VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Autohof Achern
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
25.07.2015 / 08:07

Reinting servis

Reinting servis

Zdravím, firma Reiting servis přibírá nové řidiče na návěs. Nový vozový park MB. Je to poctivá firma z Českých Budějovic. Každý víkend doma, po domluvě možnost ob víkend. Jsem řidič ne dopravce, proto pro více info volejte na tel.: 606026999

Zakladatel: xafrox 

marty1271
18.06.2017 / 12:09
ZAJÍMALO BY MĚ JAKÝ BLÁZEN SEM DAL TENTO PŘÍSPĚVEK.MOŽNÁ SÁM LAVIČKA.REINTING SERVIS JE JEN PRO ZOUFALCE,PRACOVAL JSEM TAM A MŮŽU ŘÍCT ŽE JSEM RÁD ŽE JSEM PRYČ.jAKO ZKUŠENOSTI VŠECH BÝVALCH ZAMĚSTNANCŮ.

Johan1977
09.01.2019 / 12:37
Mám tedy jiné zkušenosti s firmou Reinting Servis, vše co jsem si při nástupu domluvil, tak vše platí a jsem spokojený. Doporučuji úplně v klidu.....

MarekN
09.01.2019 / 14:07
Staci jeden negativni prispevek na firmu a uz to smrdi. Jen tak nikdo dobrou firmu nepomlouva a kazdy pozitivni prispevek k tomu uz jen smrdi tim,ze si ucet zalozil sam sef nebo ritolejz,kterej za to dostane provize.
Inzerat by me zaujal,kdyby ho zalozil sam sef,sam by se predstavil,napsal zakladni podminky a zhruba penize. Takovy inzeraty typu,na penezich se domluvime osobne,to uz znam. To si te pozve na pohovor na termin,pak keca hodinz nesmysly,ktery te nezajimaji vubec,ktery prakticky jako zkusenej ridic znas,o penezich a vyjezdech a prijezdech ani vidu ani slechu. A az se na to zeptas,tvari se divne,nakonec rekne malo a tim padem jsi tam jel uplne zbytecne,protoze kdyby ti ty prachy rekl hned,tak vis,ze uz nikam jezdit nemusis a usetris svuj cas a benzin. Ale jinak joo,pro nejaky blbecky,co se na chytnou,takovej inzerat staci.

MarekN
09.01.2019 / 14:15
Hele,inzerat ma vypadat takto hosi. Do dvou mesicu hledame 2 ridice na 2 nova auta. 2 ridici jdou do duchodu,jsme mensi firma s 20 ti auty. Za 20 let se u nas vystridali jen 2 ridici,jinak jsou tu vsichni pres 10 let. Zaciname v pondeli mezi 3 az 8:00. V patek do 18:00 nejpozdeji ridic odstavuje u domu nebo u firmy. Vyplata se vsim vsudy az 40 000 cista ruka. Moznost jezdit dobrovolne vikendy,pracovni odev a obuv + levne tankovani nafty na firme. Takhle byl velmi vazne premyslel,ze zajedu na pohovor a ze bych chtel vedet vic. Tam uz bych se fakt nedivil,ze byste chteli normalniho ridice se zkusenostmi a ne zadnyho lempla. Urcite by se vam ozvali i ti dobri.

mateo
09.01.2019 / 15:14
Jako treba ty,hovadko

(-deaktivovaný profil-)
09.01.2019 / 15:29
Mateo, jen mu to pořádně dej!

tyrak
09.01.2019 / 18:04
mateo !

jak si to představuješ ty,jestli se mohu zeptat?

mateo
09.01.2019 / 20:29
Takove inzeraty jsou o nicem.Stejne si myslim,ze to co se inzeruje,potom neodpovida.Jedine si vyhlednout fa,jeji reference a potom si samostatne domlouvat podminky.

Medvěd 78
04.04.2019 / 08:46
Firma reinting neplatí včas auta a návěsy jsou vraky o výplatu se řidič musí doprošovat aby ji poslal co nejdřív a vozový park ani nemluvím katastrofa kde se musí řidič otáčet na dvoře z vytahanyma kabelama od tahače a to přes díry kde se dají snadno buď odstipnout nebo odtrhnout a mohl bych vyprávět dal.....

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp