VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Service de Besançon-Marchaux
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
25.11.2016 / 11:20

owiro

owiro

zdar truckeři a truckerky, najde se tu někdo, kdo má zkušenosti s navigací Owiro? konkrétně model OW780, nebo OW770
díky.

Zakladatel: Bramboraq 

Ondřej Prudil
23.01.2017 / 19:54
Mám owiro780 a navadeni do pruhu je dost pozdě neukazuje parkoviště itinerář je dost necitelnej za ty prachy co jsem za ní dal jsem dost nastvanej zatim jsem nepřišel na to jak ji prenastavit asi ji radši prodám pod cenou

Hatlapatla
29.07.2017 / 08:44
OWIRO? .... Používám jej. Bez problémů přivede k místu určení dle tvého nastavení. Nastavenou mám rychlou trasu, vede mě hlavně po dálnicích. V podstatě nemusím kontrolovat a trasu upravovat. Lze ji změnit, když si nastavíš průjezdní bod, kudy bys raději chtěl jet. Nestalo se, že by mě zavedla do zákazu vjezdu pro nákladní automobily. Nemá TMC-RDS přijímač, nezná aktuální stav dopravní situace před sebou. Když náhle změním směr (ve městě), jedu jinudy, než mě napovídá, není schopná se hned přizpůsobit změně trasy, má tendenci navádět zpět k místu, kde jsem svévolně trasu změnil. To není dobrý. Nechá mě chvíli improvizovat, pak se chytne a jedeme dále. Itinerář je nicneříkající

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp