01.12.2016 / 16:49
couvání s vlekem
Ahoj, našel by se někdo z písecka či strakonicka, kdo by mě byl ochoten za úplatu naučit couvat s vlekem? Ideálně co nejdříve. Moc díky :-) Květa
06.12.2016 / 15:50
Jihočeši, takoví srdeční lidičkové, a stále se ještě nenašel nikdo kdo by do budoucí kolegyně nacouval...ééé, totiž naučil ji couvat? :-)
06.12.2016 / 21:32
V cz tak moc vleků nejezdí, víc návěsy a tandemy. Vleky jsou hodně v D. Kdoví jestli tu vůbec někdo je, kdo s vlekem jezdí.
21.01.2017 / 21:39
Ahoj kolegyně
Dej mi na sebe fb a můžeme se domluvit ;)
21.01.2017 / 22:06
Konecne nekdo s konstruktivnim pristupem... Co jevi zajem o "teorii"... Vlek s oji je naprosto bezna vec... Umi s tim kazdy jezedacky traktorista... Principy jsou naprosto stejne...Lisi se jen delka a rozvor "tazneho aparatu"... Bohuzel...jedna vec je to umet...a druha to UCIT... U nas na firme byl posledni vlek s oji vyhuben v prosinci... Lidi by byli...ale neni technika... :)
(-deaktivovaný profil-)
16.03.2017 / 22:25
jo jo s vlekem to je jiné kafe. děkuji za zkušenost, ale musím se přiznat že po dvou týdnech jsem se naučil tak akorát couvat dozadu. naštěstí jsem jezdil kontejnery takže ok.ale zajet s tím k rampě jak s návěsem to by bylo studeného potu. holt se to láme ve dvou bodech a když to prezenez s točením volantu tak už se to blbé srovnává. když to ovšem vyjde a zacouvas tam kam potřebuješ tak přijde takový blažený pocit vytezstvi jaký náves jen těžko může dát. stejně mám raději náves asi jsem už líný.
(-deaktivovaný profil-)
16.03.2017 / 22:27
oprava couvat rovné ono couvat dopředu by šlo zřejmě ztěžka.