VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Ashford
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
28.04.2017 / 18:42

Chci se stat ridicem kamionu a jezdit klidne nonstop.

Chci se stat ridicem kamionu a jezdit klidne nonstop.

Zdravim vsechny ridice. Dnes jsem se k vam zaregistroval. Mam dotaz, vite o nejake firme, dobre firme, ktera by mi zaplatila komplet ridicak na kamion a ja se ji upsal klidne na x let? Mym snem je jezdit s kamionem, ale zkusenosti moc nemam a mladej take uz nejsem.. 29.

X let delam skladnika a kolem me projede x kamionu a cim dal casteji si rikam, ze to je to, co chci delat ale nemam porad odvahu. Na parkovisti v arealu jsem si nekolikrat zajezdil, takze najezdeno mam tak 10 km :)

dekuji za vsechny odpovedi, Petr

facebook: http://www.facebook.com/petr.klicko.k2
email: fait87petr@gmail.com

Zakladatel: KLIČKO 

greenhorn
29.04.2017 / 13:03
viz sz.

Sails
29.04.2017 / 13:33
Jdi do O.K. transu, tam si tě určitě vezmou a na cestách taky budeš celej měsíc, pak 2-3dny doma a znova ven.

dami0001
29.04.2017 / 16:00
A možná by jsi se divil, kolik z těch řidičů ti závidí tu ještěrku, a hned by měnili.

Daniel33
29.04.2017 / 16:16
Myslím, že by neměnili. Na ještěrku můžeš jít klidně zejtra. 99% řidičů by chtělo zpátky na kamion.

dami0001
29.04.2017 / 16:27
To bych se asi hádal. Na kamion můžeš jít kdykoliv. Řidiče shání úplně každá firma. Akorát ta česká vyčůranost je všude. My ti zaplatíme řidičák a profesák, a ty se nám na tří a více let upíšeš. V té chvíli se z Tebe stává hadr na podlahu. Oproti řidiči, který může říct, já Vám na to dlabu, ty to říct nemůžeš. Opravdu jsi připravený na to, strávit 26 dní v kuse v kabině, která nemá nezávislou klimatizaci, a jezdit v srpnu mezi Francií a Itálií?? Podotýkám, že ještě ve 23 hodin bylo v boudě 29 stupňů.

greenhorn
29.04.2017 / 17:31
Kličko: Nadšení chápu, volant je volant. Mám ho taky furt (nadšení). Ale doporučuju trochu se krotit a nechat si možnost změnit zaměstnavatele, kdyby něco neklapalo. Řidiče hledají všude. Co jsem ti psal do sz je dobrá firma.

greenhorn
29.04.2017 / 17:36
Ještě něco. Lze se domluvit, že ti řidičák zaplatí, ale ty ho budeš splácet postupně z výplaty ale nebudeš se upisovat na nějakou dobu. I s tím že kdybys odešel před splacením tak doplatíš naráz ten zbytek. Myslím že to tak de i když jsem to sám tak nedělal. Je to na domluvě.

Flowerville
30.04.2017 / 08:04
Ahoj Peťo,

nebo řidičák přes ÚP, má to tak hodně lidí, řekl bych že tato, jinak dost neschopná, státní firma nebude mít s takovým návrhem problém, páč jak se píše výše, lidských zdrojů k vykořisťování je v tomto oboru stálý nedostatek.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp