hranice
Ahoj,všem chci se optat,jak je to při jízdě ve dvou a čekáním na hranicích.Jestli se to čekání na hranicích započítává do celkového výkonu 21h.Děkuji za odpověď.
ruda
(-neregistrovaný-)
02.06.2012 / 11:16
to je divná otázka..na jakejch hranicích?dneska už jich moc neni.když začneš výkon je jedno co děláš prostě ti zkončí za 21 hodin a nebo když začneš dělat 9ku.
02.06.2012 / 17:28
Kurda asi myslel, když ti končí výkon, ale musíš ještě poskakovat na hranicích..
Těžko říct, jak to je, ale kdyby to nebylo na moc dlouho a napsal bys důvod na vytisknutej lístek, mohlo by to projít.
05.07.2012 / 20:40
Rád bych věděl jak je to s přepínáním dig.tach.výchozí země a cílová země.\dánové po nás chtějí,když jedu z Německa do Dánska a začínal jsem výkon V Německu,tak aby jsme na hranicích na Padborku to ukončili a hned zacali znovu a pak najeli k nim..... Že je to blbost,co???????????? já si myslím,že zadávat cílovou zemi by se mělo,když končím denní výkon.......Ozvěte se někdo a poradte,díky....
06.07.2012 / 06:50
Je to blbost, pravdu máš ty.
Nařízení rady (EHS) č. 3821/85 čl.15 odst.5a
V souladu s přílohou IB musí řidič do záznamového zařízení zapsat symboly zemí, ve kterých začíná a končí jeho denní pracovní doba . . . .+ regiony pokud se to vyžeduje ( ESP)
dadyss
(-neregistrovaný-)
06.07.2012 / 20:45
Přesně tak, liposa má pravdu.
sikula
(-neregistrovaný-)
15.03.2014 / 22:52
Hranice máš třeba do Srbska,Bosny,Montenegra jenže to asi západní letci nejezdí.
13.09.2015 / 13:24
Sikula,zapomel jsi na slavne Svycarsko)))))), a na jejich T2-T1,cekani se klasicky zapocitava do vykonu.Nevidim důvod proc bych to mel neak sidit)))))Vzdyt jsem placen od pausalu,,a ne od km,do firmy,kde plati od km bych ani nenastoupil,-Nemluvim o tom,ze Svcarsky policajti před Gothardem jsou pekny svi....e(((((((
(-deaktivovaný profil-)
13.09.2015 / 13:42
Liposa díky. Výchozí a cílová země v tachografu to byl pro mne guláš, myslel jsem že se to vztahuje k dané přepravě (od nakládky k vykládce) navíc matylda s těma hranicema. Matyldu jsem pobral, ale teď jsem pochopil i ten tachograf. Ale otázka je kdy to do tachografu zapsat. Při výjezdu výchozí, jasně, ale cílovou po zastavení na denní odpočinek? Protože nevíš jak to pojede a jestli to třeba zapíchneš ještě před trajektem nebo až po. ???
13.09.2015 / 14:21
Az delas skoncis vykon,priklad,It rakousko tranzit konec v Nemecku,,,tak začátek vykonu v Italii,konec vykonu v nemecku,rakousko si zapises jen do stazky
13.09.2015 / 14:30
A co se tyce traektu,jezdim do uk vlakem a zpatky lodi,tak ze odpocitam jizdu z nakladky nebo zacatku vykonu do Doveru,,,pak vidm kolik je tam aut,tak ze bud se na to vyprdnu a zajedu na celnici a udelam pauzu, a po 11 pokracuju a jshodin na cekani na traekt plus samotny traekt cirka 2,5 hodiny,a samozrejme dojet nekam na parking,je otázka kam jedes jestli na Lille,nebo na Veurne,em v klidu,jinak zhruba pocitam 6
(-deaktivovaný profil-)
13.09.2015 / 14:31
Dík. Ale ještě jak ve dvojce při zastavení na výměnu karet, to chce taky výchozí/cílovou zemi ale je to uprostřed výkonu (uprostřed denní pracovní doby, nekončíš jedete dál) ?
13.09.2015 / 14:36
Tak tonevim,jezdim sam,ale myslim si,ze když zadavas kartu,tak se ti tachograf zepta jakou zemi,asi bychtam dal,tu,v kterekarty menim,je tologicke,,,ale scela jist si nejsem