25.03.2016 / 14:58
Rozvoz masa
Zdravim rozvazel nekdo po nocich maso?da se zvyknout na nocni ktere bych mel 4 dny v tydnu pak tri dny volno?je to solovka iveco 5t na zacatek dobry ci ne?dekuji za nazory
25.03.2016 / 16:30
Zvyknout se určitě dá. 4-3 je dobrý. Můžeš to zkusit a uvidíš. Záleží na každém, co komu vyhovuje.
25.03.2016 / 16:34
jezdi se cca od pulnoci do obeda zalezi jak se to stihne,ale je to pomerne dobre placeny a vse napsano coz je opravdu neco ze sem nasel praci kde je vse napsany,jen sem zvedavej opravdu na ty noci ale zas bude vsude klid :)
25.03.2016 / 18:44
Ahoj , dá se zvyknout na vše. Teď záleží jak to máš, jestli pak jen maso v bednach po obchodech nebo celej náklad někde na vyrobnu, jen u obchodu pozor na fetaky ať ti nelezou do auta .Já to vydržel po nocích asi dva roky ,pak sem to vzdal , malé děti a jít spát něco okolo 17 hod nejde , jinak jako na nabrani svalové hmoty dobrý ;)
25.03.2016 / 22:02
je to rozvoz masa v bednach do obchodu,no prave ze ja mam doma dvouletou dcerku tak sem zvedavej jak me necha spat az prijedu domu po obede a pujdu zalehnout :D
28.03.2016 / 22:10
Ahoj.Jak čtu,máš do toho chut,když Ti to nebude vyhovovat,zamávat se dá vždycky,ne??
Co se týče povahy téhle práce-znám kluky,co takhle jezdí x let a neměnili by-tělo si zvyklo..:-)Jiní tak jezdili chvilku a museli to zabalit-tělo si nezvyklo... :-)
Začneš,počítám,někdy tedˇ=minou Tě "zimní radovánky"-a příští rok bude veseleji....Bude to taky hodně o couvání apod,což je do začátku taky dobrá škola-i když je to malé autíčko...:-)Pohybu budeš mít evidentně dost,nevím,jak to bude s hotovostí-nechtěl bych u sebe vozit tržbu za celý den-ale co člověk,to názor.....
At se daří!!!!!!! :-)
29.03.2016 / 14:10
Ještě malý dodatek-čekal jsem,že mě někdo "setne",zatím nic,tak to zmáknu sám:-)
V "zápalu psaní" jsem si neuvědomil,že při de-facto nočním rozvozu to s hotovostí nebude tak horké.....:-)
Ale nikdo nejsme neomylní-jen někteří si to stále myslí......
Hezký den všem.... :-)