16.11.2016 / 09:06
!! Hledám práci na vnitru !!
Zdravím,
sháním práci na vnitro s denním návratem domů.
Mám ŘP. C + E,profesák, kartu i psychotesty.Praxi cca 4 měsíce na plachtě na EU.
Mám bohužel problémy s lidmi z okolí bydliste,kteří závidí,že si ženská sedla do kamionu a snaží se vydělat peníze a udali mě kvůli tomu na sociálku,že se nevěnuji dětem. Z toho důvodu hledám práci na vnitru s denním návratem domů! Práce na kamionu se mi líbí a nechci se jí vzdát kvůli nějakým závistivcům...
Nevíte někdo o něčem? Jsem od Moravského Krumlova
24.11.2016 / 14:53
Ahoj pokud vím nabíralo Cargo,ale peníze na vnitru žádná sláva alespon u nás v Liberci
02.12.2016 / 04:55
U Carga jsem byla na mezinárodce a vnitro mají taky od Po do Pá v autě :-(
02.12.2016 / 09:16
jdi na krámy, ty jsou zaručeně s každodenním návratem a prachy nejsou špatný
09.02.2017 / 11:33
Zdravim, je nekdo na vnitru co mi da penize do obalky?mam exekuci.jsem ustecka.
29.11.2017 / 19:16
Ahoj, prosím o doporučení dobré firmy v jihočeském kraji. Nejlépe Tabor - Jindřichův H. a okolí. Já 10 let u AČR řízení i mino území ČR. Bosna, Kosovo, Afghánistán. C+E, karta, profesní osvědčení, psychologické vyšetření. Jazykové znalost: Základy angličtiny, průměrně srbochorvatsky. Momentálně 2 roky na vnitru AGF Food Logistik.
Pracovní náplň po - pa.
Všem děkuji za pomoc.
Tel: 605 516 691
30.11.2017 / 23:51
Ahoj, jestli chceš jezdit doma, tak firma Tonda Betonpumpe s.r.o. hledá řidiče. Plat je okolo 45 000,- Kč. Myslím si , že je to dost dobrý. Na čerpadlech je to v průměru kolem 49 tisíc. Slušné jednání vše podle dohody. Každý den doma....
01.12.2017 / 16:40
Trailor
tak ta nabidka zni opravdu dobre,ale to je asi pro ridice,bydlici nekde v okoli te betonarky,ne?
01.12.2017 / 18:00
Pro: Jane2. Betonárku má 11 km od domu. Mám kamarády, kteří dojíždí do práce jednou tolik.
01.12.2017 / 18:40
Není třeba hledat zaměstnání jako řidič a jezdit denně několik stovek km. Stavební společnosti jako Skanská, a.s. TBG Metrostav a.s., Alpine a.s., Silnice, a.s.... a další . Řidiči mají každý den čas na oběd a nenajedou více jak 80 km. Jinak je pevně určená pracovní doba. Mnoho zajímavých benefitů. Například řidič u společnosti Skanska, a.s. na vozidle, kde je průměrné stáří čtyři roky značka Mercedes Benz či M.A.N s rukou co vozí na paletě cihly a dlažbu ( celková 26 000 kg ). má základ 18 200,- Kč + osobní ohodnocení do 11 000,-Kč a příplatky za práci o víkendu a svátku . Víkend je so + ne 2400,- hrubého. Tohle máš vše na výplatní pásce a hlavně na mzdovém výměru. Tohle je už běžná praxe. Řidiči nejsou a tak firmy ve stavebnictví, kde je právě bum platí lépe, než čistě dopravní firmy, kde se stále dočkáš od státních orgánů značné buzerace.
01.12.2017 / 19:03
Trailor
no to.je okoli
jinak to na denne doma asi nebude
skoda.nabidka dobra
01.12.2017 / 23:05
Pro: Jane2 Nechápu otázku ? Prostě nerozumím ....jestli jsi myslela, tím : cituji jinak to ...... blabla , Nechápu co řešíš? Ta reakce ale vysvětluje to, že nemáš práci.Ty asi nevíš, že na mateřské tě každý ohlásí na Policii ČR.
02.12.2017 / 10:06
Mysleno to bylo tak,ze zakladatelka vlakna hleda praci na vnitru,denne doma,takze pokud je z Morav.Trebove a tebou nabizena prace je ze str Cech,tezko to pro ni bude "denne doma",nic vic...
jinak zminka o materske v souvislosti se mnou me celkem rozesmala.
02.12.2017 / 10:07
opr.Moravskeho Krumlova
02.12.2017 / 13:35
$$$$$, Ty nechceš platit své dluhy ? Ty chceš mít dluh do konce života ? Lidé kteří neplatí své dluhy, jsou hyjeny a paraziti národa , to se nezlob !!!
vyčůraně dostávat peníze na černo, slušně si žít a smát se věřiteli ? To je hnus !!
Jak by se to líbilo tobě, kdyby ti někdo dlužil a takto vyčůraně by se k Tobě choval ?
Nebo třeba matka s dětmi, která dostane od otce ,, sociálního chudáka" dětí alimenty jen 200Kč ? Jen proto, že mu zaměstnavatel dává 30.000Kč na ruku na černo !
Platit své dluhu je morální povinnost i za cenu osobního strádání, víme !!! Je to hnus velebnost !
02.12.2017 / 20:20
Sklapecka...stavba...
03.12.2017 / 10:07
Jeď bezpečně
Zapřemýšlej hlouběji.Jednu variantu jsi napsal.
Druhá možnost je ta, že §§§§§ hledá vychcánka, co platí bokem, protože kvůli podobnému vychcánkovi kdysi spadl do dluhů. Teď si chce nechat zaplatit jen základ a něco bokem. Později si může žalobou vymoci doplatky do zákonných mezd i úroky. Tím třeba splatit své dluhy. Není to sice ke zlodějům úplně fér, ale na druhé straně, ze zlodějů vždy vysoudíš jen prachy, které oni dříve někomu ukradli. Takže vcelku spravedlivé…
Nezapomínej, že máme za sebou čtvrtstoletí okrádání zaměstnanců. Takže když si nějaký zaměstnanec pomůže na zbohatlíkovi, není to moc nespravedlivé. Čím více řidičů takto natáhne svoje zloděje, tím více dopravců začne vyplácet řádně mzdy. Bokovky budou pro ně hodně rizikové.
Dá se říct, že takto řidiči mohou být sami nápomocni ke zlepšení současných zlodějských poměrů a pomoci neschopným českým kontrolním orgánům.
Vždyť při odhalení výpočtu mezd nezákonným způsobem, neudělá SUIP nic, než že dá pokutu zaměstnavateli. Svoje doplatky si musí poškozený zaměstnanec vysoudit sám. Tímto způsobem se vše jen urychlí a místo zbytečné pokuty do státní kasy, putují peníze hned do kapsy poškozeného zaměstnance.
To se mi jeví jako efektivnější. Trošku jako ve filmech, když akční hrdinové musí hájit spravedlnost, protože státní ochránci zákonů selhávají.
05.12.2017 / 13:26
jeď bezpečně .....ne vždy to tak musí být. §§§§§ má asi více závazků a exekutor mu z platu nechá životní minimum a zbytek strhne k dluhu. Jenže....§§§§§ nemusí chtít kvůli tomu že mu exekutor nenechá téměř žádné finance přijít k dalším exekucím protože exekutor mu nechá...dejme tomu 8.000,-Kč a §§§§§ nebude mít na to aby platil jiné závazky. dejme tomu že vydělá 30.000,- ofiko a exekuce je na 200.000,-Kč. Exekutor mu nechá 8.000,-Kč a 22.000,- mu strhne. Za 9 měsíců je čistý ale mezitím nesplácel jiné závazky a přijdou mu další dvě exekuce.
Samozřejmě jsem za to aby se dluhy platili ale ne vždy musí být ta nejkratší cesta ta nejlepší :-)
08.01.2018 / 11:16
8.1.2017 Trailor V Skance pracuji od 2004.Mzda 110 na hodinu.Vozidla převážně 30let.Pracovni doba jak je potřeba i sobota,neděle(často).Prácovní doba 6.00-18.00.V pondělí odjedu v 5 a vratím se v pátek 16-18.Jinak se v prosinci propouštělo.