VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire des Brotteaux
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
30.07.2017 / 20:58

KOLOMAZNIK

KOLOMAZNIK

Jsem na kamionaci.com zatím jen pár dní. Kamkoliv se vrtnu,nacházím příspěvky, velmi často úplně mimo téma, od kolegy kolomaznika. Je jich tu tolik, a tak často mimo téma, že mně napadlo tomuto kolegovi pomoci na výsluní. (i když ono to už ani není třeba).
Řidičky a řidiči, kolegyně a kolegové, téměř každý kdo založil nové téma se dočkal komentáře,rady nebo i blábolu tohoto našeho kolegy. Sám za sebe musím říci že ve spoustě jeho příspěvků tak troch vidím sám sebe ještě před nedávnou dobou (nejsem si jistý jestli to je dobře nebo špatně) a svým způsobem kolegu kolomaznika chápu. Neříkám že mu vždy rozumím :-)
Schválně jestli se najde někdo další, kdo by měl našemu kolegovi co vzkázat.
Můj vzkaz zní: Kolomazniku, ty seš fakt magor... (a věř že to nemyslím ve zlém :-) )
Megouš

Zakladatel: megouš 

kolomaznik (-neregistrovaný-)
31.07.2017 / 17:16
Nikomu zbytečně nezasiram vlakno. Nejsem všude.Megousi zjistíš že je zde více témat ja pouze figuruji v pár z nich. Založil jsem si své vlastní vlákno kde nikoho nenutim číst mé zážitky. Do meho vlákna vkladam své příspěvky. Nechci reakci na mé komentáře.

megouš
31.07.2017 / 17:33
Čágo. Tak to jsem měl asi zrovna štěstí,protože kam jsem vlezl, našel jsem kolomazníka :-) Už jsem si začínal myslet že na kamionaci.com je kolomaznik něco jako fantom ...
Tak tohle vlákno ber třeba jako první dojem nově příchozího :-)

03.08.2017 / 00:18
ne já to vážně nebyl.A moc bych tedy vůbec nevěřil médiím. 33hodin non stop je nesmysl.Musel tankovat, chcat. ikdyz neni problém chcat za jízdy. Mám pet lahev s urizlim vrchem a normálně pri jízdě chciju a pak to vyleju za jizdy. Stalo se že jsem musel chcat na dvakrat jelikož petka přetekala. No jo jinak nevěřte médiím.Media vám lžou

(-deaktivovaný profil-)
03.08.2017 / 07:52
Lidi proboha co delate ve firmach kde se nemuzete ani vychcat. To chcani do petek je strasny. Vzpamatujte se!!

megouš
03.08.2017 / 10:58
to krucipisekkrucipisek
Kolomaznik to fakt nebyl,má hvězdu,ne DAFa. :-)
To kolomaznik
Kámo,nesmíš si uříznout hrdlo z půllitrovky. Existují i větší pet lahve... :-)

(-deaktivovaný profil-)
03.08.2017 / 12:09
...jj hlavne ze se v tom vyznate a pripada vam to jeste zabavny. Pak se ale nedivte ze si ostatni o profes.ridicich mysli to co si mysli a nebo ze jezdite 15 ky za platy hajzlbaby ktera to po osmy hodinach povesi a jde domu.

03.08.2017 / 22:50
Však mam 1,5 litrovou pet. Někdy i ona nestačí. Není to o tom že dělám u firmy nabo soukromnika. Ja chciju někdy do petky protože nechci zas pracně a znovu předjíždět kolonu ktera by mě dojela a předběhla pokud bych zastavil na chcani na parkovišti.Casto předjíždim v zakazech a po několikáté by my to nemuselo vyjit.Nemam rád kohokoliv přede mnou a když můžu tak předjíždim.

megouš
03.08.2017 / 22:57
Ne, Pavel11,do petky fakt nechčiju,ale bylo to první,co mně napadlo po přečtení kolomaznikovy poznámky o tom jak mu přetekla. Mám asi velkou představivost a bujnou fantazii... :-) K tomu platu, bohužel i taková byla kdysi situace, ale nejsem z těch kteří o svých cílech jen melou,ale nic pro ně neudělají. Nespokojil jsem se se zaměstnavatelem co mně ojebával jak jen mohl a i když to nebylo jednoduchý, našel jsem si svoje místo a dnes už zaplaťpánbůh nejezdím za suchý z nosu,ale jezdím za peníze. Určitě jsou firmy které platí víc, ale to budou vždycky.
Buď jak buď, okraj dvoulitrovky nikdo jen tak z fleku nepřechčije,za tím si stojím... :-)))
(možná jen kolomaznik...) :-)))

krucipísekcipísek
04.08.2017 / 00:44
a ted si představte, že ten kolomazník klidně i přese.e igelitku z Tesca.

(-deaktivovaný profil-)
04.08.2017 / 07:29
Kolomazniku opravdu zajimave a to chcijes treba i pri tom predjizdeni? Chlapy neblbnete ohrozujete tim provoz. Neco vam tam vjede nebo skoci vam to nejak sikovne na dire a mate po ptakach!!

MarekN
04.08.2017 / 09:29
Ja jsem to jednou zkousel,fakt se mi chtelo tak moc,ze sem myslel,ze prasknu a jeste jsem si vzpomnel na Tycho de Brahe,ten nemohl stoupnout driv jak cisar,kdyz se chtel vycurat a praskl mu mocak,takze jsem vzal 1,5 litru petku s velkym hrdlem a valil sem to do ni,problem byl,ze sem chcal tak dlouho,ze mi to nestacilo a druhou jsem nemel,takze mi to malem pretelko a pochcal sem malem celou kabinu,protoze se mi do te petky sotva vlezl,takze to malem zacalo tect bokem,no mam s problem s velikosti no hold,ja to nemam tak lehky jako vy.

04.08.2017 / 10:26
Igelitku jsem zkoušel taky... zrovna před chvílí. Foto jsem nahrál do galerie.

(-deaktivovaný profil-)
04.08.2017 / 12:41
Marku ja nevim kdyz nekde stojim tak neni prece problem vylezt z boudy a projit se nekam par metru ale to jeste neni tak hrozne. Jsou tady frajeri viz Kolomaz kteri se s tim neserou a ulevuji si tak pravidelne za jizdy, pac jim vadi ze si daji tu namahu predjizdet kolony v zakazu predjizdeni a ze kdybypak kvuli"blbymu" chcani meli na par minutek zastavit tak by to vsechno co zvladli na"vybornou"meli zas pred sebou, tak nejak jsem to pochopil a jeste to z okynka lejou ven, to potom ty vase auta musi teda vypadat a smrdet, panove. S takovymhle chcanim budete mit jednou po ptakach!! myslim to tak ze urizle hrdlo od petky muze byt ostre jak ziletka

MarekN
04.08.2017 / 16:35
Fakt to bylo tak moc,ze to neslo. Vyspal jsem se na autohofu,ten byl cely oploceny a me to tak v tom mocaku pichalo,ze jsem se nemohl ani hnout,natoz vylezt a dojit tam. Musel sem. A by l bily den a vsude lidi,kdyz bych vylezl.

MarekN
04.08.2017 / 16:38
Kolomaznik,to vypada jako by to bylo moje. Neee,kecam,ja mam hezci :D Ty si fakt borec,tys tu prasecinu sem fakt dal :D Jo,hele doporucuju to vyhodit na prvnim parkovisti,kdybys na to nahodou zapomnel,neverim,ze ti bude v kabine prijemne.

04.08.2017 / 16:41
Uz se tak dávno stalo... Narafičil jsem to hned vedle rumuna co spal. Dal jsem to vedle schodů. Doufam že až bude vystupovat tak do toho. šlapne. To. maji za to jak mě jeden znich tlačil do svodidel.

MarekN
04.08.2017 / 19:18
Mels mu to dat do nadrze,by se pak divil,ze mu to nejede,by zajel do servisu. Covece,dyt vy mate hovno !!! FAAAAKT ???

(-deaktivovaný profil-)
04.08.2017 / 23:02
Jinak fotoaktuality na hlavni strance docela zajimave!!

megouš
09.08.2017 / 21:36
to kolomaznik
ode mně palec nahoru za toho rumuna,jsou to mrdky.

12.08.2017 / 16:17
Jedu zas z Vršovic. Jsem prázdnej uvnitř,, Děvka si mě chce vychovat jak ostatní klienty.Pry jsem jediny ktery smlouva o ceně. Držím se zásady tzv. 1200kc na hodku, oral bez. Jenže jsou klienti kteří přijdou na 30min a daj ji ta pansky anal 2000kc,Doprdele s nima.. Mě potom trva věčnost abych si udržel svou platební morálku. Pak to. musim řešit lichotkami (ma pekny kalhotky, pekny plavky což mi dnes ukazovala.. atd) Jasně ženská toto chce slyšet ale děvky nic nepřekvapí. Dnes mi řekla že lichotky říkám každý.. odpověděl jse
ne! Jen ty jses krásná a kundu máš opravdu hezkou. No nevim zda mi to věřila. Nicméně jsem si zašukal a hodil ji to. na kozy. Kozy ma opravdu výstavní. Řekla mi že ma velikost 5D nevím co značí ale jsou velké. Fotit mi nebylo dovoleno jelikož jsem měl u sebe malo cash. Jsem nicméně nasranej jelikož to bylo jen 40minut.Ale co.. devky, prachy tu budou vždy.

12.08.2017 / 16:28
Přehodnotil jsem svuj postoj k hledání partnerky. Ano sice nechapu a nerozumím tomu kam. ty chlapy na ty ženy chodí nebo jak se s nimi a kde seznamuji ale jedno vim zcela jistě. Byl jsem svedkem. na pumpe během týdne na Pražským okruhu kde jsem tankoval a přijeli manželé v mém věku 30let.Ji při vystupování upadl mobil ba zem. Říkám ji.. Spadl vam mobil. Ona ano vim.A pak kdyz šel ten jeji tankovat a videl ze ma mobil na zemi tak ji na to. upozorňil a Ona povídá nasrane. Já to. vim sakra. Takovým tonem..nevim zda byla malo vysukana nebo měla sve dny ale to. mě přimělo během mé cesty přemýšlet o sve budoucnosti s nějakou partnerkou.

moment ted nastupuje do vlaku.. ty vole ta mám kozy. no ale byla mlada.

teď nevim co napsat.

12.08.2017 / 16:47
Pražačky jsou tak kozaty až to boli. no tak jsem přemýšlel o výhodách vztahu.

Sex gratis, obětí při špatném dnu, dnech. Možnost připojení jeji kamarádky to vztahu. Popovidani, ale ma to hodně nevyhod.

jako... hádky, stres, nutnost platit výdaje, pomstít se, naschváli, mluvit zrovna když se mi nechce, tlaky na potomka, rodinu, ne.. opravdu nejsem na to psychicky připraven.

Jsem kripl, jsem čůrák prvního stupně, ale jsem sam pro sebe. Muj život mi nadelil žít sám, uzivat všech daru země, využívat všeho co přináší život.

Ale jsou dny kdy bych chtěl zavolat milované osobě, svěřit se jí jenže nemám komu.. volam děvce zda bude pracovat. Jsem vnitřně ovládán pocitem svého Já že se někdy i sám osahavam, Mam se rad. Ach jo zajimalo by mě jaké ma kalhotky holka co okolo mě právě prošla.. Každá kunda je jina jinak tvarovaná, jejich tolik že je nikdy nedokážu poznat. Ano měl jsem i mezinárodní kundu z Ruska, ale ještě bych rad poznaval ostatní kundy všech zemích. Asiatky nejsou blond, jenže jsou i jine národy které jsou kozate a mají chlupatou kundu.. Žijí dneškem žiji momentem.. chci poznavat krasu všech kund.. je to tak krásně složité až jednoduše lechce k mání že se obávám toho kdy přijde čas a já budu chtít více kundiček najednou. Poligamni jsem.. jsem zkurveně labilní že se někdy děsím sám sebe..

12.08.2017 / 17:03
A se seznamkou to dopadlo na hovno. Ani jedna se neozvala. Seru na to co říkáte co si myslíte.Ale já to zkouším hodnekrat a ještě jsem nenašel nikdy ženskou přes net. Po ulici nejaka na mě kouká ale nic, nepřijde, neoslovi mě.. Zas na druhou stranu pokud by kdejaka za mnou přišla tak ji řeknu že jsem ženatý.. Zním jak debil? jenže ja se v reálu neumim seznamit. S devkami to je jiné, jiné to je v tom že komunikace je jina, chování je jiné.. Jinak se k vám chová Děvka a jinak se k vam chova manželka nebo partnerka.

Samo o sobě toto povolani je jen práce. Jsem klient a ona poskytovatelka služeb. Čubka mi říkala že pokud by ji kdokoliv daval měsíčně 50 tis tak tuto praci dělat nebude.. Říkám ji ode mě nikdy hledej blbce co ti to poskytnou. Ona říká takový tu už byly.. a budou..

12.08.2017 / 17:20
těm ženským ty kozy při chůzi tal skáčou.. že bych je podržel a držel celou dobu.. Pomahal bych neznámím ženám držet jejich kozy.. A pak bych jim po curani utiral prcinu, nebo bych ji rovnou oliz..

12.08.2017 / 17:25
Nejlepe se maji kalhotky.. drží obimaji, jsou v kontaktu s prcinou.. jsou voňavé..

12.08.2017 / 17:51
Teď jsem videl ženskou která měla obarvene vlasy na pul.. tzv pul blond a pul. černovláska.. bylo to. moc hezké. Mit 2 zeny v jednom je super...

jeď bezpečně
12.08.2017 / 18:17
Pánové, zajímavé téma.
Sice věřím tak 20% ale budiž.
Možná by to šlo vylepšit. Co si udělat hadičku do nádrže s ADB.
Tady to čtou i dopravci a dispečeři. Blbněte a oni se toho chytnou, jsou na to někteří blbí dost a budou to chtít po všech.
Hezký den, bez petek.

12.08.2017 / 18:31
Příští víkend vše zdokumentuji, budu fotit.. Kupelnu, pokoj.. a pokud ano tak. ženu. Musím si davat pozor vše v jednom privatu maji nastarosti rusaci.. ale budu se snažit. Nebo zajdu jinam.. Jenže sehnat děvku v sobotu je těžké.. ta která vás zna no problém. ostatní je to o štěstí.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp