22.02.2017 / 09:53
300eu dam ridici kteri mi sprostredkuje praci v nemecku
,neumim nemecky a sem zacatecnik(komplet s profesakem to budu mit koncem brezna-je mi 40let),hele dam 300eu za virizeni prace v nemecku na nemeckou smlouvu,uplnej pablb nejsem,ale pochopitelne s tim couvanim to je jeste tezke...
23.02.2017 / 00:54
Jaaaaj ty jsi dobrej :-) Já se tady ho nim za praxi oprasuju maturitu z Němčiny abych tam mohl tak za rok jít a ty hned takhle? :D takova nabídka kdyby byla tak veř tomu ze by i 1000E lidi daly.
23.02.2017 / 00:55
Ale jako for asi Dobrý :D
23.02.2017 / 12:18
rovnou k veci :)
23.02.2017 / 19:35
Já neříkám ať to nezkusi, ale přijde mi to dost nezodpovědný a jednoduše. Když uděláš Kiks v ČR tak to rozdejchas jak financne tak papirove . V Německu fungují pro nás Čechy likvidační pokuty. Rozmyslis si jestli das 10 0 0 0 Kč nebo 1000E když ti tohle udělají tak třikrát tak mas docela vydelano. Já jsem taky hupsnul na kamion bez praxe, ale ten začátek jsem si prostě odjezdil ve dvojce . Ted jezdím sám jak Německo tak i Belgii i PL. A jsem v pohodě a to jezdím teprve 5 ty měsíc. Ale výměnu kola, pojistky a takove ty kraviny když nevis kam sáhnout. No jak říkám Já to raději odkoukal od chlapů co jezdí 20 i více let. A ono i ti Němci na tebe koukaj jinak když jim rozumíš a neříkáš jen Laden nebo Abladen. Jak budeš mluvit s dispem? Česky? Pokud bude České dispo už se ti zužuje výběr firem a co vic pokud mají České dispo tak počítají ze ti nedají tolik co nemcovi , zase na tom budeš bitej. Ve finále zjistíš ze delas za cca 1600 - 1800 čistého. Mám nyní v ČR cca 1500 E tak proc bych ještě dojížděl? Ano pokud budeš mit tak 2200 - 2400 tak pak to má smysl ale to by jsi musel mit náhodu a štěstí jako sfina. Bez praxe a bez jazyka.
To je jako by jsi chtěl aby u nás Bulhaři a Rumuni atd hned po příjezdu dělali stavbyvedoucí. Většinou skonci u lopaty nebo sbijecky.
23.02.2017 / 19:41
Hlavně to není jen o kroucení volantem. Než jsem přišel do teto firmy tak jsem jezdil stabilku. To bylo v pohodě ale teď? Teprve ted zjistuju jak neznám zeměpis :D když hledám na mapě jak idiot kde je Lysá nad Labem abych zjistil jak daleko je to na Neprevazku :-) dnes už to vím ale když jsem jel poprvé tak to byla komedie. A to jsem v ČR. Natoz v Německu kde se nedomluvis :-) Já naštěstí ano.
23.02.2017 / 19:49
A ten odkaz na inzerát. Do te firmy bych nesel ani za 3000E. A o tom to cele je. Vemou te ale pak zaplaces. A jako nového te vodrbou dvakrát neboť vědi ze neumíš jazyk, nebudeš se mit jak bránit, natoz pravne. Raději si to osahej doma kde když něco zmrvis tak vis jak z toho. Myslím že rok te nezabije. To je jako s vojnou. 2 roky jsou o ničem, zbytečný, ale je vidět že třeba 6 měsíců základního výcviku by většině chlapcům otevřelo oci. Většina dnešních ,,chlapu' jsou totiž nesamostany naivky
23.02.2017 / 20:04
Většina dnešních kluků jsou holky. V Německu stejně dostane 16-18kil a tam kde je víc se stejně nedostane. I v Čechách se dá vydělat, k autu to mám 2km, víkendy doma, kolikrát i v tejdnu a taky se pohybuju 15-16kil na eura, no co se budu někam honit. Navíc tady mám pohodičku.
23.02.2017 / 20:09
Ty si z nás děláš srandu, viď? Je to asi jako by jsi napsal, dneska se mi podařilo uvařit vajíčko natvrdo, hledám práci jako šéfkuchař v michelinské restauraci:-)
23.02.2017 / 22:40
dami0001
Všechno špatně.
Za měsíc budu možná umět uvařit vajíčko,tak asi to mělo znít,ten zbytek by mohl zůstat..
Sails
Potom,až se ti něco stane,né že bych ti to přál,potom uvidíš,jaký je rozdíl,mít 15-16kil na eura v D a v CZ..dami0001 by ti o tom mohl něco pošprechtit,ve špitále se cosi podučil..Jako bez urážky..i damiho,kterého tímto zdravím...
24.02.2017 / 00:49
D/r/iver: to je fakt. Napsal jsem to blbě. Dneska jsem poznal vajíčko od květáku. Trochu mě mátla ta barva, ale vajíčko prý nemá listy. Za přihláškou do Michelinu si ale stojím:-))) Tak takhle by to šlo, ne?? Taky zdravím, a jsem rád, že jsi tady na to nezanevřel.
24.02.2017 / 12:21
Driver - to mi neříkáš nic novýho. Tady je jedno takový plus, když jsi normální, děláš co máš, jdeš marodit, marodíš celej měsíc, nepřijde ti bůh ví co, ale 20tis co ti přijde jako marodní tak je fajn. Jasně že v Německu by na tom byl člověk líp, ale pro mě je tohle vyhovující.
24.02.2017 / 21:26
jestli ti přijde marodka 20 litrů,tak jsi borec
24.02.2017 / 22:30
Jestli je to 300E měsíčně tak se ti po něčem poohlídnu.
24.02.2017 / 22:58
Nejlepsi je prej,ze uplnej pablb nejsem,ale dam za virizeni 300 eu ridici,kteri mi spostredkuje :D 3 hrubky,ale uplnej pablb nejsem,nauc se nejdriv cesky pravopis a pak se muzeme bavit o Nemecku :) Dyt ty nenapises ani zadost bez chyby. Tohle cist,tak radsi vezmu nekoho,kdo ma zadost bez chyb. Jak se mam za tebe zarucit,ze si dobrej,kdyz uz bych ti chtel neco vyridit,kdyz te neznam a neumis ani psat. To by mi za ty prachy nestalo.
24.02.2017 / 23:32
Nedávno tady pan luciferník vozil řidiče k autu za 1500,- Kč a naftu a dneska už by chtěl jezdit v Německu za 1500E?
25.02.2017 / 03:57
Tak ze nejsem jediny kdo si myslí že je to blbost? Jak tady zaznělo, za 300E měsícne se mrknu :-)
25.02.2017 / 08:22
Omlouvám se, že vstupuji do této diskuze, když nejezdím v Německu.. Vcelku miluji řeči typu, ... to si vydělám i v cz ... Myslím si, že tuty řeči jsou mimo. Ono se dá vydělat v Cz jako v D, ale minimální základ a vše se honí diety nebo km.. Takže jak tu bylo již zmíněno, marodka nulová. Ale když nebudu mluvit pouze o marodce tak i dovolená. Vezmete si dovolenou aby jste byly s rodinou na dovolené a nehorázně na tom krvácíte.. ono 40E za den není málo.. A to mě utvrdilo abych šel do D. Vzal jsem si dovolenou 2 dny, rodinné důvody, a už 80E dolů.. Mám jít v červnu na dovolenou 10prac. dní 400E dolu..
Neumím německy, ale i tak jsem našel firmu, která mě vezme ( cz dispo ) ano není to žádná hitparáda ale základ mi dali do smlouvy jako si vydělám za celý měsíc, plus diety a popřípadě prémie..
25.02.2017 / 08:43
Typicky české. Nováček se upřímně zeptá na dobrou práci a hned se najdou přizdisráči, co nic neporadí, akorát napíši, že oni mají lepší předpoklady, ale ještě se k ničemu nerozhoupali.
Kdyby každý čekal na věčně váhající střelce, nedostal by se nikdo nikam. To by se jim asi líbilo. Ovšem mi na vás nebudeme čekat.
Kdysi mě známý tahal do firmy jezdit se starým vrakem. Asi potřeboval najít stejného hlupáka, aby on dostal novější auto. Odmítnul jsem. Potkali jsme se za rok a kecáme o tom, že jezdím na novém tahači. Skoro vykřikl: „To není možné, já už čekám na nové auto 10 let a tobě ho určitě nedali po roce“.
Co mu na to odpovědět, že je hlupák co pořád jen čeká? Zbytečné…
25.02.2017 / 08:46
sibrsibr souhlasim
25.02.2017 / 10:20
sibrsibr vytecne!!!! samozrejme,ze muj znamej jezdi v nemecku a jezdi tam pouhy rok,mluvit se naucil behem onoho roku,parkarat zakop(promacklej kaslik a takovity kraviny 10%spoluucast ,no a stejne jezdi uplne novou scanii 25000najeto a ma 62-65tis cisteho s dietama-to de ne?jezdil sem snim asi mesi jako batoh a leccemu sem se priucil a jeho sem psichicky podporoval....nemohu k nemu,pri mam nejdrive jezdit alespon mesic zde v cechach!na to ja ale seru nemam cas zivot bezi,a kdy z me ma nekdo podojit at je to radeji nemec,ten me podoji kvuli me nesikovnosti,cesi te podoji svoji vychcanosti a muzes byt ridic jaki-koliv!
25.02.2017 / 10:23
spravne sibrsibr
25.02.2017 / 10:28
M.O.I.COMPANY EU s.r.o. s teplic prisla mi nabidka znate tu firmu nekdo?90ue na den
(-deaktivovaný profil-)
25.02.2017 / 11:52
Luciferníku, můžeš mi prozradit, s čím jezdí kámoš, že má 65.000 čistého s dietama? Firma mě nezajímá ale s jakou soupravou jezdí.
25.02.2017 / 13:20
sibrsibr
A ty bys dohodil práci u sebe ve firmě člověku o kterým nic nevíš, kterej neumí česky natož německy a ještě je bez praxe s čerstvým řidičákem? Nejsem sebevrah abych pak poslouchal šéfa co jsem to dohodil za....
25.02.2017 / 14:07
Dokoncim te...za sibrsibr (a)
25.02.2017 / 14:41
Dynycz
vidím na předchozí stránce, že za měsíční provizi bys udělal cokoliv.
Já takový nejsem. Ovšem není nutné kohokoliv odrazovat od jeho záměru, když k tomu není žádný jiný důvod, než závist některých, co se nikdy k ničemu sami nerozhodli.
Za sebe můžu jen říct, že jsem se několikrát v životě dostal k práci, na kterou jsem zpočátku neměl dostatek zkušeností. Ovšem rychle jsem se zorientoval v novém prostředí a brzy byl úspěšnější než staří zaprdění praktici…
25.02.2017 / 22:49
sails: 20 tisíc marodka?? Tak to smekám. Já si musel devět měsíců vystačit s necelýma devíti.
26.02.2017 / 00:24
Teď kluk marodil, od šéfa dostal 20tis. Není první kdo o tom mluvil, já nemarodil takže nevím, ale tady nemá nikdo důvod kecat.
26.02.2017 / 09:15
Jiný zaměstnavatel, jiné podmínky. To se vám zdá divné?
Všichni stejně, mělo platit v komunismu. Ovšem k tomu se nikdy žádná země nedostala.
Co znamená komunismus si můžete vygůglovat.
(-deaktivovaný profil-)
26.02.2017 / 14:06
Lucifer budoucí možná kolego napřed si udělej papíry, pak se naučí jezdit s českou pojistkou na blbost která stojí pár kaček ale platí jen pro české zaměstnavatele. odjezd prvních řekněme 80ooo km v Čechách to zvládneš za půl roku. trochu to pomačkaný,nenecháš se ojebat na paletách a stoupne ti sebevědomí společně s cholesterolem. po tom půl roce aktivni buzerace to skus v reichu.začátky třeba přes agentury.
27.02.2017 / 00:28
lucifernik999: jestli chces praci v nemecku tak neni problem... Ale neni to na nemeckou smlouvu...mas 12000kc hrubyho a 60€ na den at stojis nebo jedes..plus az 2500kc odmeny mesicne
27.02.2017 / 10:07
jezdi s navesem a novou scanii....
27.02.2017 / 10:12
sibrsibr opet trefena hlavicka hrebicku... nehledam blbi keci a vlastne ani nehledam nikoho,abych ho za sprostredkovani musel " hulit",proste jen zjistuji,s kym co budu mit na odpocivadlech co do cineni(vid dynycz)
27.02.2017 / 10:20
takczek,vim ze to nemyslis spatne(ba naopak),ovsem ocuchaval sem to jiz dva mesice jako zavoznik(je mi 40let,nejsem mladas co se hrne v pred,tim si budte jisti),ovsem par pratel na telefonu,budu samozrejme potrebovat(pratel-ne chytraku)-tech si naseru kybl....
27.02.2017 / 10:20
kazdopadne vsem slusnym ridicum dekuji za rady a preji plny mesec bankovek a brzy k vasim blizkym!!!
27.02.2017 / 14:02
Přesně tááák.
27.02.2017 / 18:27
No koukam,sibr stale stejne vemeno.Vsichni jsou blbci,jen on sam je ten uspesny
27.02.2017 / 18:40
Tak Já nevím, pokud si bez praxe a bez jazyka vy jedu do D a budu čekat na to zemi otevřou náruč, sakra jak to že když se D domluvím. A zatím jsem bez nehody jak to že se ty nabídky nehrnou? :-) asi jsem prizdisrac. Jak tady někdo přede mnou psal. Pul roku v ČR nikoho nezabilo. A pokud už ted nemáš čas co budeš za 10 let? Astronaut?
27.02.2017 / 18:41
Jinak Já pokud me někdo dojí z bych canisterapii tak se prostě seberu a jdu pryc ať si najde jiného vola. Už jsem to udělal a funguje to
27.02.2017 / 18:42
Jaaaj tvl co to ten telefon píše :D
(-deaktivovaný profil-)
27.02.2017 / 20:51
Pokud je v tom kindergeld, tak je to možný. Jinak tomu nevěřím, že by měl tyto peníze v čistém na plachovém návěsu.
28.02.2017 / 08:11
Omlouvám se,že to je mimo téma,ale bylo by vhodné,kdyby sem pánové nebo i dámy psali/y VLASTNÍ zkušenosti,např.JÁ mám 260kč/h,JÁ mám za měsíc marodky 40000kč,ne ty blafy,co zaslechli jednim uchem na parkovišti nebo v hospodě,jako kamarád mi říkal,že kamarádův kamarád má a pod,zkrátka zprávy Rádia Jerevan a Agentury Jedna Paní Povídala.Děkuji.
28.02.2017 / 08:25
(-deaktivovaný profil-) 27.2.2017/20:51h
Pokud tě to uklidní,ano,dá se to na plachtovém návěsu nebo soupravě vydělat,ovšem mimo území CZ.Ještě bych doplnil,že za cca 170-180h(v práci,né jízdy,jak si někdo představuje)..Bez kindergeld,onkelgeld nejsou.63900kč=2370€,noční linka Regensburg-Wuppertal.
28.02.2017 / 15:19
budu mrtvej ascho...mrtvej...
28.02.2017 / 15:27
diky D/r/iver,ja domov nehledam,ten mam v sobe,v srdci...ja svuj zivot beru jako poutnik,bit usazen je pro me jako bit lekla ryba v rybniku(dosel kyslik)..tim nemyslim,ze rodina je neco spatneho,ba naopak!!!-me ovsem bavi zit bohemsky nezavisli a svobodny zivot,plny prekazek a nebo milich prekvapeni....vzdyt sme tu jen par sekund,proc je promarnit u televize a pivu?zdravim vsechny osamocene ,svobodne duchy,kteri netrpi pichou svoji nemoznosti se od sve dulezitosti odpoutat!!!-dekuji za nabidku)mrknu-promyslim...
28.02.2017 / 17:42
Najdi si na netu Jobbörse.de, tam je 1000 nabídek na práci, ovšem nevím jak tam zavoláš když neumíš německy. A i když ti tam zavolá kamarád na pohovor půjdeš zase jenom ty, na zkušební jízdu a předpokládám, že couvání v ní bude půjdeš zase jenom ty. Tak hodně štěstí. PS: v Německu dělám 6 let a nikdo si se mnou česky nepovídá-krom navigace.
03.03.2017 / 20:47
hm a proc odepisujes? dyny?-myslis ze tohle nekoho zajima?...
04.03.2017 / 10:43
Lucifernik: ty jseš kus debila.
04.03.2017 / 12:33
Sails: díky za ušetřenou větu
05.03.2017 / 22:02
Lucifernik,uz jsem ti rikal jednou,at se naucis nejdriv cesky a pak premyslej o druhem jazyce. Neda se to cist. Neumis ucivo druhe tridy a cpes se kam nepatris.
06.03.2017 / 01:26
No to pise ten pravej
06.03.2017 / 10:19
znovu opakuju,chytraku si naseru kybl,a pokud se bavis jen s navigaci,to svedci o tve popularite u lidi MareN!!!A uz nepis hovna,to nikoho z NAS zacinajicich nezajima a ustel si nejprve pred svim prahem....
06.03.2017 / 11:59
Marecek si nema co ustlat,protoze chrape v popelnici
06.03.2017 / 14:22
Sail nemá pravdu. Ty nejsi kus debila, ty jseš debil celej.
06.03.2017 / 15:09
Bez praxe a jazyka nad tím nepřemýšlej, nejspíš tě stejně nikdo nevezme. Až budeš mít praxi aspoň rok najdeš práci i bez němčiny. Firem kde se jezdí linky a kde jsou sklady plný poláků najdeš mraky. Nepocitej s extra výdělkem, ten se dostaví az se rozkoukas a trocha němčiny poberes.
06.03.2017 / 16:25
mateo,palec odemne!!!
06.03.2017 / 16:26
jasny xafron,chci to trosku zrichlit,tahne mi na pade :)
06.03.2017 / 16:35
mozna,ze jsem debil-to je veci nazoru,ale vase hulvatsky nazory nikoho neohromej,navic,kdyz ste takhle pekne schovany za prezdivky,myslim,ze s tim debilem by si si to rozmyslel,kdyby si stal tvari v tvar,protoze nez bys to stacil vyslovit,tak by ta tva presezena,tucna a nenazrana prdel,byla zesrana....
06.03.2017 / 16:48
Mateo tohle psal MarekN v roce 2014 na foru jak zastavit hulvatstvi tohoto vebu...:::TOTO
MarekN
12.04.2014 / 09:15
Hlavne by se kazdy mel vyjadrovat na tema,ktere je nadepsane. Napriklad pokud je tema na to, jak zaprahnout naves,nebo jak se stat kamionakem,tak bud napisu svuj nazor nebo postup na to dane tema a nebo jsem zticha. Jsou tu uzivatele,kteri se k takovym tematum vyjadruji stylem at se na kamion vykaslu,kdyz se tema jmenuje jak se stat kamionakem. V jinych pripadech jak zaprahnout naves prijde jiny uzivatel,ktery se posmiva druhemu,ze tak nebo tak to zaprahuje,misto,aby rekl on svuj postup. To jen takovy priklad,ze pak dochazi k dohadum a zbytek tematu se jen jeden s druhym hada.
06.03.2017 / 22:39
Ja vim,ale jestli muzu k tomu,jdi si vlastni cestou,neni to nic sloziteho,na vse prijdes sam,opravdu.A Marecek,ten je rad,ze vubec dejcha
07.03.2017 / 10:41
Lucifernik: ty jseš ten pravej co má co mluvit o hulvátsví.
07.03.2017 / 12:27
jasny,diky mateo,celej zivot si to jedu sam :) at se ti dari...
07.03.2017 / 18:17
Luciferniku ty budeš asi trochu idiot. Dneska berou v každý firmě a kdyby jsi místo klafani na webu a vymýšlení nerealistickych byznys Plánů na dopravu ridicu sedl za volant už si mohl mít měsíc odježděno... Potom by ti nejspíš huba upadla kdyby jsi měl vyprávět jednou větou o bohémským životě nekonečný volnosti a řízení kamionu. Píšeš tady že ti táhne na 50... Přesto seš napůl negramotnej a nápady máš jako 6 letý dítě... Nechceš nám prozradit kde až do teď zaměstnávali takovou hvězdu? Pokud chceš radu jak ze začátečníka udělat řidiče doporučuji ti sednout za volant... Od stolu to asi nezvládneš...
07.03.2017 / 18:41
A ještě jsem narazil na jeden tvůj komentář: kámoš jezdí v Německu za 65 000. Mohl bych jít taky ale musel bych mít měsíc praxe v ČR a na to já seru.... Takže ty můžeš po měsíci za volantem vydělávat 2400€ ale nechce se ti jezdit v cz a tak radši prekecavas nás ať ti dohodnem práci v Německu a ještě dáváš 300€ že svýho... Ty nejsi idiot ty jsi kretén..
08.03.2017 / 21:46
Luciferníku, neříkej mi, že po měsíci praxe, by Tě rovnou vzali. To mi nevykládej ani z legrace. Já když šel na brigádu do Rakouska, a řekl jsem jim, že mám najeto sto tisíc po unii, tak se tvářili dost kysele, že je to málo. A upřímně, jestli nastupuješ do tohohle vlaku s těmahle ideálama, tak budeš vystupovat na první stanici, a ani nebudeš čekat až dobrzdí. I kufr tam rád necháš, jenom už aby jsi byl pryč.
09.03.2017 / 08:56
No s blbem se tezko domluvis. Ale mateo videl lacinou korist,tak mu leze do zadku. Vrana k vrane seda. Tady je prace. Bohuzel nechci aby sedel vul za volantem mou vinou,uz tak jich tu jezdi habakuk. Moc rad bych normalnimu snazivemu cloveku neco dohodil,ale takhle ne ty moulo.
09.03.2017 / 09:58
No a jeden z tech volu jsi ty,Marecku.Uz to vsichni vedi,co jsi za inteligente s peti vychozenejma tridama zvlastni
10.03.2017 / 12:06
no,tak tedy jinak,jeden mesic v cesku jezdeni a sup nekam k bonu do nemecka...to je muj pribeh bejvaleho kamarada (neni dulezity za koho jezdi,ale 2400eu kazdy mesic pipne na ucte a proc tam nesmim?-protoze uz bych ho nepotreboval,coz je sice blbost,ale lide sou radeji,kdyz je potrebnujes,nez kdyz potrebuji oni tebe...to,ze se nekdo zapika tady na mesice a roky to je jeho vec,kdyz mam neco znicit,neni snad jedno komu to znicim?nemcum,rakusakum,cechum?,jestli sem tedy idiot,kreten a ja nevim co jeste,tak k tomu jen dodam tolik:BUDHA jednou zase zvanil a rika:"KDO NECO TVRDI,SAM TO POPIRA"-tedy?zdravim vsechny kreteny :)
10.03.2017 / 23:16
Jestli mohu po půl roce... Němci jsou takoví, že bez prdele berou vážně svou práci.. i kdyby "hovnocuc".. Každej maká na hranici a když se mu nedaří.. dostane dovču a psychologa. Opravdu, žádná práce není ponižijící a obdivuji jejich toleranci. Tlusťoch nebo gay, berou jako svého plnohodnotného spolupracovníka. Nikdy se ti nevysmívají, naopak když tě nemaj rádi, tak ti to daj najevo hned! A jejich kultura? Kde se sejde tolik lidí na pivo????
11.03.2017 / 09:02
Lucifernik,kdyz mas tolik kamaradu co delaji v Nemecku,tak proc lezes sem ? At ti neco dohodi,kdyz to jsou teda ti *kamaradi*. Jeden kamos dela tam za 2400,druhej tam,ale ty jsi bez prace. Na googlu staci napsat prace v Nemecku a agentur je hromada,vydelek 1600 netto,min ne,ale vetsinou ne ani o moc vic.
27.05.2017 / 06:41
Neprocetl sem to cele, ale musím reagovat.
Pokud nemas praxi ani sem nelez. Dělám v De a přišel mi řidič co mi lhal s praxi. Nevěděl ani jak se kurtuje, motorová brzda coto je... kam se dává karta do tachografu... to jsem zažil a dostal šanci, ale za 3 dny skončil. Vidíš peníze a chceš je hned. To je špatně.
Můj postup byl ten to: s praxi 3,5 roku a němčinou prez agenturu. Německou naštěstí s výstupní klauzulí 2 měsíce ze si mě firma muže koupit. Hledal jsem záměrně firmu u Švýcarska, CH je můj cíl.
Nástupní plat měl byt 200€ dostal jsem asi 1850€ druhy mesic 1550€, odrbala mě agentura. Ale neřešil jsem to, měl jsem už smlouvu s firmou. Nastup jsem měl ve firmě 2200€ brutto a bonusy a diety double. Tak ze jsem měl 2200€ ne na plachtě, ale plachta z jesterkou. Pak jsem dostal vlečku a jeřáb mám doteď. Asi po 8 měsících jsem se dostal na základ 2500€ . Protože mě firma sere přesněji řečeno šéf jdu pryč. I když teď sním budu mluvit a pokud nedostanu 3000€ netto jdu.
Ale k veci proč tolik? Sehnal jsem u řidiče, mechanika a vše zadarmo.
Mám novou firmu, o něco lepší podmínky a hlavně lepší přístup. To je pro mě základ. Jinak mám 2500-2700€ netto to je pro vás vy kecalove ze v De je 1700€... ano je ale kdo hledá najde. Kluci co jsem pritahnul neuměli ani slovo Německy a ve všem jsem jim pomohl ty mají od 2200-2400€ .
A teď mi řekni jak si můžeš nárokovat práci v De když nic neumíš??? A jezdit dopředu u
I kde kdo rozdíly mezi řidičema děla práxe a jeho flexibilita!
Já umím tandem, návěs, vlečku, jesterku, ruku a 38 metru dlouhý jeřáb. Nemám moc odjeto na kamionu asi 5,5 roku, ale prošel jsem si hovnama jako každý na začátku. Tak že jdi do dvojky a pak sám unii aspoň rok praxe a jdi do De.
05.06.2018 / 01:45
Lucifernik uz mas praci? V de?