VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Béziers Montblanc Sud
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
29.10.2015 / 09:53

pozice řidička

pozice řidička

Hleda se ŘIDIČKA
Na Peugeot boxer
8 paletova plachta
Novy vuz. Spaci
Budka. Liberecký kraj
vyhoda. Nastupni plat
20tis čisteho. Destinace
Cz- D kontakt do sz.
Nejsem ŘIDIČKA! !
Nekomentuji! !

Zakladatel: trucker40 

trucker40
11.01.2016 / 20:00
Stale se hleda.

frenk
11.01.2016 / 21:58
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
trucker40
12.01.2016 / 06:48
Prace je od pondeli do patku a zhruba 12tis km mesicne. A je to nastupni plat.

BackMysl
12.01.2016 / 11:44
trucker40
12.01.2016 / 11:56
Myslim ze tam je jasne napsany. NEJSEM RIDICKA NEKOMENTUJI.

BackMysl
12.01.2016 / 12:16
Já vím,že nejsi řidička,já jen argumentoval na to,že se hledá řidička,na to byl veden ten komentář :)

BackMysl
12.01.2016 / 12:19
To si děláte srandu ne ? Naprosto nesmyslný příspěvek ? Zajímalo by mě věc,čím ten příspěvek byl nesmyslný ? Nikoho jsem tady neurážel a jednal jsem k tématu,tak bych rád žádal vysvětlení,díky

(-deaktivovaný profil-)
12.01.2016 / 12:38
sibrsibr
12.01.2016 / 13:27
Otázkou je, jestli je toto forum inzertní plátek, nebo slouží k diskusi o šoférských tématech.
Myslím, že zájemce se prostě kontaktuje na inzerenta a dohodne si okolnosti nástupu sám.
Na druhé straně, nevidím problém, aby se na foru reagovalo i na různé nabídky práce. Vždyť to je základ fora: Podělit se s ostatními o názory.
Sebevětší OT příspěvek, nemůže odradit případného zájemce, který do toho chce jít. Ale může poskytnout informace k nabídce konkrétní, nebo obecné. Případně kde hledat lepší pracovní podmínky.
Chápu, že inzerentovi co hledá nejlevnějšího hejla, vadí příspěvky typu: 20tis na zahraničí jsou jen diety a kde zůstal plat? Ale je to přínosná informace pro začátečníky, kteří možná ani netuší, co jsou to cestovní náhrady. Nebo se třeba dozví, že za podobné peníze jezdí každý druhý.
V každém případě je to výměna názorů.
Pokud si zadávající může klást podmínky typu „nekomentovat“. Proč by si podobnou podmínku nemohl dát zakladatel jakéhokoliv tématu i v jiných skupinách???
Vždyť obsah tématu je vždy nahoře a koho diskuse nezajímá, tak jen prostě zareaguje na nabídku.

POKUD JE INZERCE ZDROJEM PŘÍSPĚVKŮ NA PROVOZOVÁNÍ FÓRA, JSOU POCHOPITELNÉ I VÝHODY.

BackMysl
12.01.2016 / 13:32
Pokud dobře čtu adminko,tak nenapsal pokud není zájem o místo,tak nekomentovat,ale napsal nejsem řidička,nekomentuji.Já vím,že to není vaše povinnost,ale chtěl jsem znát ten důvod,za který mi byl smazán,protože jsem reagoval k tématu,narážel jsem na ten plat 20 tisíc a stojím si za tím,že to je hodně málo .

sibrsibr
12.01.2016 / 13:46
Pokud je to plat 20 čistého + cestovní náhrady, tak to zas tak málo není.
Pokud je to podobná zlodějina, jako ve většině firem, minimálka + doplatek do 20 za 300 a více odpracovaných hodin ve dne i v noci bez odpočinku, tak si to musí zhodnotit každý sám.
A k tomu objektivnímu zhodnocení, by měla sloužit ta diskuse. Začátečníků s Béčkem, co se třesou za hranice, často s naivní představou placeného turisty, je hodně. Několik takových znám. Přišli se zeptat. Na varování nehleděli a nastoupili. Když zjistili, že je to neustále bez vyspání a o hubu, tak s tím sekli dříve, než by se zabili.
Tato firma možná nabízí serióznější pracovní podmínky, tak nechápu, proč se tu brání v diskusi i případným otázkám na inzerenta. Vždyť zveřejnit konkrétní detaily chrání řidiče, aby se dostávali do situací, kdy je zaměstnavatel naláká na polopravdy, ale zamlčí to podstatné…

BackMysl
12.01.2016 / 13:52
Já si myslím,že kdyby to bylo jak říkáš 20 čistého + cestovní náhrady,že to tam zaměstnavatel uvede,ale je tam uvedeno nástupní plat 20 čisté,takže podle mě je jen tich 20 tisíc s tím,že člověk třeba za určitou dobu se může vyšplhat možná o pár tisíc výš...

trucker40
12.01.2016 / 15:27
Panove pokud vas trapi muj inzerat tak si zalozte vlastní vlakno a tam si to probirejte. Tady to laskave nechte pro zajemce ze strany ridicek. A i kdybych hledal za volant velblouda tak vam to muze byt uplne ukradeny. A ridicky chci proto ze narozdil od vas umeji cist. Jo a pozadal jsem spravce aby vase prispevky smazal jelikoz jsou bezpredmetné.

paragán
12.01.2016 / 16:00
Osobně mi přijde bezpředmětná celá diskuze, protože to není diskuze. Nabídky zaměstnání jsou v záložce PRÁCE.

trucker40
12.01.2016 / 16:29
Tak pro ty rejpaly co si myslej ze 20tis nastupni plat je malo. Ridici dodavek jsou z 90% placeny z km 1.5-2,00 koruny. (Sibr nech si sve kecy o tom ze je to protizakone)A kdyz stoji tak ma prd. Tady ten plat je fixní a za max 12tis km za mesic. A vsechny vikendy doma.A ridicky proto ze se hned na prvnim parkovisti nezleje jak dan. Jsou svedomitejsi a peclivejsi. A radsi at mi z auta vyleze pekna zenska nez smradlavej chlap.A ted si diskutujte. Aspon To bude porad.na prvnim řadku.

Lin71
12.01.2016 / 16:37
Ja za sebe musim rict,ze rad ctu argumentace od Sibra,je to rypal,ale ma inteligentni projev,tak proc ne..
Na druhe strane si taky myslim,ze tech 20litru je docela slusny plat,zvlast pro zenu..dnes jsem se po delsi dobe stavil v ceskem Lidlu,na zdi velky poutac,stante se clenem naseho kolektivu,nastupni plat 13500kc,po dvou letech 15000..a ted vstan v nedeli rano a bez si sednout do te pokladny za ty penize..

Jendasme
12.01.2016 / 18:51
Taky si myslím že sibr je rýpal ale rýpe správně ale stejně bohužel nic nezmění.. Ano ale hezká inteligentní žena nepůjde jezdit za dvacku..

Jendasme
12.01.2016 / 18:53
Holt za dvacku se dá opravdu na zahraničí jenom ochlasta a nebo klučina co chce se někde odrazit a začít.

Lin71
12.01.2016 / 19:00
Jendo,hezka a inteligentni zena je vozena.. :-)

Jendasme
12.01.2016 / 19:03
Inteligentní a hezká žena sedí v BMW a neví co je práce :) kecám není to pravidlem :)

BackMysl
12.01.2016 / 19:26
Inteligentní žena víc co je práce,ale pokud je jenom hezká,tak většinou jak povídá Jenda Bmw,Mercedes a živí jí chlap,kterému je minimálně 45 let,no zkrátka zazobanec :D Já myslím,že si strašně vztahovačný,já nejsem žena,jsem chlap a na parkovišti jsem se nezlil nikdy jako dán,protože vždycky jsem měl takový strach o papíry,že jsem si to radši všechno odpustil nebo si dal jedno,dvě piva a to stačilo,když jsem někde zůstal viset.Svědomitější a pečlivější ? Když někoho ta práce baví a dělá jí rád,tak je svědomitější a pečlivější a když někdo jezdí zkrátka,protože musí,protože potřebuje třeba větší peníze a chodí do práce s nechutenství a těší se až bude padla,tak to je asi jasný,že to bude mít dost na háku,ale to je asi v každém zaměstnání.Že ti z auta vyleze pěkná ženská a ne smradlavý chlap,to je podle mě o hygieně a ne o tom jak člověk vypadá,může být nádherná žena a když nebude o sebe pečovat,tak bude stejně smradlavá a je jedno jestli je hezká nebo ne,takže tohle je asi trochu hloupý argument.

nnostromo
12.01.2016 / 20:04
Za 2 kč na km jsem začinal na dodavce před 18 lety jenže to stál chleba 10.70kč

nnostromo
12.01.2016 / 20:12
Jěště dodatek Nejsem ŘIDIČKA! !
Nekomentuji! !Tak se možna vracime zpět zě nemůžeme komentovat.

Smržek
13.01.2016 / 01:39
Lin71, to nemyslíš vážně...zvlášť pro ženu? To jako znamená co? :-D (náš nick není ženský, ale píšu to já, drahá polovička Smržka co spolu jezdíme). Na vnitru, sice s kamionem což je oproti dodávce rozdíl, jsem jezdila za 25 000,- víkendy doma a 2 dny v týdnu též (celé, ne pauzy). A to jsem se vyspala v práci v pohodlné posteli a řídila se 561... tak nevím no...

Lin71
13.01.2016 / 03:42
Smrzkova,zjevne jsi,mila emancipovana damo,nepochopila,co jsem napsal a jak to bylo mineno,proto ten dodatek o Lidlu a praci prodavacky..bylo to mysleno jako prumer,nebot verim,ze zeny,ktere nemaji zadnou skolu,a s doktoratem asi za ten volant sedat nebude,vydelavaji v prumeru mene,nez my muzi,nebot maji porad mensi moznost vyberu manualni prace..to nebylo srovnani ridic vs ridicka..tak to vim zase ja,no..

trucker40
13.01.2016 / 10:35
Tak panove dekuji vam za vase prispevky. Z kterych se zde kazdy dozvedel kulovy. Maximálně ze zena ma ridit bmw a mit bohateho sponzora. Dale si tu par jedincu vycistilo sve muzske ego nad tim ze chci jen ridicky. Nikdo zde nevznesl zadnou nabidku na zkoušku. Nekteri si zalozili sve nove nicky vyhradne pro toto vlakno. Jsem zde uz skoro 4roky s nekterym ze zacinajicich se znam i osobne. Bohuzel z nich zde uz nikdo nechodi. Za posledni dva roky to tady diky nekterym Takovym jedincum slo totalne do kopru. Dokonce se zde planoval i sraz. A jinak misto je uz zamluveno jednou pani co ma dokonce CE. Ale nechamto zde dal jelikoz v dubnu prijde dalsi auto tak bude potreba dalsi dama do naseho teamu. Tak zdar a at vam zamestnavatele plati vase vysnene vyplaty.

trucker40
13.01.2016 / 10:44
A jak si nekteri vsimli ani Mateo zde nedal zadny prispevek. Je to zrejme tim ze umi cist na rozdil od ostanich prispevovatelu a zname se osobně. Tak zdar chytraci. A stihejt si prepinat nicky az sem bude psat. ;-) ;-)

Lin71
13.01.2016 / 10:47
Ale no tak chlape,neber to tak tragicky,tohle se deje na kazdem foru,kazde internetove debate,proste fenomen zvany internet a jeho relativni anonymita..clovek rekne,co by v zivem hovoru z huby nevypustil,introvert se meni v extroverta,z maleho je razem velky..clovek se s tim musi naucit zit..
na druhe strane,podal jsi zdarma inzerat,ty kecy okolo ho opravdu drzely porad nahore a neni co ztratit,tak nas nezatracuj a mysli pozitivne :-)

Lin71
13.01.2016 / 10:50
A o Mateovi nemluv..trochu jsem procital stare fora a neveril jsem opet svym ocim..ne,to neni o premenach nicku,to je o nem a jeho povaze..

Lin71
13.01.2016 / 10:54
A neda mi to,proste kdyz slysim "Mateo",skace mi naboj sam do nabojove komory..pises tady o tom,jak je forum bez urovne,jak tady bylo kdysi fajn a ted se sem pisou same nesmysly a pak tady vychvalis Matea,ktery rozhadal 80procent debat?Ale no tak..

(-deaktivovaný profil-)
13.01.2016 / 10:57
trucker40
13.01.2016 / 11:00
A co inteligentního jste sem vlozili Vy? Zamyslete se nad sebou.

Lin71
13.01.2016 / 11:03
Aha,tak tohle nebudu komentovat,podurovnovych debat jsem mel s tvym kamaradem dost..jinak,stylem psani mi pripominas prave Matea,ale neresme to..

trucker40
13.01.2016 / 11:15
Precti si co jste napsali jen v tady v mem vlaknu. Vis ty zase pripominas psanim jednoho zdejsiho hnupa co to tady totalne zesral. Asi tak. :-)

Lin71
13.01.2016 / 11:28
Ja ti odpovidam na to,co jsi sem napsal,takze pokud chces se mnou debatovat,odpovez na me posledni prispevky,pekne postupne a pak se muzem zacit bavit,jinak je to pro me bezpredmetne..

Lin71
13.01.2016 / 11:34
Inscripta,muzes prosim te ty provokace jmenovat,protoze mazani a vyhruzky toho moc neresi..je treba cloveku rict,kde udelal chybu,aby si to uvedomil a priste se ji vyvaroval..tak by mela fungovat cenzura prispevku,aby mela smysl..muj nazor

BackMysl
13.01.2016 / 11:49
Lin71,naprosto s tebou souhlasím,taky bych je rád viděl ty provokace.

(-deaktivovaný profil-)
13.01.2016 / 11:49
(-deaktivovaný profil-)
13.01.2016 / 11:57
Lin71
13.01.2016 / 11:57
Inscripta..hmm,agresivni,ale nic neresici odpoved,ale dik aspon za reakci,nicmene si nemyslim,ze jsem napsal nesmysl a ze by vysvetlovani pomohlo,ale jen muj nazor..

trucker40
13.01.2016 / 12:22
Nevim na co jsi se ptal krom toho proc chci ridicku? A kdyz budu chtit velblouda tak se budes taky ptat proc? Proste kup si svoje dodavky a dej si tam koho chces. Ja chci zensky jelikoz je na tom postavena filozofie firmy. A jestli to urazilo tvoje.ego ze nechci chlapy tak to jdi rozplavat do jezera. :-)

Lin71
13.01.2016 / 12:31
A nepletes se trochu?Precti si to vse pozorne jeste jednou,psal jsem o tom,ze plat je dostatecny,ze zenske maji problem dnes za tyhle penize praci sehnat..az to doctes a pochopis ze jsi se spletl,zachovej se jako chlap a omluv se mi..diky

trucker40
13.01.2016 / 12:41
Jsem si to procetl a mas pravdu na nic jsi se neptal jako lin71. A co odpovedet na tve komentáře nevim jelikoz tam zadna otazka neni. A jestli jsem te urazil? Toho si nejsem vedom. A jelikoz ja uz ridicku mam tak je pro me dalsi rozprava o nicem. S nekym koho neznam a ma tady nick tyden.

Jendasme
13.01.2016 / 12:45
Opravdu truckere záplav si v jezeře sám a pak se omluv :)

rochuss
13.01.2016 / 13:32
To jak je to napsané,tak to vypadá ,že se jedná o diskriminaci na základě pohlaví.Asi by tam mělo správně být řidič/řidička či velbloud/velbloudice a přijmout si pak můžeš stejně koho chceš.

Jendasme
13.01.2016 / 13:36
Tak zase diskriminaci bych sem nezaváděl to je úplně jedno..

Lin71
13.01.2016 / 13:42
Truckere,takhle se chlap nechova,chlap umi chybu uznat a omluvit se..narazis na zmeny nicku,nikdy jsem to nedelal,zmenil jsem jednou z lin70 na lin71,nebot jsem nemohl najit prihlasovaci info,bylo ve spamu,ale to je tak vse..
A pokud jde o delku trvani na tomhle foru?Jsme na vojne nebo kriminale,ze se je vys ten,kdo ma odkrouceno vic?On ten tyden jak pises staci,aby jsi poznal,co v cloveku je,me to treba stacilo u tveho pritele..
No nic,tak at ti ta ridicka dobre slouzi..

Joker
13.01.2016 / 16:04
Backu ty si mě dostal s tím,že ses nezlil jako dán nebo si dal jedno,dvě piva :DD Myslím,že kdyby byla liga řidičů co lejou jak dogy,tak ty by si tam byl v top 3 !!

frenk
13.01.2016 / 16:08
Truckere, nikdo nenarazi na to jestli ridic nebo ridicka. Ale na na ten plat, kterej je dost malej za tu praci.

trucker40
13.01.2016 / 16:27
A nabizi ten plat nekdo tobě? Tak proc to resis. Nevis nic o tom co a kde se jezdi nevis nic. Tak nechapu proc resite ten plat. Je zde svobodna volba nikoho nenutim. Kdyz nekam nastoupis tak ti daji hned maximální plat? Teprve az ukazes co umis tak ti ho zvednou. Ja nevim proc vam to lezi v zaludku. :-) :-) Neni to smerovany na nikoho z vas tak co sem pisete. Az budete mit svoje zamestnance tak jim dejte klidne padesat a me to bude jedno. Proto tam byl ten dovetek kdyz se te to netyka
tak to nekomentuj.

sibrsibr
13.01.2016 / 17:12
Nekonečná debata nikam nevede. Každý má svůj názor a svoje rozhodování. Určitě se najde někdo, kdo po tom skočí a vyřeší si svoji životní situaci.
Stejně tak všechny šlapky nestojí u cesty, protože na to mají právo, nebo je neodolatelně baví dělat si s držky míchačku na čuráky a konečníku průjezd.
Prachy prostě vládnou světem.
Podstatné je, aby si rozumní lidé uměli stanovit cenu a byli si vědomi svých práv. Pak nebudou nuceni zacházet až tak daleko, aby se za sebe museli stydět.

Zde je podstatné, jestli si každý umí spočítat řádně mzdu a cestovní náhrady.
Kdo musí dělat štětku, tomu v tom nelze zabránit. Pouze poradit „jak z louže ven“.

Jendasme
13.01.2016 / 17:32
No já bejt ženská tak než se za dvacku celý týdny mrcasit v dodávce tak bych si z držky udělal autodomíchávač :) :)

frenk
13.01.2016 / 18:34
Resime ten plat, protoze je to verejne forum a my muzem verejne vyjadrit svuj nazor. Teda pokud nam ho nekdo nesmaze.. :)

frenk
13.01.2016 / 18:36
A myslim, ze ty bys to taky za 20 tisic nedelal.

trucker40
13.01.2016 / 18:47
Tak schvalne kdyz verejne tak jaky by jste dali vy plat? Kdyz to budete platit ze sveho. A pripocitej si taky odvody a dane. Najezd 12tis km prace po-pa. Denni najezd 600km

wenca
13.01.2016 / 18:54
Já doufám, že to za 20 nebude dělat nikdo. Za tyhle peníze spát celý týden na střeše dodávky?
Proč tam nemáš uvedený kontakt na firmu, ale jenom SZ?

trucker40
13.01.2016 / 18:54
Ze se tady nikdo nepozastavil nad platem pani smrzove a to jezdi na kamionu a ve dvojce.

wenca
13.01.2016 / 18:56
Protože si přečetli, že spala v posteli a měla volno i v týdnu.

trucker40
13.01.2016 / 18:58
Protoze ty taky nemas v profilu nic.:-) Je to moje firma tak proc bych to sem daval. Kdo bude mit zajem napise a ja ho zkontaktuji. Jako to uz udelala jedna pani a dohodli jsme se. K oboustrane spokojenosti.;-)

trucker40
13.01.2016 / 19:02
Precti si to poradne. V praci v posteli.

wenca
13.01.2016 / 19:03
Já tady nemám nabídku práce, ale jenom profil, proto nepotřebuji působit věrohodně.

frenk
13.01.2016 / 19:07
Ten plat je proste smesnej. Za 20-22 dni v mesici stravenych v aute je malo. Pri dnesnich cenach vseho to snad nikdo delat nebude.

trucker40
13.01.2016 / 19:22
Stejne je zajimave ze jedini krom sibra co zde prispelo maji profil zalozen pred tydnem. ;-) ;-)

frenk
13.01.2016 / 19:31
Po jake dobe tady clovek muze psat? Po roce nebo pozdej?

Lin71
13.01.2016 / 19:35
A jak si to truckere vysvetlujes,povidej,to me zajima..to je otazka..

Jendasme
13.01.2016 / 19:36
Co kecáš truckere já ho mám založený déle!

trucker40
13.01.2016 / 19:41
Sakra chlapy jste dobrý vzdycky napisete vsichni tri hned po sobe. A pak dlouho nic;-)

wenca
13.01.2016 / 19:42
Můžeš jmenovat konkrétní nicky?

trucker40
13.01.2016 / 19:43
No to je prave to nedovedu si to vysvetlit. To vis my starici uz to neni to co driv. :-) :-)

trucker40
13.01.2016 / 19:45
Wenco ty neznas cislice? :-) :-)

trucker40
13.01.2016 / 19:46
Chlapy proc nejdeme na chat? tam to bude lepsi.:-) :-)

Lin71
13.01.2016 / 19:49
Myslim,ze ty si toho neumis vysvetlis vice,jsi podobne paranoidni jako Mateo,jsi jeho osobni pritel,neni to divne?
Ty umis obvinit,ale uz to nicim nepodlozis,proste placnes neco a kdyz prijde argument,opet placnes..
A aby ta vase paranoia prestala,nechcete s kamaradem napsat spravci techto stranek at vam neco k tomu rekne?IP adresa ti da odpoved..

Lin71
13.01.2016 / 19:50
Jasne,ale aby jsi tam ze sebe neudelal jeste vetsiho debilka,podobne jako tvuj kamos,na zivo komunikovat je trosku tezsi..

Jendasme
13.01.2016 / 19:52
To bude tím že když se obhájíš svoji almužnu co nabízíš hned se na tebe vrhnem najednou jak pes na vandráka :)

Lin71
13.01.2016 / 19:53
Jsem in

Jendasme
13.01.2016 / 19:56
A zase o tom Mateo bych se nevyjadřoval nebo bude po hehe :)

Smržek
13.01.2016 / 19:57
Trucker40: psala jsem: "Na vnitru, sice s kamionem což je oproti dodávce rozdíl, jsem jezdila za 25 000,- víkendy doma a 2 dny v týdnu též (celé, ne pauzy). A to jsem se vyspala v práci v pohodlné posteli a řídila se 561... tak nevím no..."

Myšleno: kamion oproti dodávce rozdíl = potřeba větších zkušeností, víc "problémů" s větším autem, takže plat je trošku jinde, ale taky nemusí být, někdo nedělá rozdíl
víkendy doma + 2 dny v týdnu celé = to je snad jasné
když jsem dělala pauzu v práci - málokdy, protože po odjetí dne jsem jela domů - spala jsem v pohodlné posteli (oproti dodávce) a řídila jsem se 561 - oproti dodávkářům a jejich letecké
Jezdila jsem sama, ve dvojce jezdíme teď za úplně jiné peníze, ale to sem nepatří. Měla to být reakce na příspěvek Lin71 o tom že pro ženu je 20 000,- dost (za tu pakárnu na dodávce si myslím, že je to sakra málo, a uváděla jsem svoje kdysi ježdění jako příklad pohodové práce za (myslím) rozumné peníze). Ale jak píšeš, je každého věc co nabídne a přijme. Přeji oboustranou spokojenost.

frenk
13.01.2016 / 20:08
Ale jak tu almuznu obhaji by me zajimalo. Ale hadam ze tak, ze je podnikatel a ze to nevynasi. Ze ridici maji byt radi ze maji takovou praci, atd. Proste, porad stejny kecy...

Jendasme
13.01.2016 / 20:11
Já bych to z pohledu zaměstnavatele nijak neobjajoval prostě bych napsal že mi blbne internet s nemohu psát že :)

frenk
13.01.2016 / 20:24
Treba se k tomu taky dostane. Internet proste blbne porad :) ale porad si nam jeste neobhajil ten plat. Jestli je to tak nenarocna prace, ze je za to takova almuzna.

trucker40
13.01.2016 / 20:30
Pojďte na chat jestli se nebojite

Jendasme
13.01.2016 / 20:31
Já navrhuji zakopat válečnou sekeru.. Ať si platí slepicím co chce ono vše má svého kupce.. Jenom mě sere že tím vším se kazí cena nás všech a o to tu běží tečka z mé strany končím debatu.

Jendasme
13.01.2016 / 20:33
Jenom aby nevypadalo že jsem utekl z debaty po výzvě chatu tak jenom pro info já tam byl :)

wenca
13.01.2016 / 20:33
Smržek - Já to pochopil tak, že trucker40 se naváží do toho, že máš na kamionu 25 a on nabízí za dodávku 20.
Myslel tím, že máš proti dodávce málo. Proto jsem psal, že máš pohodovou pracovní dobu a spíš v posteli.

Tady už na nic reagovat nebudu. Nabídka práce mi přijde nepravdivá a směřuje to k hádce.

trucker40
13.01.2016 / 20:34
Tak jsem vám k dispozici

(-deaktivovaný profil-)
13.01.2016 / 20:37
trucker40
13.01.2016 / 20:38
Práce je vyloženě pro ženu. Začne ráno v sedm a v pět odpoledne má klid. A plat je nástupní!!! To znamená že pokud se osvědčí a vše půjde tak jak má není problém přidat. Vsudee je nástupní plat než se osvedcite

trucker40
13.01.2016 / 20:39
No tak to je dobře že už to funguje

Lin71
13.01.2016 / 20:42
No pani Inscripto,ja si myslim,ze se tady lidi chovaji docela slusne,bylo i o mnoho hur,tak prosim tak jedine vyhrozovani tady vidim u tebe a za pravdu snad ban lidi dnes uz nedostavaji,doba komunismu je uz nastesti pryc..

trucker40
13.01.2016 / 20:43
Chlapy kupte si dodávku najdete si na ní práci dejte na ní sofera zaplat té ho a za tři měsíce mi dejte vědět kde jste. Pak se můžeme bavit dal.

(-deaktivovaný profil-)
13.01.2016 / 20:46
Lin71
13.01.2016 / 20:50
No vida,jak hezky se umime k sobe chovat :-)

Jinak s truckerem jsem byl na chatu,normalne jsme pokecali,takze zadna zla krev a za ban matea dekuji,to fakt neslo cist a obcas se clovek neudrzi..

frenk
13.01.2016 / 20:53
Nevidim duvod kupovat dodavku. Jen jak pise Lin71, kazi to cenu vsem. Jak dopravcum, tam zamestnancum.

trucker40
13.01.2016 / 20:56
Frenku když jsi někam nastupoval tak ti dali taky hned plnou cenu co měli jiní po po roku?

frenk
13.01.2016 / 20:59
Jo, uplne vsude, protoze delam tu samou praci jako ti co tam delaji dele.

Lin71
13.01.2016 / 21:00
To psal Jendasme..
Pokud jde o ceny,tady ta jedna dodavka to uz moc nezkurvi a myslim,ze jeste ubehne dost casu,nez se to tady zmeni,zmeni li se to vubec nekdy..

Lin71
13.01.2016 / 21:04
Jestli muzu k tem nastupnim platum..je to vec zamestnavatele,jak si to nastavi,ale souhlasim s frankem,odjedu tech 9hodin jinak jako novy zamestnanec,nez jako stary?Taky jsem vzdy nastoupil jen do firmy,kde tohle nebylo..jina vec je treba zvysovani zakladu po nejake dobe,neco jako vernostni..ale jak rikam,vse je na firme i zamestnanci,jestli na to pristoupi..

frenk
13.01.2016 / 21:05
To je jedno kdo to psal, ale je to pravda. Je to jen jedna dodavka, ale takovych dopravcu je hodne.

trucker40
13.01.2016 / 21:29
Už třetí dodávka

trucker40
13.01.2016 / 21:33
No tak asi jiném gang. Já nastupoval za min než ti co zde byli delší dobu. Až potupně se mi plat zvedal. Na jejich úroveň.

trucker40
13.01.2016 / 21:33
No tak asi jiném gang. Já nastupoval za min než ti co zde byli delší dobu. Až potupně se mi plat zvedal. Na jejich úroveň.

sibrsibr
14.01.2016 / 10:27
Vidím, že jste se tím včera náramně bavili, ale k ničemu jste se nedohrabali.
Jednoduše se to dá shrnout, že Trucker tvrdí, že víc nemá, ani nemá důvod více dát.
Ostatní, že je to málo.

Nejlepší na tom je, že obě strany mají pravdu:
Je to méně, než stát garantuje minimální zaručenou mzdu na hodinu. Když se odečtou cestovní náhrady, které stát garantuje zákonem, nezůstane na mzdu nic, nebo jen zanedbatelná částka.
A Trucker nemá důvod dát alespoň státem garantované minimum, protože státní kontrolní orgány podobné mzdové podvody nemají zájem odhalovat, ani efektivně postihovat.

Mnoho firem veřejně deklaruje své nezákonné odměňování, aniž by se bálo jakéhokoliv citelného postihu ze strany úřadů. Tak to prostě je a podobné debaty nikdy neskončí, pokud řidiči nezačnou dávat žaloby na doplacení přesčasů a cestovních náhrad zpětně.
Pak se podobné odměňování zaměstnavatelům přestane vyplácet a šofeřina bude opět slušným zaměstnáním…

Ostatně zde: http://kamionaci.com/?forum=1834
podobný problém jednoduše vyřešil rozhovor u piva mezi mnou, autobusákem s platem 90 Kč/h a kamioňákem se 150 Kč/h.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp