VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Aire de Service de Besançon-Marchaux
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
16.08.2018 / 23:33

ADR osvědčení

ADR osvědčení

Praktické rady k jízdě s ADR. Trajekt, tunely, parkování.
Aplikace.
ADR v MKD.
Na co si dát pozor atd.

Zakladatel: (-deaktivovaný profil-)  

MarekN
30.12.2019 / 16:53
Moc tu toho neni,tak to trochu ozivim. Resim s dispecerem nebezpecny naklad do 1000 bodu. Co jsem se ucil ja a co vi vetsina ridicu,tak nemusim,nebo lepe receno ani nesmim otevrit tabulu. To mi je jasne,ale nemeni to podle me nic na tom,ze prukaz ADR mit musim. Tak sem se to ucil. Muj dispecer rika,ze neotviram tabuli,to se shodujeme,ale ze nepotrebuju ani prikaz.
Ja rikam,ze do 1000 bodu potrebuju ADR,ale jen neotviram tabuli.
Vi nekdo presne jak to je ?

MarekN
30.12.2019 / 17:14
Ne prikaz,ale prukaz tam byt.

nicky
30.12.2019 / 17:50
Pravdu má dispečer. Průkaz nepotřebuješ, je to podlimitní přeprava, stačí pouze " Školení osob zúčastněných na přepravě ADR ". Na to se žádný průkaz nevydává a potvrzení o absolvování školení je uloženo u zaměstnavatele.
Např. odkaz :
http://dlprofi.cz/preprava-podle-1-1-3-6-adr-tzv-podlimitni-mnozstvi…

wenca
30.12.2019 / 17:54
Co si pamatuju,tak musíš mít jenom školení jak píše nicky. Klasickou ADR průkazku nepotřebuješ. Ještě musíš mít v autě minimálně 2kg hasičák a přepravní doklad k nákladu.

MarekN
31.12.2019 / 10:38
Wenca dik. Nicky,ty se neopakuj po wencovi,tebe sem se neptal.

mateo
31.12.2019 / 16:11
Nejlepsi kamionak pod sluncem a on to nezna

MarekN
01.01.2020 / 13:16
Neznam,narozdil od jinych,co se tvari,ze vsechno znaji a neznaji vic veci nez ja. Ja se nebojim rict,ze to neznam. Me opravdu zakony typu byrokratickych predpisu a nejakyho narizeni jsou docela ukradeny,zvlast kdyz to neumi nikdo vysvetlit. Stejne me kontroluji jednou za 5 let,jestli se tam najde opravdu jedna vec,co jsem nevedel,tak jim to zaplatim a mam zas klid. Me zajima,abych to nikde nenamlel,k cemu mi je znalost ADR,kdyz pri nehode kazdyho zajima,aby si zachranil kejhak. Budu znat kazdy slovo v zakone a narazim do prvniho sloupu jako mateo. Ne diky,radsi neznat nic a dojet v poradku bez nehody a ujmy na zdravi.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp