VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Mostki ZOO
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

Náklad

Náklad

Jaký nejhorší náklad jste vezli? Třeba který byl těžký ukotvit...

Zakladatel: Tector 

O.BRADLEY
20.09.2012 / 22:49
Role papíru nastojato. Pěkná otrava to kurtovat.
A pak železo, různý svazky profilů, takže nakládka zvrchu a ještě ty svazky byly různě pokroucený a svařovaný podle potřeby do nějakejch tvarů, takže se to do sebe zamotávalo a blbě se to upevňovalo kurtama, protože skoro ke všem háčkům se nedalo skrz tu kupu železa dostat.

(-deaktivovaný profil-)
21.09.2012 / 07:16
Před dvěma týdny náklad Nescafe ze Španělska - záskok za dovolenou. Celem 52 palet, vyrovnáno asi půl metru pod strop, kurtovat se to nesmělo, protože by prý došlo k poškození. Na každém poli návěsu pouze jedno prkno. Kdyby mě Němci nebo Francouzi vybrali, tak mě veřejně popravili.

_Goos_
21.09.2012 / 22:25
A co takhle plnej návěs OSB desek?

zfrtdrs (-neregistrovaný-)
22.09.2012 / 10:39
30 běženců přes la manche

_Goos_
22.09.2012 / 11:08
:-D:-D:-D

Pepan (-neregistrovaný-)
01.10.2012 / 21:34
Je už to nejaký čas, ale celý tandem naložený rakvemi na stojato to bylo něco, při kurtování to začalo lupat, tak jse to nechal jen tak volno. Po příjezdu na vykládku jsem myslel že si ten němčour do toho co zbylo rovnou lehne,protože po otevření se na nás vysypaly třísky, a polovina rakvi byla na šrot. Ještě že jsem napsal do CMR že náklad nelze kurtovat, jinak bych na to dělal ještě teď

RadioActive
01.10.2012 / 21:53
ve skříňovym Mb Ategu jsem vez z 4eský Třebový nápravu na vagon - nic zvláštního jen kdyby ta náprava neměla 2.5tuny posazenáa dostrkaná ještěrkou s bídou sotva nad zadní nápravu azabezpečenou 1kurtou a 2hlinikovýma rozpěrkama
už nikdy víc

Tector
03.10.2012 / 09:50
Borci tak to je teda bomba,to jsou radostné nakládky to hledím :D

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp