Vykládky CZ
Zajímalo by mne jaký máte názor když vezete zboží do ČR jestli se raději jezdíte na Moravu nebo Čechy popř. Slezsko..??Máte zkušenosti s jinou mentalitou lidí??
09.10.2012 / 22:23
Radku, ještě když mužský jezdil, nerad jezdil vykládat a nakládat na Moravu. To byl vždy na mrtvici. Mají tam na všechno dost času, nic je nerozhodí ... Prý specielně na Moravě jsou ulice, různá podloubí, můstky apod velmi špatně značeny (mužský jezdil zásadně podle přesné aktuální mapy). Já sama mám taky špatné zkušennosti s vykládkou na Moravě, velmi špatná komunikace, než jim něco vysvětlím, to je strašné!
(-deaktivovaný profil-)
09.10.2012 / 22:30
Na Moravě je sranda. Jezdím rád třeba do Brna. neměl jsem tam nikdy problém, je pravda, že nikam nespěchají. "Tož já ťa vyložím, ale ještě jsem nejedl. Počkaj chvílu." A přijde za půldruhý hodiny:DDD To má Hanina pravdu, ale jinak vždycky všechno v pohodě.
(-deaktivovaný profil-)
10.10.2012 / 09:13
*Příspěvek odstraněn* (k tématu naprosto nesmyslný příspěvek)
11.10.2012 / 21:05
Já mám zase zkušenosti co tu píšete v Čechách,třeba Gebruder a Weis to bylo něco šíleného....skladníci to je tak zastřelit, vždycky říkali:Hele já jsem placený od hodiny a ne od nakládky :D
12.10.2012 / 09:21
Rosťo, máš pravdu. Ve skladech, hlavně u velkých dopravců, nezávisle na kraji, mají řidiče na háku. Skladníci, hovada, jsou tam často na pěstí, nechávají tam řidiče vyhnít a myslí si, že přes ně není.
13.10.2012 / 13:27
Hani to máš uplnou pravdu!!!!
21.03.2013 / 20:07
radči morava tam nežijou ve stresu