VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Mostki ZOO
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
19.09.2017 / 23:24

Dispečer je pán božský neználec

Dispečer je pán božský neználec

Zdravím na foru. Zaznamenal někdo u zaměstnavatele šikanu od dispečera ? Byl Vám vůbec dispečer představen jako osoba, která vám zadává práci. Kdo Vás seznámil s náplní práce, podřízeností nebo třeba odpovědností. Jak proběhlo školené BOZP a předání vozidla či sepsání hmotné odpovědnosti ?

Na toto téma bych rád začal psát: začal bych asi takto , dispečer je kamarád vedoucího dopravy, který podepisuje zase faktury, které nečetl majiteli . Oba dva falšují podklady do účetnictví a jdou si na ruku O řidičích se vyjadřuje jako o blbcích a zmr.. h . Nejsou dispečeři, tak se musíme ozvat . Dispečer co nejezdil neví o čem to je .... Je plno stížností na řidiče ale dispečer nic ? přeci on nabírá, kterou dál předává na řidiče. Je nutné při kontrole poukazovat na špatně organizovanou práci pro řidiče. Nenechte se zastrašit Policií ČR . Jestli máte všechno OK , tak vše do správnířo řízení. Za špatný stav v dopravě a sociální zázemí můžou jen DISPEČEŘI !!! Právě tyto lidi dostávají nás řidiče do problémů. Oni mají vzdělání, školení a další instrukce od majitele . Právě tyto lidé mohou za to, že řidiči jsou nuceni porušovat pravidla . Co HROZÍ dispečeru no NIC !!! Jen má podporu u majitele, který je štastný, že dispečer buzeruje řidiče. Co taky odpovědná osoba dopravce, ta mlčí proč ? No má dost zaplaceno někdy až 108,- Kč bez DPH za jednu vozidlovou jednotku co měsíc. Dispečeři to je v republice lidský ODPAD, který si jen dovoluje za podpory síly na řidiče.

Zakladatel: Trailor 

kolomaznik (-neregistrovaný-)
20.09.2017 / 09:18
Netvař se že za hodinu chcípneš. Kdo koho nutí porušovat předpisy? Nikdo.. můj dispečer kapituloval a je v píči. Psal po 9 tce vyjeďte, diky.. ja odpověděl až se vyspím. Vyjel jsem po 11hod..Kecy o vyhazovu mě trápí tak jako vaše bláboly zde na fóru. Chcete změnu? tak ne stůjte jak sochy pokud máte šanci získat lepší podmínky. Pouze sledujete jak vám běží čas máte milion vyčitek které si mezi sebou předávate.

Ja nechci přestat jezdit.. pokud budu dychat na tomto světě tak budete poslouchat můj názor. Skoro každý má možnost změnit svoje postaveni a zlepšit život. Samozřejmě diskuse je otevřena každému i těm kteří změnu chtěj ale jejich přesvědčení jim braní uskutečnit změnu.

(-deaktivovaný profil-)
20.09.2017 / 12:40
2kolomaznik 100% souhlas.
někdo má štěstí na dobrého dispečera a tudíž i pracovní podmínky, už vbananistanu a někdo ani za hranicema nejezdí jako člověk. někdo musí dispečera vychovávat( třeba kolega Kolomazník)
2trailor máš pravdu, že v Čechách jsou Dispo Jak popisujete.ono jak by ne...jakákoliv lopata co umí dvě slovíčka německý nebo anglicky dělá Dispo a pak jak to má vypadat!!! a těch 108 Kč za měsíc ti připadá hodně??? nenech se vysmát!!! Německá firma co si tě vezme pod svoje Dispo Bude chtít 5euro za vůz na den.

mateo
20.09.2017 / 17:06
A nedelal jsi nahodou dispo i ty,jk jsi psal?Proto ta fa dopadla tak,ze nemela ani na vyplaty,co?No kdyz to neumi dispo naplanovat,tak to tak dopada,demente

mateo
20.09.2017 / 17:08
A nejhorsi na tom je,ze ta neschopna lopata jako ty,kdyz to cele podela,si udela papiry se svoji smazkou,vezmou si do trucku psa a zacnou vypisovat svoje moudra na fora,blbe.

MarekN
20.09.2017 / 19:29
Mateo uz zase kope nozickama a vsem nadava ? No klasika uz asi 5tym rokem.

mateo
20.09.2017 / 19:37
marecku,zalez do boudy a bez tahat kacera,dementiku ze zvlastni.A mam tady vytahnout prispevky,jak jsi castoval jine,blbe ze zvlasni.Nechodil jsi nahodou do tridy s tekczekem?Vypadate na to hosi

MarekN
20.09.2017 / 19:48
Omlouvam se ti Marto.

Trailor
20.09.2017 / 22:15
Pro všechny: celkem mi vadí to, že ta skupina řidičů, co vozi psa v kabině a není zajištěn ohrožuje posádku v případě nehody. Pes který má 16,4 kg je při nehodě totální projektil který při proniknutí do těl osob ve vozidle a
následné devastaci dalšího okolí v kabině vše poškodí,,, Jaké koliv zvíře či člověk, který pronikne v případě dopravní nehody do kabiny ničí vše ...To samé platí pří nárazu do objektu přrd vozidlem. Zadní část děti co nejsou v sedačce ti zlomí vaz.... a lahve od piva je jen pohlazení ..pro kolomazníka, co si neodpustil slečnu a nehodil ručkovou svini ..

mateo
21.09.2017 / 00:31
Jen chci navazat na Trailora.Tady tech blbu jezdi se psima taky hromada.Pak se flakaj po truckstop a kdyz pred tebou stoji ve fronte,tak je 100% poznas po cuchu.A to se da rict,ze ty trucky jsou trosku vetsi,nez v EU.No neumim si ten smrad predstavit,byt ve dvojko,hafana a v ty boudicce.To musi byt smradecek.

MarekN
21.09.2017 / 09:18
Marto,ty tam psa ani mit nemusis a smradecek je tam i tak :)Pes by ti to tam vyvonel :)

mateo
21.09.2017 / 09:29
Ty to znas,ze,kdyz jsi uvazanej na retezu u boudy

(-deaktivovaný profil-)
21.09.2017 / 20:24
2trailor máš pravdu, jen si nejsem jistý jestli tenvystřelený pes bude bolet posádku vozu do které bych to napálil.myslim, že by zůstala hrubé podemnou a pes by je preletel!!! další věc je, že já mám na posteli takové zábradlí takže by moc daleko nedoletel. Co asi tak říkáš na řidiče co jezdí ve dvojko??? to by byla střela....a neříkej, že z nich nikdo nechodí spát při 21 hodinách výkonu bez přestávky!!! a nevím kolik škody nadělá hafan když to napětí do náklaďáku predemnou....
2mateo když už jsi byl schopen zaplatit si konečně data tak sis mohl přečíst líp příspěvky zde!!! ty tady urazis kolegy( ne tvoje, ty skladniku) vylhanyma kecama...koho to zajímá ve vlákně o dispecerech tve zoofilní výlevy?? strašně se bavím stylem tvých urážek!!! tvůj způsob vyjadřování odpovídá zaku zvláštní školy a protože to tu již někdo dozajista odhalil tak se to snažíš zamaskovat....a z toho že většina z nás se tu snaží jeden druhému pomoct,poradit,obohatit o nové zkušenosti a ty jsi jeden z mála lopat co mimo urážek nikdy nepřispěli ničím do žádného fóra!!! kdo tě naučil slovo smazka? trandak který jediný je tvým kamarádem za 50$? a ta nevraživost ke psům je jen slepá závist? že kdyby jsi měl aspoň psa, tak by tě aspoň někdo poslouchal?? do té doby budeš chudaku opruzovat tady?? já tě chápu, sám v zemi kde tě nikdo nechce, že? tenhle pocit nezakryje ani ta ubohá výplata a ani kouření trandaku za 50$..... no měj se a užívej amiku:::)

Trailor
21.09.2017 / 22:14
Pro : tekczek. Jó dobrý, beru to . Jinak máš ovšem pravdu, ten co jezdí ve dvojce a za jízdy spí, tak je ... Já sám bych neusnul, když druhého neznám jak jezdí. Dneska jezdí každý ... tak jezdím sám a spím každý den tak 6-7 hodin . To jen, že jsem starý a více spát nemohu, pač mi to tak stačí. No na řidiče ve dvojce říkám, že jim vážně nezávidím. Já jsem jezdil za komára dvojku ale to bylo vše jinak... Ten můj střídač byl více ankažovaný v politice. To ale neznamenalo, že všechno práskal. Jen chtěl více peněz. To koukám jen jak dobře píšeš něco jako kolomazník či co ? Je to ale skutečnost . Taky mám někdy depky ale kdo je nemá co. Taky si myslím, že ten kdo nejezdí ať si tohle čte, ale psát něco o čem neví nic je hloupé. Já jsem původně psal jak jsou dispečeři nadřazeni ve firmě nad ostatníma . Nemyslím tím vůbec jen řidiče ale i ostatní personál . Je to jen otázka času a ono se to otočí. Dneska se řidiči bojí jen něco říci . Dispečer není nikým monitorován a když, je tak to už zná a umí se vykecat. Neznám dispečera, co přijme svojí chybu. Dispečeři mají svoje programy a tím se řídí . Ono stát se dispečerem nic nestojí a když uděláš chybu tak narozdíl od řidiče nikoho nepoškodíš či nezraníš. Dispečeři jsou už celé generace od komančů jako zaměstnanci, kteří jsou někdo . Já říkám N E N Í to T A K !! Dnešní dispečer nikdy neseděl v náklaďáku. On totiž ani ani neví jak uložit různý náklad atd. Dispečer je věčinou velice věci neznalý zaměstnanec někoho, kdo je buď ve vedení společnosti nebo ví co jak a podílí se na páchání dalších podvodů. Věčinou si dispečeři berou jakoby provize, že zaměstnají malého dopravce. Není to jak to bylo ale ono je to v balíčku rádoby presentu : Welnes , dovolená a nákup zboží , kdo jak potřebuje . Čím je dispečer věčí svině a diplomat k řidičům, tím se má lépe . Zažil jsem několik telefonátů, kdy dispečer v přítomnosti majitele v kanceláři řval na řidiče : no neříkej mi, že to nestihneš ... to kdyby slyšel šef tak mně seřve . Petře musíš dám ti na víkend volno. Zavěsil a řekl šéfe další co chce domů, ale já jim říkám nasrat. Šéf : ty vole DOBRÝ ale hlavně je moc nenaser, víš jaká je situace.

Trailor
21.09.2017 / 22:29
Ještě něco: je to nekolik let, co jsme si vázali výstražné vesty na zrcátka a nic. Dneska není třeba vázat nic jen si říci o lepší peníze . Já jsem už mimo ale ti co píší na tyto stránky si můžou pomoci. Uvědomte si, že řidiči nejsou a nebudou, to opravdu chcete jezdit za základ ???? Dopravci jsou bez řidičů, tak se konečně začněte chovat jako chlapy a řekněte : chci mít na výplatní pásce všechno a v pracovní smlouvě vše rozepsané včetně benefitů .... nenechte si srát na hlavu dnešní doba kdy není ŘIDIČ se nebude opakovat. Časem vás nahradí počítače a robotické auta jako dnes je metro .... Nečekejte na nic . To samé je u předávání vozidel . Ty doby tady to máš jsou pryč. Pokuty v F, D, I jdou do 1500 eur.

(-deaktivovaný profil-)
22.09.2017 / 02:54
2trailor jistě máš pravdu i s dispečerem, já si ale myslím, že v dnešní době už si dispečer nemůže vyskakovat. zarves na mě jednou a já jdu ke druhé firmě. jen takhle je vychovame k obrazu svému. máš ale pravdu, že se jich pořád najde dost co skousi staré moresy.....ale už jim zvoní poslední umíráček....měj se a snad Evropa dojde brzy i do Čech na Moravu a Slezska :)

paragán
26.09.2017 / 12:36
A co Slovákům, těm bys to nepřál? :)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp