VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Willage Catalan
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

La Manche

La Manche

Chtěl jsem se zeptat kdo jezdí do Anglie, jaký je rozdíl nebo spíš jaké máte zkušenosti s tunelem či vlakem do Anglie???

Zakladatel: Tector 

O.BRADLEY
15.04.2012 / 11:01
Tunel je rychlejší, možná pohodlnější, ale lodi se nic nevyrovná.. plavba lodí, je super. Nažrat se, pak si jít na palubu vychutnat cigárko a nechat se ovívat větrem, prohlížet si krajinu. Taky se dá na lodi vysprchovat. Na lodi se stihneš vysprchovat, najíst, odpočinout, a to všechno bez ztráty času.

Tector
15.04.2012 / 11:11
A prosim tě jaký je zhruba časový rozdíl cca?

O.BRADLEY
15.04.2012 / 11:22
Odhadem- loď se všim všudy 3 hodiny, vlakem hodina a půl.. ale záleží jak kdy. Někdy se na loď čekalo i 10 hodin, když byla stávka nebo rozbouřený moře. Někdy zas je nějakej problém v tunelu, tak se taky čeká dlouho. Proč se ptáš? Zakládáš dopravu?

Tector
15.04.2012 / 11:31
To ne :D Spíš mne zajímají tyhle věci,nikdy jsem v Anglii nebyl tak mne zajímalo tady tohle...V které zemi jsem nebyl tak mne zajímá jak to tam funguje a tak všechno

zACONe
15.04.2012 / 12:59
Ve vlaku je nuda.. Najedeš autem na vagon, vyženou tě do společnýho vagonu plnýho řidičů, kde jen hodinu sedíš a max. se můžeš (za tušim 9 EUR) najíst.. Na lodi máš větší volnost pohybu, rozmanitější výběr jídel, možnost sprchy a celkově je to větší relax..

Tector
15.04.2012 / 13:09
Ale je to rychlejší ne?A loď je dražší?

O.BRADLEY
15.04.2012 / 13:18
Dražší je vlak. Vlak je rychlejší a proto výhodnější pro dopravce. Výhoda rychlosti je kompenzovaná vyšší cenou.

Robert (-neregistrovaný-)
15.04.2012 / 13:22
Ted už stojí vlak a lod stejně.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp