VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Repos les Grands Brocards
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
28.06.2015 / 19:53

rekvalifikačka

rekvalifikačka

Zdravim

Mám dotaz. Hledám práci a na ÚP mi nabídli rekvalifikačku na kamioňáka. Řidičák na osobák mám, ale průser je, že auto sem prodal cca 10 let zpátky a od tý doby nejezdim.

Takže se chci zeptat jestli má vůbec smysl o tom reálně uvažovat, když člověk není vyježděnej ani na osobáku. Jestli teda jsou schopný člověka naučit jezdit hned na tvrďáka náklaďákem nebo jestli by pomohli nějaký kondiční jízdy anebo jestli se na to mám radši vykašlat.

Jsem realista, takže pravdu snesu, ale na druhý straně sem si řikal, až sem začnou teď proudit ty chudý kluci s ajfounama z Afriky a naše vláda je bude chtít zaměstnat, tak abych nakonec nelitoval, že sem to alespoň nezkusil.

Díky za každou radu

Zakladatel: Knajpa Rajder 

(-deaktivovaný profil-)
29.06.2015 / 09:27
Chtělo by se napsat, že autoškola tě nenaučí nic, ale není to pravda. Odneseš si z ní úplnej základ, ale počítej že se potom v práci budeš učit pořád dál a dál a ne málo. Dokoupit jízdy lze, ale to bych řešit až v autoškole, instruktor ti poradí. Nebál bych se toho. Záleží spíš na chuti jít do toho a změnit si život. Já jsem do toho šel (ne přes pracák). Rozhodnutí musíš udělat sám.

paragán
29.06.2015 / 13:59
S těma utečencema si to napsal hezky :)
Určitě to zvládneš. Jak se řiká, hoďte rybu do vody a ona se naučí plavat. Jen to chce na začátek nějakou klidnější práci, né žádný lítačky. To je pak ze spěchu jeden průser za druhym..
Ale určitě do toho jdi! Držim palce!

Lenoch
29.06.2015 / 14:58
Já to udělal přes úp a teď bych příští týden v pondělí měl začít jezdit ve dvojposádce, kde mě bude učit zkušený šofér.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp