VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Kraichgau - Sud (Sinsheim)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
09.04.2015 / 09:51

mobilní internet v Německu

mobilní internet v Německu

Zdravím, koupil jsem si v Media Marktu štekr s USB do notebooku, do kterýho jsem vzal německou simku od LEBARA Mobile. Potřebuju to pouze kvůli internetu a hlavně skypu. Boužel internet jde pomalu a skypování s dcerkou, když stojím v Německu nefunguje vůbec. Poradí někdo do Německa simku hlavně pro skype? Vyhozených 15E. Díky moc.

Zakladatel: michael 

michael
10.04.2015 / 09:12
Nikdo neporadí skype v Německu? Mám koupit aldi, othelo,O2......, atd? Díky

paragán
10.04.2015 / 14:23
Doporučuju ALDI internet. Ten mi šlape v pohodě aj na Skype. Jsou samozřejmě místa, kde ne, ale většinou jde bez problému. 15 EUR měsíčně za 5 GB. Po vyčerpání se zpomalí.

MarekN
10.04.2015 / 16:23
Musis po vycerpani cekat az mesic vyprsi,nebo muzes hned dobit znovu,aby to zase jelo rychle ? Ja mam Othello pres Vodafone,stpoji za 5 GB 20 euro,ale jak to vycerpam,nejede uz ani pomalu,ale zase muzu hned dobit. Jnak skype vsecko jede v klidu,obcas maly signal,ale 95 procent se pripojim v klidu a rychlost taky OK,Skype bez problemu.

paragán
10.04.2015 / 18:54
Nejsem si uplně jistej, jak to teď je. Dřív se dalo dokoupit za 3 EURa dalších 5GB do konce období, ale myslim, že už to zrišili a musíš čekat, ale to bych kecal.

Nebo, což vim stopro, si můžeš objednat za 2 EURa 1 GB s platností 24 hodin.

D/r/iver
11.04.2015 / 09:15
http://www.o2online.de/tarife/
Nechci dělat reklamu,ale měli by jste přestat řešit kolik GB za kolik € máte k dispozici,ale přenosovou rychlost,je do 16MBit/s,do 21MBit/s a do 50Mbit/s,ta 16 je tak na psaní,mejlů,chat na FB,21 to samé,skypa jede dost blbě,pomalý,seká,hlas jako ze studny takže bych doporučil aspon tu 50,ale ta už je cenou někde jinde..
Hodně úspěchů při surfování na netu...

MC777
26.06.2017 / 11:30
Zdarec všem, prosím někoho, potřebuji nějak řešit mobilní data v Německu. Je nějaká zajímavá nabídka ? Díky moc.. email: luckyforsky6@gmail.com

Hagen
27.06.2017 / 08:18
Pokud mas v De adresu, tak najdeš par zajímavých veci na data, ale ceny jsou Německý a v ČR je to levnější a kvalitnější. Řešil bych to v ČR než v De

Sails
27.06.2017 / 10:52
Ještě pořád jsou lidi co neví že je zrušenej roaming?

Hooryn
27.06.2017 / 11:50
Majku, volej, piš a serfuj všude v EU za stejný prachy jako v CZ, jen pozor! švajc není v EU

Hagen
27.06.2017 / 22:43
Jen že data a volání je rozdíl!!! Mám 6 gb v De a 1 gb v EU a těch 6 giga mi nepustí v roamingu. To ze v ČR to jde je jen dočasné...

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp