05.04.2016 / 11:16
Hledám partacku
Hledám partacku na kamion i zacetecnici,u naší firmy to neni problem.Jen seriózně
13.09.2016 / 14:25
Ahoj je tahle nabidka jeste aktuální?
21.11.2016 / 05:03
Ahoj shanim partacku i praci :)ce zacatecnik
(-deaktivovaný profil-)
08.09.2018 / 16:41
Taky hledám ale nějak nenacházím.. Na stabilní linku Belgie - Anglie...
12.09.2018 / 10:55
charlie milan
do jednoho auta nebo každý svým vozem ale stejnou linku ve stejný čas? A plat?
12.09.2018 / 12:53
Co by ses naucila,jezdit za nekym jako kacer,jeste nejakou linku?Vubec nic.
(-deaktivovaný profil-)
14.10.2018 / 18:16
Samozřejmě že na jedno auto. Pokud by měla případná zájemkyne otázky, budu rád za zprávu.
16.10.2018 / 22:53
A mne by jsi nebral?
(-deaktivovaný profil-)
17.10.2018 / 08:35
Vole.. :-))))
(-deaktivovaný profil-)
13.12.2018 / 14:34
Tak koukám, že mezi námi už asi žádné kamionacky co by šli do dvojky nejsou..
(-deaktivovaný profil-)
13.12.2018 / 17:16
Tyjoo ženu do kabiny a zavřít se tam s ní na 24h denně? Uff teda tomu říkám frajerina:-) já bych to teda nedal. Nehledě na to ,že ta ženská má trošku jiné hygienické potřeby (menstruace atd). No ale jináč klobouk dolů když si chce někdo někoho vzít do kabiny. Já kolikrát už nemůžu vydržet ani sám se sebou:-) a když mi je smutno povídám si s navigací:-):-):-)
(-deaktivovaný profil-)
15.12.2018 / 01:37
To venivi: ono je to těžké, když jezdíš linku, která se jezdí ve dvou. Co se hygieny týče, tak s tím se počítá. A ne že bych tak chtěl, jako musel.. A o povídání s navigací to znám.. :-))
15.12.2018 / 21:35
venivi
hygiena...
jsou i horší věci!!!
(-deaktivovaný profil-)
15.12.2018 / 21:37
Například?
15.12.2018 / 21:58
tos asi ještě nezažil a těžko se to popisuje
buď rád:)
17.12.2018 / 09:08
I dívky jezdí raději samy :-) ale dej vědět u koho jezdíš a třeba se domluvíme ;-) sama vím, jak špatně se shání někdo do dvojky....
17.12.2018 / 14:11
než ve dvojce v kamionu,radši na vrátnici,tam je člověk s tím druhým jen šichtu a domů,pakli je to v kamionu víc než na 2 týdny a to je hodně,tak vůbec nebrat.
17.12.2018 / 18:52
Prej zenskou do dvojky jen seriozne,vtipalek :)
(-deaktivovaný profil-)
18.12.2018 / 05:51
Rozhodně lepší jezdit s holkou, než mít za kolegu nějakého (profi) řidiče, který umí ve volnu jen chlastat a nic jiného. 90% českých řidičů jsou akorát alkoholici. A vidím to každý den. A nevím proč by někdo nemohl seriózně chtít jezdit s opačným pohlavím? Evidentně tady sedí pořekadlo, podle sebe soudím druhé.
18.12.2018 / 07:26
To by mě zajimalo proč vůbec někdo chce dobrovolně jezdit ve 2? To samostatný a boji se nebo proč? Jezdit celé noci a pauzy přes den a podobné akce.
(-deaktivovaný profil-)
18.12.2018 / 07:36
Protože tocim Belgii-Anglii a zpět a sám to nestíhám. Cekacka na vlak nebo na trajekt a zpět už člověk nedorazí protože to nestíhá.. :-D
18.12.2018 / 09:34
Tak to je teda práce snů. Každý den slalom mezi černými v Belgii každý den arogantní kontroly na lodi a nebo vlaku a jako bonus příští rok čekání na celnici po Brexitu. Kolik za to nabizis peněz?
18.12.2018 / 11:42
Charlie milan,spis si chtel rict,radsi strkat do zenske nez do chlapa,ne :)
18.12.2018 / 11:56
rotaran a kolikrát jsi tam byl že jsi tak chytrý? Jezdím tam dva roky a pokud se nechováš jako debil a nejsi samolibý blb tak problémy nemáš.A o nějakém slalomu mezi černými nějak nevím. Od doby co zlikvidovali džungli tak ten problém je minimálně o 90% menší.
18.12.2018 / 12:00
MarekN to zřejmě soudíš podle sebe co? Myslíš že je to jenom o tom jednom?
18.12.2018 / 12:38
Letos moc nevjen asi 5 nějak mě to tam netahne. Moc dobře vím o čem píšu a jen by mě zajimalo kolik dáváš peněz za stabilní práci na muslimské ostrovy?
(-deaktivovaný profil-)
18.12.2018 / 12:58
Rotaran: nikdo tě nenutí do GB jezdit. Jsou lidi co tam jezdí denně nebo případně obden a problémy nejsou. Co se peněz týče, budu řešit s lidmi co mají zájem. Na své si přijdeme a nestezujeme si,asi takhle ti to řeknu.
18.12.2018 / 13:06
A můžeš napsat na které dálnici ten slalom děláš?Jezdím tam ob den už víc jak dva roky a nějak jsem žádný slalom neabsolvoval. Tak se ptám. Proč se ptáš na peníze když tam jezdit nechceš? Aby jsi tady pak dělal chytrého že za to by jsi ani nevstal,protože ty máš 50 000 základ a k tomu diety a v pátek v poledne už doma tak to ti psát nebudu.Mám to co mám,jsem celkem spokojený. Jistě mohlo by být víc ale zatím to stačí.
18.12.2018 / 17:19
Tak mě docela stačí že kvuli migrantum jsou v noci zavřené všechny pumpy od Bruselu az po Jabbeke. Máš pravdu v tom že už je to okolo přístavu klidnější než před cca 3 roky ale i letos vlezli kolegovi na placeném parkovišti v Dunkierqu 2 černý do tandemu dírou ve střeše takže zase takový klid tam taky není.
18.12.2018 / 17:19
Tak mě docela stačí že kvuli migrantum jsou v noci zavřené všechny pumpy od Bruselu az po Jabbeke. Máš pravdu v tom že už je to okolo přístavu klidnější než před cca 3 roky ale i letos vlezli kolegovi na placeném parkovišti v Dunkierqu 2 černý do tandemu dírou ve střeše takže zase takový klid tam taky není.
18.12.2018 / 18:58
Tak v tom máš pravdu s těma pumpama.Je to k nasrání když nemáš kde zaparkovat. Tak tohle už naštěstí nemusím řešit,vždycky parkujeme na firmě v oploceném areálu. já jsem si to tam užil ještě když nebyly postaveny ploty kolem silnice k přístavu a jezdilo se ještě přes parkoviště. Tehdy to byl opravdu horor.To se mi nezdá že by se na Polley někdo do toho areálu dostal. Ale stát se to mohlo.
18.12.2018 / 19:07
To bylo v Dukquirku v kleci u kruhace jak je placené parkoviště. Po chvíli dohadování přijeli 2 crisoty vyzvedli 2 černý a odvezli je. A kolega lepil plachtu .Stejně už jel domu tak moc nechybělo a dovezl je až do Cz jako se to stalo teď v týdnu.
(-deaktivovaný profil-)
18.12.2018 / 19:22
S tím parkováním souhlasím. Tohle je úplně na hovno. Je štěstí, že my jedeme z Belgie a zastavujeme naštěstí až v eurotunelu. Ano černý se tady stále motaj, ale jak píše Marian, není to takové jak dřív.
18.12.2018 / 21:23
Tak v Danquirku jsem nikdy neparkoval tak nevím. Ale na Transmarku u Polley se to nestalo protože tam chodí strážní se psy po celém areálu.
18.12.2018 / 21:31
Ne,neni to o tom jednom,ale zrovna vas,90 procent prasat,si nedovedu predstavit,ze by nekdo zrovna hledal holku seriozne do dvojky. Takovej chlap,kterej na to nema chut,kdyz s tou babou pojede,tak je divnej. A zenska,co se na tuto "seriozni" nabidku chytne,musi byt blba jak troky. Dnes je plnej internet uchylaku,kteri jsou mili a hodni a lakaji zensky na buhvico a pak ji znasilni a nebo zabijou a vy tu budete psat takovy naivni inzeraty. Jako ten Dan v te ponorce. Tu by v zivote nenapadlo,ze kdyz pujde tocit reporzaz se svetoznamym vynalezcem ponorek,ze ju znasilni a umuci k smrti. Vy seriozni slusnacci.
18.12.2018 / 21:36
Predpokladam,ze takovy inzerat nemuze napsat zadanej chlap,to by ho manzelka asi doma zabila. Takze jestli tohle napise nezadanej a mysli to jen seriozne,tak je to asi opravdu divnej chlap,protoze pak jak s ni budes jezdit,tak asi zas babu mit nebudes,protoze ji nemuzes rict,co delas. Ze jezdis Belgii ve dvojku s kolegyni. Takze vlastne celej zivot budes bud sam,nebo tady s tou a jestli s ni nikdy nic mit nebudes,tak uz je jen posledni moznost,ze si teplej. Ale byt zenska,tak ani v jednom pripade bych do toho s tebou nesednul. Uchyl na vsechny strany.
18.12.2018 / 22:41
MarekN To že ty by jsi ojel i zásuvku kdyby nekopala a ty sám jsi prase a dobytek nesuď podle sebe druhé. Nebo jenom závidíš,protože nevydržíš ani sám se sebou? A vůbec co je tobě do toho? Starej se v první řadě o sebe.Nebo ty toho člověka znáš že tvrdíš tyhle nesmysly?
(-deaktivovaný profil-)
19.12.2018 / 05:01
MarekN: aaaaa vzor ctnosti promluvil. Bez si radši otevřít flašku a neser se do mě. Víš o lidech hovno a soudis. Opravdu se potvrdilo pořekadlo, podle sebe soudím jiné. Pokud, někdo bude mít zájem, tak tobě do toho nic není.... Navíc urazit mě může pouze inteligentní, což ty nevíš ani co znamená a nejspíš tě to i uráží...
19.12.2018 / 07:42
Charlie .milan,uz jsi nasel nejakou tupou skaredou,co s tebou pojede,ty seriozni hledaci partacek. Se pochlub,jestli mas manzelku a co na to rika ? Z koho tu delate hlzpaky vy 2 uchylni kriplove. Takovych serioznich psychopatu uz bylo. Podle jinych pripadu soudim tebe,ne podle sebe. Pripadu,kdy uchylak jako ty zene neco provede,jsou tisice a z velje casti vse zacalo na internetu a vse slusne a seriozne,vy 2 uchylaci slusni. Uz jste nekoho nasli ? To bych zakazal takovy tema,lakat zensky takovejm debilum,na co si tu hrajes ?
19.12.2018 / 09:05
MarekN na co si šmejde hraješ ty internetový hrdino? Jediné co dokážeš je vyskakovat tady ale do očí takový hrdina nebudeš co? Ty jsi názorně ukázal kdo je ten kripl.Ty se nezmůžeš ani na tu tupou a škaredou chudáčku .Zřejmě závidíš,protože pokud si takový i ve skutečnosti jak předvádíš taky,je jasné že tě každá pošle do prdele,protože jsi primitiv.Znovu se tě ptám co je tobě do toho? Proč strkáš rypák do věcí do kterých ti nic není.
19.12.2018 / 10:43
Vy musite byt ti nejhodnejsi a nejserioznejsi muzi na svete,o kterych sni kazda zenska. Tak by me zajimalo jaktoze zadnou nemate. Internetovy hrdina jsi tu akorat ty,ze si tu vyskakujes a hned chces bit ty mistre sveta. Ja jsem tu napsal at tu prestanete seriozne lakat neznamy zensky do dvojky jak uchylaci. Ze byste byli cista vyjimka,ktera to mysli jen seriozne je 1 ku milionu. A podle toho jak zni tve reakce ty hrdino,tak zas tak hodnouckej a milouckej nebudes. S nim muzes ve dvojce jezdit ty,kdyz jsi tak hodnej,cistotnej. Si budete rozumet. Na co zenskou ?
19.12.2018 / 10:45
Zensky tady v kanclu se vam smeji,co ste za uchylaky naivni. Ze by rady vedely,kolik se jich vam uz prihlasilo :DDD
19.12.2018 / 10:58
Tak jim rekni,ze jsi se prihlasil sam,protoze nemas babu,tak zkusis kluky,buzno
19.12.2018 / 12:20
Ja jen seriozne :)
19.12.2018 / 12:50
MarekN To že ty jsi přihřátej a ještě k tomu blbej a šerednej za to ti nikdo nemůže. A nesmějí se ty ženské tobě jaký jsi osel? Snažíš se ze sebe dělat chytrého ale jsi jenom zamindrákovaný ubožáček co si není schopný srovnat svůj život a tak musí řešit ostatní.A pokud máš nějaký problém,tak buď takový frajer a řekni to do očí. Jenže na to jsi příliš zbabělý. Ty štěkáš pouze jako ratlík.
19.12.2018 / 12:54
A jakej je rozdil,jestli ti to reknu do oci nebo tady ? Sak umis cist ne ? Ty seriozni neslusnejsi hledaci partacek ? Tak mi rekni rovnou,ze mi chces rozbit hubu ty bucharku namistrovanej.
19.12.2018 / 13:04
Ja tu rekl jen svuj nazor,co se do me seres vubec ? At to zkoumam jak to zkoumam,nema ten inzerat zadnou hlavu a patu,jediny co mi vyjde,tak uchyl nebo teplous,co si neumi najit zenskou,tak to zkousi tady takto "seriozne". O cem ty tu vubec kecas ty moulo,ty si bez najit partacku radsi,ja ji nehledam. Ze 100 000 ridicu je 1 procento zensky. Z tech 100 000 to same procento chlapi,co by sli s nekym neznamym do dvojky. Z toho jednoho procenta zenskych bude dalsich 0,001 %,ktery by sly do dvojky s neznamym chlapem. Zenska seriozne s chlapem do dvojky,aby mela plnohodnotny zivot stejne jako on,bude mit rodinu a v takovem pripade je jen jedina moznost a to,ze se znate od malicka,jste dobrymi prateli a oba si plne duverujete stejne vam duveruji vase polovicky ty uchyle uchylnej prasackej. Co ty mi tu budes vykladat s takovym inzeratem ?
19.12.2018 / 13:24
Marecku,a kdo se tady chtel seznamovat v jinym vlaknu?Nebyl jsi to ty,buzerante?33 let a nema zenskou.Co jsi za dementa?No ale kdo by s blbem joko ty byl.
19.12.2018 / 13:33
Jestli jsem tu neco takovyho psal,tak jsem to psal do seznamovaciho vlakna a bylo to mysleno samozrejme se vsim a nepsal jsem to jak nejakej uchylak,ze hledam nejdriv partacku,abych ji pak nekde mohl oprit jako odmenu za zauceni a budu k tomu psat seriozne,lol.
19.12.2018 / 13:38
Ty nemuzes zaucit nikoho v nicem!To si jen namlouvas.Jsi jen blbecek
19.12.2018 / 13:59
MarekN ty kriple teplej ty jsi začal urážet.Ano máš pravdu za tohle bych ti z chutí rozbil držku šmejde. A co ty se sereš do toho kdo s kým chce jezdit? Starej se o svůj zkurvený život a neotírej se o jiné ratlíku zbabělý.Že ty na něco takového nemáš a tak závidíš a chováváš to za morálku je tvoje věc.To že se tak chováš ty neznamená že se tak chovají všichni. Ale jak už bylo tady psáno podle sebe soudím tebe. Takže to o čem píšeš jsi dělal ty a poslali tě všichni do hajzlu tak teď se navážíš do ostatních. Asi by se na tebe měli zaměřit víc policajti a začít prověřovat obtěžování a napadení v autě. Myslím že by jsme se nestačili divit moralisto.
19.12.2018 / 14:02
Myslíš že když děláš v Německu tak jsi něco víc než ostatní? Blbem budeš vždycky a kdekoli.
19.12.2018 / 14:05
Na co nemam ? Abych seriozne hledal partacku do dvojky ty bukvice bukevska uchylna :)
19.12.2018 / 14:06
Tak se opravdu snizit nechci ty rapliku seriozni,co vsecky zbijes :)
19.12.2018 / 14:08
Urazet ste se oba zacali sami,tim jak ste zoufali a hledate babu na vopich s inzeratem na seriozni dvojku sasku jakejsi seriozni :) no ty musis byt rapl,za tebou se musi hrnout do te dvojky,zastup ridicek :)
19.12.2018 / 14:12
A co tu meles o Nemecku. Co to sem tahas ? O tom vubec nebyla rec a ty to sem tahas jak stupidni kripl. To jako zavidis,ze si jak kripl denne v Nemecku a mas uchcanych diet s ceskou spz nebo co to sem tahas. Mas Nemecko vedle jediny na co se zmuzes je guten tag ich 9000 brutto + 20 000 kronen spesen :D
19.12.2018 / 15:25
Marečku kdyby jsi nebyl retardovaný tak to vlákno s touhle nabídkou založil někdo jiný. Ale na to ten tvůj jednozávitový mozeček nestačí. Aha takže zbabělá přiteplená sračka co je hrdina pouze u klávesnice. To že ty kouříš germána a máš 1000 euro skáčeš mu šipky do prdele je pouze tvoje věc.Tak co řekneš mi tohle všechno do očí hrdino?
19.12.2018 / 15:55
A co si myslis debilku,ze te budu hledat po Evrope,abych pretahl necim po palici a zase odjel ty mistre sveta ? Ne,na to fakt ztracet cas nebudu ty machyrku,co zbijes vsechny kamionaky na svete. A co se doho seres,kdyz vlakno zakladal nekdo jiny,se vsim jsi souhlasil,co ten uchyl napsal,tak budes asi to samy. Nejdriv bys vymlatil vsechny kamionaky na svete,aniz bys je videl,takovej si rapl,pak zacnes skakat do stropu a kopat nozickama,ze jezdim v Nemecku a ty ne,takovej ty jsi rapl mental,ale na druhou stranu rad bys mel partacku,ale jen seriozne,cilu nejsem rapl,nejsem nasilnik,nejsem vrah,jsem cistotny,jsem takovy chudacek,me se holky nemusite bat :) Jen kdyz kamosovi nekdo rekne uchyl,tak zacnu raplit,ze mam rozbity okna u kabiny a vybil bych celej Autohof,jinak jsem hodny,jen "seriozne",vas Marian. Ty kkt :)
19.12.2018 / 15:59
To tak vypada,nas marianek se nam skamaradil s mateem,teplousek uz mu pise do SZ. Uplne to poznam :)
19.12.2018 / 17:19
Marečku ty demente tak napiš kde se sejdeme a pak můžeš ukázat jaký jsi hrdina ty ubožáku.Jenže ty dokážeš pouze hrdinně štěkat v bezpečí u klávesnice chudáčku. Vyblil jsi se tady hezky a pouze jsi ukázal jaká jsi nula. jediný kdo tady skáče jsi ty primitive zamindrákovaný.Mateo ti napsal pouze tady že jsi blbeček a to je pravda a nechápu proč by měl mně psát SZ. Mne je ukradená tvoje práce víš hovno kde já dělám ale hlavně že tady bleješ. Podle tvých reakcí jsi nebezpečný psychopat a měli by tě zavřít na psychiatrii na uzavřené oddělení.
19.12.2018 / 18:01
Za prve debilku,co podle tebe je nebo neni,tvuj nazor tu nikoho nezajima. Za druhe: Psychopat jsi ty,kdyz hned vsechny mlatis,ani nevis jak vypadaji. Za treti: vim co delas. Hledas seriozne partacku do dvojky,kterou jsi za celej zivot stale nenasel,neni divu. A jinak sedis s mateem v autobuse na miste pro cestujici a divate se na ridice jak ridi :)
19.12.2018 / 18:03
Jeste malej dodatek,asi mu to seriozne i valis do cokotrouby,nebo on tobe :)
19.12.2018 / 18:59
Marečku ty primitivní živočichu s jednozávitovým mozečkem.Já nikoho nehledám,jezdím celý život sám,jenže ty jsi tak omezený že nejsi schopen cokoli pochopit. Ty jsi pouze využil příležitost si zahrát na něco co nejsi,když si jinak pro všechny pouze hadr se kterým všichni vytírají a musí držet hubu. Tak děláš ramena a jediné co umíš je urážení. Jinak IQ zmrzlé makrely.Tak co napíšeš mi kde se sejdeme nebo pouze štěkáš jako ratlík u počítače? Máš na to? Tady už všichni velmi dobře ví jaký jsi primitiv a nikoho nezajímáš.ale mne baví vytáčet takovouhle nicku co má svaly jenom kolem huby,ramena jako sešlapaný rýč a hrdina je pouze v bezpečí u klávesnice. Proti tobě je i améba teda pokud víš co to je vysokoškolsky vzdělaná s červeným diplomem.
19.12.2018 / 19:40
Ty pocem deges. Jediny,co vidim,tak tu ramena zatim delas jen ty ty kkt :) Se mi tak zda,ze si vytocenej zatim jen ty plakas a kopes nozickama a skaces 2 metry do vzduchu rapliku :)
19.12.2018 / 20:11
Marečku já se pouze dobře bavím jaký jsi pitomec.Ty tady urážíš ale když ti napíšu že se tedy sejdeme a můžeš mi to zopakovat do očí tak stáhneš ocas mezi nohy. A dál štěkáš jako ratlík co je schovaný za plotem stejně jako ty za klávesnicí. Tak napíšeš konečně kde se sejdeme,budeš takový hrdina? Zřejmě ne ty jsi pouze nicka,nula co zbytečně zabírá prostor.Pokračuj napiš ještě něco nějaký tvůj blábol ať se ještě pobavím.
19.12.2018 / 20:29
Ze se nekde sejdeme,to ti tu muzu psat stejne jako ty ty virzualni hrdino,jedine mental jako ty to muze psat ve 4ech prispevcich porad dokola. Ty jsi tu nejvetsi bijec,tys uz mel davno napsat kde se sejdeme. Ja jen koukam,ty uz tu mateovu rit lizes par mesicu,co to ctu,tak to svedci o vsem.
19.12.2018 / 20:59
Ty tady děláš ramena a tak jsem se tě ptal jestli to budeš schopný říct i do očí. Zatím jsi to nenapsal,tak ti to opakuju a ptám se tě kde se tedy sejdeme. Já nevím kdo to je ten mateo,četl jsem tady jeden jeho příspěvek a to je všechno. Ty ale budeš pro ostatní ta děvka co si s ní užívají.Pokud jsi tedy takový hrdina tak tedy přijeď zítra na parkoviště na Šebík a tam se můžeš předvést hrdino. Budu tam čekat v 10 dopoledne.
19.12.2018 / 21:07
More,kdo tu dela ramena,to ses tu od zacatku ty,mel by sis to cele precist znova. Ja jsem napsal,ze takovy inzerat muze napsat jen naivka,uchyl,trapak nebo 1 z milionu,kterej hleda 1 z milionu a presto je to velmi nerealne,takze pravdepodnost jsou ty prvni 3. A tys tu zacal hned machrivat jak mi chces rozbit drzku. Hele na Sebika nejezdim,tam jezdi jen buzeranti,nemas neco jinyho ?
19.12.2018 / 21:14
No jasně takže zbabělý sráč co dokáže pouze urážet za klávesnicí. Takže všichni co jezdí přes Šebík tak jsou u tebe buzeranti? No tak to je jedno Petrovice,Pomezí,Vojtanov,Rozvadov vyber si. Aha tam všude jezdí buzeranti tak tam nejezdíš co?
(-deaktivovaný profil-)
19.12.2018 / 21:18
Ale no taaak hoši. Já taky jezdím často přes sebik,hlavně když to jedu odstavit domů do CV. Takže to asi budu brát raději přes Ústí abych nebyl taky buzerant :-):-):-) ?
19.12.2018 / 21:39
Hele Strazny nebo Ebmath,to ke takovy mezibuzerantsky,takovy jako fer pro me jako normalniho a pro tebe jako buzeranta. Beres ?
19.12.2018 / 21:48
Marečku já už smíchy nemůžu. Ty jsi komik kam se na tebe hrabe Menšík.Takže ty ostatní přechody jsou buzerantské podle tebe? No tak ty máš dost. Ze které psychiatrické léčebny jsi utekl? Ty a normální? Od kdy je dement normální?
19.12.2018 / 21:56
Alee,mas strach co,najednou reknu misto a uz se trepes podelanku.
19.12.2018 / 22:17
Hele kamo,s tim Sebikem jsem to popletl. Vis jak jsem psal,ze tama jezdi jen buzeranti,tak sorry,tak to mysleny nebylo,to se fakt omlouvam. Spravne to bylo,ze jenom ty si buzerant.
19.12.2018 / 22:28
Dobře tak zítra v jednu odpoledne na strážném řiťopichu. Zřejmě tě poznám podle toho že kolem tebe bude roztátý sníh,tedy ovšem pokud už nemáš naděláno teplomete.
19.12.2018 / 22:33
Tak nejdriv jedes pres Petrovice,Sebika,Vojtanov,Rozvadov a nakonec to beres pres Strazny,tak budto ses kkt nebo debil. Nebyl pro tebe ten Ebmath lepsi. Jo vlastne ty nevis kde to je. Ty se na to musis podivat na mapu.
19.12.2018 / 22:39
Ne ne ty retarde já tam pojedu rovnou.Prví místo největšího idiota jsi vyhrál ty.
19.12.2018 / 22:59
Ok,kde tam budes ? Vedle toho smrku nebo v te stare toi toi budce vedle toho kravina ? Jinak,kdyby te to nebavilo cekat tam,tak muzes prijit za mnou naproti restaurace. Ja si dam polivku a domluvime se. Teda jestli budes tak hodnej a nechas me ji dojist a nevybijes zatim pulku hospody,nez mi ji donesou na stul.
19.12.2018 / 23:06
Polívku? To ti tví zákazníci tak málo platí? No jo vlastně ty jdeš za polívku na víc totiž nemáš. Tak si hlavně nepocintej šatičky budeš vypadat blbě i když u tebe je to vlastně jedno.
19.12.2018 / 23:10
Divím se, kam se tady debata dostala. Přirovnání mne napadlo- dva a více kohoutů na jednom hnojišti...
Já bych do dvojky řídit šla, pokud bych se potřebovala o nové práci něco dozvědět a pak by se vidělo, jestli by se to dalo vydržet a jak dlouho.... A o tom je život
Jinak pěkné svátky míru a klidu
19.12.2018 / 23:12
Chiquitita a jak se jmenujes vlastnim jmenem ? Karel ?
19.12.2018 / 23:16
od narození stejně
20.12.2018 / 09:12
Nazdar Chiqitko hlavně se nenech zatáhnout do debaty o ničem na úrovni puberťáků. Pánové a pro vás, že vás to baví. Že jeden z vás ( nebo oba) nedostane rozum a neutne tu debatu. Vždyť tady už nejde o to který z vás je větší ..., ale pro nás normální co to tady čteme jste ..... oba. Chlapy serte na to vždyť budou vánoce.
(-deaktivovaný profil-)
20.12.2018 / 09:24
Zdenek74: já s debatu skončil, protože jsem zjistil, že takovýmto lidem nemá cenu cokoliv říkat. On si o mě může myslet co chce, lidi co mě znají, tak ví jaký jsem a priblble otázky a narážky nereagují a neodepisuji.
For all: Všem přeji krásné svátky a pohodový Nový rok.
20.12.2018 / 11:23
Vojín Kotas,mám dotaz.Proč tady každá debata skončí a zvrhne se vzájemným poměřováním pindourů,napadáním a urážením,kdo kolik má,kolik by ta to mít měl,kolik za to musí odvést práce a jak často je doma.Možná by si někteří přispěvatelé měli uvědomit,že tento web je veřejně přístupný,žádná uzavřená skupina a kdo si,neznalý poměrů,přečte ty ,,perly" ,tak tím pádem nás potom hážou všechny do jednoho pytle..
Takže bych poprosil,když už budou zase ty VÁNOCE,mohli by jste zakopat válečnou sekeru aspon do Tří králů,to je 6.ledna.
Všem přeji veselé a hlavně štastné přežití svátků vánočních a do nového roku hodně štastných návratů a kilometrů bez nehod...
20.12.2018 / 14:50
Zdenek74
neboj, nenechám, mám výbornou průpravu. A na tom hnoji to vídám vždy, když máme kuřata a mladí kohouti jdou do puberty:)
20.12.2018 / 21:21
Zdenek,debata uz byla utla,tak co ji otviras a nauc se cesky,chlapi.
20.12.2018 / 21:30
Mozna si normalni,ale blbej jak troky,z tech chyb se mi chce blejt,z tebe si zrovna vezmu priklad.
20.12.2018 / 21:42
Sice chlap s ,,tvrdým"(dámy prominou),vypadá líp,ale chlapi je správně s měkkým...(i)
22.12.2018 / 09:52
Díky za fórum, ať každému pomůže najít, když hledá.