Zdravím, chci se touto formou zeptat a poprosit o tip, zda se dá ještě najít v Česku slušná firma kde se jezdí MKD podle předpisů (AETR) a řidič dostane zaplaceno přesně to co firma uvádí v náborovém inzerátu nebo co slíbí. Všude se dočítám výdělky 40. tis výš ale skutečnost je opravdu jiná viz. moje zkušenost jezdím necelé 2 roky ted rok pauza a z toho pul roku jsem byl na vnitru, poté MKD na frigu u jedné nejmenované firmy kde jse mi počítal plat od 1/km jezdil s prominutím jako vocas 2X tejdně Brenner víkendy jsem trávil na BZ a domů jsem se dostal 1-2X do měsíce a plat stejně nepřesáhl 35. tis. Po pul roce jsem se rozhodl odejít a narazil na zaměstnavatele který sliboval 45. tis ale musel jsem jezdit na 2 karty občas tam dát žolíka což mi nějaký čas procházelo a trochu jsem si vydělal. Nebudu chodit kolem horké kaše a řeknu to narovinu chytla mně policie a zjistili magnet tak jsem dostal zákaz řízení na 1 rok a pokutu 25 tis. Nyní dostanu papíry zpět a tak hledám nějakou slušnou firmu kde se jezdí MKD plachta,frigo a dají se vydělat pěkné peníze, pouze podle AETRU !!! Poradíte ??? Je více méně jedno s čím a kde ... akorát nechci na tandem mám C+E psychotesty, ADR I.třídy, EU projetá. Díky za tipy !!!