VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
P WC Aschaffenburg (Strittelbach)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
06.03.2017 / 20:23

JEZDÍTE STABILKY NEBO CO SE NAJDE?

JEZDÍTE STABILKY NEBO CO SE NAJDE?

Zdravím,
chci se zeptat zda jezdíte stabilky popřípadě jak to máte? Půl na půl nebo každý den hledá dispečer něco jiného?
Zajímá mě hlavně vnitro, ale i MKD, zajímá mě to hlavně z důvodu, že by mě zajímalo jak to v dopravě chodí, zda všichni mají svoji práci nebo jsou firmy co žijí jen z raalu.

Pokud zde něco takovýho už je tak se omlouvám, jinak díky za každý příspěvek!

Zakladatel: mikkison7 

Blanket
06.03.2017 / 21:12
Ahooj
nevím jak máš na mysli velké auto ale já jedu hlavně z raalu a tím si taky získávám kontakty na spedice z okolí které s námi už počítají a volají než to dají na raal.
Samozdřejmě u nás je to o dodávce rodinu to krásně uživí lepší než nějáká fabrika :D

mikkison7
06.03.2017 / 21:24
Díky za příspěvek, zajímá mě všechno :D Hlavně tahače klasiky, ale určitě všechno. Jsem rád, že se daři i menším, kteří to dělají poctivě a hlavně nepodlízají ceny :D

mikkison7
11.03.2017 / 16:12
nikdo nic víc ? :X:X:X:

Miloš
11.03.2017 / 19:54
40% řidičů MKD jezdí kolečko do blba, 40% jezdí ven na stabilních několik míst, dle stálých zákazníků dopravce...a zpátky co se najde... A posledních 20% jsou ze zoufalých firmiček, co jezdí cokoliv, co v Raalu nikdo nechtěl a řidiči většinou jen někde bloumají po parkovištích...
Pak je ve velkých firmách specifická, malá skupina řidičů, typu "můžu ho poslat všude"... Ti jezdí situace, kdy někdo do firmy nárazově zavolá, že chce poslat čerpadlo za polární kruh... Aby se tedy splnilo nějaké heslo "vy víte, co...my víme jak" na návěsech....či něco podobného...
Toto se asi nejvíc blíží naivním představám zájemců u tuto práci...kteří pak překvapeně jezdí to kolečko do blba, nebo bloumají po parkovištích....
A samozřejmě tímto neřeším speciality...Jako stavby, nadrozměry, nebo speciální návěsy...

mikkison7
11.03.2017 / 21:33
Díky za příspěvek dost zajímavý :D Myslel jsem si, že většina firem má stabilky jedním směrem a zpět vždy hledají s tím, že je určitě pár firem co má i kolečka, ale myslíte že jsou firmy co jedou jen raal sami a pořád bez své práce a může se jim dařit? Třeba jen na vnitru nebo to je blbost? Jedině mkd a to s odřenýma ušima?

PS:
VY VÍTE KAM, MY VÍME AKO :DD Tu firmu potkávám :-D

GothicAngel.cz
11.03.2017 / 23:48
dnes už jen kolečko blbnutí po světě nechávám mladším holt pohodlnost

(-deaktivovaný profil-)
17.07.2017 / 22:44
Začátky bývají těžké pro hodně nováčků, ale když jezdíš dobře,( bavím se o práci přes timocom) a filtrujes spedice které mluví maďarsky, polsky,rumunsky, bulharsky a cesky Tak po určité době nějakou stabilitu najdeš. Hlavně nechodit pod ceny.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp