VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
autohof Kolb
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
15.05.2015 / 23:16

Na kamion už v 23 letech?

Na kamion už v 23 letech?

Ahoj chlapi, bude mi 23 let v létě a přemýšlel jsem o práci kamioňáka. Vím, že to není jen o ježdění, že je to taky ta práce kolem.

Jsem mladý, svobodný a bez závazků. Mám finance abych to udělal, umím jazyky (angličtina, němčina). Ježdění mě baví, mám asi za sebou 80 tisíc autem za dva roky (vč. firemních).
Do této práce mě motivuje především zábava v cestování a zájem vydělat i pěkné peníze, protože se snažím myslet na budoucnost a z našeho českého platu se asi těžko osamostatním s maturitou.

Jenže mám právě strach ze dvou věcí z osobního života, jak si najdu ženskou a jak to zvládneme

Mám to i přes to zkusit?

Díky

Zakladatel: Alex258 

mateo
16.05.2015 / 03:41
Zenskou si urcite najdes,ale co to bude zac?Na to ti tady daji odpoved jen ti nejchytrejsi : sibr,marecek,driver,blaznivej potkan ,a devka pivrnec.Tak hodne stesti

kamionak 22
16.05.2015 / 07:24
ahoj me je ted 24 na kamionu jsem zacal jezdit hned v 18 letech a do tedka me to bavi i kdyz obcas je to o nervy.. osobni zivot je komplikovany co si budeme rikat protoze budes skoro porad pryc a napr. 2 vikendy v mesici doma coz neno zrovna moc, a o zenskych by ti mohl psat romany protoze cim jsem si prosel ja tak to bylo peklo nebo jeste porchazi... ale pokud najdes tu pravou co to bude tolerovat tak urcite to bude fungovat ale chte to trpelivost a toleranci... a urcite jde si udrzet vztah ale musis si najit opravdu vernou pritelkkyni..

Tauro
17.05.2015 / 13:28
Čau, mě je 33 let. Začal jsem jezdit hned po vojně v 21 letech. Bydlel jsem u rodičů a byl jsem nezadaný. 2 roky jsem byl na vnitru, doma jen o víkendy. A pak jsem šel lítat na MKD, kde jsem byl doma jen 1 až 2 víkendy v měsíci doma. Dal jsem se tam po asi 3 letech dohromady s holkou z kanceláře z té dopravní firmy. Po roce a půl byla svatba a teď máme 2 krásné děti. Po narození prvního jsem po 7 letech utekl z mezinárodky a našel si práci na sklápěčce a jsem denně doma s rodinou. Za sebe Ti můžu doporučit, aby jsi to zkusil dokud jsi bez rodiny. Je to určitě dobrá zkušenost a vyděláš nějaké peníze do života...

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp