VYHLEDÁVAČ
AKTUALITY
Nejnovější fotografie:
Vtip týdne:
Sypač
Náhodné parkoviště:
Mostki ZOO
Uživatelé na chatu:

ANKETA
Do které z těchto zemí jezdíte nejraději?

FORUM
03.02.2019 / 10:27

cesta do Ruska nebo Uzbekistan

cesta do Ruska nebo Uzbekistan

Zdravim Vas kolegove a kolegyne,

chtlej jsem se zeptat, jestli jede někdo do Ruska ( Moskva) nebo do Uzbekistanu, mam ridicak CE profesak a dig. kartu ridice.

Dekuji za odpovedi

Zakladatel: IFTYI 

jozin
03.02.2019 / 19:29
Koukni do mapy kde je Moskva a kde je Uzbek.Pokud jsi v Moskve nejsi ani v pulce.Jezdi tam firmy z Olomouce,nebo z Karvine.Osobne jsem tam nikdy nebyl,dojel jsem jen po Omsk.

BALKÁN
04.02.2019 / 19:52
zdravím , taky bych měl podobný dotaz , ale at hledám jak hledám tak na tuhle stranu nelze najít dopravce , dá někdo nějaký typ ? díky, stačilo by mě najít práci na ukrajinu .

Trailor
04.02.2019 / 20:25
Co tě tam láká ? Sám jsem tam jezdil 10 let do 96 a po rozdělení SSSR to bylo horší a horší. Jezdil se tehda občas 3x do roka Kazachstán Karaganda a Taškent jedna otoč přes 10 000 km měsíc v kabině. Na takové trasy tehdy muselo auto mít výbavu. Nevím jestli dnes je to bezpečné, ale zjisti si něco od ambasády. Nebo jinak, zda to za ty peníze stojí. Dříve ano. To jsou opravdu strašné dálky a místy jedeš pouští.

Pipec
04.02.2019 / 20:27
EGT expres

josinka
05.02.2019 / 07:17
Co vím tak na Rusko TQM nebo Rkl Opava , jezdí Rusko a Kazachstán si nejsem jistý

Adaacab
07.02.2019 / 10:16
Tady je taky jedna firma co jezdí na Východ ale za ty prachy by jim tam dělal jenom blázen. http://www.pracomat.cz/prace/12257010793-ridici-tahacu

jozin
09.02.2019 / 20:39
Rusko je dnes bezpecnejsi zeme nez Nemecko.A mysli si o tom co chces.Pokud nedelas machra tam nevyskakujes,nechrapes ozralej u stolu s flekem na stole a nespis po lesich,jak oni,neni problem.Obrovska vyhoda je mit rustinu slovem i pismem.

D/r/iver
09.02.2019 / 23:04
jozin
To samé jsem tvrdil už před 20-ti rokama,že v Rusku je bezpečněji,než v celé unii,tam mi plachtu nerozřezali,jako v D nebo GB,ani mi neukradli rezervu i s držákem,jako na Žumpě,než jsem se vrátil z celnice,k chování bych jenom doplnil,pokud ožralý netancuješ na Jarcevu v hospodě na stole a neposíláš Sašu,ochrančíka,do jistých míst,že ty se jdeš osprchovat,když tě slušně požádá,aby jsi přeparkoval,že je pátek a bude moc aut,jako si to dovolil jeden můj bývalý kolega,který vážil 50kg i s trhákem na kola a Saša ho vytáhl z liazky ven oknem,ani se nepostavil na schodek.Ale ted je asi jiná doba,tenkrát to bylo,že si tě chazaj hlídal už od hranic,taková stínová ochranka..Ani spaní po lesích nebyl problém,najíst se dalo za pár šestáků..

jozin
09.02.2019 / 23:12
jj.tak nejak to je jak to pises.pamatuji Jarcevo s plechovou boudou i tankovani ze Zilu neboj.Dnes se krade na zapade tak ze to je skoda psat,z anglie neni problem dovest diru metr na metr,v nemecku taky rezo,ktomu nafta atd.

D/r/iver
09.02.2019 / 23:24
jozin
Je normální,že ti v GB na parkáči,oficiál,žádné houpací lízátko u dálnice,když vezeš dlouhé železo,že máš zakurtované vrata a trčí to ven,takže vidí,co tam je,ale asi ze vzteku,že nemůže nic ukrást,tak neudělá najku na plachtě,ale uřízne dva pásy na shrnovačce?

jozin
10.02.2019 / 11:50
ano,v anglii to normalni je.Tam je totiz normalni to co jinde ne.Policajta tam nepotkas a lupici to vi.Spavam v Coventry v prumyslovce,bylo tam 6 led lamp a svetlo jak pres den,dojel wauxhal o pul noci,hosi se pohrabali v te rozvodove skrince a cela ulice je po tme.Kolegovy se ted vysrali na naves na orbitalu spal,servis za 35liber,vrata otevreny jako ze EMPTY,prazdny,a rano sel s lopatou hnoje:-))

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé.

Sdilet na Facebooku Sdilet na X/Twitter Sdilet na WhatsApp