VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire Napoleon
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

práce u Švýcarů

práce u Švýcarů

Lidičky kolegové i kolemjdoucí neví někdo jak to u nich chodí? kolik platěj? jestli se tam vůbec dá dostat? díky předem

Ps.: v tomhle Čechystánu to dlouho nevydrží

Zakladatel: RadioActive 

zACONe
24.04.2012 / 22:48
Kdysi dávno jsem potkal jednoho týpka, co pro Švýcarskou firmu vozil sběráky do Německa a přišel si prej asi na 90 tisíc.. Je to ale dost dávno.. A jak se tam dá dostat těžko říct. Tenkrát by mě to ani nenapadlo, ale dneska už bych se staral :o)

O.BRADLEY
25.04.2012 / 17:57
Já mam takovej dojem, že tam to neni tak jednoduchý. Že k sobě jen tak někoho nepustěj.

Bart cz
30.04.2013 / 11:27
Do Švýcarska musíš mít pracovní povolení. Pustí si tam jen profese, které potřebují jako např. lékaře atd. Moc dopravců jen s pobočkou ve Švýcarsku není. Většina má pobočky v okolních státech i na Slovensku. Vím, že Švýcarský řidič si vydělá 4000 - 5000 eur. Pro nás bez šance se tam dostat !!!

Stralis
30.04.2013 / 20:49
Hanusvl, co to tady zase plkas. Do Ch se dostanes naprosto v pohode i jako ridic, kdyz firma potrebuje, tak i to povoleni vyridi. Plat se pohybuje 5000 az 5500 tis franku hrubeho, pojisteni vyjde na cca 1100, musis tam mit ubytovani cca 700,- az 800,- a jejich ridicak, dokonce chteji i osobak se kterym tam jezdis mit na Ch znackach. Na praci na mezinarodni kamion jsem tam ale nenerazil, vse jen vnitro, nebo bus po meste.

Bart cz
01.05.2013 / 11:25
Stralis, ty jsi naprostej idiot, nezlob se na mě !!!! Kolik si potkal čechů vě Švýcarském kamionu???? ty se prostě nudíš, jsi konfliktní a napadáš ostatní !!!! Zkus požádat tam o zaměstnání a poznáš osobně, jaké tam jsou možnosti !!!!

Stralis
01.05.2013 / 12:03
Hanusvl, vubec jsi me neprekvapil svoji reakci, jsi proste blb kterej musi mit vzdy pravdu. Mam tam hodne dobrou kamaradku a ta si tim prosla, proto vim , co pisu. Je tam uz 6 let, zacinala na busu. Prace na vnitru na velkem aute tam neni problem. Nedavno jsem vykladal na firme a hned u okynka na prijmu byl inzerat. Jednalo se rozvoz oken po stavbach s FH a vlekem. Cizinec pry neni problem, nemcina samozrejme nutna.

Bart cz
04.05.2013 / 18:41
Stralis si prostě nedá pokoj :)
Jestli. že se tak někdo provdá je to samozřejmě jednoduší :) Jinak to tak jednoduché není, Projít si agendou registrace v zemi, najít si práci, výrídit povolení k pobytu a pracovní povolení !!!!
Dávám sem odkaz, aby si každý udělal obrázek o tom, jak to tam je :)
Stralis, ja nemám vždy pravdu, jen nejsem lenoch a zjistím si jak to je, než začnu plácat jak Ty :)

http://www.nazkusenou.cz/prace-ve-svycarsku-a159.html

Stralis
04.05.2013 / 22:06
Hanusvl: a já tam píšu co? Že práce je možná, je k sehnání, ale je třeba hodně úředničiny. Tak nevím, kdo je tady divnej, ale já to nejsem:-)

Bart cz
04.05.2013 / 23:00
Pro stralis.
Dal jsem sem odkaz, jak to tam chodí a ne to co ty tady píšeš, jak je jednoduché tam najít práci a jak je to v pohodě, přečti si, co jsi tady psal !!! O uřadech si nenapsal ani písmenko, je to stejné, jak když si psal o práci v DE :))

Práce Švýcarsko (-neregistrovaný-)
04.05.2013 / 23:37
Přijmeme zdravotní sestry a další zdravotnický personál do ŠVÝCARSKA. :-)
Požadujeme zdravotnické vzdělání, praxi a dobrou znalost němčiny.
NÁSTUP MOŽNÝ PRŮBĚŽNĚ PO CELÝ ROK 2013
! ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRÁCE BEZ POPLATKŮ!
Nabízíme exkluzivní plat a špičkové podmínky! Nástupní plat minim. 4700 CHF / 100.000 Kč měsíčně.
KONTAKT: Česko: +420 608 720 709, Slovensko: +421 948 528 588, E-mail: info@avcare.eu , Web: www.avcare.eu

Bart cz
04.05.2013 / 23:40
K sehnani prace ve Svycarsku potrebujete predevsim zamestnavatele, ktery je ochoten prokazat na RAV (Regionalni sprostredkovna prace pro nezamestnane v tom regionu), ze v tomto oboru nejsou zadni svycarsti nezamestnani. Teprve potom mu bude pro vas migracnim uradem udeleno pracovni povoleni. Bylo by tedy dobre, aby vam nekdo z vasich ceskych pratel, kteri tady ziji, zezacatku pomohl. Ono to neni az zase tak slozite, dulezite jsou ty dva prvni body. Velmi dulezita je taky znalost mistni reci. Cim lepe tu rec umite, tim vetsi mate moznosti.Znalost anglictiny take podstatne zvysi dodatecne vase moznosti. Preji vsem uspesne pokusy!

Bart cz
05.05.2013 / 18:45
Mě se to nezdá zas až tak jednoduché, jak tady uvádí stralis :)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp