10.01.2019 / 10:41
Práce na VKD
Zdravím všechny. Mám na vás dotaz. Nevíte o nějaké firmě v okolí Děčína a U. n. L která by přijala nového zaměstnance a byla ochotná proplatit C, C+E a profesák v rozšířeném rozsahu(280h).
Přeci jen dávat 80k. z vlastní kapsy není nejpříjemnější.
Prosím vyvarujte se hloupým komentářů.
Případně díky za komentáře :-)
(-deaktivovaný profil-)
10.01.2019 / 12:18
Co takhle přes pracák udělat ty papíry? Zadarmo. Pak se nikomu nemusíš upisovat.
10.01.2019 / 12:37
Ono není ani nejpříjemnější se někde upsat na 5 let, budou si s tebou utírat víš co....
10.01.2019 / 12:50
Jasně, i upsat se je na prd. Ale zase má člověk práci i když nemá zkušenosti. Právě proto se ptám po firmách. Pak je tu možnost pracáku a jako poslední je zaplatit to z vlastní kapsy.
10.01.2019 / 14:06
Nevim jak je to ted,ale driv to ani pres pracak nebylo jen tak. Nejdriv chteli potvrzeni,ze te po dokonceni papiru hned nekdo zamestna,pozdeji se i tohle zrusilo,protoze platit tolik ridicaku pro ne bylo taky docela dost penez a pak se stalo,ze to delali jen chvili a byli zase na pracaku,protoze zjistili,ze to neni jen sedet a ridit. Takze pracak zavedl novy system rekvalifikaci,ktery byl hlavne nebo spis pouze pro ty,co uz jsou na pracaku delsi dobu. Delala to pro pracak jista firma,ta akce probihala asi jednou za pul nebo za ctvrt roku,ted nevim. Prislo tam 80 lidi,s kazdym udelali zvlast pohovor o jakou rekvalifikaci ma zajem a pak vyhodnotili koho vyberou. Z tech 80 lidi se vybralo 20+5 nahradniku. Z tech 20 ti lidi bylo treba 5 na ridicak,zbyvajici byli na cnc stroje,pocitacove programovani a ruzne jine. Tech 5 nahradniku pouze,kdyby z tech 20 ti nekdo vypadl. Proste kktina,byl jsem tam asi 3krat,ani jednou me nevybrali,tak jsem si to zaplatil sam,jinak bych tam asi zestarnul. Nevim jak je to ted,treba to je lehci,ale pokud ty prachy mas a chces to delat,tak bych si to zaplatil sam,protoze si musis uvedomit,ze cas bezi a doprosovat se nekoho muze trvat mesice,mozna roky,pak se treba dockas,ale kdyz si to zapkatis sam,zacnes okamzite a usetris treba rok,o to driv zacnes makat. Kdyz zatnes zuby prvni 3 nebo 4 mesice,mas to zaplaceny zpatky a nemusis nikomu dekovat a klanet se do konce zivota. Upsat se nekomu je jako zavrit se do vezeni. Pokud ty prachy nemas,tak je tezky.
10.01.2019 / 14:10
Co vim,ta ICOM bere bez praxe,maji tam lidi na zauceni a dostanes naborovy prispevek 50 000. Tak si to zaplat,pak bez tam a mas to tim prispevkem skoro zpatky,jestli to teda jeste tak maji. Ale taky tam musis zustat tak 2 roky,se mi zda. Ale to utece jak voda. A auta meni casto nova.
10.01.2019 / 14:34
Horyn, Utírat si víš co, můžou jen s někým, kdo si to nechá líbit. Nemá to nic společného s placením papírů. Že ti zaměstnavatel zaplatil vzdělání, neznamená že si koupil i tvoje práva.
Znám řidiče s dlouhou praxí, papíry mají za své, ale jsou tak hloupí, že si ji s nimi vytírají dodnes.
Znám taky řidiče, co si nechali zaplatit řidičák od zaměstnavatele za úpis práce na 5 let. Ale pokud to pak v zaměstnání nebylo OK a nedostali vše, na co mají nárok, tak to řešili dle zákona. Při rozvázání pracovního poměru nemuseli nic vracet…
Pro chytřejší není problém získat, papíry v rámci pracovního vzdělávání.
Ti hloupí by se neměli cpát za volant vůbec. Dopadnou vždycky špatně.
Otázkou je,
Mezi které řidiče patříš ty, když jsi přesvědčený, že si ji můžou vytírat s každým, kdo si nechal zaplatit řidičák?
10.01.2019 / 17:59
Me Bylo receno na urade prace telefonicky. Aby mel nezamestnanej narok na rekvalifikaci tak musi byt vic nez 5 mesicu vedenej na urade prace +prislip. Jenze te urad prace hned bude hnad do prace kdyz odmitnes praci tak te hned vyradej. A jestli budes vic nez 5 mesicu na urade prace tak rekvalifikaci nemusej vubec schvalit
10.01.2019 / 18:28
I kdyz si udelas ridicak napr. ze sveho. Nemas vubec vyhrano se muze stat ze budes mit min nez ve fabrice a ta vysoka zodpovednost a ty vysoke pokuty. Oni pisou zamestnavatele na portal mpsv vysoke platy ale realita je uplne jina
10.01.2019 / 19:28
Takze podle toho,co pise Michal,to je na tom pracaku porad stejne. A nebo jeste moznost,upsat se,vydrzet par mesicu a jit pryc,s tim,ze to musis zaplatit,protoze jsi nezustal tu dobu,co ses upsal. Misko,nic proti,ale ty bys mel jit na rekvalifikaci cestiny. Jestli takhle pises i zivotopis,to se o tebe musi vsichni prat. Ten prislip a hnad,to je des. Neber to osobne,ale jak mam pak vysvetlovat lidem,ze ne vsichni ridici jsou debilove.
(-deaktivovaný profil-)
10.01.2019 / 20:22
Tak ona cestin je asi určitě důležitá a ty slipy bYjou do očí, ale nebudem si nalhávat kdyby většina z nás měla gympl a vysokou tak by asi netočila koláčem. A jsou lidi co umí používat automatickou opravu chyb v mobilu a stejně jsou to debilové!!! Někdy je důležitější obsah než forma.
10.01.2019 / 22:10
Ten prislip je sice hruza,ale jde trochu pochopit,protoze se to jako pismeno P vyslovuje. Dobre,ale ku.va pises hnaD,kdyz se to vyslovuje jako T ?
10.01.2019 / 23:25
Co na tom stojí 80 k? Díval jsem se na Prahu do dvou autoškol a cena je tam okolo 55 k. Já to dělal minulý rok přes pracák a celkem i se všemi zkouškami to vyšlo do 40 k, spíš mírně nad 35 k. Na pracáku jsem byl vedený měsíc a řídit jsem začal po půl roce od startu rekvalifikace.
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 00:38
No nevím co máte za informace, anebo mají jiné pravidla pracák od pracaku. Ale kámoš dělá c,e,c95 pres pracák, v začal v listopadu, v prosinci dostal v, teď dělá profesak a o nějakém půl roku na pracaku, pohovorech se stovkami uchazečů že kterých vyberou jenom pár mi nic neříkal.
Takže bych řekl nechte si blbe kecy na koledy.
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 00:47
2marek a to mě víc bYji do očí ty slipy. Slipuju nebo slibuju?
Honim nebo honim a tam není ani T ani D. A navíc teď je zima a s rýmou a ucpanym nosem tam to D nakonci asi budeš vyslovovat. :):):)
11.01.2019 / 08:11
Jestli honis nebo nehonis,to s tim nema nic spolecne. A jestli honis,je to od slova honit. 1 a 2 osoba od hnat je ja zenu,ty zenes. Tu se vubec nic nez nezduvodnuje,tak to radsi nedelej,protoze ze sebe pak delas zbytecne jeste blbsiho nez to vypada. Hnat je infinitiv neboli neurcitek jako delat ridit atd. A to je vzdy T. A hlavne pokud nemas zduvodneni,tak aspon uz pisu jak slysim a HNAT slysim T,proto mi HNAD hlava nebere. Tak bez radsi honit a vykasli se na cestinu :)
11.01.2019 / 09:20
Co na tom stojí 80k? C, C+E zaokrouhleme na 20k. No a profesák s 280h je za 50k. Karta za kilčo mě moc netrápí. Lidi buďte tak laskavý a neřešte tu pitchoviny.... Založil jsem tohle vlákno kvůli firmám v okolí Děčína a Ústí které by splňovali to co chci a ne kvůli řešení češtiny. Ano i mě to bije do očí. Ale to že mu to tady napíše pět lidí nikomu nepomůže
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 12:33
2marek asi je těžké chápat psaný text? Trocha ironie?? Chybí humor nebo sociální inteligence?
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 12:58
Autoškola all Ústí nad Labem profesak za 25000kc. Tak máš usetrenou půlku a já myslím, že když budeš hledat a mluvit s nema osobně tak se můžeš dostat i pod 20000. Já ho měl za 16000 a v tom samém kurzů týpek vedle mě platil 25000 přes pracák.
11.01.2019 / 13:53
Uz to tema,ze hledas jen ustecky kraj je docela narocne. Snizujes tim velmi moznost,ze neco najdes. 80 tisic je nesmysl. Do 35 000 by ses mel vlezt se vsim a to bych si zaplatil ze sveho nebo pujcil. Za 2 mesice to mas zpatky. Pokud si budes moct brat kamion domu,je podle me zbytecne hledat jen v okoli 60 km. Chteli by to proto neco udelat,ne ze to bude vedle baraku a dovezte mi auto ridicak a zaplatte mi ho. Chces jezdit ne,tak si udelej ridicak co nejrychleji,tozn. pokud nejaka firma zaplati ridicak,tak k ni bez,i kdyby to melo byt daleko.
11.01.2019 / 13:55
Tekczech,sak si taky delal srandu,tak co resis. Spis jsi toz tvou srandou a ironii chtel zakryt jaky jsi tupoun :) Ty honici jeden :)
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 14:34
2marek ok jsem tupoun. A co jsi ty? Maminčin ukecanek co píše nesmysly?
Pošli odkaz na úřad práce kde pracují tak jak uvádí tvá dezinformace.
Dále pošli odkaz na autoškolu která dělá kompletní řidičák do 35000.
Nejenže ty nechápeš psaný text, nechápeš ironií, ale ty neznáš ani hodnotu čísel ktere píšeš.
A další věc, když se někdo zeptá na práci v Děčíně proč mu mermomocí chceš vnutit, že má pracovat v jiném kraji?
Buď znám odpověď a napíšu firma xy z Děčína je pro tebe vhodná, nebo držím hubu!! Ještě by jsi mohl napsat, kámo, znám firmu z Mladé Boleslavi je vážně super zkus to tam.
Ale informace, řidičák uděláš za 35000(kde?info) a práci si najdi v Brně (třeba) jsou blbe kecy a tři králové už byli, takže si je nech na příští rok.
11.01.2019 / 16:42
Kdyby sis to precetl poradne,tak jsem psal,ze to tak bylo,kdyz jsem to delal ja a ze je mozne,ze se to zmenilo,nebo to ma kazdy pracak jinak. 35000 za ridicak se ti zda malo nebo moc ? Za 20 000 po domluve s nejakou levnou autoskolou udelas C i E. Za 10 000 se da sehnat i profesak. A tech 5 000 jsou testy a kktiny. Extra pro tebe,test na C 700,test na E 700,test na profesal 700,karta ridice 700. Vyzvednuti ridicaku,poprve 100,po druhe 100,s profesakem 200,to mas 3200. Psychotesty,kdyz levne 2500. Vypis rejstriku trestu a vypis bodu taky nejaky drobny,to uz mame 6000. Zapomnel jsem,ze 2 krat musis k doktorovi za 500. Ok,tak 37 000. Kdyz neco srazis jeste v te autoskole,skoro jsem se trefil do tech 35. Co se ti na tom nezda pane chytrej. 80 to urcite nestoji. Max 50,pokud nema ani becko.
11.01.2019 / 17:03
Udelal bych si to na vlastni naklady.Ale pokud chces poradit,zkus Audo Viktoria.Tem to podepises,tusim,na dva roky.Ja bych tam delat nesel,ale svinarny se od nich nedockas,ostatni kluci jsou v pohode a pokud si budes delat svoje,neni to na start vubec spatny..
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 18:14
2marek pokud sis to přečetl pořádně tak jsem se ptal na odkaz na autoškolu.jsem moc zvědav která to dělá za 10000. To C a E vcelku sedí, ale ten profesak za 10 to jsem zvědav. Budu jim tam posílat zájemce. Teda jestli zase nekecas.
Co se mi na tom nezdá? No ty ceny jestli jsi to nepochopil.
Stále čekám na ten odkaz na profesak...
11.01.2019 / 18:35
Odkaz na profesak ti sem davat nebudu. To jsou veci,ktery se verejne nedavaji. Nebudu nikomu delat problemy,navic je to vec,kterou by i ten nejvetsi trouba mohl zvladnout sam tj. obvolat si par autoskol v okoli a poptat se.
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 19:41
2marek takže autoškola kde udělat profesak je jedna z věcí které se sem nedávají. No ty máš dost.
Tak ještě mi dej odkaz na kterém pracáku byly ty podmínky jak jsi je psal ty, ať si tam můžu v pondělí zavolat a ověřit to.
Jinak jsi tluchuba co jenom kecá pritrouble poznámky které se nezakládají na pravdě.
Nebo to je taky tajné.
On i trouba dokáže obvolat autoškoly, ale jenom lhář a pod odnikud nebo ukecanek úmyslně uvádí lidí v omyl!!! Ty tajnustkari
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 19:46
2marek jo a ještě k těm psychtestum o kterých píšeš že když levně ( chápu že to je podle tebe jedna z nejnižších možných) tak za 2500kc. Tak po zadání do pana googla hned první co vyjde jsou za 1500 Kč. Takže další nepravda, lež nebo blbý kec.
Nebylo by lepší kdyby jsi zůstal u urážení a opravování pravopisných chyb? Zbytečně nelži. Můj děda říkal, když nevíš, tak drž hubu!
(-deaktivovaný profil-)
11.01.2019 / 19:50
Psychtesty v Ústí u PhDr.mgr. Radany Doležalové jsou za 1500kc.
12.01.2019 / 16:33
Ale mne je to fakt uplne u prdele co rikas. A jestli se to nezaklada na pravde,tak podej trestni oznameni,ze lzu :D Ja k tobe stejne vubec nemluvim,nevim co se furt vtiras :D
12.01.2019 / 16:44
Chlapy sakra....jděte se hádat na pískoviště a ne tedy!V každém vláknu se někdo hádá jako malé dítě a nejste schopní argumentovat....
Dnes mi odepsala ALL autoškola tady v DC,že řidičáky a profesák bude dohromady za cca 42k. Když k tomu připočku další věci tak jsem na 50. Co jsem hledal předtím(jiné autoškoly a školící centra),tak by mě to opravdu vyšlo se vším všudy na cca 80k. Každopádně ještě chvíli budu hledat nějakou firmu.Bohužel tady v okolí chtějí buť MKD nebo řidiče s praxí. A myslím,že ze začátku bude i VKD záhul.
A ostatním co se mi snaží poradit, tak děkuji :)
A Marku moc se mi tomu věřit nechce ;) Ale v jakém regionu,nebo městě to uděláš takhle levně? Ani v jiné dimenzi :/
12.01.2019 / 17:08
Napsal jsi 42,to je rozdil 7000 od mych 35,omlouvam se,ze jsem se netrefil presne :) Nevim co ti mam na to rict,abych ti dal vysvetlil,ze se to da udelat i za 35. Pokud vim,tak jsi psal 80 a to byl cely smysl toho vseho,ze se to da udelat i levneji. A uz jsem rikal,ze tu nebudu psat pro vsechny,kde se to levne udelat. Vidis sam,ze sis jich par obvolal a usetrils 40 tisic,tak volej dal a treba usetris jeste tech 7.
12.01.2019 / 17:46
DotCom díky za radu, napsal jsem jim, tak se uvidí :-)
(-deaktivovaný profil-)
14.01.2019 / 07:03
Já si komplet řidičák taky nechal zaplatit od zaměstnavatele,ale rozhodně si po hlavě skákat nenechám. Neměl bych problém mu hodit klíčky na stůl kdyby mne ždímal. Dnes si to člověk naštěstí dovolit může,takže toho bych se až tak nebál.
(-deaktivovaný profil-)
14.01.2019 / 08:23
2mareknNiemand začínáš se zakoktavat a tvá krásná cestin mizí.
No s těma fizlama, to je dobrý úlet. Ty asi udavas každého kdo se na Tebe blbě podívá.
Slovni obrat ty vtiras jsem slyšel naposledy na zakladce, jak vidno mentálně jsi zamrzl tam.
Dívej se, každý se může splést ( to že ty se pleteš pořád je druhá věc), ale když už tě přistihnou, že jsis tak trochu vymýšlel, tak to přiznej, řekni sorry a nerozmazavej to jak hovno po zdi.
2kacer32 víš proč se tady tak hádáme? Protože se nudime, jiní závidí druhym a někteří tímhle svádí vinu za své posrane životy na ostatní.
14.01.2019 / 10:16
Tekcezek Tak všichni máme něco,ale proč se zrovna hádat pod vláknem,kde někdo prosí o pomoc? Pokud se chcete hádat,tak založte vlákno Odpad a tam se hádejte jak chce. :D Pochopil bych "hádání" kdyby obě strany něčím argumentovali,ale tohle je jak dvě děti na písečku,co se hádají o lopatku a druhé dítě mu vyhrožuje tím,že mu tatínek vyhlásí válku :D
(-deaktivovaný profil-)
14.01.2019 / 13:58
2kacer tak jestli odkaz na autoškolu co ti udělá papíry za polovinu (kterou potom zminujes i ty sám)není vhodný argument, tak to potom nevím co by měl být ten správný argument. A to, že se do toho zamotá i trochu odpadu, holt jsme lidi. Věřím, že by bylo kratší číst jen názvy a čísla. Třeba tabulku v Excelu název školy, telefon cena, a to samé název zaměstnavatele, kolik k výplatě a kolik hodin odpracovaných. třeba tak někdo začne psát. Formálně, slohově i gramaticky správně a jen a pouze nezavádějící informace.
Přeji ti pevné nervy v životě
14.01.2019 / 15:26
O cem to ten moula s tim katastrofalnim pravopisem mluvi ? Prej krasna cestin a ze jsis vymyslel,tak to je moc :D Nesnaz se psat spisovne,akorat to jeste vic poseres :D
14.01.2019 / 16:43
Kacer32
Něco tady vrabci štěbetali,že existují autoškoly,kde se dá řidičák udělat i na splátky,když začneš jezdit a splácel by jsi to bajvoko po 5000kč/měsíc,máš to splacené za 8-10 měsíců a těch 5000kč máš dietu za cca 4,5 dne,samozřejmě zahraniční.Takže veškeré hádky,jako ty jsi mi nepůjčil lopatičku,tak já ti rozkopu bábovičku,jsou docela o ničem...
Poohlédni se i po takové možnosti,určitě to je lepší,než se někde upsat na x let ,taky je možnost si ty peníze půjčit,bud v rodině nebo z banky,ale né nějakou tu ,,rychlou půjčku,peníze za 15 minut na účtu",že 50000 si půjčíš a 200000 zaplatíš jenom na úrocích..
14.01.2019 / 16:58
Jestli se chce kdokoliv zadlužit na to, aby se mohl stát zaměstnancem a ještě ani neví kde a za jakých platových podmínek, tak to musí být ohromný zoufalec…
To jsem zvědav kde ta šofeřina skončí s tak inteligentními zájemci.
Brzy nebudeme dostávat výplatu, ale budeme si kupovat jízdenky, jako na MHD, abychom se mohli povozit ve služebáku :-)
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 07:45
2marekNiemand dívej se na obsah sdělení ne jen na formu. Není všechno zlato co se třpytí.
Ten odkaz na úřad práce asi už nebude, co??
Zkus použít hlavu k něčemu jinému než opravování pravopisných chyb.
Uvažoval jsi o tom jaký je nesmysl co jsi napsal, profesak za 10000? Ale hlavně, že máš pravopis správně? Teď ještě obsahově aby to nebyla pitchovina a bude se to dát i číst. Ale alespoň jsi přestal dávat dezinformace a držíš se mé rady jenom urážet a zaobírat se gramatikou to ti jde dobře.
Měj se niemande
15.01.2019 / 11:27
D/r/iver-Bohužel autoškoly tady v okolí to berou na ŘP.B ale C(a další) na splátky dělat nechtějí.
A jak jsem již zmiňoval chci začít na vnitru.Pařecijen umím hovno a nemám žádne zkušenosti co velkého auta týká(dodávku a projetí se hovnocucem po dvoře u známého bych nepočítal) :D
1.Možnost je se upsat firmě
2.Možnost je zkusit to přez pracák(zatím se zjišťují informace)
3.Půjčení si od rodiny.
4.Půjčení si od bankdy...ani náhodou!
Asi v tákovém to pořadí.
15.01.2019 / 14:05
Kacer,podle me je nejdulezitejsi cas,ktery bezi,takze jistota je mit na to svoje penize a udelat to,co nejdriv. Cim driv to budes mit,tim driv budes mit ridicak zapsany. Pak muzes eventuelne i rict,zes par mesicu nekde jezdil,to uz nikdo zjistovat nebude. Ale pokud pujdes zadat o praci a reknes,ze pristi pondeli si jdes vyzvednout ridicak a kartu a hned muzes jet,tak ti garantuju,ze vyber zamestnavatele se ti zuzi na minimum. Cekat a doufat,ze ti to zaplati pracak,je blbost. Za kazdou cenu bych ty prachy sehnal,takze bych si je pujcil a pak okamzite na ridicak. Pokud jsi bez prace a mas cas,tak co nejrychleji valit teorii a jizdy,protoze musis pocitat s tim,ze na zacerecne testy dostanes termin od komisare,ktery taky nema vzdy cas a to muze trvat 2 tydny az mesic. Az to udelas,cekas dalsi 2 tydny na zhotoveni ridicaku,az pak muzes zapocit ecko. Stejne tak je to z profesakem. Je tam dost hodin,ktere realne stihnes za 2 az 3 mesice,az pak zase termin od komisare a zase cekani 2 tydny na profesak. Vyzaduje to,abys byl nejlepe bez prace a mel na to pul roku cisteho casu,nez vsechno dostanes,behem te doby si uz obvolavat i psychotesty,protoze i tam byva termin tak 14 dni. Takze abys to stihl v co nejkratsi dobe,pocitej tak pul roku a byt bez prace,pokud budes behem te doby pracovat,tak to udelas tak za rok. Vem si,ze uz jen ted jsi tu par tydnu,neli mesic a nic se nehybe,cas utece jak voda a najednou reknes za pul roku,zes porad nic nenasel,oritom za toho pul roku uz jsi to mohl mit hotove.
15.01.2019 / 14:10
A kdyz chytnes dobrej flek a budes mit aspon 30 000 na zacatek,tak co,zatnes zuby a za 2 mesice to mas zpatky,chapu,ze za tu dobu cekani se asi zadluzis vic za toho pul roku,kdyz nebudes makat,ale i kdybys mel pul roku splacet,tak to vydrzis,okouknes si mezitim par firem,bzdes mit uz pul roku praxi a pak najdes i mezinarodku za 40 mesicne a uz valis. Jedinej problem bude,kdyz narazis na smejda hned na zacatku,co neplati,to pak jde vsechno do prdele jeste vic.
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 15:14
MarekNiemand teď jsem si zaprskal mobil kávou. Ty Wole, co ty nevymyslis. To jsou teda vtipy. Nebo to myslíš vážně co tu meleš?
Možná by jsis to mohl po sobě přečíst než to pošleš. Ani ne tak z cestin, ale obsahově jsou to bludy.
15.01.2019 / 15:49
Ty prskas nejak casto a uz jsem ti jednou psal,ze pise ty sis a ne ty jsis. A slovo zaverecnej byl preklep a preklep a chyba je rozdil. A neprskej uz,ty uz prskas tak po stokrate,to musi u tebe vypadat,vsechno zaprskany :)
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 16:23
2marekNiemand "že píše ty sis" jako že vynechávat slova je taky překlep/spíš nedoklep.
Prskam už po stokrate? No jestli, tak po ste? Dej 5prispevku kde jsem prskal. Jo vlastně jo, pro tebe 3 nebo 100 je to samé jako 10000 a 25000 jo holt v těch číslech máš trochu hokej. No v tom pravopise, ale taky nejsi žádný přeborník po stokrate je asi nějaký novotvar.
15.01.2019 / 16:38
Po stokrate je moravsky hovorove,to ty se svou mizernou zasobou neznas. Normalne se to i takto rika. A jelikoz pisu bez diakritiky,pokud teda vis,co to znamena,tak jsem napsal po stokrate,protoze kdybych napsal po ste,tak bys sis mohl se svym mini mozkem myslet,ze jsem chtel napsat zajmeno jste,nebo ze jsem chtel napsat postel a neumim to. Takze specialne pro tebe jako pro dementa po stokrate :) A nezaprskej si monitor ty prase jedno :)
15.01.2019 / 17:13
Abych byl upřimný radši budu ve firmě za debila,co nic neumí,ale chce se naučit,než si hrát na machýrka a do týdne rozstřelit kamion nebo dokurvit návěs(a to jsou ty lepší případy).Asi jsem jeden z mála,co k tomu přistupuje zodpovědně a s respektem. A ne jako kdejaký Maďar či Polák...nebo spousta dalších idividuí na silnicích.
A půjčovat si na řidičák je fakt hovadina...asi největší hovadina co můžeš udělat. Půjčíš si 50k. a vracíš klidně 100 a možná i víc.Takže do toho fakt nejdu.
Přez pracák je to hovadina?Proč?? Pokud mi to umožní tak proč dávat takový peníze z vlastní kapsy??
A jak jsem říkal...ze začátku chci na vnitro..klidně i na rok-dva abych nabral nějaké zkušenosti a osahal si spoustu věcí. Nejsem takový magor abych měl týden řidičák a hybaj do Holandska ;)
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 17:49
2marekNiemand vcelku pracně se tu snažíš každého přesvědčit, že jen ty a tvůj světonázor je ten správný. Nehledě, že tu píšeš čísla kterým nerozumíš. Myslel jsem si, že takový zkrachovalý profesor češtiny píše spisovně když to od ostatních i očekává. Zvláštní je, že hovorovou moravštinu používáš jen v tomto případě. Ty nedoklepy jsi schválně vypustil a čárky nepíšeš tak jak máš, bo v hovorové moravstine nejdou slyšet.
Jsem rád, že sis vzal k srdci co jsem ti psal. Aby ses raději věnoval češtině, nebo lépe hovorové moravstine protože rady budoucím kolegům jsou od tebe jen fake.
Možná cestin není můj dobrý kobyl, ale třeba vím, že když prskam na telefon prskam na displej a ne monitor. Tobe he to očividně jedno, hodinky jako holínky, hlavne, že je to správně spisovně, popřípadě hovorově.
Ale aby jsme se pořád nebavily o té češtině či moravstine, pošli ty odkazy na ten pracák a profesak.
Jo a odpověz z čeho že ti vyráběli ten profesak, že ti jim to trvalo měsíc.
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 17:57
Jo jinak dopravka ti že zákona musí profesak zapsat do 20 dnů. To je maximum, takže tvých 30 dní je 30%rozdil v případě, že máte úředníky tak pomalé jako tvé vedení. Příště když budeš chtít dávat rady tak si kalibruj číslice ty hovorový moravaku.
15.01.2019 / 18:08
Hele,ja jsem tolerantni cestinar,takze jsou chyby a preklepy,ktere se toleruji,to jsou zapomenute carky,drobne veci jako jsi napsal treba ty "aby jsme",ja pisu abysme,kdyz uz to ma byt spatne,protoze to je hovorove,ale ty pises aby jsme,protoze si myslis jak jsi cestinar a pritom to zas napises blbe,spravne je abychom. Tak kdyz uz to napises blbe,tak to napis aspon abysme,z toho clovek usoudi,zes to napsal hovorove podle toho jak to ve slangu vyslovuje,stejne tak jak vyslovuju jeste,tak nekdy napisu este,protoze to je hanacky a je to tak napsano umyslne s tim,ze vim jak se to pise i spravne. Ale pokud si nekdo hraje na chytreho jako ty a dela hrubky bijici do oci,tak to je k zasmati brat potom v uvahu "moudry" nazor takoveho cloveka. Netolerantni chyby od cloveka,ktery si hraje na chytreho jsou i a y,s a z,b a p. Viz. treba ty. Abychom se nebavili. Aby jsme teda ok - prehnana malickost,ale nebavilY,to neni preklep,to jsi pablb. A ten profesak vyrabi do 2 tydnu,ale kdyz jsem chtel delat testy,trvalo 2 tydny,nez na me bylo misto u komisare,takze je lepsi pocitat s mesicem. Samozrejme,ze s nadsazkou receno muzes vse stihnout i za mesic,pokud na tebe autoskol
15.01.2019 / 18:15
autoskola,komisar a urad a psycholozka udela cas ve dne v noci a nebudes zrat a chrapat,tak stihnes i za mesic. Ja to beru realne jak to muze fungovat,muze se stat,ze nekdo onemocni,u me byli komisari na nejakem skoleni,tak se to zas odlozilo,pak jsem zase musel ja nekam,je potreba to brat i s nejakou rezervou,takze radsi reknu vic jak min. Pak reknu za 2 mesice a borec se me zepta jak jsem to stihnul,kdyz mu trvalo rok,pritom mi nerekl,ze chodi do prace a tim padem jizdy i skoleni delal jen o vikendu a driv to stihnou neslo. Takze asi tak,zalezi individualne na vsech zucastnenych,aby meli cas a pak se uvidi,ale ten prumer by mohl byt tak tech 4 az 6 mesicu.
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 18:36
2marekNiemand
Ad1) absolutně nikdy jsem nedělal ze sebe chytrého ohledně češtiny a pouze s trochou studu přiznávám, že spisovná čeština pro mě není obor ve kterém bych mohl někoho poučovat.
Ad2) já jsem zase tolerantní v číslech. Když někdo napíše po tom co uděláš zkoušky tak ti zapíšou profesak do řidičáku do 3 týdnů. Tak se nebudu hádat, praxe jsou dva týdny zákon říká tři. Když někdo píše, že minimálně měsíc tak je to blbost. Tak jako je blbost 10k za profesak a další pitchoviny co píšeš.
Ad3) když se spletu tak se jako chlap omluvim a uznám chybu. Ty to rozmazavas jak hovno po zdi.
Ad4) 20 let žiju v zahraničí a už asi nikdy nebudu psát gramaticky správně to k te češtině. 3roky tomu jsem si nevzpomínal ani na spoustu slov.
Já bych řekl, že ty jsi hodně povrchní, sebestředný mrskac, který svou neschopnost a životní prohry chce maskovat jakoby neschopnosti druhých.
Ale k faktům!!! Jestli nechceš poslat ty odkazy tak to normálně přiznej, že sis vymýšlel. Jinak zítra se optam na Hané jaké podmínky máte a měli jste k profesaku zaplacenem od pracáku.
Jo a ještě jedna otázka, ty jsi si nechával papíry platit od státu, ale teď lidem doporucujes platit si je za vlastní. Mohu se zeptat proč? Jako že teď když dostaneš 50k měsíčně tak si frajer a mohl by sis to dovolit?
15.01.2019 / 18:54
Kacer32
přeju hodně štěstí. Taky schávním všeljaké informace.. Bohužel ze známých truckerem nikdo není a ani nebyl, tak spoléhám na sílu internetu, která se občas tak, jak je tady vidět. Člověka to pak vysiluje a možná i odrazuje když tady žádá o pár informací, ale místo toho se tady řeší gramatika a podobně.
15.01.2019 / 19:50
Ještě k té možnosti udělat si řidičák přes UP. Od r. 2012 má každý uchazeč evidovaný na ÚP, právo si sám zvolit rekvalifikační kurz u akreditovaného vzdělávacího zařízení a pro každého jednotlivce je vyhrazen příspěvek na tuto rekvalifikaci až do výše 50.000,- Kč. Asi to nerozdávají automaticky, víme, jak se stád staví k těm, kteří jej v minulosti štedře podporovali z daní a ocitli se v pozici, kdy jednou potřebují podpořit sami. Takže lze čekat nějaké schvalovací obstrukce. Zkuste najít autoškolu s takovou akreditací, je velká šance, že se bude umět sama postarat, aby proplacení takového kurzu dopadlo, vsadím se, že zájemci o sk. C popř. C+E ve frontách u dveří autoškol nestojí. Namátkou, tady je jedna z autoškol, která v tom zřejmě
chodit umí a zná:
http://www.autoskola-crkva.cz/ridicsky-prukaz-c
nebo
http://www.novotny-autoskola.cz/rekvalifikace/
15.01.2019 / 20:52
Mily kkte tekczechu,jsi borec,ze uz 20 let od svych 3 let zijes v zahranici,velmi se ti klanim. Ted teda jeste po treti k te dobe toho vyrizeni. Psal jsem tam uz nekolikrat,ze ten mesic na vyrobu ridicaku by i se zkusebnimi testy,ktere si urcuje komisar a muze to taky trvat. Priklad,udelam veskerou teorii a jizdy 1.6. 2019. Rekneme,ze bude streda. Jsem pripraven na zkousky. Zeptam se autoskoly,kdy budou. Odpoved je,musim se podivat a nahlasit te u komisare. Volam mu druhy den,mam toho moc ale stopro to dnes zjistim,zase nic,volam v patek,jo vcera jsem se na to dival. Delaji to jen priklad pondeli,streda,ctvrtek. Vim,ze kazdy den to nedelaji,mozna jen 2 dny,ted nevim. Tak rika borec v autoskole,tak pristi tyden je plnej,tam uz neni misto,ze se to musi hlasit tyden dopredu. Tak ten dalsi tyden,tam maji ale od pondeli do stredy nejake skoleni,ale ve ctvrtek by to slo,to uz je 15teho od chvile,co jsem pripraven na testy. Tak rikam,ok ten cvrtek,udelam testy,dostanu potvrzeni,ze jsem prospel a su na urad,zazadat o ridicak a helemese,on je ctvrtek,nefakcenka urednici maji uredni hodiny jen pondeli streda,takze az pristi tyden v pondeli,to uz je 20teho,tam to podam a rekne mu jen ok,za 2 tydny si prijdte pro ridicak a hele,ono uz je 4.cervence a ja uz mel pred mesicem vsechno hotove. I takova muze byt realita takto jsem to myslel. Pro tebe zvlast extra rozepsane. Pak si vyzvednes ridicak a muzes zacat ecko nebo profesak. Pak se klidne muze stat,ze zacnes ecko,takze k doktorovi za 500 potvrzeni,abys mohl podat prihlasku,pak ti rekne autoskola,ze uz zacali termin,tak se mas prihlasit za 2 tydny az zacnou novej atd. A to nemluvim o tom,ze nekdo bude nemocnej nebo bude mit dovolenou. I tohle vsechno se muze stat,proto jsem to uvadel i s realnou rezervou. Protoze vsechny tyto byrokraticky kktiny ti sezerou cas,ani nevis jak. Treba chytnes dobryho komisare,dobrou autoskolu i uredni den na vyrizeni. Ja si pamatuju,ze jsem to delal ve stredu a sel jsem posledni na jizdy a nez to orazitkoval vsechno bylo za 10 minut 5 az uz jsem nestihl na urad,takze az v pondeli. Uz jsi to pochopil ty mistni hloupa opice ?
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 22:16
2marekNiemand kokot je orgán velice užitečný, věru více než tvé rady. Napsat, že kdyby byl borec a vše by šlo jak po másle tak to můžeš stihnout za měsíc je nesmysl na stejné úrovni jako zbytek tvých úvah. Čistě teoreticky je to 40 hodin jízd 20C+cca10E+10profesak. Nemůžeš jezdit v neděli a můžeš odjet jen dvě hodiny denně, pokud se nepletu. Možné je, že ve tvé dimenzi máte delší měsíce. A nebo tam u vás máte všechno jiné od úřadu práce až po ceny.
Jo a ten tvůj Liebesbrief jsem mimo toho začátku nečetl, píšeš pitchoviny a ještě ke všemu nudné. A dlouhé takže ani nevím jestli jsi tam dal ty odkazy nebo zůstaneme u toho, že jsi maminčin šprt pohádkář.
PS: nesikanovali tě náhodou ve škole?
(-deaktivovaný profil-)
15.01.2019 / 22:25
zase termin na komisare a vyroba profesaku zase mesic.
Tak jsem tu tvoji hlášku zkopiroval a hej more, ty seš uplna dylina, vždyť je to dohledatelné co tu píšeš za nesmysly. A pak jak prekrucujes. Marku, Marku takhle to dál než na hovnocuc nedotahnes
15.01.2019 / 23:00
Ano dementku,zase termin na komisare a vyroba profesaku zase mesic. Ano,priznavam,kvuli tomu prvnimu zase to zni dvojsmyslne. Ty jsi samozrejme musel vytahnout tu druhou variantu,i kdyz ti porad opakuji,ze jsem to myslel oboji a tva tupa lebka nemuze domyslet jiny smysl vety. To dvojslovi na konci "zase mesic" melo patrit cele tomu zbytku pred tim. Zkus to precist bez toho prvniho "zase" a mas smysl vety,ktery jsem myslel. Jeste jednou pro tebe:dvojslovi "zase mesic" patri ke komisari i k profesaku zaraz,nejen k vyrobe profesaku. Chapu,ze to prvni zase je tam matouci,ale i kdyz tam to "zase" na zacatku,i tak se to da stale precist v tom smyslu,ktery rikam. Neee,vygumovanej simpanz to musi prekombinovat zase,ale opravdu ZASE uplne jinak,nez je mysleno,aby tu zas mohl prskat na display a normalni lidi. Zaprskanec jakejsi zaprskanej. Normalne se mi zda,ze z tebe zacnu prskat. Jenom to ne.
16.01.2019 / 09:11
Hele vy dvě dítka neustále se hádajíci....domluvte si osobní schůzku a třeba si rozbijte hubu...ale tím že se tady hádáte jak dva postiženci fakt nikomu nepomámá.Když někdo napíše pitchovinu tak ho na to upozorním,ale každy si na to udělá svůj názor a každý si to přebere podle svého....Tak kurva už dost!
AlanE-Díky a tobě taky :) Odkud vůbec jsi? Nebo v jakém okolí hledáš?
Flowerville- Díky za radu,a přez ÚP to je jako druhá možnost. Bohužel autoškoly,které jsi sem hodil jsou pro mě hodně z ruky,ale díky za snahu! :)
Popřípadě znovu dávám info,aby jste se nový nemuseli prohrabávát tímhle částečně odpadem.
Firma která jezdí VKD, v okolí Děčína a U.n.L která by buď přijala bez praxe a nebo,která by přijmula i bez ŘP C,C+E ,PP a pod nějkým úpisem to proplatila?
Možnost č.2)Přez ÚP-Zatím zjišťuji pár informací přez známou
Možnost č.3) Zaplatit vše z "vlastní" kapsy
Možnost č.4) Půjčka.....NIKDY!
16.01.2019 / 09:22
Omlouvam se pane kacer,chtel jsem jen neco vysvetlit :)
16.01.2019 / 12:59
Dnes odepsaly z megatruckingbohemia a chtějí stryktně až od 21let :/ Takže ta taky padá.Z Audo Victoria mi odpověděli na dohodnutí osobní schůzky,ovšem na datum,nebo kdy už neodpověděli. Takže jsem asi v riti :D
16.01.2019 / 13:10
Kacer a co ti rikam celou dobu,vsude budou terminy a nakonec bude pul roku v prdeli a ty stale jeste ridicak ani nezapocnes. A jestli ti to pracak schvali,tak jsem si jistej ze to taky potrva a sakra dlouho.
16.01.2019 / 14:26
Tak pardon,že nejsem uplně schopnej vyhodit 50k. do luftu...
16.01.2019 / 16:21
Tady resite 2 pravopisny chyby to je sileny. Za 1 pisu mobilniho internetu 2 se v pravopise ridim podle mobilniho internetu nahore se me ukazou slova ktery Chci vlozit do zpravy. Jo kacer jestli chces pres urad prace kurz tak musis jezdit 1 rok autem. Je ti min nez 21 tak nevim.
16.01.2019 / 16:35
Kacer. Byt tebou bych se vyucil a 21 bych si udelal ridicak C-E. do te doby bych jezdil autem a nebo dodavkou
16.01.2019 / 16:56
Kacer take se muze se stat po autoskole ze na to nebudes mit bunky a 80000 kc v prd. Proc zamestnavatele hledaj do nekonecna ridice to ti vubec neni vubec divny
(-deaktivovaný profil-)
16.01.2019 / 17:16
2marekNiemand nefňukej šprte!!!
2kacer to máš pravdu, že normálně by mělo stačit upozornění na chybu. Holt někdy to nestačí a někdy bouchnou saze. Řešit všechno pestma Te přestane v určitém věku bavit a navíc podmínky Ti mohou zatáhnout další plány (mě třeba práci v Kanadě) s někým si dáš po tlamě a tím to skončí a někdo Tě udá, říká se No risk, No Fun, ale asi jsem už vyrostl z těchto zábav.
Jinak jsi mladý, když půjdeš na pracák a budeš si dělat papíry tak Tě nikdo do práce posílat nebude. To jsou blbe kecy. Budeš muset dělat 280 hodin profesak a to Ti chvíli zabere. Udělej si C, profesak a než uděláš E tak můžeš jít něco rozvážet. Zajdi se zeptat do pekáren nebo mlékáren, masny nebo velkoskladu s napojema. Tohle ti tady neporadí nikdo protože většina začínala max. 5 roků zpět a neví jak se začínalo jako kamionaci kdysi. Usnadní ti to udělat E budeš mít trochu praxí a vše půjde snáz. A magorum co si nechávali zaplatit papíry od státu a teď tady mudruji své tuposti raději nevěř.
16.01.2019 / 17:17
Michale vyučen jsem.Proč čekat do 21? :) Ne divné mi to není,protože vím,proč tomu tak je.Je možné,že za pár let,mě to omrzí(což myslím že ne) ale je tu spousta dalších věcí,co bych mohl dělat. A tohle by byla alespoň dobrá zkušenost do života. Každopádně jsi du za snem a ať se klidně někdo na hlavu staví :)
(-deaktivovaný profil-)
16.01.2019 / 17:19
Magorum co si nechali zaplatit papíry od státu a teď Tebe nabádají abys si je zaplatil z vlastního, tak tem tady nevěř.
16.01.2019 / 18:52
tekczek
Kdyby sis za dlouhých zimních večeru skoukl moje ,,přiblblé příspěvky",zjistil by jsi,že to samé,možná jinýma slovama,ohledně toho začátku ježdění,jsem napsal už před hodně dlouhou dobou,byl jsem ovšem prohlášen za dementa s mozkem zdegenerovaným z dekompresních nehod při potápění,na co se zdržovt nějakým ježděním na sole,kolem komína,když je možnost jít rovnou na soupravu. a rovnou na druhý konec Evropy....
A jenom pro upřesnění,,,papíry" jsem si určitě za státní nedělal,všechno jsem si poctivě musel zaplatit z vlastní kešeně,ono to totiž v minulém tisíciletí ani moc jinak nešlo,možná na ČSAD se dalo něco málo pořídit,ale za hodne dlouhý úpis...
16.01.2019 / 18:54
Michal,ty se prosim te vubec neplet do debaty,kdyz vubec nevis o co gou. Za prve,chyb byla hromada,ne jen 2 a hrubych. Za druhe jsem o tech chybach zacal mluvit v tom smyslu,ze su vsichni hrajete na chytraky a neumi vic jak pulka z vas cesky. Ono mezi vama to je jedno,to bije do oci jen inteligentnim,coz muze byt treba vas sef,kteremu pisete zivotopis a to je vase prvni vizitka jaci jste hlupaci. Za treti tvoje T9 na telefonu s tim taky nema nic spolecne,protoze ta pise slova spravne. Za ctvrte jsem na tu chybu jen upozornil a vic jsem to nekomentoval. Jelikoz orangutan tekczech neustale zadal nova a nova vysvetleni,tak ja jako trpelivy clovek jsem opici vysvetlil a hloupe opici to musis vysvetlovat dlouze a pomalu,bohuzel tahle opice to ani tak nepochopila. A za pate tu resime davno ridicak za 40 az 50 tisic a ne 80,takze Michal vis co ? Zalez
16.01.2019 / 18:57
Kacer32
Firma GW Logistics/ CSAD Jihokrach má nedostatek řidičů. Nemusíte mít papíry a ani umět Česky. Stačí se podepsat na smlouvu a zbytek se zařídí ..
To není z mojí hlavy,bylo to na jedné skupině,tak jsem si vzpomenul..
16.01.2019 / 20:12
Ja si taky zaplatil ridicak ze svyho,pak jsem hned z uradu zdrhal do prace a jeste ten vecer jsem s navesem s mrazakem frcel smer Florencie. Za 3 mesice jsem projel trictvrte Evropy a pak s 3 mesicni praxi za hranice a vsechno slo. Staci nebyt uplne blbej a jde vsechno,ale v kazdym pripade jsem neremcal,co jsem dostal za auto,to jsem bral. Pak jsem zjistoval jak to funguje a hledal jsem lepsi. Aspon trosku oroto clovek udelat musi,zadarmo neni nic a me to stalo dost,ani maminka ani tatinek ani nikdo z rodiny nepomahali. Takze nevim o cem tu simpanz tekczech s ridicakem z pracaku neustale meci jak moje stara.
(-deaktivovaný profil-)
16.01.2019 / 20:13
2driver/diver tvé příspěvky čtu velmi rád, protože jako jeden z mála tady opravdu víš o čem je řeč.
Tudíž bych je nikdy nenazýval pritrouble a v tom mi dají zapravdu všichni zde přítomni nepritroubli.
Tento konkrétní jsem nečetl, ale jestliže píšeš, že je shodný s mojim tak jsem asi příklad toho kdy opice má větší znalosti než šprt. Šprt uke anek.
2marekNiemand tak ty tady nepřestaneš fnukat? Zvláštní, že odpovídáš jen na pravopisné chyby, ale tvé fabulace ohledně témata tohoto vlákna pomijis.
To jak píšu česky mě vůbec nesere protože C.V. jsem poslední roky psal vždy v italštině, angličtině nebo němčině. Ty na hovnocuc jsi curriculum ani nemusel psát, viď?!
Jinak až se tu vybrecis, tak začni odpovidAt proč tvé rady jsou nesmysly být napsané správně pravopisnou hovorovou hanactinou!! Vyser se na pravopisné!! Přestaň fnukat a začni odpovidAt na otázky k tematu.!!!
Jak vidíš ty debile!!(tak jsi mě nazval ty) kačer musí dělat profesak 280 hodin a ty mi ukaž jedinou autoškolu kde 270 hodin teorie+10 hodin jízd ti udělají do 10000 Kč. Ty tupý modulo hodina jízd bude cca500kc tedy jízdy jsou 5000 Kč, teorie 270 hodin za 5000 to může napsat jen mouka jak ty. No ani se nedivím, že posíláš lidí k Šindelář, vždyť ty neumíš počítat.
16.01.2019 / 20:24
Uz jsem ti psal,ze preklep nebo carka nebo chybejici pismeno neni. To upozorneni na chyby typu skusenost,ahoj chlapy a prislip,to melo spis byt jako rada a inteligentni clovek si z toho neco vezme,jen debil zacne kopat nozickama,protoze si mysli,ze kdyz mel za to 5ky z diktatu ve skole,ze uz si toho pak v zivote nikdo nevsimne,ze je blbej jak troky,tak aspon,ze ma ridicak. Jsou autoskoly,ktery ukecas za 13 000 Cecko,6 000 ecko. 10 000 profesak. Staci hledat. Uz jsem rikal,opice,ze tu verejne rikat nebudu,ktera autoskola to dela,protoze tobe je to stejne k nicemu a ostatni si obvolaji,kdyz budou chtit. A nerikej mi debile,ja se jako ty nejmenuji.
16.01.2019 / 20:26
Jo,jinak si teda borec,ze umis anglicky,italsky,nemecky a hotentotsky,akorat ta cestina ti furt nejak nejde.
16.01.2019 / 21:03
MarekN...nerad ti beru iluze,ale nic neosmlouváš.Ty jsi ten co to potřebuje.Začneš smlouvat a první co uslišíš:Jo pane....tak to si najděte jinou autoškolu ;) Smlouvat šlo za dob Temných...tedy spíš....Rudých :) Dneska? Ani prd.
A už kurva dejte pokoj....Jeden dělá chyby,druhý neumí diakritiku.....a oba tu píšete uplně zcestné pitchoviny....
16.01.2019 / 21:07
Presne tak. A uz ticho tekczech,uz te mame dost.
16.01.2019 / 21:10
D/r/iver-Dík za radu,ale firma přez celou republiku je mi ty víš na co... :D
16.01.2019 / 21:19
Kacer,takze mas teda 2 moznosti,bud si to zaplatis sam,nebo ti to nekdo zapkati. Jelikoz rikas,ze prachy nemas a pujcovat si nebudes,mas teda jen jednu moznost. Pres pracak to bude na dlouho a kazdy pracak ma jina pravidla a pozadavky,takze ti teda zbyva jen firma,co ti to zaplati. V tvem pripade koukam,ze ale pouze ve tvem okoli,takze se nam zuzil vyber na minimum. Nic proti,ale ja si zadal do googlu vetu zaplatime vam ridicak a vyjelo mi tam tolik nabidek,ze si rikam,co bych za to dal,kdyby to takto driv fungovalo. Ja mel nejvetsi obavy z toho,ze az to udelam za svy,tak nenajdu praci a prachy v cudu,tady ti to zaplati a jeste mas garantovanej job,navic je tam i napsano jak to dlouho trva,3 az 5 mesicu,vlastne temer stejne jako jsem psal ja. Misto tech dotazu uz bych se tam hladil,uz bych tam volal. Mas tam jak dlouhe,tak kratke skoleni,vse je tam vypsane a u techto firem jezdi i ridici bez upisu,takze na start ve tvem veku je to snad to nejlepsi co muze byt,ja uz fakt nevim,co ty chces.
16.01.2019 / 22:07
Kacer32
Špatně jsi to pochopil,to nebyla rada,ale na odlehčení tématu a malý test,kolik lidí si to všimne a zareaguje...Zatím nikdo nic..
(-deaktivovaný profil-)
17.01.2019 / 00:00
2Kačer zato ty tady jedeš moudra, nechal bych si od tebe povyprávět jake to bylo v té rudé době.:):):)
2Niemand kurwa přestaň už knucet, kdo to má furt číst to fnukani.
2Driver/diver jihokrach to je dobré jméno, nemáš na ně bližší kontakt tam bych šel dělat. tam by mě možná mohli vzít když všechny místa s hovnocucem jsou obsazene
17.01.2019 / 18:49
tekczech
Kontakt nedám,to je tajné,ale můžu se přimluvit,ještě je jedna vějtřaska volná,slíznu za tebe 10 litrů za dohození a když vydržíš zkušebku,tak dalších 10..A nemusíš se bát,do žumpy nebudeš muset,vozí se kejda,čistá práce,jenom přpojíš šlauch a můžeš si zapálit,až to vylítně pojistákem,odpojíš a pelášíš na pole..9 forek za den,začíná se,až je světlo,od 12:00h do 13:00h je obědo a kafé pauza..Km ani naftu nikdo neřeší...Ale dej vědět co nejdřív,zájemců je moc..Jo a je za to 50 litránků čistá ruka,do 15. na účtu..Když budeš dobrej,postoupíš tak za 7-8 let na CAS-ku..
17.01.2019 / 21:59
Ted jsem se dival na portal-mpsv no proste v usti nad labem je malo prace. Zkus prahu provolej si firmy v praze primo jim rekni ze jsi usti nad labem a jestli nemaj linku praha usti nad labem nemecko myslim ze v praze budes mit velkou sanci si najit praci
(-deaktivovaný profil-)
19.01.2019 / 16:06
2driver/diver tak já bych do toho šel, je to mezinárodní doprava ten vývoz kejdy? 50 základ+ diety 45euro/den? A jde to jezdit ve dvojce? Špunty do uší si mám vzít svoje, nebo mi dají sluchátka?
A co když bude, ten pojišťovací ventil ucpaný? To nepoznám jestli je to plné? Jo a ještě, má ta vejda servo, ledničku, Standheizung, klima a je to automat? Navigaci celé Evropy mám svou, koupil jsem si kompas.
20.01.2019 / 14:09
Dostal jsem typ do Kima Transport,tak se uvidí.Nemá někdo s touto firmou zkušenosti?
Vozovej park špatnej nemaj...teda až na tandemy což jsou pos.... Iveco eurocargo a 3xStralis :D Ale ze začátku si stejně vyskakovat nemůžu :)
Jinak Michale práce je tu hodně,ale jen nenabírají nováčky,nebo alespoň chtějí,aby jsi měl řidičáky a profesák.Praha je taky celkem z ruky.
20.01.2019 / 21:18
Myslim,ze Kimu jsem ti psal na zacatku,uz se mi to nechce hledat..Znamej tam zacal s mokrym ridicakem a je spokojenej..Vozi papir do jilovskejch papiren,hlinik z Alcanu,ksefty pro Bohemku..
21.01.2019 / 17:15
DotCom je to možné,ale protože jsem po práci líné prase,tak to hledat nebudu :D
Táty kamarád tam dělá a od něj jsem právě dostal typ.
Každopádně mi dnes přišla odpověd,potěšila mě ale mám počkat cca 3-4dny,kdy budou mít nějaký jednání a dozví se,zda by to nešlo udělat přez pracák,takže počkat pár dní mě moc netrápí :)
22.01.2019 / 14:04
Nový status: S Kimou to vypadá velmi nadějně.Přez úřad to nejspíš moc nepůjde,takže mi zjistí,jaká bude cena a čas u jejích autoškoly.Informace bych měl mít do zítra :)
23.01.2019 / 21:35
Jedním slovem.. Práce řidiče kamionu je špatně ohodnocena, špatné pracovní podmínky, špatná komunikace,.. Děláš to vše proto aby sis uvědomil že to k ničemu nebylo.
24.01.2019 / 16:19
To bych neřekl :) Asi spíš jak a kde.Když jsi vymleté hovado,tak to potom chápu.
Každopádně děkuji za názor soudruhu.
24.01.2019 / 16:37
Kacer32
Trochu slušnosti,skromnosti a pokory by nezaškodilo..
24.01.2019 / 17:57
Myslím,že slušnosti a pokory jsou ukazoval více než dost. Zvláště když se nám tu hádaly naši dva známí páni :D Každopádně to "když jsi vymleté hovado" nebylo plánováno jako nádávka,ale jako odpověď na " špatné pracovní podmínky, špatná komunikace,.. " :) No a soudruh? Už jen kvuli té přezdívce :D
24.01.2019 / 18:04
V poho.. Taky jsem byl ze začátku tvrdošíjně zatvrzelý v tom že dělám to proto že mě to baví a bude to bavit lidi okolo mě.. Jenže po 3 letech jsem dospěl k názoru že to k ničemu není. Jezdíš proto že už sis zvykl nic nedělat a každá změna je těžká..
24.01.2019 / 18:13
Jo,v pohodě :) Někoho to baví a přestane ho to bavit,nebo si jen myslel,že ho to může bavit.
Já mám trucky jako koníček a samotné řízení mě baví.Tak proč nedát dohromady příjemné s užitečným? :)
Ano znám lidi,co už jezdí jen proto,že prostě nic nechtějí dělat.A pak znám takové,co jezdí 20-30let a stále je to baví.Je to na každém. A tři roky není moc dlouhá doba. To mi vyprší možná tak vyhláška 50 :D
24.01.2019 / 21:27
Mě už nebaví nic. Jsem prázdný jak plechovka od toluenu.
31.01.2019 / 11:58
Nový status:S Kima transport je to v podstatě hotové,čekám na náhled smlouvy.Cca 10.2 bych měl začít kurzy autoškoly,poté profesák a vše by mělo být hotové do začátku června. :) Takže děkuji všem,kteří mi radili.
31.01.2019 / 12:32
Kačere jsi nadějný. Myšleno upřímně, když čekáš na náhled smlouvy. Většina řidičů smlouvu uviděla až při podpisu a stejně si ji ani nepřečetli. Pak si stěžují že dopadli špatně. To se stává často lidem kteří podepisují smlouvy jen tak bez předchozího rozmyslu...
01.02.2019 / 10:07
Tak to já nepodepíši nic,co si nepřečtu :D Zatím mám smlouvu o příspěvku(proplacení ŘP a profesáku) a smlouvu o smlouvě budoucí.
A část přímo pracovní smlouvy jsem si přečetl přímo od jednoho zaměstnance.Každopádně až to půjdu podepsat,stejně si to pročtu. Každopádně jsem zatím velmi spokojen,ovšem když ptáčka lapají....No uvidí se :)
01.02.2019 / 12:04
Pro běžného řidiče je pracovní smlouvou v podstatě zákoník práce protože platí že ustanovení pracovní smlouvy která by zaměstnance znevýhodnila oproti ZP jsou neplatná. A zatím jsem neviděl smlouvu která by řidiče oproti ZP výrazně zvýhodnila.
Jen bacha aby ti nepodstarčili nějakou jinou smlouvu. Například o půjčce, nebo tak něco. Tam by už platilo i ustanovení které by ti mohlo hodně znepřįjemnit život.
09.02.2019 / 10:03
Dnes byla podepsána smlouva.Už jen obejít doktory,udělat psychotesty a hurá vydělávat chechtáky :D
09.02.2019 / 19:00
Kacer,dobry.Hlavne,at uz se hrne skvara
09.02.2019 / 19:21
jakých 80tis? Mě to stálo přer 4mi roky C+CE+profesák 35tis celkem
09.02.2019 / 20:49
Tittan-Šlo o prvotní informace co jsem měl :) Jinak to co teď bude platit firma tak je 54tis s DPH za vše :)
09.02.2019 / 22:47
Kacer32
Nic ve zlém,nechci ti kazit nadšení,ale než začneš vydělávat chechtáky a začne se hrnout škvára,ještě to chvilku potrvá,možná si budeš muset i utáhnout opasek..Ale přeju ti,at to vyjde a netrvá to dlouho..
09.02.2019 / 22:52
Tak ale je fajn,ze ma pro to nadseni.Prvni stupen uspechu.Jak pise driver,ono to pak prijde
09.02.2019 / 23:09
mateo
Ono těch nadšenců bude zapotřebí,stará garda pomalu,ale jistě mizí,minulý týden umřel můj kamarád,bývalý kolega,52 roků se nedožil..
09.02.2019 / 23:14
To mas pravdu
10.02.2019 / 09:34
Samozřejmě,že to nepřijde hned,ale je to o další krok k úspěchu :) Bohužel máte pravdu,řidičů je málo a starší řidiči budou odcházet. Zažínat budu na Iveco Stralis tandemové soupravě.Uvidí se jaký budu mít talent a jak mi to půjde,poté budu přesedat na Daf XF Euro 5 a nebo MB Actros MP 5.Ale myslím,že dostanu Dafa :D To už jsou vylétané vrány. Ale technický stav nemají špatný.Každopádně jsem se se šéfem dohld,že budu cca 2-3měsíce před doděláním veškerých papírů na dílně.Alespoň budu vědět základy ,když mi třeba bouchne měch nebo se zkrátka něco vysere :)
10.02.2019 / 10:29
Kacer32
S tou dílnou dobrá volba a možná se ti tam zalíbí a kdysi platilo,že na starém kole se naučíš nejlíp jezdit..Znám to i ve vulgárnější verzi,ale vzhledem k tomu,že sem chodí i dámy,budem slušný..A přechod z tandemu na návěs není tak složitý,jako třeba na točnový vlek nebo opačně,z návěsu nebo tandemu na točnový vlek..Trochu jinak se tam při couvání musí točit volantem,ale na druhou stranu,vlek a tandem tolik nenadbíhá do zatáčky,jako návěs.
10.02.2019 / 10:40
Pardon,mělo být z točnového vleku na tandem nebo návěs..
10.02.2019 / 11:44
Jako varianta proplacení všech ŘP a PP Pracovním úřadem tu je, nevím do jaké částky až (50k?), ale je tu. Nemám známé s touto zkušeností, ani vlastní zkušenost. Možná to PU proplácí, ale jak píše kolega Kacer32, je mu pod 21 let a tak musí dělat 280h na PP. Nevím jakou máš Kacere jiz nějakou samostatnou zkusenost s prací nebo jestli je hned po škole, ale v tomdle nasem nizkem veku pochybuji že by nam UP takovou to rekvalifikaci proplatil. Mě je již 21 a stačilo by mi dělat 140h, napracováno mám ale pouze 6 mesicu jako elektrotechnik. Pochybuji že by mi to proplatil :D v mem okoli nejsou firmy co by to zatáhly, takže to budu muset platit ze svého :)
10.02.2019 / 11:54
btw: ale když nad tím tak přemýšlím, tak na UP ví, jestli jsem v té době po SŠ do teď studoval VŠ nebo někde byl zaměstnaný?
11.02.2019 / 20:16
ÚP potřebuje minimálně věk 21 už to zkouším podruhé naštěstí mi tedko už je 21 :) jinak v okolí Děčína a české Lípy nikdo nedělá za upis... Kdyztak jsem z DC
11.02.2019 / 23:44
V Dc jsou taky jen maly firmy s par autama,chlapi v “predduchodovym” veku,co uz kvuli par litrum nebudou menit zabehnuty a tech par novejch kusu se na doplneni stavu vzdycky najde.Nebo auto stoji a pouziva se,kdyz jde jiny na servis,zaplaceny bylo uz pred deseti lety :-)
12.02.2019 / 21:03
Já jsem dneska sehnal příslib od icomu a prý když to neklapne na ÚP tak je možný upis :)
13.02.2019 / 08:19
U nás v práci kluci dělali papíry na VZV přes ÚP, šlo to přes ÚP, platili snad 80% šlo to s nějakého fondu rozvoje nebo vzdělávání tak něco,vím že nemusíte být na pracáku aby se to mohlo dělat,je sto fondů EU
13.02.2019 / 15:16
Slyšel jsem, že v ICOMU ti zaplatí papíry, ale nedostaneš náborák. Jinak upisovat se na jakoukoli dobu je protizákonné a divím se, že to zde ještě nikdo nenapsal.
13.02.2019 / 15:26
Já k tomu našel toto: Kvalifikační dohodu, jejíž součástí je zejména závazek zaměstnavatele umožnit zaměstnanci zvýšení kvalifikace a na druhé straně závazek zaměstnance setrvat u zaměstnavatele po určitou dobu, nejdéle však po dobu 5let, nebo nahradit zaměstnavateli náklady, které na zvýšení kvalifikace vynaložil. Kvalifikační dohoda musí obsahovat druh kvalifikace a způsob jejího zvýšení či prohloubení, dobu, po kterou se zaměstnanec zavazuje setrvat u zaměstnavatele vzaměstnání po ukončení, zvýšení nebo prohloubení kvalifikace a druhy nákladů a celkovou částku nákladů, kterou bude zaměstnanec povinen uhradit zaměstnavateli pokud nesplní svůj závazek setrvat vzaměstnání.
13.02.2019 / 15:39
Nedal jsem sem zdroj informace. Je to Zákoník práce § 234. Je to výtah z 1. odstavce.
13.02.2019 / 16:42
Tak to asi proti zakonu neni