinak podívat se někam super ale jako práci ani omylem :-)

mateo
13.03.2015 / 23:02
Radko,souhlasim,neco v EU odjezdeno mam,a hygienicke zazemi je hruza pro ridice,natoz pro ridicky!

rozalita
14.03.2015 / 11:22
když jsem jezdila s mojim, a chodili jsem na 1 sprchu, kt vždycky zařizoval on, tak to byl humus..ale damské sprchy jsou prostě v pohodě. v chlapských sprcham se člověk štítí, se jen dotknout té páky na vody, ale na damských, to vypadá, jako kdyby tam snad nikdy nikdo nepoužil tu sprchu..dokonce, tak velice často potkávíám i osvěžovač, mýdlo či jiné drobnůstky, kt by řidiči normálně pobrali :D

a myslím, si že to není až tak divné, že mi to trochu vadí, protože je rozdíl, když se líbíte chlapovi nebo když se líbíte řidiči, kt je už měsíc venku a vojel by "cokoli" :D taky vím, co to je :D:D být stará tlustá almara, tak mi to samozřejmě lichotí, ale tak zle na tom ještě nejsem :D

D/r/iver
14.03.2015 / 12:41
I staré almary mají svoje kouzlo.A myslím,že ani chlapům by se moc nelíbilo,kdyby za ním nějaká ženská přišla a na drzovku by mu řekla,at jí to jde za keřík udělat,že mu potom zaplatí polévku v bufetu.
Na takové donchuány,kteří si myslí,že před nima ženská padne na záda a roztáhne nohy po jeho,rádoby,duchaplné nabídce, platí jedno:máš test na AIDS?Nerada bych to chytla znovu.A uvidíš netrénovaného mistra světa v přespolním běhu.Stejně,jako platí na šlápoty na Rudné otázka:uděláš mi to jak budu chtít já?Po chvilce usilovného přemýšlení:tak jo,ale do zadku nééé.A co tak ZADARMO??A v tu ránu je po obchodní transakci,která vypadala tak slibně.

mateo
14.03.2015 / 15:26
Rozalita,ty z toho tady nadelas.A promin,nehrabes se stale v tomto tematu kvuli necemu jinemu?

rozalita
14.03.2015 / 23:03
mateo: když chceš něco říct, tak to řekni jasně a né nějaké narážky, které člověku absolutně nic neřeknou..aspoň v tomto virtuálním světě by chlap mohl mít koule na to, aby měl svůj jasný názor..a když se ti to nelíbí, tak ignoruj tuto diskuzi.. čau mateo

mateo
15.03.2015 / 00:24
*Příspěvek odstraněn* (úrážení, slovní napadání v příspěvku)
rozalita
15.03.2015 / 01:58
kdybych žarlila na pěkné holky, tak tady neřeším, co dělat, aby mě přestali chlapi otravovat..ženská když by něco chtěla, tak by si to velice jednoduše uměla zařídit, ale ženská kt si olezlých chlapů nevšímá je asi nechce ne? všchny státy nemaj tip ťop parking jako deutschland...snad si psal, že máš něco odježděno, ne?

ach jo....další ******* co v tom vidí něco víc..haha, prostě typický chlap co dělá normálním ostudu

páčko brouku :)

mateo
15.03.2015 / 02:09
*Příspěvek odstraněn* (úrážení, slovní napadání v příspěvku)
rozalita
15.03.2015 / 02:13
bav se k tématu diskuze nebo jdi obtěžovat jedovatý hady

mateo
15.03.2015 / 02:20
Tak oboji

fishhunter2
15.03.2015 / 09:02
Zdrav

fishhunter2
15.03.2015 / 09:09
Zdravá ženská to potřebuje,takže z logiky věci mi přijde,že asi nejsi zdravá.Nicméně to,že tě někde osloví samec člověka patří k namlouvacím rituálům,kde tento samec zjišťuje,zda jsi svolná k páření či nikoliv.Tolik na vysvětlenou.Můžu ti ale garantovat,že přijde doba ( a ta není daleko),že i když by ses chtěla pářit ty,tak bohužel už tyto nabídky nebudou.Tak vydrž,pak budeš mít klid.Ale prozatím nic víc zatím nehledej.Ještě jeden dotaz na závěr:moc zkušeností s muži asi nemáš co?

(-deaktivovaný profil-)
15.03.2015 / 09:32
D/r/iver
15.03.2015 / 09:51
inscripta
Dovolil bych si nesouhlasit,občas,když vidím,co z lkw vypadne,tak musím přemýšlet,kolikrát musí skočit do vody,aby to jednou šplouchlo.40kg i s heverem,chlupaté dřeváky,buksu na řetězu,na triku jídelníček z posledního týdne,odér Trucker 5,ale keců,jak koza bobků a asi tento typ myslela rozalita.Protože normální chlap,který to má v hlavě v pořádku a vidí cizí ženu,tak jí hned nedělá neslušné návrhy,max kývne na pozdrav,pokud se vzájemně zaregistrují.Ale jako vždycky,je to jenom můj názor,nikomu ho nevnucuji.

(-deaktivovaný profil-)
15.03.2015 / 09:59
D/r/iver
15.03.2015 / 10:28
Ale že takové chování je hodně nevhodné,to se snad shodneme a asi právě ty horizontální pracovnice po různých P tomu hodně nahrávají,že si potom chlapi myslí,že všechno,co vypadá jako ženská,je pro ně k mání.
Přeji takových ,,zážitků" co nejmín a pěkný zbytek víkendu.

(-deaktivovaný profil-)
15.03.2015 / 10:53
D/r/iver
15.03.2015 / 11:22
Kdybych to chtěl převést do humorné roviny,bylo by to asi takto:
Jednou jsem jedné feministce podržel dveře,aby mohla projít a hned jsem měl na krku sexuální obtěžování.
Každá na to reaguje jinak,co některá přejde úsměvem,případně se cítí polichocená,jiná považuje za urážku a nutnost vyhlášení krevní msty do třetího kolena.Stejně,jako některá žena nadává,že i otrlý námořník by se při jejím slovníku červenal,jiná při slově ho**o má pocit,že obsah žaludku má nutkání,jít se podívat ven,co se tam děje,jedno kterým koncem.

(-deaktivovaný profil-)
15.03.2015 / 11:25
rozalita
15.03.2015 / 12:10
D/r/iver

ten tvuj popis byl přesný a ano, přeně takové jsem myslela..právě proto to zamrzi, protože s normalním chlapem se hodí řeč a nic vic, nic míň. za to právě ti zmiňovaní jsou vžycky i ti drzí ..
a hledat žádného již nemusím, když jsem vdana :)

a inscripta: meříkám, že si mě všímají je ti oplozlí, ale jen ti oplzlí otravují .. a jasně, všud jsou plusy i mínusy a kdyby mi u této práce převažovaly můnusy, tak ji nedělám..ale by jsem spíš zvědavá, jestli jsem měla v poslední době jen smůlu na takové děsy nebo nebo se to čím dál častěji stane denní situací :)

(-deaktivovaný profil-)
15.03.2015 / 12:39
rozalita
15.03.2015 / 12:43
inscripta: :D:D to bodlo

D/r/iver
15.03.2015 / 12:44
rozalita
Dík za uznání.Nevím,jestli jsi byla někdy v GB,ale tam,aspon echt anglán,ani nevystrčí nohu z auta,aby na sobě neměl vestu,i kdyby měl přejít od auta jenom přes jeden parkovací pruh třeba do hospody nebo shopu.Možná by to ve vašich končinách vypadalo divně,ale dala by jsi jasně najevo,že jsi řidička a ne nějaká rozhodnožka,lehce k mání.
A jinak máš pravdu s těma pojízdnýma hampejzama ve F,dost je to namnožené i v D+A,protože potom si to někteří dávají do rovnice dodávka+ženská= možný sex za úplatu,to že v té boudě máš třeba 3 palety autodílů a ne matrac,to už mu testosteronem zamlžený mozek nedokáže pobrat.
Přeji hodně štastných návratů a co nejmín zmíněných ,,kolegů".

jarin.prugl81
14.06.2016 / 13:59
Pro rozalitu heleď já smrdím 15 let na trucku znám holky co s tím lítají a kurvy to nejsou ják si asi nějaký idioti od volantu mysli moje žena litá s dodávkou pro ppl a to podle toho co tu čtu asi vyplývá ze je lehká deva. Hele dělal jsem na dílně bouračky rovnal rámy kastle a odešel sem jezdit kvůli podobnejm keců který mi dosti hybali žaludkem a okolo nadrženýho idiota obmotat montyrku mi za to fakt nestálo ale co jezdí za idioty mezi námi to jsem nezral hele fandím každý sukni za volantem jak to některým z nás natiraji a berou podobny idioty do hrsti tím co umí a co s tím koláče dokážou to ne jeden chlap by smeknul jen žádný to neuzná jelikož jeho hrdost blbce mu to nedovolí takže holky držte se a ať je váš víc. Kolama dolů

dami0001
15.06.2016 / 00:00
admine, co je to DEAKTIVOVANÝ PROFIL. To tady ještě neznám, buď od té lásky a dobroty, a rozšiř mé obzory.

dami0001
15.06.2016 / 00:07
rozalita: nečetl jsem to dokonce, ale asi máš kliku na chlíváky. S několika kolegyněma jsem se potkal, ale popili jsme pokecali, ale tím to vadlo. To už je na chlapovi, jak se chová. Z dobytka kamion slušňáka neudělá. Mimochodem jedna z nich říkala, že k ní nějakej vožralej lezl do boudy, a měl ho v ruce. Tak to vyřešila. postříkala mu ho slzákem. Za půlhodiny pro něj musela přijet sanita, a borec ani nepípnul jak se mu to stalo. Jo olejová emulze ve styku se sliznicí je holt prevít:-))

lilia
15.06.2016 / 12:40
Tak je pravda,že chlapů chlíváků je víc než dost a nejen mezi kamioňáky:-(Ale ne všichni jsou stejný.Spousta mých kolegů a kamarádů mě vzalo mezi sebe a nedávají mi najevo,že jsem "jen blbá ženská" co by měla mít řetěz zkrácený max.ke sporáku...zastávám názor,že chlap si k ženské dovolí jen to,co mu ženská povolí a toleruje.:)..no a když nepomůže slovní dohoda,tak pomůže slzák,jak se zmínil dami0001 :)))

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp