VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Parkoviště u Kauflandu
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
12.11.2015 / 22:00

D/r/iver12.11.2015 / 21:37

D/r/iver12.11.2015 / 21:37

Zdarvím zde bych chtěl založit téma pro lidi kteří si to opravdu zaslouží. Nechci zde vyprávět celí můj příběh, jen chci aby lidi v CZ věděli že se najdou i lidičky kteří když můžou rádi pomůžou. Proto bych zde rád tomuto člověku poděkoval a s upřímného srdce. Je zde hodně debat o práci v cizině nebo konkrétně v Německu i já jsem se přidal a někde něco připsal. Bohužel to co se zde oběvuje jako dobrá práce v Německu je jen lákadlo pro hlupáky. Každý zde říká jak a jak je to super tam a tam u tohoto a tohoto českého dopravce ale bohužel i já jsem byl stejný nikdy bych do Německa nešel. Neumím řeč a nebudu v zemi kde byly fašouni. Je to ale vše uplně jinak bohužel nebo možná bohu dík. Pánové zamyslete se samy nad sebou jestli Vám stojí za to pracovat jako Řidič LKW za 12000kč. Nastoupil jsem do D. Nástupní hodinová mzada je 9,80 na hodinu + diety. Je to co si myslím asi málo možná Vám někde dají i více ale není to 12000kč. Proto zde píšu a ještě jednou díky člověku D/r/iver Který zvedl mou prdel a nakopl mě do D abych to prostě zkusil. Pánové i dámy jde jen o ten první moment a pak už je to vše v pohodě. Máte super práci za super prachy. Já konkrétně jezdím ted u FA Kies Hacker na sklopce na vaně je to jen jízda kolem komína bydlím na super hotýlku nezaplatím za to ani korunu. Takže jen se zvednout z gauče přestat zde psát sračky a vyrazit a práce je Vaše čekají zde na Vás poněvač zde máme ještě dobré jméno jako dříči. ˇAMEN. Díky Kámo D/r/iver

Zakladatel: jardamoto 

vegantruck
16.06.2016 / 12:41
Hezky cteni, gratuluji k praci jardamoto.
Cloveka zahreje u srdce precist si o tom jak si lide jeste dokazou pomahat, mel si stesti.

apolo99
16.06.2016 / 17:46
A jak ses domluvil na pohovoru když si psal že neumiš řeč

(-deaktivovaný profil-)
16.06.2016 / 20:00
apolo99,velice dobra otazka.Ja jen ctu,mam na to dost casu,ale jak tady nekteri stari kolegove dokazou sepisovat pohadky,tak to je nadhera

vegantruck
16.06.2016 / 20:05
jardamoto zde psal, ze nemcinu umi zakladni - kamionackou takze nejaky zakladni rozhovor jak se jmenuje, odkud je a neco o praci urcite zvladl. Dale zde psal, ze ve firme bylo spoustu cechu - zaucoval ho cech. Co by na tom melo byt k neuvereni ?

(-deaktivovaný profil-)
16.06.2016 / 20:15
Vsak nikdo nikoho nenapadal.To byl jen komentar jako spostu dalsich zde.Nebo to se nesmi?

Kitty Swimm
09.02.2019 / 13:45
Skôr,než niektorí začnete niekoho urážať,znevažovať,spýtala by som sa....kto z vás dokáže vymeniť spojku na ťahači na chodníku pred domom,kto kolegovi kdesi v Kazachstane zavložkuje motor,ktorý sa mu podarilo vďaka špatnému olleju vylágrovť,kto má takého priateľa,ktorému keˇzavoláte hoci o 2h ráno,radí po telefone,ako spojazdniť automatickú prevodovku na Mercedesi,aspoň tak,aby sa dostal domov na vianoce k rodine,kto zastaví o polnoci v lejavici,aby vytiahol auto z priekopy,kto z vás vyťahoval po nehode niekoho z horiaceho auta? O ľuďoch,zachránených z vody nebudem písať,to sa netýka vodičov.Až si na všetky tieto otázky odpoviete kladne,môžte sa kľudne navážať do užívateľa D/r/iver.Čo som napísala viem,je to moja vlastná skúsenosť,mám to z prvej ruky,nieje to nejaká parkovisková rozprávka.Možno sa len chvíľu,až dojde domov bude na mňa hnevať,že som to tak o ňom napísala,ale pretože je to pravda,snáď ho to rýchlo prejde...A ešte...ospravedlňujem sa za oživenie staršej témy,no už mi to nedalo....

(-deaktivovaný profil-)
11.02.2019 / 18:47
Pokud slusne vydelavas, mohlo by ti snad byt jedno kolik das za nejaky najem, ale na hotelu?? To bych asi nedal a ani zadarmo, promin.. jeste se tim chlubis

paragán
11.02.2019 / 20:15
Pavel11: Co máš proti hotelům? :)

(-deaktivovaný profil-)
11.02.2019 / 21:52
Poznal jsem par ridicu, co chrapaji v autech o vikendu na firmach, nebo na hotelu co jim plati sef a jakoze zadarmo. Je mi to fuk. Ja jsem clovek a chci i tak zit. Proti hotelum nemam nic, kdyz je to jen na par dni, ale predstava, ze bych mel jit z prace na Hotel a ne domu do svyho me desi, uz jen kvuli soukromi. No jo, hlavne ze je vsechno zadaco, to jsou uvahy, nevim uz jsem asi dlouho nebyl v moji rodne zemi :D

paragán
11.02.2019 / 23:49
Pavel11: Tak jestli jsi každej den doma, to je jasný, že je to lepší, než hotel :) Ale urcitě je lepší hotel, než chrápání v kabině..

paragán
11.02.2019 / 23:59
A někdo prostě nikdy v cizině doma nebude a rozhodně radši ušetří, než aby dával půlku výplaty za byt.

(-deaktivovaný profil-)
12.02.2019 / 01:29
Pulka vyplaty za byt? Ano, takhle to proste je vsude na svete, ze lidi daji pulku vyplaty za byt. Jsou lidi, co v cizine doma nikdy nebudou, souhlasim. Pokud tuhle praci nekdo dela jen pro prachy a setri timhle zpusobem, nema budoucnost a nikdy nic nebude mit.

Sails
14.02.2019 / 19:39
Pavel11: proč meleš takový sračky? Takže lidi co jezdí ven, spí v kabině, nemaj budoucnost, nikdy nebudou nic mít? Protože neplatí za bydlení? :D

mateo
15.02.2019 / 03:21
Sails,taky jsem to nejak nepobral ten sled

(-deaktivovaný profil-)
15.02.2019 / 22:12
To jsem napsal jen tak, proto aby se blbci meli cemu divit.

mateo
16.02.2019 / 01:10
Dalsi chytrak,co zije dlouho v zahranici.Jen jestli to neni jeden a ten samej od cirkusu

(-deaktivovaný profil-)
16.02.2019 / 02:35
2mateo hey ty trakari, neber si me do huby ty koste jedno!! Nepotrebuju dva nicky, jeste me odsud nevyhodili jako tebe.
A prosim te trakari, voziku, rudlo, jestere nebo jak te to tam nazivaji, do doby nez se naucis aspon trochu anglicky nezminuj me troubo. Dik
Ps: hodne zdaru s paletakem

mateo
16.02.2019 / 04:07
To von bude jeden a ten samej.Tenhle zkuseny cirkusak,to je teda darecek

(-deaktivovaný profil-)
16.02.2019 / 12:19
Tak teda kluci jak to je s vámi? Jestli jsem to pochopil tekczek jezdil s maringotkou s cirkusem a teď jezdí s kamionem a ty mateo děláš někde v americe s paleťakem ve skladu. Pochopil jsem to správně z toho co o sobě tady píšete?

mateo
16.02.2019 / 12:34
No urcite.Ted uz jsem chlape dostal dalsi funkci,byla me sverena,ze muzu ty paletaky po sichte i parkovat.Uzasny

(-deaktivovaný profil-)
17.02.2019 / 10:50
2venivi v podstate mas pravdu, byl to takovej cirkus,ale bez drezury zvirat... musica, ohnove show, roboti, artiste. Nestydim se za to, bylo to pro zabavu lidi a Ti si to uzivali.
No a s tim pomateem nevim presne Jak to je...on tu psal, ze je trakar a kdyz to das do Google tak ti vyjede, ze to je paletak, jesterka( on je jester, to je Pravda), vysokozdvyzny vozik. Kdyby delal ve skladu tak by to objasnilo proc porad otravuje tady...chtel by byt jako mi, ale nema na to bunky. Nechapu proc ale furt mele, ze zije v ty americe, vzdyt na to mu nemuze nikdo skocit, anglicky neumi ani zaklady co se decka Uci na zakladce.( Vlastne Jo, on ma zvlastni,tak to by odpovidalo)

mateo
17.02.2019 / 19:45
Cirkusaku,byt jako ty?No to ne,to si snad delas prdel.Tobe uz opravdu hrabe

(-deaktivovaný profil-)
17.02.2019 / 20:26
2pomateo(trakar) ty nejenom neumis ani zaklady anglictiny, ale ty ani nechapes psany cesky text. Kde jsem psal, ze by jsi mel byt jako ja??!! Ty vole vzdyt ty si takove nemehlo, ze by jsi ani s Tim paletakem nemel jezdit. No, ja jenom doufam, ze tady mel pravdu kolega, co psal, ze jsi homeless, na ulici kdyz tlacis nakupni vozik tak toho nemas tolik co zkazit, co??!! Protoze potkat tak vymleteho skladnika jako jsi ty, tak si to radeji nalozim a slozim sam!!!

mateo
17.02.2019 / 21:19
Tak si to po sobe poradne precti,ty hovadko vymlete(chtel by byt jako mi).To jsi nepsal ty vemeno?Vzdyt ty ani nevis,co jsi napsal pred minutou,ty opice!

(-deaktivovaný profil-)
18.02.2019 / 00:54
2pomateo Jo tam mělo být my, omlouvám se za hrubou chybu. Kdyby jsi měl jen o trochu více inteligence tak by jsi pochopil, že jsem chtěl napsat My truckeri. No, ale jestli teda nechceš být truckerem tak proč sem pořád lozis? Vždyť už tě odsud vyhodili, tak proč se vracíš kde tě nikdo nechce? Víš on je velký rozdíl v tom být jako já, nebo být jako my. Už mě zase prestavas bavit...
Jo a s tou pamětí to máš taky na štíru, co? Není to tak dávno co jsi psal, že nebudeš na mě reagovat a nějak to porusujes. To vypadá, že v tý juesej jsi sám jako kůl v plotě, co? Tak se nauč aspoň trochu anglicky a třeba si najdeš i nějaké kamarády. Být tebou tak to zkusím v nějaké psychiatrické léčebně. Mezi sobě rovnými si snad někoho najdeš.

mateo
18.02.2019 / 01:48
No prave,ze zrovna ty se pocitas za truckera,tupce vymatlanej?

mateo
18.02.2019 / 01:54
To je opravdu sranda.Tupec,co ma vychozenou sotva zakladku,ktereho pro jeho IQ vzali akorat k cirkusu ,se tady bude prohlasovat za velkeho truckera,vsem radit jak a za kolik maji jezdit atd.No proto to tam ma takovou uroven.Kazde blbe hovado od cirkusu se cpe za volant

(-deaktivovaný profil-)
18.02.2019 / 15:59
Tak hoši když jsme u těch skladniků,tak jen taková podootazka. Je pravda že úmluva CMR zakazuje řídiči si nakládat sám ?

mateo
18.02.2019 / 18:06
Venivi,uz jsem tu kdysi davno psal pripad,co se mi stal nekde ve F.Jen upresnuji,jezdil jsem jen na frigu.Mel jsem tam neco nakladat,samozrejme uz v te dobe zacalo,ze si ridici budou nakladat sami,a ti arogantni francouzi,ti pomalu nedali ani paletak.Samo sebou jsem tam nebyl sam,vedle nakladalo nekolik aut,no a jeden z ridicu byl Srb a oni tu aroganci zkouseli i na neho.Jelikoz umel dobre francouzky,tak se nasral,vzal telefon a nekam volal.Za 10 minut nam ti buzeranti trhali paletaky z ruky,ze si mame jit sednout do auta a ze to nalozi.A bylo vymalovano

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp