27.05.2016 / 10:08
Jednorázově z Polska do ČR, zásilka cca. 150x100x10 cm
Sháním jednorázovou přepravu zásilky z Polska do Brna. Popř. i jinam do ČR. Z města Minsk Mazowiecki (35 km z Varšavy). Jedná se o 8ks plastových dílů, celková váha max. 10kg, rozměry přibližně 150x100x10 cm. Požaduji běžné prohlédnutí zásilky před nakládkou a přiblížení ke mně. Další informace přes e-mail ipanema@ipanema.cz nebo mobil (+420) 777 777 710. Platba hotově.
27.05.2016 / 22:13
Tento týden byla díky podobné "zakázce" zabavena souprava a zavřen náš firemní řidič ve Francii... Balík převzal dotyčný řidič na ilegála...a se záměrem osobního "přilepšení"...při kontrole FR policií se z balíku" "zcela překvapivě" vysypal fet... Pokud má někdo seriozní zájem o podobnou přepravu, tak to dnes bez potíží pošle poštou, kurýrní službou, nebo se obrátí na spedici... Rozhodně neshání pitomce někde na internetu...
28.05.2016 / 11:26
Celkem by se mi ten pitomec hodil. Jelikož se nejedná o zabalené zboží a jedná se o plast potažený látkou, tak si může každý prohlídnout že se z toho nic nesype. Nedělejte ze mě zloděje. Já to z Vás taky nedělám. Přeposlání z Polska je samozřejmě možné, proč by ne a jak to budu řešit, když bude někde něco ohnutého nebo látka vyšisovaná? I když to prodejce vydává za super stav? To mu to pak pošlu zpátky a jistě s ním bude milá domluva... Já vím - jednoduše.
Čistě mě jako obyčejného chlapa napadlo, že by si někdo pár tisícovek přilepšil, když někdo jezdí stejnou trasu. Nechci přivést děvku nebo fet, ale plasty do auta. Z toho nedělejme nic nelegálního. A každý si to může na místě zkontrolovat. O což jsem také zde požádal, protože vrácení zboží jistě nepůjde, takže nechci pak koukat na to, jak je to v inzerátu nabídky skvělé a fyzicky u mě v Brně to bude odřené. Takže jsem chtěl někoho, kdo mi zavolá pak "beru, je to v pořádku".
Jestli jsem Vás naštval, tak se omlouvám. Jistě je deset takových, kdo na té trase jezdí, já ale jinou šanci nemám, než ho sehnat zde.
28.05.2016 / 12:08
Zkusím, děkuji. Prodejce na Allegru píše "pouze osobní odběr" a tohle co jsi mi poslal je spíše i podle popisu na webu balík DO zahraničí a né ZE zahraničí. Kontaktovat je můžu, proč by ne, ale tohle nevím, jestli je správný kontakt, který mi na vrakovišti na konkrétní ulici v Polsku něco naloží...
28.05.2016 / 22:31
Chlape tak to se musis podivat lip a zavolat, naopak velky % jejich kseftu je vyzvedavani baliku ze zahranici do CR.
Vyjasnis si s nema presnou adresu kde chces aby byl balik vyzvednut, kam ho chces dorucit v CR, hmotnost, vsechny rozmery, udela se kalkulace - pripadne si pores lepsi pojisteni a kontrolu zbozi pri prevzeti, zaplatis predem a do 2 dnu to mas u sebe.
Fakt si to lip projdi.