26.11.2015 / 20:01
Firmy všeobecně
Čus, potřebuju radu. Jaká je situace v dopravních firmách teď? Je důvod zůstávat ve firmě kde nejsem moc spokojenej, protože jinde to bude stejný, nebo je lepší odejít a doufat že bude líp jinde? Je ve firmách normální běhat ve svým volnu když zrovna nejedu okolo auta a řešit co je potřeba opravit atd? Když firma ani není schopná dat zálohu na cestu, a placený parkoviště třeba sou tabu? O stavu aut a návěsů ani nemluvím radši. Šel bych jinam hned, ale nechce se mě riskovat že po měsícu v jiné firmě nedostanu prachy hned, nebo že když budu chtět dom tak budu muset nechat auto někde v praze a jet stopem.
26.11.2015 / 22:04
Ahoj,právě sháním už měsíc nové zaměstnání.Já to rysknul..Takže mé zkušenosti předávám.Prosím upozornuji jen moje zkušenosti takže se prosím podělte o své a nekomentujte moje.Díky..Musíš se zaměřit jakou máš prioritu,zda peníze,stav auta,trasy,náklady nebo jak často být doma.Když někam zavolám tak mi nabídne nízký základ,diety jak mají být,perfektní servis na techniku ale šetří dálnice jak v cz tak v ost.státech.atd.Někde diety nedávají,ale přepočítavají to do KM.To znamená že máš třeba 3,80-4,10kč na kilometr od baráku k baráku.Ale přidělená a prověřená trasa.Obvolal jsem během měsíce na třicet firem a zatím jsem nesehnal nic a zůstávám kde jsem.My třeba nemůžeme stát na autohofech a hledáme parkoviště jako blázni a v Čechách šetříme dálnici.Ale máme full vozy,full servis na vše ovšem málo doma 3 až 4 + 1 s nízkým základem ovšem peníze 15ho na účtě.Vyber si co je pro tebe nejvíc asi peníze ale to dnes už firmy dávají většinou včas.Nehledej firmu co píše že bere řidiče bez zkušeností,to zavrhuji,technika a šéf většinou sahá až na dno,to není asi košer.Tak uvidíš,přeji pevné nervy při hledání :-)
26.11.2015 / 22:13
Tak dálnice tady šetřím taky často, hlavně v pátek, to jedu z brna až do prahy přes kolín. Diety mám taky za kilometr, ale vychází to podobně jak kdybych je měl na den. Za víkend venku nemám nic, přitym mě kolikrát dispečer pošle ven v pátek. Ve firmě je teda pro mě hlavní plat, auto a chování dispečera/šéfa. Servis mám takovej že když nepřijedu na firmu ve svým volnu a nezačnu to řešit, tak s tím nikdo nic neudělá, na autohofy nesmím. Venku bejvám tak do 10ti dní max, pak dojedu na firmu, nechám tam auto a jedu dom tak na 2-3 dny. Takže nic moc co? Bez zkušeností bere každá firma, hlavně ty větší, který mají i školící programy. Do takové firmy taky nechcu, radši budu u nějakýho soukromníka co má pár aut, sice jistota je tam nižší ale celkově by to mělo bejt lepší.
01.12.2015 / 16:57
Nazdar chlapi,
hledám už víc jak 2 měsíce práci řidiče, nevíte o něčem? Bohužel nemám Ečko, jinak C, profesák i psychotesty jo. Preferuju prachy, potřebuju si vydělat. Vysočina, Jihočeský kraj.
(-deaktivovaný profil-)
02.12.2015 / 01:13
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)