VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
P WC Aschaffenburg (Strittelbach)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
22.11.2015 / 13:48

Kde nejlevněji sehnat

Kde nejlevněji sehnat

Zdravím všechny,
měl bych takový dotaz .. Mám sk. C zhruba 3/4 roku, ale nemám profesák.. Neměl by jste někdo tip kde si ho nechat udělat nejlevněji ? Byl jsem i na pracáku, s tím že jsem slyšel v rádiu že tam by to měli snad proplácet v rámci nějaké rekvalifikace, ale tam semnou slušně řečeno vyj*bali.. takže už jsem se smířil s tím že si to zaplatím sám, práci momentálně mám, ale ne v dopravě, takže firma mi to neproplatí. Co sem tak koukal ceny vstupního se pohybuji kolem 25.000,- což je kurňa dost, tak kdyby se povedlo sehnat to za přijatelnejší cenu bylo by to super.

A ještě jeden dotaz.. uvažujem za nějaký čas i o sk. E .. je nějaký rozdíl když si to udělám před profesákem, nebo až pak s ním ? Rozšíří se mi pak profesák automaticky i o sk. E nebo se musí doplatit nějaky školení o rozšíření? Díky za případné odpovědi. divoch

Zakladatel: divoch 

Miloš
22.11.2015 / 20:56
Profesáky jsou pouze dvou druhů. Náklaďák a autobus.
Takže zda C, nebo CE je jedno...

Pokud pracák ve tvém regionu (kraji) dělá profesáky jako organizovanou rekvalifikaci, tak si zjisti, která autoškola to pro něj dělá a v jakém termínu bude kurs. Pak tuto autoškolu kontaktuj, ať tě přilepí jako hlavu navíc ke kursu pro pracák... Co byl poslední kluk tady na kursu od pracáku, tak smluvní autoškola to dělala pro pracák cca 13000 za jeden kus... Ta cena by pak měla vypadat nějak takhle...

divoch
22.11.2015 / 21:42
To jsem zapomněl dodat.. Jsem z Prahy..

Takže pokud jsem to pochopil správně.. zavolat si do autoškoly která to dělá i pro pracáky a domluvit se na přidání do kurzu společně s lidmi z pracáku, jen s tím rozdílem že si to zacaluju a měl bych to mít za cca takovou cenu ? no pokud ano tak zní to sice jednoduše , ale praxe bude asi těžší... každopádně zkusím , děkuju za tip

Miloš
22.11.2015 / 22:14
Přesně tak...Jestli mají v kursu 15, nebo 16 lidí, tak na tom autoškole nesejde..A tím, kdo jim dělá kačky, je v tomhle případě pracák... Pak je ještě varianta si obvolat autoškoly v okolí, co samy nabízejí "rekvalifikaci"...A s trochou štěstí narazíš na někoho, kdo to má "okoučované" na příslušném ÚP a dovede si tvůj příspěvek ÚP na rekvalifikaci "zařídit"...
I pokud chodíš do práce... To se pak řeší třeba papírem od zaměstnavatele, že "pokud si nedoděláš profesák", tak pro tebe v budoucnu nebude mít práci a bude tě muset vyhodit"...

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp