VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
TOTAL Osterfeld
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

Jakou 7.5 tunu máte nejraději

Jakou 7.5 tunu máte nejraději

Jakou 7.5 tunu máte nejraději? Já jezdil kdysi s Avii a bylo to fajn :)

Zakladatel: paragán 

Tector
07.05.2012 / 19:41
mám zkušenost pouze s Ivecem Eurocargem a kabina nebyla špatná, ale seděl jsem v Manu a ti tu kabinu mají opravdu luxusní..

RadioActive
28.07.2012 / 22:54
ivetu sem si skusil a dobrý,krásně jede ale teď mam mb atego a to sr.č 2x v tydnu na dilně prostě něco šílenýho a ten jejich znak tý hvězdy přesně odpovídá - v 8.ráno do práce, ve 4.z práce a celou noc se na tom opravuje :)

bedoa
29.07.2012 / 14:40
aviou sem zacinal kazdy tyden do budapeste to bylo peklo pak sem jezdil mb atego a daf lf ale na avii vzpominam rad dodnes tus opravil sroubovakem :-)

RadioActive
30.07.2012 / 22:38
bedoa : na tu mechanickou mulu nerad vzpomínam,celou cestu jsem si tak z vesela plaval po silnici a pomalu se posunoval k cíli a ty 600kg vážící betonovy schody to byl cestovní komfort z hradce do prahy, nikdy víc těch 7hodin na tohle kolečko

Gogo (-neregistrovaný-)
21.01.2013 / 22:22
Tak ja mam mercedes 814d vario a musim řict že předtim jsem mnel avii 31 a když jsem koupil medvěda tak to bylo nesrovnatelne....... ch,ch- pohoda,klidek,čumaček vepředu ale vždy si na avijku vzpomenu když jdu kupovat na vario nějake nahradni dily (je mně tak nějak zle u žaludku a čakam s jakou cenou se na mne vytasej-- holt mercedes nechaj si zaplatit i za to že vam řeknou dobry den)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp