01.04.2017 / 09:42
Práce v Nemecku cca 60 km od hranic
Nabídka práce v Německu.
Na žádost šéfa zveřejňuji možnost pracovat jako řidič LKW ve firmě MAISEL Transport v Ottmannsreuth 22 ,několik kilometrů od Bayreuthu. Pracuji tam první měsíc tak jen základní info. Práce od po-pa víkendy volné.Jeden týden "krátký" po 06:00-pa 17:00 ,jeden "dlouhý" po 01:00-so 05:00(časy jsou orientační),Diety jsou každý týden cca 130 eur,podle hodin.Jezdí se vnitro de okolí Nurnbergu k Hamburgu a zpět. V praxi je to tak,že každý den složím,naložím a popojedu. No a dokola... Základní plat 1900 eur po 6 měsících 2000 eur. 5 týdnů dovolené.Auta jsou Iveco Hy-vay, max. 3 roky staré všechny stejné, firma má vlastní značkový servis Iveco a myčku na kamiony,samozřejmě k dispozici takže ve čtvrtek na otázku zda je potřeba něco opravit nahlásím závady a o víkendu si to vezmou na dílnu.Komunikace je většinou přes tablet,ale i mobil.Základy němčiny jsou potřeba je to v Německu. Po prvotním pohovoru se šéfem,se jede týden ve dvojce na zkoušku za 60 eur diet. Šéf je pohodový a trpělivý.Ani u dispo jsem se nesetkal s arogancí.Za ty peníze vyžadují poctivou práci.Vozí se v kastlících palety na výměnu tak je tam i trochu sportu tedy ne vždy... Kontakt najdete na internetu i v češtině. Čechů je nás tam tak 30 procent všichni rádi pomůžeme.Adresa-Ottmannsreuth 22, 95473 Creußen, Německo
Telefon: +49 9209 9880.Na čáru cca 60 km.
02.04.2017 / 15:02
to taky nezní špatně :-) bohužel musím stále řešit dopravu :-)
04.09.2018 / 09:30
???????????????????????????????????? 16-18 směna někdy i 20h jo super zážitek ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
04.09.2018 / 11:08
Taky mam takovo zkusenost. Navic pri odchodu mi nechtel ani zaplatit. Je to zebrak
(-deaktivovaný profil-)
04.09.2018 / 14:30
sukitla : Vsak si to spocitej za kolik tam delate, pokud je pravda co pise Demon. Minimalni mzda v nemecku je 8.84 eur, no a vy spokojeni tam mate polovicku..
04.09.2018 / 18:23
Pavel11: pravda to je. Hlavne v pondeli. Neni pro ne problem i pretahnout 10tku jen aby meli nalozeno. Kdyz se kousnes a nenalozis pujdes na koberecek. A nakladky na konci 15tky to jsou jejich speciality
04.09.2018 / 18:40
A to neustálé řvaní nonstop otravování a ty jejich odjezdy a návraty to je taky super neděle odjezd návrat pátek 23h až sobota a na mazej a pořád dokola . No ale pruchoďák dobrej tam už nikdo nikoho nezná po měsíci hyhy
04.09.2018 / 18:43
Demon: a pokud se vratis v sobotu pred 8:00 tak ani nedostanes diety.a ty zpravy na tabletu? Kdy tam budes, v kolik te vylozi, jdi se zeptat a kazdych 30.min se nahlas
04.09.2018 / 18:49
Já jse musel ptát v holandsku každých deset minut pak zabouchli okénko a už jse se mnou nikdo nebavil jo a ta sobota no super prej proč jsi spal vzdit jsi mohli přijed dřív no a nic ne dostaneš protože jsi tam mohl stát už v 6h . A dovolená to je obstrukce tam to je něco já měl dva dny a to byl obr problém ji dostat
04.09.2018 / 18:54
Koukam ze mame podobne zkusenosti. No jo ale na zacatek je to dobry. Maisel te vycvici a pak kdyz odejdes tak asi na nic horsiho nenarazis.
04.09.2018 / 19:07
Jo to jo jako výcvik je to dobrý horší už snad ani není
04.09.2018 / 19:10
A dispo te porad otravuje s tim jejich kdy,kdy. Pak kdyz uz te konecne vylozi tak ti napisou ze pro tebe nic nemaji a ze hledaji. Nakonec najdou ale na sichtu to nestihnes. Bohuzel ale nejak musis :) :)
04.09.2018 / 19:13
Jo jo a ty palety dej je do kastlíku pak prijedeš na nakladku a šup ty palety musíš vyndat a dávat je zas na horu .my připadalo dost často že to dělají schválně í třikrát za den jsem je prehazoval no super to bylo no
04.09.2018 / 19:17
Palety tam jsou max.5x za tyden. :( :) :) kurtovani hliny i kdyz nemusis, nakladka dreva taky bomba, a na vykladce pul hodiny predem. Napriklad u OBI: bud tam v 6:30 a oni otviraj v 8. A sichta krasne bezi
04.09.2018 / 19:24
Na dispu sedi 4, a nemluvi ani spolu, resis problem s jednim, a pak ti zavola druhy a co se deje a vysvetlujes znovu
04.09.2018 / 20:25
Jo to jsem taky zažil tenhle humor . Nobo ten řev když jsi udělal bezpečnostní přestávku 60min a ne 45 min a pořád dokola huláká do telefonu proč proč proč no tvl to byla buzerace ale že jsi lítal jak kok...... To bylo v pořádku.
04.09.2018 / 20:29
Jasny, kdyz jsem jel celou noc a proste jsem byl unavenej, tak misto toho abych to nekam narval, tak radeji jsem si na hodku lehl, bohuzel se to stava, a jejich odpoved byla dobra. Volal mi dispecer a on kdyz je v "praci" unavenej tak tak nejde domu.
04.09.2018 / 20:32
Jo to my taky říkal tak jsem se ho ptal jestli taky běžně tady sedí 18 h a čuměl jak vyoraná myš
04.09.2018 / 20:34
No oni spis cumi jak petikilovej datel, vubec nevi ocem ta prace je. Obzvlast ty dva, ta mlada a ten cech co tam zavadi ty super pravidla
04.09.2018 / 21:17
Peknej hnuj a to tam chtel nastoupit tak pred pul rokem
29.09.2018 / 15:47
Ten inzerát jsem psal jako najivni když jsem nastoupil.... V pátek jsem dostal výpověď bez udání důvodu jen aby si Strunga upevnil pozici a ostatní se báli a makali přes výkony . Už to tam není dobré, Strunga donáší šéfům o čem se mluví a to o všem a ti mu to žerou i když lže a on prej za nic nemůže. Jen nátlak lži a pocit ohrožení nic moc
23.10.2018 / 15:23
Hosi mate ve vsem pravdu.Kdo nic neumi musi praskat.Cesky podrz taska nema zadne pravomoce.Pouze papouskuje neomalenosti dvojice disponentu,kteri nejsou schopni ztahnou ani auta na dvur.A kdyz nic neumí tak musi donaset.Bohuzel jim to vedeni zere.No prisel na zkusenou disponent.Udajne umi nem.ces.a polsky.Ze by zacatek polske kampeny?A proc ne.Aspon uvidi jak to vypada,kdyz se Polaci domluvi a nevyjedou.Par let jiz jezdim,ale takovou arogantnost jsem v zadne firme nezazil.Ani nejvetsimu nepriteli bych tuhle firmu nedoporucil.Neomalenost a pohrdani je domenou tech co si hraji na vedouci a umi jenom,kdy tam budes,musis delat devitku.
23.10.2018 / 15:27
Bohuzel,vse co bylo je jiz napsano.Ani tomu nejvetsimu nepriteli bych firmu Maisel transport nedoporucil.Lzi a neschopnost se pak odrazi v donaseni a pomluvach.To ostatni jste jiz napsali.Bohuzel pravdive.
26.07.2019 / 13:26
Chlapy ruce pryč, buzerace,honička, AETR pro ně nic neznamená, a řídící se tady točí, rozdíl mezi Němcem a Čechem i v penězích, stačilo.
13.08.2019 / 19:49
Za ty hodiny 1900, až za 6 měsíců 2000, makačka . . nechť si to němec jezdí sám :-)
28.10.2019 / 05:09
Zdravím paní a damy.Tak takhle jsem si dnes postěžoval nové zname.Jsem ve firmě čtvrtým mesicem.Svinstvo,lži,co špatného si jde představit ve firmě Maisel najdete.
Ahoj.Tak Česko Nemeckej prisernej plán jim vyšel.Uz odmítám neustále všemu čelit sám a říkat ne a další řeči na téma nedostatek spánku.Zavineni nehody jejich plánováním a případnou smrt moji i dalších lidi,třeba lidi které zabiji v osobacich a pak problémy způsobené jejich rodinám.Ted už všechny svině do těchto špatných plánu zahrnuli i tebe.Nyni dělám veškeré činnosti s prací už 20 hodin.A jejich špatné plány budou pokračovat zřejmě až do 13:00.Tedy 28 hodin nejrůznějších činnosti .V tom cca 1 hodina spánku.Na tyhle lidi nestačí slušne jednání.
28.10.2019 / 06:56
Od začátku je to zaměřený na úplný pitomce. Dlouhý týden je 4x12 a krátký 3x12. Kdo to neví, ten si nechá i na hlavu nasrat...
28.10.2019 / 07:17
Sem se musel zasmat tomu inzeratu. Prej dlouhy a kratky tyden. Ja vidim normalni a dlouhy tyden. Takze kratky neni. Od 6 do 17 je od kdy kratky ? To je normal. I od 6 do 17 je dost. Normalni clovek zacina v 7 nebo v 8 a v patek jde ve 3 domu,takze presnejsi by mozna bylo dlouhy tyden a delsi tyden :D Este sem se musel zasmat tem dvoum tydnum na zauceni za 60 diet. A tresnicka na dortu. Prej za ty penize vyzaduji poctivou praci. Ale za jaky penize ?:D:D Jako by to byly nejaky supr penize. Takovou almuznu sem este nevidel za tu praci,kterou popsal. Spravne to ma byt za poctivou praci nepoctivi penize. Takovej inzerat muze napsat jen lempl,kterej si v Nemecku najde praci,kde jsou jen Cesi od ridice k dispecerovi. Horsi podminky jsem nevidel a on napise inzerat,kdyz je ve firme mesic. To este ani vyplata nebyla. Jestli tam teda vsichni Cesi mluvi nemecky,tak mi nejde do hlavy,proc delaji u takove firmy. Jedine proto,protoze nemecky neumi. Tam nemuze normalni nemecky mluvici clovek prece delat.
28.10.2019 / 07:42
Inzerci tohoto typu píšou normální pasáci, co naháněj lidi do podobných firem. Já myslel, že na tyto finty už dnes nikdo nenaletí.
28.10.2019 / 22:30
Sibr a marecek.Dementi tady chytraci nad 2 roky starym inzeratem.
29.10.2019 / 06:39
Omlouvame se ti oooooo velky ninjo nejvyssi z nejvyssich.
11.02.2025 / 11:47
Meisel ?..ne tam fakt neee. Ono to neni v bavorii nikde o moc lepsi ..radej dal od hranic.
11.02.2025 / 11:54
Marku N...mas recht...za tohle bych pred par lety ani se za uchem nepodrbal. Ale jsou taci kterym asi dela poteseni ze muzou slouzit germanu..znal jsem jednoho takoveho hlavne ze mel na pekaci reich marku. A kdyz se v hospode rozzvanil po 5 pivech a 2 panacich rumu clovek ho musel spis litovat..musim se pousmat kdyz na to vzpomemenu.