Práce řidiče v USA
Máte někdo zkušenosti s prací řidiče v Americe?
25.01.2013 / 00:41
Ja o tom nevim nic,ale byl by muj sen jezdit neco do LA nebo San Francisca,nejlepe z Las Vegas nebo CHicaga a kdyby to slo i z New Yorku,tak tim jeste lip. Ja bych chtel treba vedet jak je to tam s ridicakem,jak je tezkej a kolik stoji a jestli aspon trochu muzu uplatnit evropskej. To by pro me byl vrchol kamionacke kariery.
25.01.2013 / 22:45
Mluvil jsem s klukama, co tam jezdily a dřív to prej nebyl problém a stálo to za to, ale po 11. září 2001 už je skoro nemožný dostat v USA pracovní povolení. Jednou z možností je loterie, kterou USA každej rok pořádá a šťastlivcům vydá zelenou kartu, ale to štěstí má jen zanedbatelný množství zájemců. Přesný podmínky nevim. Píšu jen co jsem slyšel. Určitě by se mi to ale taky líbilo.
mateoF
(-neregistrovaný-)
08.05.2013 / 06:33
Cau kolegove,lezim v trucku,rano vykladam v NY.Kdyz muzu poradit,tak za Tim bezte a urcite to dokazete
šerda
(-neregistrovaný-)
08.05.2013 / 18:06
mateo:jestli chceš poradit vem mě pod křídla tam kde děláš ty
mateo
(-neregistrovaný-)
09.05.2013 / 09:30
Cau serdo,jezdim od pobrezi k pobrezi,z California do NY a zpet! Kdyz se budes chtit na neco zeptet,tak napis.Jinak jezdil jsem cca 20 let v evrope a neda se to porovnat,Tim chci rict,ze jezdeni jako takove je tady o hodne jednodusi ne NA kontinentu!!!mateo
mateo USA
(-neregistrovaný-)
13.10.2013 / 05:59
Cau kolegove,pozdravuju z Oklahoma City,Jedi smerem na zapad do California,jestli se nekdo nudite na park,tak napiste.Mateo
13.10.2013 / 09:56
Čau strejdo Mateo,
jak je to prosimtě v Americe s řidičákama? Furt se nemůžem shodnout na tom, jestli se dá všechno udělat naráz, nebo jestli musíš mít napřed rok papíry na osobák, než si můžeš dělat na truck.
mateo USA
(-neregistrovaný-)
13.10.2013 / 11:20
Cau paragane,ne delas vse najednou,stoji to $65 ,promin pisu za jizdy,asi za 3 hod jdu na snidani,tak ti k tomu muzu napsat Vic,jestli chces
13.10.2013 / 14:17
Mateo: paráda, to jsem chtěl slyšet :) A na kolik vyjde neomezenej mobilní internet na celý státy? Přeju dobrou chuť.
13.10.2013 / 14:28
Mateo: A nechceš se zaregistrovat a hodit do platzu nějaký fotky?
mateo USA
(-neregistrovaný-)
13.10.2013 / 14:52
Cau paragane,platim $50, za mesic a mam v Tom neomezene volani,smsky a internet,pripojeni 24 hod non stop.V trucku mam satelitni radio,veskera hudba,zpravy atd,muzes si vybrat z jakeho roku chces pisnicky,zanr, plus pripojeni na tel,zabudovana sat.antena
mateo USA
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 03:26
Cau kolegove,tak jsem se dival na internet a mate tam nejake nove tricky,MB ,Volvo.Tak jak se s Tim jezdi?
Kojot
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 04:43
mateo, koukal jsem na tvé příspěvky a mám pochybnosti, jestli jsi vůbec v USA. Je tady spousta dotazů na ježdění v USA a vyloženě dotazy pro tebe a ještě si nikomu neporadil, jen že jezdíš, tam a zpátky. Ostatně jako mi všichni. Fotky taky nevložíš. Fakt mám pochybnosti!
mateo USA
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 05:25
Cau kojote,jediny kdo se ptal na neco byl kluk,co si Rika paragan,a podivej se zpet na Toto forum,do Ted jsem si psal Sam se sebou.Tak co chces vedet?A kdyz mi nikdo do Ted neodepisival,tak co mam kam davat,kdyz nikdo nemel zajem!!!
adam, shunt-truck chicago
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 11:11
mateo USA: zdar mateo,nevím proč tady krmíš truckery blábolama, před 10 rokama stál driving licence cirka 500 dolců přes poláky,ofiko jsi se pod tácek nedostal a to záleželo, jak jsi byl dobrej na jízdy a kolik hodin jsi musel odjezdit,takže někdo platil i dvě tisícovky. Dnes se pod 3000 dolců nedostaneš a navíc, poud nemáš zelenou kartu, tak nedostaneš security nr. a bez něj driving school neuděláš takže ti přeji mnoho šťastných km od pobřeží k pobřeží u hry wheel of steels
adam, shunt-truck chicago
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 11:17
.....jo a nejdraší 4G mobilní internet ve státech stojí na metr 35 dolců s limitem 10GB :-))
mateo USA
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 12:13
Cau truckere z Chicago,Jo kdyz jses hloupej jak kybl s neckama a musis kupovat cdl od polaku tak Jo,jinak tady $ 65 na dmw za testy a rod vse.Prijede se svym truckem na jizdu a hotovo,tak nezvan ty.A internet u Tmobil $39 per month.A nikdo neni hloupej jak by v Chicago aby nevedel ze musi mit samozrejme green card.Tak nezvan ty a nestras lidi
mateo USA
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 19:05
Jeste pro Toho chytreho z Chicago.A taky nevim,kde chodis na to,ze musis odjezdit v driven school odjezdit hodiny,co to zvanis za kraviny.Jo znam takovy,co Dem prisli uklizet hajzly,truck znali akorat z obrazku,pak Tu nejak ziskali green card,ale jelikoz doma jezdili akorat s trabantem tak tady delali cdl I 4 mesice,to je tvuj pripad!!!A kdyby jsi si precetl co jsem psal o Tom internet,tak jsem uvadel ze platim $50 za vsechno,metro PSC,chytroline z trabantu
15.10.2013 / 19:38
Kluci nehádejte se!!! Mateo samozřejmě správně odhadl, že se ptám na to, kolik stojej zkoušky. Vyhazovat za autoškolu se mi rozhodně nechce.
Ale ten profil by sis Mateo vážně udělat mohl a nějaký ty fotky vystavit. Né že bych ti nevěřil, spíš mě to zajímá.
Ajak je to s tim social security number? Zaslechl jsem že teď už se dá zas i udělat bez green karty. Proto mě začla Amerika zajímat.
mateo USA
(-neregistrovaný-)
15.10.2013 / 20:00
Paragane,napis mi na tel,zavolam ti,zaregistrovany jsem,fotky nejdou odeslat
15.10.2013 / 20:57
To máš v těch $50 aj volání do Evropy? Číslo tady nechci zveřejňovat. Co máš za profil? Pošlu ti ho do vzkazu. A jak jsi tam vlastně dlouho?
19.11.2013 / 21:37
Ahoj Mateo
tie tvoje info sú celkom zaujímavé Čo tak si pokecať osobne.A spraviť ,,team driver"
19.11.2013 / 22:54
Mateo už se bohužel dlouho neukázal. Bůh ví, kde mu je konec :(
11.12.2013 / 04:38
Cau vsichni,trochu ted byly fofry,tak jsem mel tak cas se akorat dokoulet do postele.Tak co noveho v EU?
30.07.2014 / 07:24
Cau da se tu jeste pokecat? Mam par dotazu kolem cdl v US. Vezmu to strucne. Od r. 2000 do 2002 jsem jezdil v US s big truckem. Cdl jsem delal v Chicagu. SS # mam. Platnost Cdl me skoncila v r 2004. Muj dotaz: je tu jeste moznost si cdl obnovit? Chtel bych to zase zkusit. Diky za odpoved.
30.07.2014 / 16:51
To Jokal,cau,nemusel jsem to resit,tak nevim,muzu se ti zeptat
01.08.2014 / 06:17
Zdar,nevíte někdo jak je to v USA platově? Znám jednoho od Lipna co jezdil v Kanadě po ledě.říkal od 5000 usd výš(podle počtu jízd). V Německu se orientuju,tady je to 1400-2700€(víkendy doma) na ruku+kindergeld. Ještě jsem našel firmu,kde se jezdí tři týdny a týden doma ve dvojce za 4000€,ale to je ojedinělý případ.
01.08.2014 / 10:29
Do té dvojky bych za ty peníze šel ihned...
01.08.2014 / 13:29
Já bych šel sám,ve dvojce nejezdím. Takže mám smůlu,známej do mně hučí,ale asi nic nebude a s Dafem jezdit nechci. On chce koupit druhej barák,tak shání peníze.
01.08.2014 / 17:58
Tak postni kontakt.Ty jezdit nechceš a druhej by rád.
01.08.2014 / 21:15
Nevím,přemýšlím,ale vždyť tě neznám. Odkud jsi a s čím jsi jezdil. řeknu ti na rovinu,že by mi nebylo moc po chuti pomáhat cizímu,který si přivede někoho koho jsem neviděl a taky neznám. Kdo mi zaručí že se to tam nezkazí,že tam nepřivedeš svoje kamarády? To že někdo nemá peníze není důvod ho brát do dobrých firem. žádná firma neplatí tak málo,aby s tím nešlo vyjít. Všude kde se objevilo moc cz kolegů je vždy všeho konec. U firmy kde pracuji teď,cz řidiče nevezmou. To jsem se domluvil hned na začátku. Nemám zájem o osli co se budou podbízet a jezdit víkend i do Frankfurtu.
01.08.2014 / 22:02
To ceemer,ty jo,ty jsi hustej!!
01.08.2014 / 22:28
Nejsem hustej,ale respektuji zavedené pořádky. Všude je nějaký systém a ten je třeba respektovat. Ne že někdo nastoupí a začne to dělat po svém a jezdit vikende kde to nikdo nepožaduje.
01.08.2014 / 22:40
No co na to mám asi tak napsat?Nebudu se cpát tam kde mě evidentně nechtějí.Osobní záležitosti na které se ptáš veřejně psát nebudu.Pokud máš zájem zdělit info,tak mi napiš soukromku a tam můžeme debatovat.
01.08.2014 / 22:50
Jo,píšu z tel a soukromé zprávy mi to nenačte. Zkus to ty a já odpovím(jestli to půjde). Jdu spát,jsem na Bad Rappenau a v 5h jedu domů. Zdar.
01.08.2014 / 22:59
Tak pokud ti to nenačte SZ,tak nemá asi smysl něco psát,že?Až budeš doma,tak se ozvi.Každej den sem mrknu.
01.08.2014 / 23:49
Myslim si,ze prace ridice v USA neni tak slozita jak se zda. Problem je hlavne v tom,ze je to daleko. Proto tam az zase tolik lidi nedela. Hlavne kvuli rodine,nebo celkove kvuli pratelum,nebo korenum v CR. Nebo treba jen kvuli tomu,ze nechce sam na druhy konec sveta. Ale co se tyce papiru,tak vse stoji hlavne penize,s pracovnim povolenim toho moc nevymyslime,bud to dostaneme nebo ne a kdyz ano,tak pak uz jen sednu na letadlo a kdyz umim anglicky,tak uz se tam poptam,kolik to stoji. Je treba mit stejne prachy na zacatek,na licenci,na vizum,atd. A je to jako v Evrope,samotne jezdeni s americkymi trucky,nemuze byt o moc slozitejsi,pokud uz jsem kamion ridil v Evrope. Na internetu je informaci o tom habadej,ale spis se musi clovek dostat na americke stranky a rozumet rec. Da se zjistit o tom vse tak jako na ceskych strankach ceskych autoskol.
02.08.2014 / 16:23
To Marek,dobry,ale mas v tom trochu hokej
02.08.2014 / 19:01
Mateo, jak to teda je?
02.08.2014 / 19:34
To bozka,kdyz si prectes,co jsem tu uz nekolikrat psal,tak uvidis
02.08.2014 / 23:18
To mi rikal kazdej,ze v tom mam hokej,i kdyz jsem jeste nemel ridicak na kamion a bylo to vse tak jak jsem si predstavoval. Udelal jsem ridicak a vubec nic na tom tom jezdeni neni,pokud neni clovek uplny hlupak. Chyby clovek dela v kazde praci. V Americe zajdu do autoskoly,kde mi poradi stejne jako tady v autoskole. Jak rikam,chce to penize na zacatek. Jinak jsem v Americe rok a pul bydlel,takze mi to zas az takovy problem delat nebude. Akorat mi bylo 17,takze jsem nad truckem ani moc nepremyslel. Ted me to mrzi,ze jsem se musel vratit kvuli otci alkoholikovi. A bojim se letadel,takze nevim,jestli se tam vubec este nekdy podivam. Furt nevim co je na rizeni americkych trucku tak moc slozite? Rozhodne to nemuze byt slozitejsi jako kdyz sedim v kamionu uplne poprve.
Vechny nas zajima jen kolik stoji americky ridicak,co vse musim mit,abych mohl v Americe pracovat a tot vse. Ridit se naucim sam. Jazyk je samozrejmosti,bez anglictiny at to nikdo nezkousi,pokud nema opravdoveho kamarada,ktery vse zaridi.
02.08.2014 / 23:47
A teď jsi terifil hlavičkou o hřebíček...to s tím kamarádem.Takového bych moc potřeboval.Není na to nějakej seznmkovej server..???
03.08.2014 / 00:05
Myslim,ze opravdovej kamarad je jen jeden a muze existovat,ale treba i nemusi. Podle me by to mel kamarad uz od detstvi,ktery nikdy nezklamal a pokud by treba umrel,tak uz ho nikdo nenahradi,proto je asi jedinecny. Kamaradu je hodne,ale opravdovej,to je proste tezky. I kdyby na to byla seznamka,asi by tam ten nejlepsi nebyl. Ten se na seznamce najit neda.
03.08.2014 / 00:15
Já to myslel jako vtípek...to už nikdo nerozumí vtipu?
03.08.2014 / 00:18
Sak si muzes delat vtipy,ja napsal svuj nazor,kdyz jsi to nacal. Ze je to z tve strany vtipek,je tvuj problem. nebo si mam kvuli tobe ze vseho delat srandu,abych zapadl ?
03.08.2014 / 10:20
Mateo, tak tady koukam co sem pises za prispevky. neni to vlastne nic , jen ze jezdis sem a tam a pak urazky jinych. mam pochybnosti o tom, zda tam vubec jsi. to co jsi tady psal ihledne plateb, neni taky az tak pravda. ta cena kterou tady uvadis je zhruba 16 let zpatky a dnes to maji podchyceny agentury, bohuzel ve smes polaci. cena je taky uplne nekde jinde. tak cekam, ze se priznas a nebudes tady delat z lidi blbce.
03.08.2014 / 10:25
Kdo může žádat o řízení nákladních aut pracovních míst ve Spojených státech?
Především pro práci v USA, budete potřebovat vízum a nejlepší volbou pro to je H-2B víza kategorie, která umožňuje dočasnou nebo sezónní práce. Toto vízum kategorie vyžaduje v první řadě, že máte zaměstnavatele, který vám nabídl práci, a to zaměstnavatel musí poskytnout následující:
ověření, že práce je po omezenou dobu (za 12 měsíců)
dočasné práce Certifikace od amerického ministerstva práce, aby prokázal nedostatek dostupných amerických pracovníků ve své profesi
ověření, že jste zkušenosti v určité profesi (bude vyžadováno písemné důkazy / odkazy)
Úřad pro zahraniční pracovní síly certifikace (OFLC) stav: "Chcete-li získat osvědčení zaměstnavatele, musí prokázat, že existuje dostatek kvalifikovaných pracovníků v USA k dispozici a ochotni vykonávat práci na převažující mzdy zaplacené za okupace Záměrem je zajistit, aby přijímání zahraničních pracovníků. nemá nepříznivý vliv na pracovní příležitosti, mzdy a pracovní podmínky pro Američany. "
Požadavky na zaměstnanosti pro řízení nákladních aut pracovních míst v USA
Kromě toho, že těžký vozidla řidičský průkaz, většina přepravní společnosti vyžadují, abyste mít komerční řidičský průkaz (CDL) z ministerstva motorových vozidel (DMV). Existuje mnoho přepravní škol v USA, nabízí školení pro CDL a váš zaměstnavatel by vám měl poskytnout informace o tomto.
Podle internetových stránek přepravní , je nutné "užitkovým motorovým vozidlem nebo CDL ve Spojených státech provozovat libovolný typ vozidla s hmotností nad 26000 liber (11.793 kg), včetně (ale ne omezený k) tahačů, traktorů přívěsů a autobusů. "
Jak mohu požádat o nákladních aut práci v USA?
Máme ovladače zaměstnání sekci zde na drivers.com tak začít tam. Existuje také řada dalších přepravní pracovních míst internetových stránkách uvedených na konci článku. Budete potřebovat odpovídající zkušenosti, být starší 18 let (nebo 21, pokud práce zahrnuje překračování státní hranice) a jízdní čistý záznam je užitečné!
Typy a tituly truck řidičské pracovních míst v USA
Níže jsou uvedeny některé pracovní tituly se může zobrazit pro různé typy řidičů nákladních automobilů ve Spojených státech.
Dodávka řidič, řidič dodávky, kurýrní ř
03.08.2014 / 13:49
Tak konecne jsem se aspon od bozky dozvedel neco uzitecneho a hlavne k tematu. Diky.
03.08.2014 / 16:42
Práce v USA jako řidič kamionu
Maximální doba jízdy je 11 hodin ve 14ti hodinovém období. Po té musí následovat pauze alespoň 10 hodin.
Řidiči pracující denně nesmí řídit více než 70 hodin během 8mi dnů.
Záznam za posledních 24 hodin je povinný. Říká se mu"Record of Duty". Musí v něm být zaznamenány všechny jízdy a odpočinky. V kabině auta je třeba mít neustále uchovaný záznam za posledních 7 dnů pro případnou silniční kontrolu.
Elektronické záznamy ve formě tachografu zatím nejsou povinné.
Řidičský průkaz na kamion
Je potřeba řidičský průkaz kategorie A
v Kalifornii stoji udělat ca $5,000. Jinde jsou trochu levnejsi.
Ridičák se asi dá udělat bez pracovního povolení, ale firmy pak budou chtít pracovní vízum.
Více tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/Truck_driver řidič kamionu
03.08.2014 / 16:45
Mateo, tohle mam od bratra, ktery tam pracuje a kdyz jsem si chtel s tebou vymenit poznatky o praci v USA, tak si prestal reagovat na me zpravy. proto vim, ze si hrajes na neco co nejsi.
03.08.2014 / 16:52
jinak vydelek je kolem 2500 - 5000 dolarů měsíčně, zaleží na firmě.
03.08.2014 / 17:38
To bozka,pekne keci.Posledni jsem ti psal ja,ze rad zajdu s brachou na kavu,ale zadna odpoved.za druhe,nevim s cim bracha jezdi,ale truck to neni.Posledni uprava je z lonskeho cervence.Muzes denne 8 hod,pak 30 min pauza a potom dalsi 3 hoh.Takto muzes jet 7 ne 8,po sobe nasledujicich dni,pak musi nasledovat pauza min.34 hod.Pri kontrole musis mit zaznam ze 7 predeslich dni,ne jen 24 hod.Tak nezvan a at se to bratr nauci.Co se tyce ridicaku /cdl/.Bez prac.povoleni nebo gc nemas sanci.Uz jsem to tu psal,na DMW zaplatis $65,- a muzes delat testy.Na truck je to asi 80 otazek,pak musis delat I na os,to je cca 30 otazek.Kdyz to udelas,obdrzis permit a s tim uz muzes s nekym jezdit ve dvojce.Pak nasleduji prakticke zkousky a jizdy.Kdyz mas sveho trucka nebo ti pujci sef,u ktereho mas slibenou praci a ovladas povidacky o trucku dobre v anglictine,nemusis do autoskoli chodit.Jinak autoskola v CA stoji od 900 do 1500 usd.Tak nezvan tady nic o 5000usd.No a s tim platem zalezi,jak dobrou companies si najdes.Ja se pohybuju hodne nad tou hranici,co jsi napsal.Tak bozka,nezvan,nestras tady lidi,zabouchej vedle do pokoje na bratra,at si to na internetu poradne najde,nebo az nekdy pojede do USA,tak at se zepta a nemel tady hovadiny.Vis,ja si hrat na nic nemusim,ja jsem spokojeny a uz to dokazal,blbe!!!
03.08.2014 / 17:43
Jak jinak urazky, hezky si to napsal. nasel sis to na netu. ty jsi hloupy clovek, ktery si hraje na jeste vetsiho blba nez ve skutecnosti je. Je zajimave, ze najednou to ze sebe sypes jak na masle. Jsi kecal a nic vic!!!!! tim s tebou koncim, nejsi partner do hovoru jako je prace v USA !!!
03.08.2014 / 17:46
Pokud vim a koukam do zprav, tak kava tam neni, jen at nemudruju a neberu si te do ust jestli tam jezdis nebo ne. Takze jsi ulhany kecal. nic vic. !
03.08.2014 / 18:10
Bozka,zavist to je svina,co?
03.08.2014 / 18:12
No to je pravda, jenze tobe fakt neni co zavidet :)
03.08.2014 / 18:16
Tak takhle to je, abych nekecal sračky, jak tvrdí mateo trucker :)
Nový pracovní zákon
Denní pracovní doba řidiče nákladní dopravy v USA je v rámci časového úseku 24 hodin omezena na 11 hodin s přestávkou 30 minut po osmi hodinách. V rámci časového úseku sedmi dnů je povoleno 60 hodin práce, v osmi dnech potom 70 hodin. Doposud to bylo hodin 82. Nové je to, že v rámci této doby musí být dvě mimopracovní období mezi 1. noční a 5. hodinou ranní.
Forcing panishment
Řídit více než tři hodiny nad limit platí za těžký přestupek a tím pádem následuje mastná pokuta, která se pro vlastní dopravní společnost může dle Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) vyšplhat až na 11 000 USD. Řidič osobně navíc zaplatí až 2750 USD. Dvě dodatkové hodiny se povolují při ztížených podmínkách, jako je špatné počasí nebo objížďka při nehodě. Předvídatelné dopravní zácpy na silnicích se do toho nepočítají. FMCSA si od nového zákonného uspořádání práce řidičů nákladní dopravy v USA slibuje pokles rizika dopravních nehod. Dle výzkumu až doposud pracovalo na 15 % řidičů více než 70 hodin týdně.
03.08.2014 / 18:50
Diky za info bozka.
03.08.2014 / 19:00
Jo,8 dni je podle noveho,omluva,ale ne pro bozka,koukam na forum,znalce na vsechno
03.08.2014 / 19:11
Proč se omlouvas, kdyz to nemyslis vazne? neco to poukazuje na tvoji povahu. nechci te urazet, nebo ponizovat, proto nas dva beru jako ukoncene tema. znalec na vsechno urcite nejsem, jen jsem napsal muj nazor a nektere me zkusenosti, nebo meho bratra, na tom nevidim nic spatneho.
03.08.2014 / 19:13
jeste teda si dovolim, kdyz chcete pracovat v Usa musite mit SS cislo, coz je hodne slozite ho ziskat.
03.08.2014 / 19:17
A co mas znalce slozite na ss?Kdyz mas pr.po ziskavas ho automaticky,tak co tady strasis?
03.08.2014 / 19:22
ty jsi vazne omezenec, celou dobu tady nenapises nic kloudneho, ted kdyz se tady rozepise nekdo jiny, tak ho napadas a chytracis. Ja jsem vazne uz dlouho nepotkal s prominutim takoveho vola, jako jsi ty mateo.
03.08.2014 / 19:28
Vis demente,uz podle nicku,ja tady musim taky pracovat,nemam cas lezet kazdy den na netu,jako nejaci flakaci,napr.ty!!
03.08.2014 / 19:32
Jsi ubozak, je nedele vis? ale je hezke jak tady vsechny pozorujes kdo jak je tady dlouho, to me tesi.
03.08.2014 / 20:08
Vis demente,existuje neco jako wifi,tak ze mohu mit vse zapnuto non stop.A jinak tebe urcite nesleduju,jen kdyz nekdo chytraci o necem,kde nebyl,tak na to se musi reagovat.Jinak ty myslim,uz jsem to tu jednomu chytrakovi psal,jsi dobry tak na kydani hnoje
03.08.2014 / 20:39
:) co dodat? :)
03.08.2014 / 23:47
No ty radeji nic nedodavej
04.08.2014 / 02:01
Tak se na to divam bozka,je zajimave,ze stejne vety,co jsi mi napsal jako bozka mi pred nedavnem prisly pod jmenem tony111.Tak ze ty jsi jeden a ten samej dement!!Dnes vecer se bozka odhlasila a hned se prihlasil tony111.Ty se bez lecit!!!!
04.08.2014 / 10:21
mateo to je neuveritelne. pak kdo se ma jit lecit. nevim kdo spravuje tyhle stranky, ale uzivatele jako jsi ty mateo ty to tady podryvaji a nici povest techto stranek. myslim ze si tady dost lidi tuka na celo. :)
04.08.2014 / 11:50
Bozena,myslim ale ze nad tebou,
(-deaktivovaný profil-)
04.08.2014 / 12:10
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
04.08.2014 / 12:37
pro inscripta:
No jo madam, když ty si o to, aby se do Tebe zase pustili neříkáš, ale přímo prosíš...:-)
06.08.2014 / 16:57
Inscripta
Tuto je tezky, at tady dela clovek co dela, at rekne co rekne, vzdy se najde provokater a nebo prudic, ktery si neda pokoj a bude se navazet do vsech . bohuzel :(
07.08.2014 / 02:25
Presne jako ty,demente
07.08.2014 / 07:44
Koukám stále ti samí jedinci :) A už jsme u dementů, potápěči a traktorysti už asi nejsou v módě :)
07.08.2014 / 08:32
Jo tony,ty nic jineho nejsi,na tebe nejsou slova,jen si to musis rozdelit,co k jakemu nicku priradit,pod kterym se zrovna hlasis.A ten dement jsi ukazkovej!!!
07.08.2014 / 08:35
Jo jeste demente,stezoval sis tady,ze ti Marek pise urazky do zprav.Tak se pochlub ty,co pises ostatnim ty demente!!!
07.08.2014 / 14:13
Není náhodou polovina z vás taky na offroad foru ??? Tam se také nedokáží bavit ani v jednom vlákně, aby si nenadali do blbů a podobně. :-)
09.08.2014 / 06:48
To bozka,hele,najed si na forum amerika,a tam ti taky jeden kolega pise,jak je to s tim ridicakem.Tak ted tady zas muzes vypoustet ty svoje hovadiny,ze si zde muzes udelat ridicak I bez prac.povoleni
14.08.2014 / 17:45
Nevěřte uživateli "mateo".Je to křivej člověk.Je mi jedno jestli dělá nebo nedělá v USA,ale je to křivák.
14.08.2014 / 18:11
To ze ti tady nenapisu,co nevim,tak mas hned tak silna slova?A co jsi dokazal ty?Pochlub se!!!
14.08.2014 / 21:27
Ha ha :)
14.08.2014 / 22:24
Tony,to jsi se teprve ted vynoril nebo slezl z traktoru?
14.08.2014 / 22:28
mateo nee byl jsem se potápět :)
15.08.2014 / 02:44
Tony,ale nesmis tak rychle na hladinu,uz jsou patrne zmeny na tvem mozku!!
15.08.2014 / 22:03
Dovolte mi taky jeden takovy maly smajlicek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
21.02.2016 / 07:49
Zdravím, vidím, že vaše vzrušená debata utichla a tím i zájem o toto téma na foru.
Nicméně pokud sem ještě někdo chodí chtěl bych se s někým poradit, kdo už ve státech jezdil a chce se tam
opět dostat ...bez green card a pracovního povolení. Jezdil jsem tam 2 roky, papíry jsem dělal v Chicagu.
Možná by mi poradil i někdo jako mateo nebo jiní kluci co aktuálně v us jezdí s green card. Nemusíme to řešit
tu na foru, aby někdo zase neurážel a pod. Díky
21.02.2016 / 08:29
Pokud jsi tam byl,tak to znas jak to tam chodis,tak jakou pomoc ohledne green card si predstavujes?
24.02.2016 / 20:25
No ono je to složitější.V Chicagu je hodně firem,které jsou ochotné sponsorovat na GC, když pro ně člověk jezdí. Mě to taky kdysi nabídli, ale byli to lidé, pro které jsem jezdit nechtěl a stejně jsem pak už chtěl jet domů,
tak jsem toho nevyužil. Problém je, se z česka na takovou firmu dostat.Takže bych uvítal pomoc někoho, kdo už tam pro ně jezdí nebo jezdil a nechal si kontakty. Plánuju, že pokud se mi zadaří vízum, tak se tam podívám a zkusím to. Možná bych uvítal někoho kdo by do toho šel taky se mnou. Ale ještě mi chybí nějaké info.