VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Benzina R10, Mladá Boleslav
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
22.04.2017 / 16:28

Vstupní školení pro skupinu C

Vstupní školení pro skupinu C

Zdravím,

chci se zeptat, jak to chodí na vstupním školení.
Vím, že školení budu muset dělat v 280ti h rozsahu, ale to, co nikde vyčíst nedokážu je, jak často to školení probíhá. ( Každý den ? 3x týdně ? Za jak dlouho se to dá zvládnout ? )

Díky moc ! :)

Zakladatel: raddriver 

Trailor
22.04.2017 / 21:40
To je fraška , záleží jak si to domluvíš. Jen si pak dej pozor, aby Tě někdo někdo neviděl, když pracuješ a součastně ti školící středisko vykazuje přítomnost v docházce.... To samé je i školení řidičů, které se koná každým rokem. Kontroluje se jen razítko né co znáš . Výsledek je pak na silnicích vidět. Řidiči nejsou, tak se berou všichni, co umí pozdravit ve dveřích. Ten co nepozdraví jde na vnitro.

greenhorn
27.04.2017 / 21:08
Každá autoškola jinak, lze se většinou domluvit individuálně. Já to dělal u učitele autoškoly, co sám roky jezdil kamionem a i měl nákladní autodopravu, protože jsem chtěl někoho, kdo to fakt dělal a poznal, ne že to jenom učí. A jsem rád. Na hodinách bych nebazíroval, důležitý je co ti předá a co sám umí a ví a zažil. Tak asi tak.

greenhorn
27.04.2017 / 21:14
Trailor super: Ten co nepozdraví jde na vnitro :-)))))

jokerx01
28.04.2017 / 00:01
Dělat školení 280h je blbost.. jinak můžeš si davat pozor, jak chceš, ale je ti to k ničemu, jak píše ten nahoře.. školicí nahlásí hodiny na úřad a ten může namátkou kontrolovat, jestli školení je a jsou tam všichni, kdo tam jsou.nahlášení :)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp