13.02.2017 / 16:17
Hloupost novinářů
Tento v následujícím článku píše o cynickém šoférovi.
Když už se psaním živí, není tak těžké se informovat, že dopravce má povinnost měsíčně kontrolovat data z tachografu, ze kterých musí celé vedení vědět, že jim s kamiony jezdí dávno mrtvý zaměstnanec.
http://www.novinky.cz/krimi/429118-cynicky-sofer-kamionu-jezdil-na-kartu-mrtveho-aby-napalil-policii.html
A to jsem zvědav, co s tím udělají další kontrolní orgány. Jestli policie udělala tlupu hlupáků v uniformách, kterým stačí chytit řidiče, tak jsou to jen další vyhozené prachy. Ovšem jestli půjdou po dopravci, který léta toleruje, že se mu v tachografech objevuje mrtvola, tak to může být krok k nápravě věci.
Ovšem záleží, jak to skončí. Jestli jen formálním postihem zaměstnavatele, tak těm hlupákům nachcat na hlavu…
13.02.2017 / 16:47
U nás je největší chyba, že se neřeší dopravce, ale řidič. Zřídili speciální tým, kterému ale stačí chytit a potrestat řidiče.
Asi nejde dokázat, že mu to dopravce přikázal, ale minimálně mu to toleroval. Věc dopadne asi tak, že řidič dostane raketu, na firmu možná přijde kontrola, která uloží 10k pokuty a dostane 20k do obálky a jede se dál.
Vítejte v České republice :)
13.02.2017 / 17:36
Jen si nedělej iluze o tom, že si za to nemůžou z velké části Češi a řidiči sami.
Kdyby nebyli většinou takoví ustrašení zabědněnci a vlezdoprdelkové jako tenhle, tak by s tím něco dělali. Místo toho volají po sjednocení všech, ale každý sám drží hubu a krok. Stačí si přečíst názory většiny na forech…
Abychom si udělali představu:
Kolik z vás je ochotno se přihlásit a něco s tím udělat?
Jste ochotni se podepsat?
Jestli ano, písněte a můžeme jít do toho s rozumem.
Nikoliv s výkřiky a gesty.
Písněte do SZ kontakty. Ovšem ne jednotlivci. To bychom administrativně nezvládli. Přihlaste se alespoň po skupinách. Uvidíme kolik nás je...
13.02.2017 / 20:16
Mě to moc nepřekvapuje. Já jsem koupil byt od člověka, který byl úředně prohlášen za mrtvého. A to nekecám.
Jako se utopil v Itálii, pak bydlel v USA, ale láska k vlasti zvítězila. No spravedlnost taky. Měl jsem docela honění, abych o ten byt nepřišel. Přeci jenom nestává se každý den, aby Vám podepsala kupní smlouvu mrtvola.
14.02.2017 / 19:45
Iluze si rozhodně nedělám. Vždycky se najde nějaký blb, který to potáhne na dvě karty, proto by se mělo jít hlavně po firmách, kde takovou praxi provozují. Poměr pokuta - zisk je směšný. Blb si to může jít hodit na nejbližší strom a firma obratem najde jiného.
14.02.2017 / 20:18
Jasně, ale pokud je dostatek blbů, bude i dostatek chytřejších, kteří se na jejich úkor obohatí.
Až přestanou být řidiči blbmi, nebudou okrádáni.
Zatím si za to blbí řidiči mohou z části sami a pouhé stěžování jim nepomůže...
24.02.2017 / 01:30
Nevím čím to zasíráte, ale nic z toho nefunguje, a potřebovali by jste přes ústa!
01.03.2017 / 12:39
Dami,
Nevíš, proč asi někdo zasral zrovna tohle vlákno?
Vyděsila ho hloupost novinářů? Nebo představa, že by se řidiči začali sjednocovat v právním postupu?
01.03.2017 / 21:00
sibrsibr: Nevím co tím přesně sleduje, ale už mně tím krapet kakinká..Když někdo něco potřebuje, nevím, a jsem schopný to dohledat, dohledám, a dám odpovědět. Nepřeposílám debilní odkazy. Ale máš pravdu, asi to někomu vadí.....a to je dobrý začátek!!!!