VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de repos de Terreneuve
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
01.07.2018 / 13:02

Prosím radu nejlépe GW

Prosím radu nejlépe GW

Ahojky všem, chtěla bych se s někým poradit o práci kamioňáka...
Nejlépe firma GW(bývalé ČSAD..)
Chci tam dělat papíryna C+E
Je dobré se firmě upisovat na dva roky?
A rovnou se ptám, zda by se tu někdo od GW našel, kdo by chtěl jezdit ve dvojce s zenskou? ????
A nesliboval by si od toho žádné prasárny, ale bral by mě opravdu jako kolegu??? Děkuji všem

Zakladatel: Polomáčenka 

sonor
01.07.2018 / 14:59
určitě není dobré se upisovat našetři a uděle si to za své pak nebudeš spokojena a budeš brečet a co pak dva roky v haji ja dělam u čsad a osobně nejsem spokojeny jsou i lepší takže utikam pryč našel jsem lepší. 2 roky jsou dlouhá doba a mužou z tebou pěkně zametat na pohovoru není problem nic a pak realita uplně jiná borci si ve firmě taky nechali udělat řp a litujou rači si puč od rodiny a pak z výplaty vrátíš

Zdenek74
01.07.2018 / 15:25
Souhlasím s kolegou ohledně upisování se na jakoukoli dobu. Kromě toho nesmí ti zaměstnavatel zaplatit cokoli a požadovat po tobě upsání se na nějakou dobu. Tohle už je nezákonné. Ale každý slušný zaměstnavatel to dobře ví a nic takového ti nenavrhne. Pokud ano upaluj jinam dopravců je dost. Jestli chceš lacino řidičák udělej si ho přes pracák stačí pouze být na pracáku evidovaná říct že můžeš mít práci ale potřebuješ řidičák a čekat. Pokud chceš rychle řidičák tak jak píše kolega půjč si. Asi sem ti moc neporadil, ale přeji hodně štěstí a dobrý výběr.

Flowerville
01.07.2018 / 18:24
Určitě se neupisovat, jak píší kolegové přede mnou. A taky doporučuju udělat ty papíry přes UP, ať se tam za naše peníze trochu snaží a někomu pomohou, páč pokud mohu soudit podle našeho oblastního zastoupení, ten úřad je jinak k ho*nu.

Polomáčenka
02.07.2018 / 11:23
A máte nějaké zkušenosti s tím přes pracák? Ja děkuji za jakékoliv rady. Tam pak musí být nějaký příslib či co a ten nevím jako kde bych vzala...? A na pracaku musim nějakou dobu byt abych di o rekcalifikaci mohla požádat... A od rodiny si bohuzel pujcit nemuzu. Spatne rodine vztahy.

coolio
02.07.2018 / 12:49
Pár vláken tu o tom je. Úp se nechovají všechny stejně, tudíž zkušenosti se mohou lišit.
Ale já si řidičák přes pracák udělal už před dvouma rokama, trvalo to 4 měsíce, ale nutno dodat že když mi to schválili tak jsem si už na něm válel šunky 3/4 roku.

coolio
02.07.2018 / 12:51
Příslib mi tenkrát dalo CS Cargo, jejich personální věděla o co jde, tak mi to jen poslala mailem na mou žádost po telefonu. Zpětně si uvědomuju že jsem jí nikdy nepoděkoval.
Malí dopravci z okolí, které jsem zkoušel, se ošívali a nechtěli příslib dát.

Horyn
02.07.2018 / 17:38
A proč se neupsat? 2 roky uteče jako voda... Ale samozřejmě si dát pozor na smlouvu, aby v ní nebyl nějaký vyjeb...

BakysBak
02.07.2018 / 17:51
Úpis nikdy. Já to málem udělal na pět let a teď bych se bil do hlavy :D. UP je volba nejlepší, zadarmo, do měsíce a schválí to každému. Na klid :)

Zdenek74
13.07.2018 / 22:23
Ještě jsem zapomněl ÚP ti kromě řidičáku zaplatí i profesák. Ale pozor o každou věc musíš žádat zvlášť ( neznám případ kdy to schválí naráz ). A s tím upisováním vem to selským rozumem upíšeš se na nějakou dobu pak se vdáš půjdeš na mateřskou a hádej co udělá zaměstnavatel oškube tě. Je to jen příklad ale stát se může spousta jiných věcí takže OPATRNĚ.

DotCom
14.07.2018 / 00:17
Jak ji muze zamestnavatel oskubat?Jedine,ze by mela ve smlouve napsanej “zakaz otehotnet”,jinak nic neporusi..

Flowerville
14.07.2018 / 06:26
Na stránkách příslušného okresního ÚP je třeba si najít číslo na osobu zodpovědnou za rekvalifikace a informovat se přímo u ní. Kurzy často zrovna probíhají v jiném okresu, tak je možné, že tě přesunou pod jinou pobočku, ale to ti vše řeknou. A ano, ten příslib je nutný, ale to si myslím, že u větších firem nebude problém, zkusil bych třeba zrovna u toho zmiňovaného GW.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp