VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Persac
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
31.07.2017 / 19:15

ktary firma udela ridicak za upis ?

ktary firma udela ridicak za upis ?

Dobrý den , muj tata jezdi s kamionem 15 let vim do ceho bych sel a i by me to bavilo parkrat jsem snim byl i na ceste , jen by me zajimalo jestli je nejaka firma ktera by byla ochotna zaplatit papiry , mam jen B ale C uz jsem taky ridil pripadne tipy mebo nabidky nebo tipy na firmy prosim na email romanstrebl@seznam.cz diky chlapy :)

Zakladatel: Rommeo 

kolomaznik (-neregistrovaný-)
31.07.2017 / 19:46
Romouši zvedni prdel, mobil a konej. Ty vůbec nevíš do čeho jdeš. Najdi si Job jako řidič dodávky. Naloží ti 2 bedny a pojedeš z Prahy do Italie. Za méně než 12hod to musíš dát.. Jen jsem si vzpomněl co mi výpravěl řidič jedné z těch bílých plechovek. Romouši nech toto řemeslo raději dětem které budou už od raného věku znát Slang výrazy kamionaku diky Katarine.

wolfgang007
31.07.2017 / 20:37
For Romeo : Jelikož netuším, z kterého konce republiky jsi, nevím, zda se Ti můj tip vyplatí. Konkrétně - severní Morava - Bohumín, firma Jan Hefner PROGRES. zkoukni jejich www stránky, konkr. aktuality, a tam nabízejí udělání C + E, samozřejmě za úpis. Něco jsem zaslechl o 3 letech, kolik přesně fakt nevím.

megouš
31.07.2017 / 20:44
:-))) Tyto děti budou mít skutečně před ostatními mega náskok. Ale jestli Rommeo mermomocí chceš nastoupit cestu tvého otce a začít žít "úžasný překrásný jednoduchý a pohodlný" život řidiče kamionu,který díky svému zaměstnání "neví co s penězi" nehledej firmu která ti zaplatí řidičák, firmy spíš slyší na to že ti zaplatí rozšíření z C na CE,jenže ty C nemáš. Běž na pracák. Úřad práce ti zaplatí C i E. Zažádej si o rekvalifikační kurz na úřadu práce,budeš to mít daleko jednodušší než když budeš hledat firmu která bude ochotná ti zaplatit celé papíry. Nehledě na to že úřad práce ti zaplatí i všechny potřebné poplatky okolo, tedy např.doktory atd... A další výhodu budeš mít pak v hledání prvního ježdění,resp.místo bez praxe ti pracák zajistí sám. Uděláš si nějakou praxi, současně splníš podmínku pracáku že určitou dobu budeš muset jezdit u firmy kterou ti pracák najde,a pak už s praxí můžeš začít hledat tu svou firmu, kde se budeš mít jak prase v žitě. Je to běh na dlouhou trať, není to ze dne na den, ale nebude tě to stát ani korunu.
PS: Tu dodávku bys ale měl přece jenom zkusit jako první. To že víš do čeho jdeš si totiž fakt jen myslíš...

Prokop
20.04.2018 / 12:26
Nemáte někdo info jak to funguje na Progresu - Hefner Bohumín? Kam jezdí? jak platí? Jezdí v jedničku, nebo dvojku?

keduler
21.04.2018 / 11:15
By mě opravdu zajímalo, z jakého důvodu tady mnoho lidí touží, se pro pár korun stát, na řádově několik let kusem hadru? Vždyť je i dost jiných možností...
Ale to je prostě asi ten českej poněkud pokřivenej naturel...co je zadarmo...to musí bejt nejlepší...Uvažujte trochu případní budoucí kolegové/ně...pokud to tedy po zjištění, jak to ve skutečnosti opravdu vypadá...nezabalíte dřív než vlastně pořádně začnete!?!

MarekN
23.04.2018 / 21:42
Ktary firma udela ridicak. To je jak napsano od neprizpusobivyho,ani nepoznam,jestli je to cesky nebo slovensky.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp