03.07.2016 / 23:11
Spedice pro dodávky rady a zkušenosti
Spedice pro dodávky rady a zkušenosti
Pojďte se podělit o zkušenosti se spedicemi online a spedicemi normálními. Pomůžeme si navzájem !
Jezdil jsem 20 let vždy pro někoho a teď jsem přešel na dodávku a moc toho v tomto směru taky nevím, myslím , že nás bude víc a taky jsou zde jistě i ti zkušení a třeba se s námi podělí o informace a rady . Já osobně bych dal přednost stabilnímu kšeftu třeba pro nějakou firmu, ale není to podmínkou samozřejmě.
08.07.2016 / 23:02
Zdar,
to jsem na tom podobně. 15 let na MKD a teď jsem se rozhodl zkusit to sám na sebe pro začátek s dodávkou. Později třeba i něco většího. A to i když ze všech stran čtu i poslouchám od známých, že to absolutně nemá smysl, že ceny jsou tak bídný že se to nevyplatí atd... Tak to prostě zkusit chci, páč nechat se zas zaměstnat na kamionu, to v dnešní době můžu v podstatě kdykoliv a kdekoliv. A dá se říct, že si můžu vybírat, protože řidiče dneska berou prakticky všude.
A samozřejmě taky rád přijmu rady a zkušenosti ostatních co se týče práce, spedic atd. a později se zas já o svoje zkušenosti můžu podělit.
No, většinou se na podobných diskuzích dá číst jen že tamta spedice platí málo, tamta zase neplatí vůbec, tamti jsou podvodníci apod. Ale že by někdo napsal, jak práci sehnal, pro koho jezdí a kdo je spolehlivej, tak to se nedočteš... Takže jsem dost zvědavej, jestli taky někdo takovej je.
Jinak tobě kolego - petr1972 - přeji ať se daří sehnat dobrou práci.