VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Autohof Alfeld TOTAL
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
04.03.2016 / 17:38

Kamioňák v osobáku

Kamioňák v osobáku

Jak vidíte provoz, když jedete v osobáku?

Za sebe můžu říct, že v kamionu jsem klidnější. Kdo chce tak mě předjede, na rovině mu klidně uberu, bliknu. Prostě pohoda. To samé naopak. Ale jak sednu do osobáku jsem na nervy. Mám starou "fobii" ale snažím se nepřekážet. Když předjíždím, tak to roztáhnu na 140- 150 což je maximum, ale stejně mě dojíždí závodníci, kterým je to málo. Lepí se, blikají... a serou mě :-) Máte to stejně?

Zakladatel: wenca 

(-deaktivovaný profil-)
04.03.2016 / 18:30
jo přesně :)))

cucik
05.03.2016 / 00:13
Řeš to s klidem anglického gentlemana,nemá cenu srazit se s blbem.

D/r/iver
05.03.2016 / 09:46
Jo,praskne ti cévka a budeš tahat nohu...

dami0001
06.03.2016 / 00:50
Za prvý si v tom připadám jak v krabičce od sirek, a za druhý mě štvou zrcátka, A co bytostně nesnáším je s osobákem couvat. To si připadám jak v autoškole. Pořád to lámu na druhou stranu, no jak debil:-)

vlajkař
06.03.2016 / 01:23
Měla se povolit v určitých úsecích 160 tka a bylo to,už by jsi se svou fobii nezavazel,Já mám podobný vůz a taky zavazím.

Miloš
07.03.2016 / 16:33
Do osobaku davno nelezu... blbe se do toho nastupuje, kolena u brady, mrnavy volant a hlava u stropu. Tuhle mne nekam poslali sluzebnim...byl jsem z toho celej divokej... Nechtelo to vubec radit horni radu, covalo to na druhou stranu, kdyz jsem dal retarder, tak se pustily blinkry...ve meste mi skakali chodci do cesty....a I kdyz jsem to rozhulakal az na 90, tak to prede mne kazdou chvili nekdo fouknul z vedlejsi, nebo se mi cpal do pruhu...des...

wenca
07.03.2016 / 18:22
Fábie zase misto motorovky pouští stěrače, asi budu muset do servisu :-)

D/r/iver
07.03.2016 / 18:39
wenca
Nesmíš k tomu pustit myši,asi prokousaly kabelový svazek a ted tam máš zkrat..
Miloš
Blbě se do toho sedá a ještě hůř vylézá ven,hlavně my,co jsme prostorově výraznější..
Taky si po zapnutí pásu v osobáku připadáte,jako když nesete ruksak?

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp