VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
STANDEFORD CAFÉ
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
04.11.2017 / 09:37

Stabilka Audi Ingolstadt, Německo

Stabilka Audi Ingolstadt, Německo

Ahoj šéf mi nabídl stabilku Vrchlabí - Ingolstadt, Německo. Nějak ty automobilky nemám rád. Nevíte někde jak to v Německu funguje. Bude ze mě pojízdný sklad?

Zakladatel: Pepéé 

Trailor
04.11.2017 / 11:42
Pro : pepéé. Právě jsi si odpověděl. Ano automobilky nemají velké skladové zásoby. Velké množství součástek je právě dodáno automobilce na přesně stanovený den. Co vím od kámoše, tak jsou ve ve smlouvách dost velké pokuty za nepřistavení vozidla včas. Jen si představ, že jen Škoda vyrobí každý den cca 400 né li více.Tak kolik je to jen sedaček, kol nebo oleje a ostatních provozních kapalin. Automobilky mají zásobu na pár hodin výroby.
Pro Škodovku mají taky dopravci výjimku od Ministerstva dopravy a tahají za návěsem ještě vlek . Myslím, že je pak souprava dlouhá 22 metrů.

coolio
04.11.2017 / 14:17
Dvě jezdím, a vcelku mi to vyhovuje. Když se to naučíš - myslím konkrétní fabriky, tak máš spoustu volného času - často se stane že vykládka trvá půl dne, i déle. Pojíždíš mezi halami ve fabrice, a všude stojíš frontu, tuhle ti vyhodí něco támhle něco, sociálka pořád blízko, ne moc kurtování.

Základem je abys nebyl placený od km, to by dost bolelo. S denní dietou a základem je ti to šumák.

DotCom
05.11.2017 / 07:46
Spis bych si to se zamestnavatelem domluvil na zaklad+ pausalni poplatek za kazdou tocku.
Kdyz jsem zacal jezdit automobilku za plat+diety,vychazely pod 100€ tydne,to by se taky moc nevyplatilo..

Trailor
05.11.2017 / 23:10
No pro Pepéé. Tak si to sám sestav . Základ 22000,- + diety a prémie do
10 000,- . Pokladní v Lídlu má 28 000,.Kč. Jinak se zeptej, jak ti budou platit státní svátek ? Jaký paušál za točku ? Točku taky můžeš dělat na Štědrý den.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp