VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Area De La Selva
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM

Návěsy na sklo

Návěsy na sklo

Víte někdo o nich něco? Vím že je má jedna Teplická firma a vypadají dost zvláštně

Zakladatel: Tector 

návěs na sklo (-neregistrovaný-)
19.11.2013 / 11:20
návěs na sklo se nejběžněji vyskytuje v takovéto podobě: viz odkaz http://images.modhoster.de/system/files/0030/9934/huge/saint-gobain-glass-trailer.jpg

Elis (-neregistrovaný-)
06.02.2014 / 10:30
navesy na sklo nemaji zadnou podlahu. Misto ni se do navesu nakladaji stojany se sklem v podobe pismena L nebo A (tedy sklo je nanich nalozeno bud jen z jedne strany, nebo z obou). Naves se da vzduchem zvednout a zpustit az na zem a pote nacouvat na stojan. Uvnitr jsou specialni hydraulicke "packy" (teda spis velke pritlacne plochy), kterymi se sklo za jizdy udrzuje na miste.

D/r/iver (-neregistrovaný-)
20.03.2014 / 23:00
Podobné návěsy,na stejném principu,jsou i na přepravu vysokých rolí papíru,ale většinou se využívají na přepravu z výroby na mezisklad,třeba v D,Hagen,fa Stora Enzo...

petroni
24.04.2018 / 22:37
Zdar měl bych jeden dotaz k těmto návěsum. Jak couváte na ten stojan s tím sklem, je to jenom na zrcatka nebo jsou uvnitř návěsu nějaký čidla nebo couvací kamera aby řidič věděl kolik mu zbývá na doraz apod.. Díval jsem se na pár videii na youtubu a fakt to jsou borci jak na to takhle nacouvaj.

dami0001
25.04.2018 / 20:52
petroni: já nechci machrovat, ale mě to přijde návěs jako každý druhý. Já ve svý práci každý den přepřahám osmkrát. Každý den. Tak o přepřahu trochu něco vím. Existují, ale neviděl jsem to v praxi tahače s kamerou. Já bych podle toho asi nezacouval. Držím se v levém zrcátku levého zadního kola, a je to. V půlce nádrže začátku návěsu zastavím, zvednu měchy, a když se nadzvedne návěs pomalu couvám dál dokud to necvakne. Pak pro jistotu dopředu. Kobyla se vzepne, je zapřaženo.

dami0001
25.04.2018 / 22:22
Tak sorry. Kamarád mi to trochu přiblížil. Jo tak do tohohle couvat je fakt machrovina. Psal jsem o něčem, o čem jsem nic nevěděl.

Trailor
25.04.2018 / 22:47
Co by jsi chtěl ? Nechceš třeba navigaci co ? Vypni si FB na WiFi a TV na Bt s HD a zvedni taky prdel, a jdi se podívat jak to vůbec funguje. Je rok 2018 tak se taky prober .....

dami0001
25.04.2018 / 22:55
trailor: hele nevím s kým mluvíš, ale idiota podobného ražení už jsme tady měli. Takže originalita je v hajzlu.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp