VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Parkoviště u Kauflandu
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
03.10.2018 / 04:53

Migranti

Migranti

Českého řidiče kamiónu ve Francii odsoudili na 1,5 roku za pašování migrantů....
Jaký je váš názor, a máte strach - vy co ještě do UK jezdíte?

Zakladatel: keduler 

Horyn
03.10.2018 / 09:34
Frantici jsou trubky.... Časem poznají co ta svoloc provede s jejich dětmi... Zlatě v Čechách. To já mám na mrazáku zámek a čidlo otevřených dveří, bez vizuální kontroly celého kamionu nevyjedu.

keduler
03.10.2018 / 10:24
Žabáci mají s migrací dlouholeté zkušenosti už z dob kdy jim oficiálně končily kolonie. Taky v dnešní době moc pravejch frantíků který nejsou tatálně blbý, nepotkáš aby dělali rukama...
A propo, víte proč frantíci žerou hlemejždě a žáby? Protože každý větší zvíře by je nakopalo do prdele! :-)

MarekN
03.10.2018 / 21:12
Tady toto mi porad nejde do hlavy,ho zavrou,i kdyz se priznali a oni co ? Zkousi stesti s dalsim kamionem,to je na pobliti ten verdikt. On si tam pusti tu spinu,aby poctivi lidi sli brucet,nechapu.

keduler
04.10.2018 / 05:40
Kdo chcete podepište a prosím nezapomeňte, že Váš podpis je započítán pouze pokud ho do 24 hodin potvrdíte na své (zadané) e-mailové adrese.

http://www.petice24.com/petice_za_proputni_idie_kamionu_jiiho_sagana_z_francouzskeho_vzeni

paragán
04.10.2018 / 11:27
Tuhle petici by jste měli všichni podepsat!

Francoužtí četníci si myslí, že si můžou k řidičům kamionů dovolovat všechno a berou nás jako odpad. Musíme jim ukázat, že ne všechno si necháme líbit!

keduler
04.10.2018 / 12:52
Tady už nejde pouze o francouzské četníky, ale o celou francouzskou vládu a hlavně justici. A docela bych věřil tomu, že tento případ s naším kolegou vznikl z toho důvodu, aby měli do budoucna precedens a mohli to solit z jedné vody na čisto.

jozin
04.10.2018 / 16:35
Jak napises A,napis i B,jak to bylo stim odsouzenym.jezdim do anglie casto ted jsem v Dover,a v Calais treba vytahuji cerny z navesu dnes a denne,neni to nic zvlastniho.a nikoho nesoudi.V Dunq minuli tyden mel polak v chladaku deset cernych a to tam mel plombu i spanellak...

keduler
04.10.2018 / 17:13
jozin: Tak klidně napiš to B za mne, já byl v UK naposledy asi před rokem a půl a jinak ho nejezdím cca 3 roky. Zažil jsem si svoje a jezdit přes kanál prostě odmítám. Takže se "jozin" klidně vyjádři, ale prosím fakta...ne slyšel jsem a podobné. Já u toho opravdu nebyl, takže vycházím pouze z informací medií...

Bývalý policista
04.10.2018 / 19:21
Zdravím všechny,

Nejsem kamionak a registraci na to.to webu jsem provedl pouze abych mohl vložit tento příspěvek, kterým VAM VSEM CHCI v této problematice POMOCI.

Dle mého názoru je proti nebezpečí obvinění z pašování emigrantů jednoduchá a účinná obrana.

PRI KAZDEM KONTAKTU S POLICISTY NEBO CELNIKY ZACNETE HOVOR VY A OKAMZITE SDELTE, ZE MATE PODEZRENI ZE NEKDO VNIKL DO NAKLADOVEHO PROSTORU A ZE JE ZADATE O JEHO KONTROLU.

Při tranzitu hranic takto postupujte i tehdy, pokud Vás policie nehodlá zastavit.

Nic účinejsiho a hlavně jednoduššího není.

jozin
09.10.2018 / 17:33
keduler-jake fakte chces slyset?Ja tam jedzim ob tyden,tzv jak mam hodiny,to jedu skotsko treba a dalsi tyden treba jen Neuss.Tak jak ted.Zasadne nejezdim pres Calais,jen pres Dunq.Uprchliky je mozno vysledovat uz od Aachenu staci byt vsimavy.Ja jezdim pres PL,tzn sevrni cestou,Venlo,Antwerpy.Na hranici NL-B Postel,kde mi vetsinou vychazi druha pauza z domu,se nastupuje zcela bezne uz i pres den.Nejake plomby nebo ,,spanelaky,,jsou k smichu neni to zadny problem pro ne.Pumpa Ramst je vyhlasena primo,dal za Antwerpama uz to vyresily belgicani tak ze parkoviste normalne zavrelizrusily,a je klid,Ty si sve pauzy delej treba doma a oni maji klid od problem.Najizdim vetsinou nad ranem do pristavu,to se u kruhace potuluji uprchlici primo v tech vestach aby budily dojem trucekeru.Hodne se ted leze i primo na lodi,neznamena ze kdyz projdes obe kontroli na F strane,ze je v GB uz nemas na navesu.Od nas jmenovite dve auta uz,vzdy strachou hnes za kabinou.Jinak ja se anglii nejak nechlubim,beru to zemi jako za trest,uplny odpad a spina pro me.

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp