VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Kraichgau - Sud (Sinsheim)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
11.06.2017 / 12:25

přeparkování - výtisk??

přeparkování - výtisk??

Hodně často se mi stává toto, skoro každý týden aspoň jednou:
Hřebínek obsazenej, tak se upíchnu na noc podélně za jejich zadky. Někdy i toto najdu s bídou až na druhém nebo třetím parkovišti. Odstavím to, dám cílovou zemi. Za pár minut, ale když už bych překročil výkon 15hod., někdo z toho šikmýho stání v hřebínku nastartuje a odjede. A já to blokuju. Někdo novej by tam musel zepředu zacouvávat. Tak chvíli váhám, potom to natočím, couvnu si a najedu na to uprázdněný místo. Je to minuta nebo dvě jízdy, podle toho jak to srovnám hned nebo ještě na couvnutí.
Dřív jsem pokaždé znovu zadával cílovou zemi, tiskl výtisk, psal tam chybná manipulace s tachografem nebo přeparkování, ale měl jsem větší spotřebu ruliček do tachografu než toaleťáku... tak už na to kašlu. Netisknu nepíšu nic, cílovou zemi znova nezadávám.
Stává se vám to taky?
Zajíždíte na uvolněné místo nebo to necháte tak ať si tam couvá zepředu kdo chce?
A tisknete furt výpisy?

Zakladatel: greenhorn 

krucipísekcipísek
11.06.2017 / 14:14
možná se to zdá jako slušné vůči ostatním. Nicméně si popojedeš do hřebínku a hned po tobě přijede další a bude stát co ty a bude řešit to stejné co před chvílí jsi řešil sám, páč vedle tebe zase někdo odjede. Ve výsledku budete mít všichni krpu na kartě.

Trailor
12.06.2017 / 22:02
Ahoj greenhorn, nemyslím si, že by tohle bylo předmětem néjakého dalšího jednání na úřadě. Vžádném případě za tohle neplať pokutu na místě. To jak jednají kontrolní orgány není jejich výmysl je nutné se bránit . To je ten silniční dar co EU zveřejnila v pátek. Bohužel všechny státy jako ČR, PL a ostatní socky na to toplatíme. Ty změny poznamenají chod v dopravě v České republice a EU. Jako detail je mýto a krabičky po celém okně a malý plišáček policii vadí ve výhledu .....

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp