VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
AGIP, D1, Brno (Troubsko)
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
07.01.2019 / 15:11

BRETH TRANS STODŮLKY

BRETH TRANS STODŮLKY

ZDRAVÍM VŠECHNY A PŘEJU DO NOVÉHO ROKU HODNĚ KM KOLAMA DOLŮ + HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ.

VÁŽENÍ DÁ NĚKDO INFO O BRETH TRANS s.r.o.mají to ve Stodůlkách bývalé IPS,modrý FH s mrazákama.Jaký jsou tam many.jaký maj jednání vůči řidičům?Mám dlouholetou praxi na Mkd(od roku 1993)na všem co jezdí,krom autopřepravníků.Proježděná celá Evropa+ kus Asie.

Zakladatel: tyrak 

jozin
09.01.2019 / 20:20
Ty mas praxi 30 let,vsude jsi byl dvakrat predpokladam ale napises dotaz jak pubertak s ksiltovkou naopak...Neni problem je potkat v D,jeste vice NL,tak se jich poptej.Vim jen ze jezdi pod nejakym holandanem,to mi aspon rikal se starym FH jeste a ze jezdi silene prejezdy po prazdnu(to by ti predpokladam nevadio ale)

tyrak
09.01.2019 / 21:26
pro jozin

díky já už pravidelně nejezdím jen záskoky,jsem už v důchodu občas se svezu od jedné mojí bývalé fi.do GB,Tak mě to trochu zaujalo a chci se jich zeptat jestli by taky občas nepotřebovali.Stabilně už nikde dělat nechci.Těhle jsem si nikde nevšiml,možná že jsem je taky někde potkal ale nevzpomínám si.

sibrsibr
10.01.2019 / 05:38
Jožine,
Ideální je jezdit pořád po prázdnu a pořád čekat.
Hlavně když je hodně na hodinu a obrovské diety a taky velké odměny.

Naopak věřit, že si někdo založil dopravu, aby řidičům zaplatil víc, jen proto že se více nadřeli, je úvaha puberťáka s kšiltofkou.
To co vydělají některé české dopravní firmy z přepravy 30 tun přes celou EU, dostanou jiné firmy třeba za den čekání v přístavu. Podnikání není jen o dřině.

jozin
10.01.2019 / 21:14
sivr-ja ti rozumin...Nac se zdrzovat nakladanim ,hlavne ze se kola toci..Jeste mektal neco o pokutach,ze v NL je plno radaru na mostech,foti spz naves,to pak samozrejme na firmu ale holadan samozrejme vse zaplati,to je jasne...Jinak ksiltovku jsem nikdy nenosil,ani vnuk ji nechce:-)

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp