VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Benzina R10
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
27.11.2015 / 13:34

Penny Radonice

Penny Radonice

Ahoj,chlapi nevíte někdo jak to chodí na Penny Radonice? Díky

Zakladatel: Alvarez 

MARTIN KAMIONISTA
28.11.2015 / 18:52
Jak by to chodilo? Přivezeš náklad, přihlásíš se na vrátnici, kde ti přidělí číslo a čekáš. Až se na světelném displeji u vrátnice objeví tvoje číslo a číslo rampy tak jedeš vykládat. Vyložíš si samozřejmě sám, potvrdí ti papíry a jedeš dál. Při příjezdu na parkoviště je dobré zaujmou takovou pozici, aby si viděl na displej a nemusel si vylejzat z auta.

Alvarez
02.12.2015 / 08:13
Díky,já myslel na Penny přímo jezdit. Šéf mě tam chce poslat. Má to pod palcem ESA logistic tak mě zajímá spíš co se jezdí,jestli je lepší v noci nebo ve dne,nakládky,vykládky,svoz obalů apod.

wenca
02.12.2015 / 19:32
Před dvěma lety jsem tam jezdil. Dostaneš soupisku vykládek s počtem palet, rampou a stopou (na každé rampě jsou asi 4 stopy - řady) podle toho si naložíš. Většinou to máš na víc rampách takže musíš přejíždět.
Potom dostaneš plomby a dodáky. Na vykládce vyložíš palety, které jim patří dostaneš štempl zaplombujou ti návěs a jedeš dál.
Na každé vykládce mají určené kolik ti můžou dát zpátky. Většinou se vracíš ze 3/4 plný. Vrací se všechno. (basy od piva, slisovaný papír, přepravky na zeleninu, prošlé věci, boxy na maso) o počty se nestaráš.
Obaly se vykládají na čtyřech rampách a často chytíš frontu.
Všude jsou el. palťáky, ale naběháš se.
Ráno se nakládalo čerstvé na chlaďáku, odpoledne suché.
Když si v tom uděláš systém tak to jde.

wenca
02.12.2015 / 19:32
Před dvěma lety jsem tam jezdil. Dostaneš soupisku vykládek s počtem palet, rampou a stopou (na každé rampě jsou asi 4 stopy - řady) podle toho si naložíš. Většinou to máš na víc rampách takže musíš přejíždět.
Potom dostaneš plomby a dodáky. Na vykládce vyložíš palety, které jim patří dostaneš štempl zaplombujou ti návěs a jedeš dál.
Na každé vykládce mají určené kolik ti můžou dát zpátky. Většinou se vracíš ze 3/4 plný. Vrací se všechno. (basy od piva, slisovaný papír, přepravky na zeleninu, prošlé věci, boxy na maso) o počty se nestaráš.
Obaly se vykládají na čtyřech rampách a často chytíš frontu.
Všude jsou el. palťáky, ale naběháš se.
Ráno se nakládalo čerstvé na chlaďáku, odpoledne suché.
Když si v tom uděláš systém tak to jde.

Alvarez
03.12.2015 / 08:25
No nazdar,tak díky.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp